A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok,

Isten éltesse Larát és Pálmát!

Most csak gyorsban, megint :(
Robesz már vagy 4 lépést ment egyedül, Hurrrááááá!

Olimpia, Emese, én sem hiszem el, hogy valamilyen dopping nélkül csinálja Phelps, tuti nagyon tehetséges, de szerintem is túlságosan emberfeltti.
Én imádom az Olimpiát, folyton azt nézem, többek között ezért sem tudok jönni.

Tegnap vettünk Robesz szülinapjára egy kis sátrat, amiben olyan ikeás labdák vannak, persze kicsiben, nem bírtuk ki odaadtuk, imádja, majd lefényképezem.

Kép
Kép
nektarin

Én találtam két képet Laráról és Pálmáról!
Igaz nem újszülött, hanem 2 hónaposak!

Kép Kép

Kép
Kép
timi26

És az iwiwen van róluk friss kép is, csak nem tudtam lelopni, mert nagyon kicsi felbontású... :oops:

Kép
Kép
timi26

Nektarin: a négy lépés bizony már komoly dolog. :D Mi még csak ott tartunk, hogy elengedi magát állásban és aztán eldől :D . És pár lépés megy négykézláb is, de aztán Rugó hason fekve folytatja...

De Ádihoz hasonlóan igazi labdazsonglőr. :wink:

Hú, mik azok az ikeás labdák? Bár lehet, csak én vagyok tudatlan :roll:

A kertünk mögött mezőgazdasági területek vannak, és akkora parlagfű van benne, hogy jóformán a vállamig ér. Ma fogunk szólni a tulajdonosnak, mert ez már gáz :evil:

Komolyan, én ekkora parlagfüveket még soha nem láttam. Biológiai csoda. Lehet a tulaj is arra kíváncsi, vajon mekkorára képes nőni?

Szép napot, V.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Jaj, kétszer írtam, hogy "szép napot". :oops:

Kép
vindolanda

Jaj, már egy hete nem voltam :oops: :oops: :oops:

Isten éltesse az egy éves Linikét, Larát és Pálmát és persze az anyukájukat is!
Kép

És persze sok puszi az elmúlt héten ünneplőknek is! :D

Mesi: Olyan jó, ahogy írtad, hogy kívül belül dögönyöznek :D , jó lazítást neked mára!

Látom, minden baba gyönyörűen fejlődik, Nolka, Ádi, Robesz és a többiek! A képekre meg már nem is találok szavakat, olyan jó mindig nézni őket! :D

Nektarin, a labdás sátor nálunk is nagyon bejött, imád hemperegni benne, meg most már bújócskát is játszunk, elkezdem szólongatni, ő meg gyorsan bebújik a sátorba és várja, hogy mi fog történni, annyira édes! :lol: :lol:

Rólunk: Máténak jön megint a fogacskája, most láz nincs szerencsére, de nyügi annál inkább. :? Az egyetlen hely, ahol akár órákig is el lenne az a kert :shock: , de persze az azért ezer veszélyt rejt, úgyhogy egyfolytában a nyomában kell lennem olyankor. Hiszti és akaratosság az nálunk is van sajnos, ráadásul van, hogy amikor fogom a kezét még toporzékol is :shock: :lol: :lol: Igyekszem nem tudomást venni ezekről, ez Bencusnál is bejött annak idején. :wink:
Menni még nem megy, de pár másodpercig már meg áll egyhelyben.
Enni szépen eszik, de azért a főzelékek kevésbé népszerűek. Leginkább a tejtermékekért van oda, azt hiszem rám ütött. :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, sok puszi!

KépKépKépKép
meryke

És akkor pár kép:

Kép Életveszély :lol:
Kép Dettyk, nálunk fordítva van, Máté tolja Bencét :lol: :lol: :lol:
Kép :lol:
Kép
Kép Játék a függönnyel nagy kedvenc :D
Kép

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Linikének, Larának és Pálmának nagyon sok boldogságot kívánunk!!!!

Hófordulós manóknak is sok puszi!

Rég írtam, de nem vagyok mostanában szgép közelben. Szerencsére jól vagyunk, Zétinél ugyan van némi étvágy probléma, de annyira nem vészes.

Próbáltam visszaolvasgatni, képek továbbra is nagyon jók. :D

Betegeknek jobbulást! :(

Én is nosztalgiázok. :D Egy éve még nem tudtam a kórházban, hogy már csak pár éjszaka és láthatom manómat. Emlékszem mit kínlódtam a nagy melegben, az utolsó napokat szinte átbóbiskoltam. Aztán már nem érdekelt meleg van-e. :D :D :D

Éppen Zéti szülinapján megyünk az egy éves vizsgálatra.
Mi is gondolkodtunk az ajándékon, de annyi mindent kapott mostanában. Nem is tudom mit kellene. Tortája már volt előre is keresztelőkor.

Ígértem képet róla, de rájöttem azon főleg csak a pap látszik, meg Zéti lába. :lol: Úgyhogy másféléket rakok fel.

Folyt. köv.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Dobozban :D

Kép

Kicsit elfáradtam...

Kép

Rosszalkodni jóóóóó...

Kép

Mindenkit puszilunk, a pocilakókat külön is!!!!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Fogacskás babák mamái, kitartás!

Nektarin, gratulálok a járáshoz!

El sem újságoltam, Ádi meg elkezdett előrefelé kúszni (de csak a kezét használja), a búgócsiga váltotta ki belőle, mert eddig semmi másnak nem sikerült, inkább hagyta a fenébe. De ahogy kúszik, az nagyon funny: nem katonamódra, hanem mint egy fóka, és kb. annyira csattog is: a két kezét lecsapja, majd húzza a hátsó felét. Utána levezetésképp ringatózik egy kicsit... 8)

Mesi, Phelps minimum gyanús szerintem is, amiket leírtál, már önmagában lehetetlennek tűnnek, aztán még testhossznyival veri a mezőnyt... de hát így meg mi értelme az egésznek?

Kép
Kép
irina

Boldog szülinapot Pálmának és Larának!!!!!!

Vadvirág ha tudsz jelentkezz!!!!

Nem birom magamban tartani, az anyámmal való összeveszésünk tárgya a kistesó volt. Mondtam neki, hogy szeretnénk, erre ő teljesen kikelt magából, hogy normális vagyok e , meg amúgy se tudtam vigyázni egy gyerekre sem nem még kettőre, mert hogy Péterke egyszer legurult a kanapéról, aztán biztos az okozta a rosszulléteit, stb.
Gondolhatjátok, hogy erre nem számitottam, pláne nem az anyámtól :evil:
A szopit is amúgy azért hagytuk abba, mert tesóproject van, de majd ha lesz eredmény akkor beszámolok, de még gyorsan egy orvost is kell találnom.

Meryke , Miléna gyönyörűek a fiúk.

Mesi édes vagy:-) Úgy szeretlek!

Irina igen tudom neked is milyen beteges Ádika, remélem tényleg igy lesz, ha betöltik az 1 évet , meg ha majd már jönnek mennek ellenállóbbak lesznek egy kicsit. Lehet sok a baci a földön is, mert ugye a földet sterilizálni nem tudom.

Bárányhimlő- szerencsére jó meleg volt a 2 napban, igy szépen kijöttek a pöttyök és már van pár aki száradásnak is indult.

Igen Regi legalább ezen is túlesünk. Még a mumsz egy érdekes gyerekbetegség, na nekem az is volt.Azt mondják az felnőtt korban halálos is lehet.

Védőoltás:
van ez az agyhártyagyulladásos oltás, amit 1 éves kor előtt szoktak feliratni, aztán 1 éves kor után beiadni, most mondta a doktornőm, hogy 2 éves korig most fel lehet iratni kedvezményesen.

Heni
KépKép
heni81

Heni, fel a fejjel, ne hagyjátok magatokat eltéríteni, és a tesó-projecthez sok sikert.

Nálunk Rugó kétszer velem esett le az ágyról, kétszer meg az apjával... Nem is szólok semmit inkább :oops: Ja, és a bojleres incidenshez is én asszisztáltam :oops: De azért gyereket tervezünk még...

Miléna, Meryke, a fotók nagyon jók :P

Most mennem kell...

Kép
vindolanda

Sziasztok :D !
Tegnap este megjöttünk a nyaralásból, az idő és a repülőnapok miatt 1 nappal rövidítettünk, de sebaj :roll: ...
Most csak képekkel jövök, próbálok visszaolvasni, szerintem esélytelen :oops: .

Kép Ismerkedés a homokozóval :D
Kép A hinta mindig bejön :wink: , és ezt a igényét már ki is tudja fejezni így: "Intttta" :lol:
Kép Kép :lol: :lol:
Kép Ez nem laminált padló :? :wink: :lol: ...

Kép Kajaaaaaaaaa!!
Kép Kicsit hidegebb volt a megszokottnál... 8)
Kép Ezt is megszereztem :lol: :lol: !!(Állandóan kajál :shock: , lassan önkiszolgáló :lol: ...)
Kép Apa jó sofőr :lol: !
Kép Hová dugta anya a kekszet?! :evil:
Kép :D Kép Hala-hala-hala :lol: ...apja lánya :wink: :roll: ...
Kép :D
Kép A legújabb kedvenc kép :oops: ...
Kép Anya, imádok itt lenni!!
Kép
Kép Jó helyem van :lol: !
dettyk

Linikének, Larának és Pálmának nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!!!
dettyk

Kép :D
Mostmár tényleg eldugulok :oops: ...nagyon sok lett, de nem tudom jobban szelektálni, imáááááááádom őket :lol: ! Én egész nyáron lent tudtam volna maradni :roll: ...
dettyk

Nolkának boldog hófordulót!
dettyk

Dettyk, nagyon jók a képek :D Hol is voltatok? :roll:

Látom, a miniszoknya itt is játszik, nem csak a hegyen felfelé :D

Kép
vindolanda

Vindolanda, Balatonszepezden voltunk...fent a hegyen :lol: :lol: , úgyhogy a szoknya elengehetetlen volt :wink: :lol: . Bár itt éppen lefelé megyünk a boltba.
Viszont a hátihordozó nagyon jó kis találmány ilyen alkalmakra :D .
dettyk

Gondoltam én, hogy volt valami hegy is a dologban :D

Kép
vindolanda

Ja, most látom, mit is írtam az előbb... :oops: Bekavartam itt a hegyekkel. Na, jobb lesz, ha megyek altatni :arrow: Több okból kifolyólag is :)
Este még lehet benézek.

Én a Balatonnál kiskoromban nyaraltam utoljára. Lehet egyszer el kellene menni megint.
V.

Kép
vindolanda

L.Móni, a Ma van a szülinapom enyém gyerekeknél is nagy kedvenc, Bence már kívülről fújja :lol: . Gréta cica nem semmi, kis szélvész :lol: .

Bébitaxi, nekünk még nincs, talán szülinapi ajándék lesz. Bencéé hasonló volt, mint Emmácskáé, talán nagyobbkicsit, de amiket eddig láttam, olyan nyegle vackok voltak, hogy nem vettem meg...keresem az igazit. A lényeg, hogy rá tudjon ülni, lábbal hajtani, és legyen hátul kapaszkodó része, ami járássegítőként szuper.

Rebeka bulija nagyon jó volt, minden tiszteletem Timié, hogy ílyen klasszul összehozta :D . Bencének az tetszett a legjobban, hogy Rebeka mikrofonba énekelt, és közben cukrokat dobált a gyerekeknek, mint egy sztár :lol: !

Vindolanda, nagyon jók a képek :D ! Szépek vagytok!

Regi, szánom-bánom, de engem az olimpia hidegen hagy, és ez a sportesemény apát sem izgatja annyira, mint a foci :oops: :oops: .

Tejtermék, én is Könnyű és finom meggyes és barackos joghurttal etetem Pankát, leszoktam a babajoghurtról. Semmi baja tőle.

Granda, köszi :D .
1500 km?! Én a 250-től is paráztam, és totál kifárasztott :oops: .
Utólag is boldog fordulót Nektek :D !
Panka is elaludt a hordozóban, de ő nem ilyen édesen, apa hátára gömbölyödve, hanem bele a hordozóba, nagyon hülye és kényelmetlen pózt vett fel, de fél órát aludt, és nagyon jókedvűen ébredt :lol: :lol: . Kép

Maggie, szuperek a képek :D ! Irtó helye sfiaid vannak!!!

Aniko80, kórház :cry: . Én vagy bébitaxit veszek neki, vagy nagyon semmit...bár hosszúujjú rucikra szükség lesz, de ezt fogom kérni a rokonoktól :D .
Egyébként kerti-partit tervezek, az elmaradt névnapokat is bepótolandó :D .

Mmarica, csak nyeldeklek a sok finomság láttán! Linike gyönyörűűűűű nagylány!!!! :D

Kaqk, nagyon szép helyen laktok, a ház külseje szerintem annyira tipikus :D , tisztára, mint a filmekben :lol: . És a kiscsaj...nagyon édes :D !!

Regi, látszik, Szeli milyen jól érezte magát a tanyán, nagyon jók a képek :D :D !! Én is ilyen kis farmersortot akaroook :lol: :lol: !!
Büdös vén banyák :evil: :lol: , bár én még kevésbé nyomdafestéket tűrően is szoktam őket nevezni :oops: ...

Heni81, ne aggódj, legalább az oviban nem lesz gondod a báráyhimlővel. Be lehet ellene oltatni, de túlzásnak tartom, szerintem át kell essenek rajta 8) .

Vámpíros filmeket nem nézek, mert utána ha egyedül vagyok éjjel itthon, összecsinálom magam a sötétben :oops: 8) :lol: :lol: ...

Mesi, gratula a nyereményhez, nagyon ügyi vagy :D !!

Ancsi, jó, hogy néha jössz, gyönyörűek a lányok :D !!

No, most kell mennem, felébredt, de nem is csodálom, 2,5 órát aludt :shock: :D .
dettyk

Karolina Minkának,Larának és Pálmának nagyon boldog első pocakon kívül töltött születésnapot kívánunk :)

meggyüttünk,jó volt,szép volt és hideg van :evil:

pusza :)

KépKép
viranka

Dettyk: marha jók a képek!!! :D
Engem is elfogott a nyaralás utáni vágy!!! Mióta megvannak a gyerekek, nem is voltunk igaziból nyaralni... :(
Idén is kimarad...talán jövőre! Remélem...

Heni: fel a fejjel, bele fog törődni, sőt...az én anyám is ilyen volt. Még Rebekával voltam pcakos, amikor mondtam, hogy lesz kistesó. Válasz: "ugyan már, majd megtudod, milyen gyerekkel az élet, aztán majd megelégszel eggyel is. Arról nem is beszélve, hogy milyen rossz a szülés..."
Hát aztán azóta megszületett VikDan is...és mindkettőt imádják!

Viranka: ha klimatizáltátok magatokat kérünk ám élménybeszámolót!!! Képekkel!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, visszaolvasni még nem tudtam, de igyekszem pótolni a köszöntésekkel együtt :oops:

Nyaralás nagyon jó volt, hozok majd képeket is, Zsófi élvezte, bővült a szókincse, ügyesebben mozog, kiderült, hogy tud egyedül enni kanállal (letettem a kaját, elfordultam valamiért, mire visszanéztem azt látom, hogy Zsófi eszik), kibújt a hetedik foga! Szóval zajlott az élet, és rossz visszarázódni a hétköznapokba, fujjfujjjj :?

Mindenkivel barátkozott, a fertődi kastélyban mondta a teremőr csajszi, hogy köszöni nekünk, hogy elmentünk, vittük Zsófit is, és feldobtuk a napját :lol: (Ááááá, szülők melle nem dagadt a büszkeségtől picit sem :lol: )

Szóval jó volt, nagyon :D
Vendég

Akkor ime a teljesseg igenye nelkul a partys kepek:
(hihettlenul jo vol, nagyon elveztek a gyerekek, kicsik nagyok es persze a felnottek is)

Kép Kép Kép husikak: - sajnos keson jutott eszembe, igy nincs mindenrol kep Kép Kép Kép

Kép

Kép
mmarica

figyeljetek mi van a polon!!!!! KIlsinike kepe:) Kép Kép es ezt kaptuk ajandekba :)

Kép

Kép
mmarica

Marica biztosan szuper volt a party:-) nagyon szépen feldiszitettél mindent:-) A kaják is nagyon guszták!
Tortás kép nincsen?
Sok szép dolgot kapott Lincsike:-)

Heni
KépKép
heni81

Kép

Kép

Kép
mmarica

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
mmarica

Mmarica! Azta mindenit! :shock:
Csak nem kacagó Elmo-t kapott Linike :?: :?: :?:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja! Most látom, hogy frossítettem, ez volt a torta. :lol:
Eszméletlen jó bulit csaptatok!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

bocsi ha sok volt ...

Kép

Kép
mmarica

Linikén kinek a képe van?

Kép
Kép
Kép
gremese

Nagyon jók! És nem sok!!!!!! Nagyon klassz a házatok is! Meg ez a medence... :D

Kép
Kép
Kép
gremese

a zsombi kepe, akinek az a poloja volt, h a csajom 1 eves lett :) ok meg csinaltattak nekunk egy olyat, amin zombi van :)))) ugyh hiaba keszultem a zulinapis rucikakkal, nem adtam ra, mert ez nagyon vicces volt ...

Kép

Kép
mmarica

zombi=zsombi hihihihi

Kép

Kép
mmarica

ááá.. azt hittem tényleg zombis pólóról van szó... :D

Rugó elaludt, rohanok angolra, délután pedig maratoni vasalást csapok. Azért igyekszek majd ide is benézni.

Marica, ez aztán buli... 8)

Panndi, üdv itthon, majd azért rakj fel képeket is...

Kép
vindolanda

Dettyk! Te pimaszul csinos vagy! :D
Nem csodálom, hogy maradtatok volna!
Pankáról nagyon jó a komodói varánusz kép (is) :lol:
Na meg ahol együtt vannak Bencével! :D

Heni! Sajnálom, hogy Anyukád így vélekedik... :?
Zsófi kétszer esett/sétált le mellőlem az ágyról, egyszer fejjel beesett az ágy és a fal közé, a véres beverős jelenetnél is kb 1 méterre álltam tőle.... Nem tudjuk mindentől megóvni őket.
És szerintem "le is kell" esniük ahhoz, hogy megtanulják, legközelebb óvatosnak kell lenniük. Ettől még nem lesznek betegek! :wink:
Ja, és ettől egyáltalán nem vagyunk rossz anyák, sőt! Óvatos, és talpraesett gyerekeink lesznek, akik a saját bőrükön tapőasztalnak, és nem anyuka csinál helyettük mindent 20 éves korukig!

Hajrá tesóprojekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meryke! A képek nagyon jók, Máté már most olyan pasis!!!

Kiskolbi! Ti visszajöttetek már a nyaralásból? :roll:

Zsozsó életveszély. Állandóan menni kell vele. Fogja a kezünket, húz, és közben mondja, hogy "tyééééta". Fel a lépcsőn anyuhoz, ma már reggel bejártuk a kertet, imád lépcsőzni, nekem meg lóg a belem. :lol:

A hintát Ő is mondja, mint Panka: "innnta". Meg kell zabálni! :D

Jövő héten elmegyünk rucit venni, anyának, és lányának. Van egy 50%-os cunda-s kuponom, remélem ki tudom használni.

Olyan édesek vagytok, hogy gratuláltok a nyereményemhez! Nekem ez olyan nagy (és értékes) dolog! :oops:

Viranka! Képes beszámolót kérünk!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

Pálmának és Laránok sok boldog 1. szülinapot!

Marica:
nagyon ügyes vagy, csodaszép minden. :)
Az ajándékok, torták, díszítés, kaják...
És Linike is gyönyörű kishölgy.
Azt a gyümölcsös tortát Te sütötted?
a receptet megkaphatnánk. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Mmarica, szuperek a szülinapos képek :D ! Böngésztem-bogarásztam a betűket Linike képe alatt, és "csajom"-nak láttam :shock: , most olvasom, hogy jól láttam :lol: :lol: , tényleg nagyon vicces :lol: . Mennyi ajándék :shock: , de lesz helye ebben a szép kertben :D . A medence miatt nagyon irígy vagyok, olyan szép a befuttatott kerítéssel, nagyon mediterrán hangulata van :D .
Elmos torta nagyon tuti, Bence rögtön ilyet akar :lol: !
dettyk

Mmarica! Nagyon jó! Linikének pasija van... :lol:
Jól látom? Betöltötted a 12. hetet????? :D Mikor mész UH-ra?

Kép
Kép
Kép
gremese

a gyumis torta parfe torta volt es nagyon fincsi: banan, malna, sargadinnye es a gyrekeke is nyugodtan ehettek! na de az amerikai csokolades macipanos elmos tortat is "nyugodtan" megettek:)

holnap megyunk genetikai szuresre (izgulok is nagyon, raadasul lehet egyedul megyek, mert nincs aki igyazzon linikere)

Kép

Kép
mmarica

Mesi, köszi, de túlzol :oops: .
Osztom a véleményedet a "balesetekkel" kapcsolatban, a saját bőrükön kell sok mindent megtapasztalniuk :roll: .
Komodói varánusz, nagyon jóóóóó :lol: :lol: :lol: .
Sok energiát Zsozsóhoz :D !

Menek főzni :? , húúúú, de sok kedvem van hozzá 8) :lol: .
dettyk

Mmarica!!!!!

Mikről maradtam le???? Gratulálok!!! Jön a kistesó! Ne haragudj, nem voltam néha és nem tudtam visszaolvasni! Hogy vagy? Kistesó hogy érzi magát?

Minden elismerésem a Tiéd, gyönyörű szülinapi partyt csináltatok Linikének. Kérlek add át utólag is neki Marcika és az én nevemben a szülinapi jókívánságunkat: Isten éltessen Linike 1. születésnapodon!

Másik két kismamink hogy érzi magát?[/b]

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy szorítottatok Marciért és a jókívánságokat, már sokkal jobban van, kezd visszatérni "önmagához".

Gremese!

Gratulálok a nyereményedhez! Biztosan nagyon örültél neki! Értesítettek előtte, vagy csak jött a csomag? Én mindig próbálkozok, de egy tombolanyereményen és egy 2-es lottótalálatoson kívül még semmit nem nyertem!

Bébitaxi:

A Tescoból vettünk Marcinak egyet, 1000 Ft :!: volt, nagyon szereti. Bár már van biciklije is, de ezt bentre fogja használni.[/b]

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Timi26!

Nagyon csini vagy!

Ádó! Gratulálok a kézilabdázáshoz! Nagyon édi vagy!!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Mmarica: Kistesó!! Juhéjj, nem is tudtam, vagy csak elbambúltam.
De ez a szülinapi buli!!! Hát nem semmi. Nagyon szép a kertetetk, medence...az a sok játék, klasszak a polók :D .
El mehetnél rendezvényszervezőnek. Csuda jó buli,..nekem is!!!:-)

Mesi: gratula a nyereményedhez! Ügyi csaj vagy hogy tudtad a válaszokat.

Heni: :( Nem vagy rossza anya. ilyen balaesetek meg mindhol előfordulnak. Emma is nyomott egy fejest az ágyról, sírás, de enyi, semmi baja,..mondjuk néha azóta is fejjel készül lemenni, mert mindig meglát vmi érdekeset, amúgy tud tolatva lemmi is.

Hajrá tesó projekt!

Mi még várunk legalább egy évet. :-( így lesz jó! Főleg ki tudja itt meddig maradunk...

Dettyk: hát te énylge pályázhatnál a legcsinibb anyuka címre!!!!
Ejha, ez igen.

Fogyókúra: sikerült itt létünk alatt 3-3 kg-t ledobnunk párommal. még 3,5 és nagyon boldog vagyok!!!!:-) így is!!!

A sok lépcsőzés, séta megtette a hatást.

Ma megyünk játszóházba, kiváncsi vagyok milyen lesz, a többi gyerek, Emmánka hogy tetszik?
majd leírom

Most tanuljuk a csavarát. ge yöblitős flakon aminek jó nagy kupakja van, azt tekergeti mostmár nagyon ügyesen.

A formaberakó is megy már, mi mutajuk a helét , ő beilleszti és hopp. utánna néz hova lett!

3. fogacska kint, jön a 4. :-(
bár elég jól viseli.

na most ennyi

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Hoztam fotókat, lehet, hogy sok leszek :oops:

Zsófi evett mindneféle kaját a nyaralás alatt, még szalonnát és kolbászt is :oops: Szereti :lol:
Jaaa, és a nyaralás alatt elmentünk vásárolni is, és végre sikerült két nadrágot és két felsőt vennem magamnak, el sem hiszem :lol: Tavaly mikor szülés után hazajöttem a kórházból, akkor akartam új nadrágokat venni, mert a terhesség előttiek nagyok voltak. Végrevégrevégre! :lol:

Kép Voltunk állatkertben Kép Vacsi Kép Hammm! Kép Fürödtem jó sokat :) Kép Pannonhalmi apátság előtt Kép Azt hiszem ez anyáé... Kép Le is veszem :) Kép Hozom már!
Vendég

Halihó!

Nnnnna, végre! Már megint annyit írtatok, hogy nem is tudok mindenkire reagálni.
:wink: :lol:

Dettyk, Panndi! Annnnnnyira jóóóók a képek...... De jó lehetett! :lol: Phú, és mindketten nagyon-nagyon csincsik vagytok!!!!!! A gyerkők meg egyszerűen zabálnivalók. Panka-mászás a fűben rettentően ismerős, Bercó is így nyomja. :lol: Lehet, hogy ikrek, vagy mi. :lol: :lol:
Valamelyik reggel Betyárkánk is szalonnázot az apukájával. Követelte rendesen. :oops:

Marica! Isteniek a fotók, remek bulit szerveztél, jó sokan voltatok. Gondolom, rendesen el is fáradtál (kellemesen). Pici pocaklakóval minden rendben lesz. ++++++++ Nyugi!!!!

Emma baba is milyen ügyi! Veszedelmes az összes csajszi. Szépek és okosak. A fiúk felköthetik a felkötnivalót. :lol: :lol: :lol:

Anikó! Nagyon örülök a jó hírnek! Cak így tovább!

Emese! Tündérkém, lassan kevesebb lesz előre, mint hátra. (No, ezt jól megaszondtam.) :lol: :lol: Vissaszámlálás indul! Hogy sikerült a tegnapi szieszta? Gratulálok a nyerményhez! Milyen ügyes vagy!!!!! :lol:

Móni! Tőled meg már régen akartam kérdezni, hogy állsz Norbival? Hadd örüljünk a sikerednek!

Heni! Eeeez iiigen! Szép elhatározás. :wink: :lol: A többiek már mindent leírtam a témával kapcsolatban, mármint a balesetekről, csak megerősíteni tudom őket. MINDENT BELE!

Jaj, Mátét meg majdnem kihagytam. :oops: Pedig jó sokáig nézegettem az édes kis pofikáját... Gyönyörűséges. Na, jól van, a lányok mellé csak feljönnek a dögös fiúcskák is. :lol:

Timikém! Nem tudom, hogy megtettem-e már, de Téged is nagy-nagy dícséret illet. Naaaagyon jól nézel ki, olyan csinos vagy....

Irina!Kézilabdás Ádit ölelem. Imádom a labdajátékokat, de a kézi a kedvencem. Vajon miért? Albert is így csinálja. Ő eldobja és kotor utána :lol: Szerintem Ádinak is jó motiváló eszköz lesz.
A harapáshoz meg nem nagyon tudok segíteni, én is sokat kinlódtam. Mi is bulátával kezdtük volna, de attól öklendezett. A kölesgolyó, illetve egy Hipp-es babakeksz lett a nyerő. Azt tartogattam a kis szájához, a fogacskáihoz. (Bár a legelején a kölesgolyót is csak tördeltem neki, nem is tudom mennyi darabra, mert annyira nem tudott mit kezdeni vele). Aztán ugye elolvadt a szájában, illetve egy kis idő után láttam, hogy próbálja visszaterelni a fogaihoz az ennivalót. Gyakorlatilag a tali óta eszik rendesen. Ott kaparintott meg önállóan egy sajtos rudacskát, azt kezdte benyomni. Azzal nem volt baj, azóta a kezébe merek adni mindenfélét. Emeséékhez hasonlóan pl. tegnap sörperecet is kapott. Remélem érthető voltam. :oops:

Viranka! Már nagyon kíváncsi vagyok!!!!! :wink:
dmaggie

Jaj, majdnem elfelejtettem. Képzeljétek a 2008 szeptemberieknél is megszületett az első manócska! De jó most Nekik!!!!
dmaggie

Bertusnak boldog hófordulót tengapra!!! :)

Nem tűntem ám el, csak zajlik az élet lakásügyben, úgyhogy RENGETEG VUDUT KÉREK SZÉPEN! :D Babonából még nem szeretnék semmit írni, úgyhogy lyukasztom az oldalatokat még legalább egy hétig!!! :? ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: