közben elkezdtem visszaolvasni, láttam a gyönyörű babókat!!!!
(Nándika még mindig teljesen kiütéses

)
Azt is láttam, hogy milyen szuper hinatfélék vannak, úgyhogy nem is nyomom tovább, ezeket imádják a gyerekek, szerintem jó befektetés mindenképpen!
Amit még akartam, csak elfelejtettem:
képzeljétek, a kicsi autómba nem fér bele a babakocsi, se a csomagtartóba, se az első üléshez

. Talán majd a sportbabakocsi belefér, de az meg még hol van
és Szonját majd nekem kell elhozni az oviból Békásmegyerről, na meg bevásárlás-ilyesmit-dokit intézni hogyan fogok????
Gondoltam, majd hordozókendőben
de a babahordozónkat sem tudom betenni az autóba, nem eléggé hosszú hozzá a biztonsági öv!!!! Az első ülésen sem!!!!
Totál kiakadtam, hogy a kkor a kicsivel SEHOVÁ nem tudok majd elmenni, csak babakocsival itt a faluban, vagy hordozókendővel, de azért egy kicsivel meg Szonjával milyen öröm lesz majd HÉVezni a csúcsforgalomban hazafelé
és ráadásul megjött a rendőrségi értesítő, hogy szíveskedjek tanúskodni, jelenjek meg a Hungária körúton ekkor meg akkor. Hát úgy bepipultam! Fel is hívtam, de szerencsére egy nagyon rendes nővel beszéltem, elpanaszoltam, hogy sehogy nem tudok elmenni oda, autóval sem, ha vallomás kell, jöjjenek ide érte. És úgy mellesleg nem is láttam a balesetet, amiről szó van.... hát azt mondta, megbeszéli, hogy mi legyen, ha tényleg nem bírok eljutni hozzájuk.
Komolyan, még az is megfordult a fekemben, hogy nem fogok legközelebb mentőt hívni baleseteshez, ha ennyit macerálnak utána... jó, majd megnyugszom, de most kiakadtam ezen...
meg főleg azon, hogy nem fogok tudni Nándival elmenni autóval sehová. Se úszás, se vásárlás, se doki, se Szonjáért...
két gyerekkel egyszerre pláne...
ja, ma én leszek egyedül a két kölökkel