A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Mia!
Az a helyzet hogy tavasszal unokatestvérem kisfia elkapta a rota virust,mert ugye öt is lebeszélte a sok okos védönö.Elkapta a gyerek majdem belehalt.3 hétig volt korházban 1,5 hétig intenziv osztályon.
Én ugy vagyok vele hogy a védönő az nem orvos,nekem még jo tanácsot sose adott.
Mondjuk én már be se engedem a lakásba. :lol:
Persze mindenki maga dönti el mit adat be a gyerekének és mit nem.
Amit lehet én be adatom.tudom hogy nem 100% hogy nem kapja el a betegséget,de én meg akarok tenni mindent amit lehet annak érdekében hogy ne utána sirjak hogy basszus miért nem adattam be!
Mindenki máskép gondolja!
Remélem nem irtam bántót!
Nem akartam. :D :D :D
Vendég

Moni: tudom hogy a rota ennyire veszélyes, de van még más virus is ami ugyanilyen veszélyes és nincs ellene védöoltás. a rota 1 a sok közül.

eyi: nem semmi. :lol:

na akkor 1éjszakás... volt egy pasim még 2003-ban akivel kb 2-3 honapig voltam együtt aztán rájöttünk hogy a szexen kivül semmi nem müködik, de a szex az viszont nagyon. szoval nekem általában ha ugy alakult egy-egy buli után ő volt az egyéjszakás kalandom. tudtuk egymásrol hogy mire számithatunk... :D amugy vadidegennel egyéjszakára életemben egyszer voltam, na azt sem bántam meg, egy amerikai, fekete, katona pasi volt... olyan testtel hogy huuuuhaaaaaa :D

olyan hogy 2 pasi volt eccerre nekem is volt :oops: hát igen van olyan amikor az ember lánya nem tul határozott, na. :D

mia_snow

Csajok!!! 36 fokot mutat kint a hőmérő.
Bent meg 30-at. Milánt már az elöbb lefürdettük. Kicsitt lehült,de tisztára forro volt a teste. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kata&Milán

oszman777

mia!! Néger volt a pasi??
Nahát azok meg jo szerszámmal rendelkeznek. :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

Kata&Milán

oszman777

mia! pont csokisat gondoltam. Átküldöd pü-be.??? egyszerü recept???

Kata&Milán

oszman777

egyszerü igen, mindjárt megkeresem.
néger volt jaja. meg is ijedtem elöször, ő meg kiröhögött. :lol:

mia_snow

moni én is beadatok amit csak lehet..

ja és az első szexre visszatérve, teljesen el voltam hűlve, hogy nekem most egész életemben ezt kell csinálnom, ettől vannak annyira odáig az emberek? és azt elfelejtettem hogy alig éreztem neki, mintha a kisujját dugta volna be kb. :shock: :shock:

de szerencsére mára már kiművelődtem, s a férjemmel teljesen idilli minden :lol:

oszman muffin:banános csokidarabos muffin, sajtos, szedres, almás diós, almás szedres, ananászos-kókuszos, sütőtökös, répás-mézes,yo-yo muffin-vaniliás-fincsi,zabkorpás mézes-fincsi,citromos-mákos,csokis, cukros-fűszeres, lime lekváros,narancsos-datolyás-diós

Kép
Kép
eyi

Eyi: húú mennyi féle muffin!!!!
bszilvi25

van egy tök egyszerű, sütni sem kell, sport szelet-kekszes.ha kell valamelyik leírom..

mia néger???az komoly!!na és tényleg nagy volt neki?
van egy TÚRÓS receptem, ha már ezen a környéken járunk-ugye értitek)) a mirindát ismered?csak ahhoz mirinda, vagy fanta is kell..de pont negyed kiló túróval.jaj de nincs kedvem most sütni ebben a melegben.ha felkel a pici megyek ki a medencéhez pancsizni
hát én is határozatlan nő vagyok igen :oops: :oops:

Kép
Kép
eyi

én elég sokat járok "gyerekek közé" 2 gyerekkel túl vagyok az ovodán egyel majdnem az iskolán,de állithatom,hogy a hányós hasmenős izék közül kórházban kiszáradva infulzión lógni gyereket csak a rotától láttam halottam!!!
és ez nem szuri ,és "állitólag"nincs mellékhatása!!
ezen nem is gondolkodtam!

a pneumot is megrendeltem a patikába és 100%hogy be is adatom,de attól félek mert annak állitólag van melékhatása...vagyis lehet.szóval azz is beadatom csak attól jobban tartok!

én azért nem várom meg,hogy ingyenes legyen,mert vagy a kötelező oltásokal együtt kell adni vagy az utolsó kötelező oltástól számitott 4 hónap múlva.de hamarabb mint egy éves korban szóval józan paraszti ésszel számolva bele sem fér szinte,jó belefér de éppenhogy
Vendég

ismerem a fantás sütit de nincs itthon se fanta se mirinda. rákoczi turos lesz de csak féladagot csinálok. kettőnknek (meg seggnövesztőnek) az is épp elég. meg legalább eccerü is.

eyi: igen, tényleg. :lol:

Bari: hü ezt jol kikalkuláltad, ennyire én nem is néztem utána. nekem a dokinö csak azt mondta hogy majd beszéljünk rola szeptemberben.

mia_snow

kriszta olvasom a linket-elején azt írják, ingyenes lesz szeptembertől, a végén pedig, hogy 2010-től-most akkor mi van nem értem.vagy elértelmeztem?

Kép
Kép
eyi

eyi: szeptembertől lesz ingyenes, 2010től pedig kötelező. szerintem. nem?

mia_snow

nálunk 2010-től kaphatja meg minden két éven aluli gyermek, térítésmentesen.-ezt írják

szegény csiri-elrabolta az anyós

Kép
Kép
eyi

Nálunk épp DILI----HOPPPPPPP van.
majd később vissza olvasok.

Kata&Milán

oszman777

Nahát kibaszottul elegem van :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A párom vásárol az interspárba és most telefonál hogy sogoromék jönnek hozzánk.
Gyereket leadják nálunk 9 honapos,és lelépnek mert dolguk van. Milánt meg altatnám,már elég rég ota nyüglődik. :shock: :shock: :shock: :shock:
Naaaaaaaaaaa,elegem van. Sirni tudnék.
Én meg itt egy szál csöcsbe szaladgálok,most fel kell öltöznöm. :cry:

Kata&Milán

oszman777

oszman az én milánom sincs a topon. most pl l70et evett és nem alszik... evés helyett vigyorog, alvás helyett sir... ez megy ma. az elöbb aszittem megjavult, de tévedtem. :roll:

mia_snow

mia.
érted,nekem meg más kölyke hiányzik épppppppppp. :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

mia,épp most látom irtál muffint.
köszi,majd elolvasom ha tudom. :wink:

Kata&Milán

oszman777

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:03-kor.
Vendég

sziasztok!
Néger fasz,túros süti kibeszélve látom!!!!!!!!

Na tudjátok mi tötént?hazajött a párom és mondom neki,hogy az anyucikácskácskájáék,jól itthagytak a dög melegbe,egész nap itthon ültünk vigyázba,hogy bármikor jöhetnek,erre sehol sámli...(pdehogy ültem vigyázba)...Erre felhívja anyóst,hogy mizu meg minden..miért nem jöttek,vártuk...azt mondta,HOGY NEM LÁTTA TEGNAP RAJTAM A LELKESEDÉST ÚGYHOGY INKÁBB NEM JÖTTEK EL ÉRTÜNK!(csak szólni felejtett el!)...DE APÓS 2 PERC ÉS ITT VAN ÉRTÜNK!Na Zoé elment az apjával hozzájuk,énmeg addig szoliztam eggyet!!!!

Valamit olvastam erről az oltásról én is ma a blikkbe,de nem ezt!
mindjárt megnézem!
Vendég

[quote="oszman777"]m írta:oszman777ia,épp most látom irtál muffint.
köszi,majd elolvasom ha tudom. :wink:

én azóta már meg is csináltam. sőt 2 db már el is fogyott. :lol:

csiri: hogybeszélsz??? :shock: :D

mia_snow

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
négerfaszi akart lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KISDOBOS BECS SZÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NÉGER FASZI,TÚRÓS SÜTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ NAGYON ÉGŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:03-kor.
Vendég

ÚHHHH!
EZ ANNYIRA ÉGŐ!!!!TÉNYLEG NÉGER FASZI ÉS TÚROS SÜTI AKART LENNI!!!
mOST ÚGY SZÉGYELLEM MAGAM!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
EKKORA BAKIT!!!!NE HARAGUDJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EL IS BUJDOKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!
ÍGY BEÉGNI.... :oops: :oops: :oops:
Vendég

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:04-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:04-kor.
Vendég

Azért bújdoklás elött bemásolom a mai blikk pársoros cikkét:

"nem ingyenes az oltás"
Nem minden 2 év alatti gyermek,hanem csak a kiemelt rizikófaktorba tartozók kaphatják szeptembertől ingyenesen a pneumococcus elleni védőoltást-derült ki az ÁNTSZ oltóorvosoknak írt leveléből.

ÍGY BEÉGNI!!!!MÉGEGYSZER NE HARI!!!!!!!(a lényeg az végülis az volt,de én szépen írtam le,csak 1 betű lemaradt)
NEHARI!NEHARI!NEHARI!
Vendég

Vendég

[quote="jkriszta"]C írta:jkrisztasajok!

Érdekelne mit szóltok az Olimpiához?
Ez már tényleg gáz, hogy nincs még aranyunk..... :cry:

Az is vélemény, ha nem nézed, mert nem érdekel! :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cseh Lacinak minden elismerésem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(biztos olvassa a babanetet... :roll: )
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:05-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:05-kor.
Vendég

Kriszta!
átmentél Pártai Luciába és Híradósba????

Kismamabérlet:Engem nem érint...

Tüntetés:Vicc ami itt folyik a kórházzal!!!Ne tudjátok meg a helyi képujságon mik vannak kiírva.... :shock:
Vendég

Jöhetne már az emberem meg a lyányom!Unatkozok!(meg még mindig "égek"...) :oops:

Itt még meleg van,viszont a szél az erősödik!!!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:06-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:06-kor.
Vendég

a máj kis széndarabkáKá "hevült" a sütőben!DE EZ IS ANYÓSOMÉK MIATT VAN!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

SZÉNDARABKÁKKÁ...
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:07-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:07-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:08-kor.
Vendég

mia! Nem tul sűrü ennek a sütinek az állaga?? De kezdem csinálni,csak igy olvastak alapján.
Majd leirom mi történt mig itt volt a gyerek.

Kata&Milán

oszman777

csiri, aszittem a jager miatt irtad igy :lol: de igaz is, a mai témába tényleg belefér. :lol:

én ma nem égettem oda semmit. fiam 1el többször evett mint szokott, viszont a mennyiség... hát hadd ne mondjak semmit. remélem nem fog kiszáradni. szakad rola a viz.

itt még mindig van vagy 30 fok kint... szoval szerintem még legalább 1-2 ora mire ideér a vihar. áll a levegö a kertben is, sok a felhö de fülledt párás hőség van. én birom (sütöttem és főztem is, szeretem a meleget) csak a gyereket sajnálom. lüktet a fejéröl a meleg, és rendesen gyöngyözödik a halántékán az izzadság. :(

kismamabérlet: nem érint. sajnos. mennék én a városba pl babauszira Milánnal, de mivel csak bp-iek kaphatják, én hiába is mennék be a városba rendszeresen, nekem nem járna. babauszi + 10 rongyos békávé bérlet meg köszi nem. és még beküzdeni magam a városba, ahapersze.

olimpia: nemtom idén nem köt le valahogy, de az eredményeket nézve nem csoda. én nagyon sajnálom a magyar sportolokat, de szerintem sajnos elmondhato hogy kb olyan eredményeket mutathatunk fel idén, mint az országunk ugy egyébként.

mia_snow

oszman: tegyél bele még lekvárt vagy egy kis tejet ha sürünek találod. lehet hogy kisebbek voltak a tojások, meg szerintem liszttől is függ. sürü masszának kell lennie egyébként.

mia_snow

ok,még most kezdem,ha Milán nem kel fel.

Kata&Milán

oszman777

ja ha nem szeretitek a töményen csokisat, 5 dkg kakaóporral kevesebb (és ennyivel több cukor) is jó...

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:02-kor.
hékás

látom elmentetek aludni!
én csak itt ülök egyedül,apa dolgozik!
kiváltottam az oltásokat 34ezer :twisted: remélem nem lesz semmi probléma :x

na megyek dögleni pá
Vendég

A tehéntej étrendbe történő bevezetésének elhalasztása holland kutatók szerint nemhogy csökkenti, hanem növeli a két évnél fiatalabb gyerekeknél kialakuló allergia kockázatát. Mivel a széles körben elterjedt ajánlást, miszerint tejet csak egy évnél idősebb gyereknek adjunk, de a családban előforduló allergia esetén várjunk vele még tovább, kevés tudományos adat támasztotta alá, a Maastrichti Egyetem kutatói Bianca E. P. Snijders vezetésével, 2558 babát vizsgáltak meg.
Az étrendi adatokat a mamák terhességük végén, majd a szülés után három, hét, tizenkét és huszonnégy hónappal adták meg. Ezután minden gyermeknél megvizsgálták, hogy 2 éves korukban mutatnak-e allergiás tüneteket.
Az eredmények arra engedtek következtetni, hogy ha egy baba kilenc hónapos kora után ismerkedett csak meg a tehéntejjel és a tejtermékekkel, azzal megnőtt esetében az ekcéma kialakulásának kockázata is.
Az ekcéma, és egyéb bőrtünetek, valamint az asztmás légzés kockázata más ételek esetében is megnövekedett, ha azzal a csecsemő hét hónapos kora után találkozott.
Bár a holland kutatók továbbra is a csecsemők anyatejes táplálását támogatják, a júliusi Pediatrics szakfolyóiratban megjelent tanulmányukban felhívják a figyelmet arra, hogy az egyes ételek étrendi bevezetésének elhalasztását célzó ajánlások hasznossága megkérdőjelezhető.

Szilágyi Diána

gondolom ti is olvastátok itt a babán...na most légy okos domonkos
Vendég

milyen fura!!egy iromány amit én küldtem el és nincs benne helyesírási hiba :lol: gondolom!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: