A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sziasztok! :D

Végre én is hozok jó hírt! :D Jó a cukorterheléses vizsgálatom! :D :D :D Pedig féltem, mert én ha nem kapok időben kaját, akkor ölök! :lol: :lol:

Így majd csak három hónap múlva megyek a dokihoz, addig jószerencse! :wink:

Kép
szilzi

Igen, az szép szín. És teszel bele körbe a rácsokra is védőt? Ágyneműd biztosan van,bár az csak később kell.

Kép
flóra 11

Hohohohóóóóóóóóóóóóóóóó! :lol: :lol: :lol: :lol: Azért tudni kell, mikor kell jönni és hogy kell egy jó hírt közölni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Helló Szilzi! Megjöttél? :D

Kép
flóra 11

Ez összejött! :lol: Jó hír és laptető!!! :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu a borovi fenyő nagyon szép!!!! :D Nekem olyan a lépcső a lakásban a galériára és a beépített szekrény ajtajai! :wink:

Időálló és szép! :D

Kép
szilzi

Na, berobbansz és lekopsz? :?

Hahó!!! :D

Kép
flóra 11

Nekem ma olyan jó kedvem van! :D Nem is értem! :D De dolgozni nincs kedvem :? az baj?? :D Pedig lenne mit! :D

Flórián biztos megkérdezi, már csak a saját érdekében is! :wink: Minek böjtöjjön a hétvégén ha nem muszáj?? :wink:

Kép
szilzi

Cupp Szilzi

Ez jó hir...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Biztos azért mert ma megyünk Füredre és csak 21-én dolgozom legközelebb!!! :D :D Úgy volt ugye, hogy jönnek fel tesóm gyerekei, de átvariáltuk, mivel felmondott a kolléganő és nem tudni mikor lesz ennyi szabadidőm hazamenni! :wink:

Kép
szilzi

Flóra

Együtt vettem az ágynemüt,fejvédővel a kiságyba,szoptatóspárna,zsebes tároló a kiságy végére,stb...
Teljes garnitúra...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ja, itt vagy még,akkor jó. Megijedtem,hogy Te is elmentél. :)

Szilvi. És a három hónap alatt miért nem kezelnek? Legalább a tesztoszteront. Én bizti visszamennék megkérdezni. Tudom,írtad, hogy annyi idő kell most a férjednek a gyógyuláshoz. De azalatt téged is kikezelhetnének és egyszerre gyógyulnátok fel.

Kép
flóra 11

Na én most kicsit lelépek,mert reggeliznem kéne végre
jövök majd vissza..cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj, az nagyon klassz, Tancsu!!! Jaj, az gyönyörű lehet! ÚgY tetszenek ezek a garnitúrák! Milyet vettél? Nincs képed? Milyen színű,mintájú?

Kép
flóra 11

Az jó,ha ma mész Füredre. Holnapra kicsit esős időt mondtak,de az lényegtelen. Vasárnap már megint jó idő lesz. :D

Kép
flóra 11

Szilvi,tényleg,ilyenkor a párod is veled tart? Vagy őt köti a munka? Mit dolgozik egyáltalán?

Kép
flóra 11

Hát én is nagyon bízom benn, hogy jó idő lesz! :D Tuti az lesz! És kész! :D Eddig mindig szar időt fogtam ki, ha volt több napom egybe! :evil:
És ma este megyek meglátogatni még a barátnőmet, aki kb a Tancsuval van egy időre kiírva! :) Megnézem a szopipárnát és ágyneműt, mert ah jól tudom ugyanolyat rendelt mint a Tancsu! Kék és macis ha jól tudom! :D
Nekem a doki kerek-perec megmondta, hogy akkor kezel, ha már az Attilánál is lesz valami eredmény! :evil: Én már nemvitázok, várok, most kicsit besokaltam! :( Ha nagyon szarul leszek, mint a Zsuzsi akkor úgyis elmegyek hozzá! (és Őt nyírom ki, mert nem kezelt! :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

Kép
szilzi

Jó,végülis még fiatal vagy,most házasodtatok össze, három hónap nálad nem olyan sok. Nálam már vészesen fogy az idő. :cry:

Kép
flóra 11

Nem azért Flóra, csak most kicsit besokalltam az orvosoktól! :( A vágy az erős, de most úgy érzem kicsit lekell állni! :? Most elkell menni Füredre, jól érezni magam, aztán kell találni az irodába egy ügyes kiscsajt, aztán megakarom beszélni apámmal, hogy jövőre szeretnék inkább nála dolgozni és egy picit levenni a válláról a munkát, aztán szeptemberbe van egy ap. lefoglalva Bibioneba 5 főre (tesóm, gyerekek+mi) (26e Ft ötünknek, egy hétre!!!! :wink: ), aztán utána október és kezdhetjük a dokit! Ezek a terveim! Nem biztos hogy unatkozni fogok! :D
Ja, és megyünk a Tancsuhoz+esküvőre, még Benóval is találkoznom "kell"! :D :D

Kép
szilzi

Megjavult a telefonomon az infraport. Küldök vásári képeket. Kép

Kép
Kép

Persze ez mind fekvőkép,de nem tudom megfordítani,nincs programom. :oops:

Kép
flóra 11

Jaj, Szilvi! Ez fantasztikus. :wink:

Ilyen jó áron nekünk is közvetíthetsz kirándulást,még úgysem voltam az idén sehol. :(

Kép
flóra 11

Az a sok színes, azok mézeskalácsok. Nagyon szépek voltak,csak így nem látni. Volt mesterségek utcája is meg borok utcája.

Kép
flóra 11

Flóra nagyon szívesen, de ezek az árak csak szeptemberben vannak, mikor már suli van! :( Az meg Neked már gondolom nem jó. :( Sajnos! De ha bármiben segíthetek, csak szólj! :wink:

Nagyon jók ezek a képek! :D Az indiánossal biztos elbűvölöd a Benót! :D Milyen alkalomból van a vásár? Vagy ezt egyszer csak elkezdték és hagyomány lett??

Kép
szilzi

És megpróbáltam készíteni képeket a függönyről is, nem nagy sikerrel,mert fénnyel szemben nem nagyon lehet,meg telefonnal nem az igazi.Pedig lehúztam a redőnyt is, de így sem valami jók a képek. Majd csinálok este, hátha jobb lesz. Azért elküldöm ezeket is.

Kép

Kép

Kép

Kép
flóra 11

Szerintem csak hagyománnyá vált. Most volt a 24-dik nyári vásár,tehát 24 éve kezdték el. De már igazán naggyá nőtte ki magát. Országszerte híres vásár.

Szilvi, elméletileg vehetek ki szabit, csak igaz, hogy most elfogyasztom mindet nyáron. Azért ha valami van, szólhatsz,hátha tudok valamit intézni.

Kép
flóra 11

És a szőnyeg. Közelről,hogy a színét lássátok,azok a színek,mint a függönyben, van benne ugyanaz a halvány zöld és ez a lazacos szín is,csak nem annyira látni. Kicsit halványabb lazac,mint a függöny. :D

Kép

Kép

Kép
flóra 11

És itt a szekrények, meg az ágy. Innen netezek veletek. :lol:

Na,beavattalak benneteket. :lol:

Kép
Kép

Kép
flóra 11

Az ágyon ez a szőrös ágytakaró van,amit most vettem. nagyon jó puha,kellemes rajta ülni. :lol: Meg heverészni is. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Na, jó. Azt hiszem ideje gépelnem, mert mindenféle pótcselekvést végzek,pl.eszek, csak ne kelljen gépelnem. :evil: Utálom. Minek vállaltam el? :?

Kép
flóra 11

Ok-ok! :D Mindenképp szólok! :D

Nagyon lágy színei vannak a függönyöknek! :D Nálam erősebb a sárga és a kék! Próbálj meg tényleg este fotót csinálni, hátha jobban látszik a minta, meg úgy együtt az egész! :wink: Én ilyet nem tudnék összehozni! :wink:

Kép
szilzi

Sziasztok..

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Jók a képek Flóra...

Szilzi,Téged meg irigy-irigy a nyaralás miatt...:(
Idén sem nagyon voltunk már,és azt hiszem pár évig még nem jutok el sok helyre...:(

Na de ez van!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Nézzétek meg az ágynemügarnitúránkat...

www.szopiparna.hu

Bal oldalon szövetminták :arrow: :arrow: :arrow: 10-es minta és ott van kis képen is a komplett garnitúra....
Ha rákattintotok,akkor kiadja nagyban is...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek anyuékhoz...
Majd este benézek...

Amúgy baromi meleg van megint.... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Megnéztem a mintát! Nagyon aranyos!! :D :D Hogy a fenébe tudtad eldönteni melyik legyen? :shock: Én most nem tudnám eldönteni, de én ugye nem is vagyok abban a helyzetben :lol: :lol:

Nagyon meleg van, nem is értem miért indulsz el! :shock: Vigyázz magadra!

Kép
szilzi

Megnézegettem az oldalt. Nagyon sok szép és jó cucc van ott. Én ilyen szopipárnát nálunk még nem láttam. Lehet, hogy van, csak ugye még nem aktuális, nem is néztem körül.

Kép
flóra 11

Hát igen, nehéz dönteni. De Tancsu zöld, narancsra szeretné a hálót,talán ez alapján döntött,mert ezek a színek illyenek oda.

Szép igazán. Nekem is tetszik. És van ott sok ilyen patchwork hatású.Na én ezeknek vagyok a bolondja. :lol:

Kép
flóra 11

Lányok , itt egészen beborult, szürke az ég, a levegő fülledt,meg sem rebben. Szörnyű hőség lett, vihar előtti alacsony légnyomás. Kegyetlen.

Kép
flóra 11

Szilzi! Mit jelent akkor ez a jó cukorterhelés? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Lányok,átmegyek a szomszédba,hívott a sz.asszony. Mutat képeket a kicsiről.

Kép
flóra 11

Jó reggelt! :D

Kép
muzsuzska

Királyfi reggel hazajött , ettünk , zuhany és bebújtam vele az ágyba és idáig sikerült aludnom! :D :D

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!

Kép
flóra 11

Benó én nem tudtam a küldött leveledről be regisztrálni!

Kép
muzsuzska

Hogy nem vagy PCOS-s? :D :D :D :D :D :D

Szilzi, örülök, hogy mentek nyaralni (őszölni! :lol: :lol: :lol: ), pontosan mikor mentek? Annak is örülök, hogy most mész haza és 21-ig jól érzed magad! Mikortól szeretnél apukádnál dolgozni? Jövőre? Nagyon helyes! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Menj csak, foglald el magad, aztán majd jönnek a dolgok. Tehát végre megmondtad, októberben jár le a 3 hónap. Rendben. Értettük és jegyeztük. :D

Szépek a képek, a függöny és a szőnyeg is, és a vásár is, Flóra! A szopipárnák is! Az indiánnal meg lenyűgöztél, tényleg szeretem az indiánokat is! Miből gondoltátok? :wink:

KépKép
benó

Nekem sajna mennem kell. De jövok vissza.

Kép
flóra 11

Flóra klassz a függöny!!!!!! Nekem is ilyen szőnyegem van csak kék, mint a függönyöm és mint a kőlap!

Kép
muzsuzska

Jaj, tényleg, gratula a szomszédasszonynak! :D :D :D :D :D :D

Helló, Zsuzsi! Nyugodtan regisztrálhatsz meghívó nélkül is (bea.sokoldal.hu).

KépKép
benó

Nekem is mindjárt mennem kell. Még egy picit olvasok, aztán megyek.

KépKép
benó

Mikor mész el a dokihoz, Zsuzsi?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: