anyjuk, az ujjbegye Eliotnak is hámlott, de elmúlt. Nem tudom mitől volt, de én nem csináltam vele semmit.
A szemproblémára pedig nekem az jött be, hogy semmit nem tettem rá, és csak száraz fültisztítóval nagyon óvatosan kiszedtem mindig a szemzugból a csipát, hogy ne dörzsöljem meg sehol és gyönyörűen elmúlt minden baja. Párszor még bepróbálkozott, de ezzel a módszerrel mindig elmúlik pár óra alatt. Amikor kamilláztam azt vettem észre, hogy a nedvességtől csak még inkább ragadós lett neki...
Eliot meg szegény tele van melegkiütéssel. Nem csak az arca, hanem a karja, meg a háta is. Szegény totál kivan. Próbáltam úgy etetni, hogy ne a karomon legyen közvetlen a csupasz kis teste, mert attól szó szerint folyt rólunk a víz, de így sem volt semmivel sem jobb... Majdcsak jön már a normálisabb hőmérséklet...
Ezeken a ziziségeken nagyon jót mulattam. Én még szerencsére nem vettem magamon észre ilyen dolgokat, de lehet, hogy én vagyok a fő zizi, hogy még csak fel sem tűnnek.
Apát most hívtam hogy ugye siet haza? Erre mondja hogy még egy csomó dolga van. Mondom de azért jó lenne ha igyekezne. Erre ő, hogy most éppen lecsót főz (hozzá tartozik, hogy már tegnap mondta, hogy lecsózás lesz benn, mert nincs benn a két főnök, és ilyenkor lehet...

de a gáz csak az, hogy így is mindig ő jön el utoljára, mert neki van a legtöbb melója (ő meg tudja csinálni másokét, mások viszont nem tudják az övét...) meg van amit csak akkor tud megcsinálni amikor már mindenki más befejezte, erre ő főzi a lecsót a tizenix embernek... Hát nem örültem neki. MOndtam neki hogy akkor maradjon is benn főzőcskézni...
Na szerintem most én is ledőlök egy kicsit. Valami álom nap van ma. Az előző 3 órát végignézelődte a két etetés között, most viszont megint durmol.

Úgyhogy szerintem én is ezt fogom tenni. Bár vasalni még lenne mit, de úgy vagyok vele, hogy mára már így is eleget teljesítettem.
Majd még jövök. t.maria nagyon hiányzik. Vajon miért nem jön? Gondolom, hogy a három lánnyal millió dolga van, de azért jó lenne egy kis helyzetjelentés. Meg h.szilvi, meg tita, meg véda, meg még egy csomóan mások...