A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » XV. kerületiek!!! Rákospalota, Újpalota, Pestújhely

Nagyon szépek vagytok a képeken!Az Alexa olyan kis dundinak tünik igy,és mégi olyan aprócska!-mint a mamája!
pussz
evetke

Sziasztok!Kép
Drukkolunk hogy ma hazajöhessenek Tigriék és már otthon hármasban ünnepelhessék az új évet!!!Kép
Hogy-hogy mi lesz a tizediknél?KépKép Tigri tudja ezt??Kép
Nagyon szurkolunk hogy minden rendben legyen és haza tudd Őket vinni még az idén!Kép
Azóta már szerintem a tejci is beindult. Megerősítem Evetkét, hogy bármi gondja-baja van segítünk neki!!! Ugyan mindenkinek más a tapasztalata és másra esküszik de meghallgatja és eldönti.
Pusziljuk Őket!!!!Kép

Evetke: Benézegetek a messengerre de hiába mert senki nincs ott!Kép Majd egyszer szerencsém lesz!
Ügyes vagy, hogy így haladsz a munkáddal. A zenebölcsit azért nehogy elfelejtsd!!!Kép
Gratula a hugodnak!!!!!!!!Kép Akkor szeptemberi baba lesz Ő is?Kép
Nem főzök lencselevest, bár lehet hogy brahiból kéne egy kicsit csinálni. Hortobágyi palacsinta és hurka-kolbász lesz a menü na meg sütemények.
Itthon leszünk szép csendesen töltjük a szilvesztert.
Képzeld Evetke (a tartozásról jut eszembe)! Nekünk is volt egy tetemes adósságunk amit most letudtunk mert Bécinek volt egy nagyon horderejű munkája amiből vissza tudtuk fizetni!!!!Kép
Úgy örülök neki, úgyhogy meg tudlak érteni hogy micsoda súly szakadt le a vállatokról.
Na mára befejezem majd jövőre jövök!!!!Kép
Békés boldog új esztendőt kívánok nektek!!!!!!!Kép
Puszi: Kati
kfk

Sziasztok lányok!
Azt hiszem idén én is utóljára irok ide,a du.már mozgolódós lesz nem hiszem hogy letudok ide csüccsenni!Most alszik az aprónépség van szusszanatnyi időm!De azért azt figyelgetem a gépet ,a kismamánk hátha beköszön!KépRemélem csak összejött a hazaút,ha mégsem fel a fejjel!Jó lett volna kicsit tovább beszélgetni Kati,de hát "asszonysors",a meló rám vár!Jut eszembe készen lettem,bár azt hiszem ezt lehet hogy irtam is!Örülök hogy ti is jól zártátok az évvégét,látod ha fájjó szivvel is de érdemes volt kivárni még a férjurad magadra hagyott!-meglett a gyümölcse!Klárus te is irj valami jót!
A lencselevest megfőztem,most jön a lazitás 2 napig!Hát ennyi!Most elbúcsuzom mindannyiótoknak Békés boldog uj esztendőt!-És minden kedves babanetesnek aki éppen ide kuksizna!Puszika evetkeKép
evetke

KépSziasztok csajok!!!!
Nem tudok aludni!Puszi nektek! evetke
evetke

Halihó, csak egy mondat erejéig jöttem.
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!
Tegnap jöttünk haza, most itt van a kiscsaj a kezemben Kép
Egyenlőre még a napirendünk egy káosz. Majd jövök mesélni ha van egy percem. Amúgy jól vagyunk, csak a szopi még nehezen megy. Bár ma már ügyik voltunk! Kopp-kopp-kopp
Puszika
Alexa+Jancsi+Tigri
tigribigri

KépHurrá itt a Tigri!
Minden jót a hétköznapokhoz,hamar hozzászoktok ne izguljatok!Már keztem aggódni régen adtatok hirt magatokról!Nyugisan ,bátran mindent!-ügyik lesztek!Várjuk a mielőbbi beszámolót,de ha van szusszanatnyi időd,inkább aludj eggyet,mi nem szaladunk el innen!Biztosan nagyon ki lehetsz merülve,de ez is lesz könyebb egyszer!
Na ennyi puszika a csavargóknak is!/Kati,Klárus/
evetke ui.most biztos olyan fini babaillat van nálatok,ugye Tigri?!!
evetke

Sziasztok!Kép

Szia Tigri!!!!!!!!!!!!!!KépKép Várjuk a részletes beszámolódat de ahogy Evetke is írta főleg magaddal tőrődj és Alexával!KépKép Mi tényleg megvárunk!KépA szopi biztos sikerülni fog!!! Éjszakák milyenek?
Boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!!KépNekünk jól sikerült. Lent voltunk egy szomszédunknál. Hajnal 5-ig beszélgettünk, iszogattunk. Anyósom jött délután és vigyázott Bencére. A peterdázás és a tűzijáték nagyon tetszett neki. Összerezzent amikor durrant és utána elkezdett nevetni és mondta hogy "még"!!!!!!Kép Nagyon szép tűzijátékok voltak!!!Kép
Lencsét nem főztem, mert nem engedte a párom hogy neki álljak. Szilveszter napján egész nagy a konyhában voltam, sütöttem főztem és ez már nem volt engedélyezve. Reméljük azért nem egészen ezen múlik a jövő év sikere!Kép
Nektek milyen volt a szilveszter?
Na megyek is mert már ébredezik a családom és várják a kakaójukat!Kép
Sziasztok, puszi nektek:

Kati
kfk

Sziasztok lányok!
Majdnem elcsiptelek Kati!-Niki gépezett és láttam hogy fenn vagy,de mire túl voltunk a reggelin és az elpakoláson már leléptél!Sajnálom,viszont örömmel olvastam soraid,végül is csak nem egyedül szilvesztereztetek,az jó!Mi csendeskén,pezsgőzgettünk,apósom volt egyedül itt éjfélkor koccintás virslievés aztán csak nyüglődtünk!A tv-nem volt egy nagy durranás,meg ez a "hosszú"szabi totál megkever minket.9-fél 10-nél hamarabb nem birunk magunkhoz térni,aztán éjjel 1-2 nál hamarabb nem vagyunk álmosak.Én nem is tudom mi lesz hétfőtől????Reggel 5-kor kelés,oviba menni stb,nem lesz egyszerü az tuti!Mi is tüzijátékoztunk,Nikinek nagyon tetszett,de a kicsik megilyedtek tőle!Katalinom lencse nélkül kezdeni az uj esztendőt?-mi lesz a gazdagsággal?-csak vicceskedek nehogy komolyan vedd!
Vajon milyen évünk lesz,én most nagyon toppon vagyok,nem tudom honnan ez az energia!-tele vagyunk tervekkel amiket kivételesem muszály is megvalósitanunk mert határidők kötnek minket.De valahogy most mindent olyan gördülékenyebben fogok,bár igy maradna!Kivánom hogy nektek is sikeres boldog egészséges évetek legyen,és minden tervetek teljessüljön!Ma elvitték a munkámat is és végre kaptam egy pici szabit,nem jött más helyette.6-án leszedem a fenyőt,legalább a nappaliban is tudok nagyobb takaritást eszközölni,szekrényrendezéssel eggyütt.
Klárus nem tudom mikor hoz össze minket a sors,de ha még aktuális szereztem neked két billentyűzetet.Addig őrzöm neked, enni nem kér ugyhogy jó helyen van.Veletek mi a helyzet?-itt vannak még a rokonok?-hogy telt a szilveszter?
Drága kismamánk!-picit irigyellek,ilyenkor az ember nosztalgiázik kicsit!Remélem kicsit összerázódtatok és picit oda tudsz figyelni magadra is!Ki fürdet apuci???-nálunk mind a két gyereket csak Gábor fürdette,egyszerüen nem mertem megfogni őket!Hát vannak ilyen helyzetek is.
Na lépek ,kicsit még olvasgatok aztán megyünk Szentendrére ujévi látogatásra.Legyetek jók puszi evetkeKép
evetke

Sziasztok! Drága Evetke, édi vagy! Okvetlenül elmegyek a billentyűzetekért, megszervezzük! Ha másért nem, ezért már végre összejön a tali!!! Annyira meg tudok hatódni ilyen dolgokon, hogy gondoltál rám. Kép Kép Kép
Képzeld, holnap mi is Szentendrére megyünk meg Leányfalura, kedves ismerősöket látogatni. De jó lesz!
Nálunk is csak Bálintom fürdette a gyerekeket eleinte, most is övé a fürdibürdi, én csak segítek, vagy ha véletlenül nincs itthon, helyettesítem. Kép
Kati, képzeld, megpróbáltuk a gipszöntést: totális kudarc!!! Kép Jellemző. Gyurmába úgy-ahogy belenyomkodtam Janka kezét, de a gipsz széttöredezett. Aztán lett egy, ami nem, azt meg Gellért verte le a radiátorról. Kép Na, erről ennyit. A sütikkel hasonló a helyzet: tegnap megint elszántam magam, csináltam egy diósat, de őszintén szólva kár volt. Kép Feladom.
Nálunk volt lencse, virslivel. Az fincsi lett. Előtte itt jártak az olasz rokonok, nagyon arik. Gellért nagy barát a 4 évessel, Janka meg az 1 évessel mászkált. Ha nagyobbak lesznek, még nagyobb buli lesz. Van még két másik sógornőm is, de nekik még nincs gyerekük, illetve az egyik apáca. Kép
Vagyok én a neten, csak a vallásos topikba irogattam sokat, és nem maradt időm. De azért olvastam. De azt hiszem, mindenkinek építőbb, ha ide írok, és nem osztom ott tovább az észt.
Tigri, Téged hagytalak utoljára. Welcome!!! Remélem, minden rendben! Ha tudok segíteni szopiban, hívj bátran! Tanácsadó nem vagyok, de Gellértet 2,5 évig szoptattam, Jankát nem tudom, meddig fogom Kép Szóval bármiben nagyon szívesen segítek, ha tudok. Azt a fürdető szivacsot, amiről a jómúltkor beszélgettünk, végül is kéred?
Albumot megkuksiztam, aranyos család vagytok! Alexa igazi szép KISLÁNY! Nagyon irigyellek, olyan jó dolog egy újszülött!!! Csodálatos! Jancsid hősiesen irogatott nekünk, köszönjük!
Na megyek, mert ma még ellátogatunk az egyik komáinkhoz, Janka keresztszüleihez.
Sok újévi puszi mindenkinek, Klára
Klára

Szia lányok!

Most van egy szusszanásnyi kis időm, mert most épp Apa babázik.Kép
Szóval itt a beszámolóm, amit ígértem:

26-án hajnalban arra ébredtem, hogy kicsit bepisiltem. Rögtön gondoltam, hogy a magzatvíz lehet. Vártam a mindent elöntő nagy vizet, de csak csordogált egész nap, leginkább akkor, amikor hanyatt feküdtem. Fájásaim egyáltalán nem voltak. Felhívtam a dokimat, hogy mi a helyzet, és azt mondta menjünk be a kórházba.
A CTG is igazolt, tényleg nem volt fájás és az ügyeletes szerint ép volt a burok. A szülésznő azt mondta valószínűleg fölül repedt csak meg. Végül is úgy döntöttek, hogy menjek haza. Akkor kicsit csalódottan ugyan, de hazajöttünk.
Másnap hajnali 3-kor arra ébredtem, hogy mintha fájna a pocim és tényleg pár óra múlva 10 perces fájásokkal küszködtem. Megbeszéltük Apával, hogy majd csak 5 perceseknél indulunk el a kórházba. Délután épp leültem a gép elé, hogy beszámoljak a fejleményekről, amikor elöntött a magzatvíz, most már rendesen. Kicsit izgulva, de már magabiztosan érkeztünk a szülészetre, még jó, hogy volt főpróba Kép Kiderült, hogy már 4 ujjnyira nyitva van a méhszáj. A szülőszoba nagyon hangulatos volt, karácsonyi égők égtek és csak mi voltunk egyedül. Ekkor volt 17 óra. Egész jól viseltem a még mindig csak 5 perces fájásokat. A szülésznő beinvitált a vajudókádba, ami nagyon klassz dolog volt. Remekül ellazított a meleg víz. Nem töltöttem benne sok időt, mert újra megvizsgáltak és kaptam egy méhszájlazító szurit. Hát szerintem még a véráramomba be se került, amikor is olyan erős egybefüggő fájásaim lettek, hogy már nem akaródzott kommunikálnom. Egy szuper kényelmes szülőágyra fektettek és közölték, hogy mindjárt megvan a baba. Én meg csak pislogtam nagyokat, mert azt hittem, hogy sokkal tovább fog tartani a dolog. Kaptam egy antibiotikumos szurit, a már előző nap óta repedt burok miatt. Egyébként az aznapi csapat igencsak meglepődött, hogy előző nap hazaengedtek.
Szóval fájások egyre erősödtek, már úgy volt, hogy az ügyeletesnél szülök. Aztán csak beesett a dokim is. Majd 21 óra 14 perckor Alexa fejecskéje is kibukkant. KépElmondhatatlan egy állapot volt, hihetetlen és mégis igaz: szülők lettünk.
Annyira hatása alatt vagyok még most is a dolgoknak, hogy nem bírom szavakkal leírni. Fájdalmas volt, de mégis mennyei érzés.
Tehát a szüléssel és a szülőszobán dolgozókkal kapcsolatban nagyon pozitív tapasztalataim vannak.
Ez már nem mondható el a gyermekágyas részről. Nagyon ramaty volt minden. Nekem például senki sem mutatta meg, hogyan kell szoptatni. Ugye milyen érdekes, pedig pont ezért is lelkesedtem annyira ezért a kórházért. Rá kellett jönnöm, hogy mindent kérdezni kell és utánajárni, mert maguktól ránk sem néztek a csecsemősök. KépMentségükre legyen szólva, hogy iszonyúan leterheltek, mert tényleg rengeteg szülés zajlik. 5 ágyas volt a szoba és átjáróház, volt olyan, hogy egy frissen szült szobatársnál voltak vagy nyolcan. Az ágy végében volt kiságy, de mindenki a babájával aludt (már ha tudott). Én szerintem a kórházban max. 4 órát ha aludtam, tiszta K.O. voltam a végére.
Alexa besárgult és úgy volt, hogy nem is jöhetünk haza. Egy éjszakán át volt a kékfény alatt. Tegnap vittük vissza kontrollra, de úgy tűnik minden rendben van vele.
Nagyon hisztis a csaj, pláne éjszaka. Most úgy érzem mindketten ráéreztünk a szopira, remélem nem lesz gond. Klárus nagyon köszi a segítséget, remélem nem lesz rá szükség, de észben tartalak és ha kell hívlak.

Evetke ne haragudj, hogy olyan hamar leraktalak, amikor hívtál a kórházban. Nagyon jól esett egyébként a hívásod.

Örülök, hogy mindenkinél jól teltek az ünnepek.

Megnéztem Klárus a képeid a csemetékről, gyönyörű szépek!!! Amúgy köszi a szivacsot, de Anyu meglepett egy ilyennel, meg egy rakat cumisüveggel...
Na búcsúzom, majd még jövök ha tudok.

Puszi nektek!

Nagyon jól esett ám a lelkesedésetek irányunkban, klassz kis csapat verődött is össze!!!
Tigri
tigribigri

Sziasztok!Kép

Szomorúan kezdtük az újévet!Kép Keresztanyám szilveszter napján meghalt és kedden lesz a temetése. Nagyon félek tőle mert én nagyon írtózom a temetésektől. Tudom mindenki utálja de én különös undort és félelmet érzek ilyenkor!Kép
Hát ezzel zártuk az óévet és ezzel fogjuk nyitni.
Ráadásúl pont kedden lesz a szülinapom!Kép

Evetke: Nem értem hogy lehetsz ennyire tele energiával!!!!!Kép Nekem ez a hideg és korán sötétedés annyira nem fekszik hogy legszívesebben téli álmot aludnék!Kép
Pihenj azért a nagy rendrakás közepette!!!Kép Mi már tegnap leszedtük a fát, úgyhogy most olyan "üresnek" tűnik a szoba.
Zenebölcsit el ne felejtsd!!!!!!!!!

Klárus: Nem valami merev formába tetted a gipszet? Én is meg akarom próbálni, legalábbis szeretném megörökíteni Bence láb- és kéznyomát.

Tigribigri: Hát gratulálok!!!!!!!!Kép Nagyon szép Alexa!!!Kép Hogy telnek napjaitok? Nekem a szopi csak bimbókiemelővel ment. Ráadásúl Bence olyan kis lusti volt!Kép Ma már csak jókat derülök rajta de akkor megrígatott párszor!Kép
Védőnő volt már? Kihez tartoztok? Férjedet lefárasztja a kiscsaj? Kicsit gyűrötten megy dolgozni, mi?Kép
Na nem terhellek tovább a kérdéseimmel. Legyetek nagyon jók!!!

kfk

Sziasztok lányok!
Igaz ma korán akartam feküdni ,de ez a pár sor még belefér!-holnap kezdődik a mókuskerék,olyan jó volt itthon lustulni főleg igy hogy apa is itthon volt velünk.De sajnos az élet az ünnepek után is megy tovább,csak arra leszek kiváncsi hogy birok reggel 5-kor magamhoz térni majd??!
Tigribigri:végre néhány gondolat tőled,nagyon jó volt olvasni.Látod ahogy telnek a napok ugy lesz könyebb és könyebb!Az érzések amik átjártak a szülés utáni pillanatokban ismerősek,ezért irtam azt a múltkor hogy kicsit nosztalgiázok veled!Szinte olyan ütemben szülhettél mint én a Nikit.Utána már bántam akkor hogy nem akartam apás szülést,ezért örülök hogy a Gergőnél mégis bevállaltuk,azt hiszem mindkettőnknek örök élmény marad,és persze ismételhetetlen,márcsak azért is mert mi a pici fiuval befejeztük a családtervezést.A csecsemősök meg,nos ehhez nincs mit füzzek az nem mentség hogy túlterheltek,egy apro figyelmesség a kismama felé,és máris más az ember szájize!Ne viccelj a telcsi miatt,igazából hivni se akartalak csak hogy fogadtad az sms-t ugy megörültem hogy reflexből hivtalak!Lesz még ilyen szerintem hogy hagysz csapot-papot majd figyeld meg!Reméljük Alexa is hamarosan beleszokik ebbe a " való világba" az anyuci pocija után nehezebb dolga van!Szóval sok-sok türelmet,kitartást és elsősorban egészséget kivánok neketek mindanyiótoknak!Várjuk beszámolóidat ahogy időd engedi!
Katám:Felviditsalak???Ne szomorkodj!Hát nem éppen szerencsés napokat élsz meg,de légy erős!A temetések szerintem a legtöbb embert igy érintik,engem annó apukám 10-egynehány évesen elhurcibált egy temetésre,volt minden halott nézés stb.na ezt kb.15-éven keresztül nem hevertem ki,ez volt az indulópontja mindenféle agyi hülyeségemnek,a halálfélelemmel társulva.Esküszöm nem kivánom senkinek azt amennyit én szorongtam,az áttörés az ö temetése volt,rettegtem hogy mi lesz és máig sem tudom megmagyarázni de túltettem magam a dolgokon!Szerintem ebben jelentős szerepet kapott a rendezett, szeretet teljes környezet amiben most élek.-de ha előjönnek ezek az emlékek még ma is kiver a viz!Szoritok neked nagyon,ha lehet igyekezz nem tüzvonalban állni,és gondolatban kalandozz másfelé!/Mondjuk ...mit irjak este a csajoknak,vagy mikor rugunk be mert ma van a szülinapom/Remélem legalább most picit meg mosolygod ezt a dolgot ahogy olvasol,csak tényleng annyira tudom milyen ez,emlékszel még anno irtam ,nekem is lenne mit mesélnem a depiről.Jó hogy emlitetted a zenebölcsit,hogy is 8.-án,10.00-óra.Ugye jól emlékszem?Mivel mész nem találkozunk?-vagy majd ott ?
Én csak 6.-án szedem le a fát,ez most második éve lett igy mert valaki azt mondta hogy Vizkeresztig nem szabad!Fene se tudja,neked ugyis mindegy,lencsét se ettél??Jesszus ezen még én is elröhögtem most magam,-tudod hogy szeretlek te buta, remélem veszed a poént?!
és Klárusom:örülök hogy örömet szerezhettem a billentyükkel,végül is miért ne,ha tudjátok hasznos dologra használni akár az oviban is!
Én olvasgattam azt a vallásos topikot amibe irogattál,igaz volt ahol átugorva az "ellenfél"érveit,túl hosszú volt ugyanis amiket állandóan idézgetett!-nekem ennyire részletes formában ezek a dolgok kicsit kinaiak,de te okos dolgokat irtál,ne hagyd magad és hajrá,-persze ha még maradt hozzá energiád!Azért én szivesen meghallgatlak néhány dologról,az tetszik hogy te nem akarod az embert "nyomulósan"egy bizonyos irányba terelni.Szép gondolataid vannak!
És milyen volt Leányfalun?-sétálgattatok is?
Meséljetek majd hogy kezdődött a hetetek,és szoritsatok el ne aludjak reggel mert az nagyon gáz lenne!
puszika evetke
evetke

Sziasztok!
Kati, nagyon sajnálom keresztanyádat. Reméljük, nem lesz nagyon iszonyú a temetés. Szerintem a halottnézés a borzasztó, de persze egyébként is megrázó. Legutóbb a két legjobb fej professzorom temetésén voltam, hát, rossz volt. Képzeld, Kati, nekem meg pénteken lesz a szülinapom. (Te is Bak vagy?) Elég borzasztó, már 32 éves leszek. Kép
Evetke, felébredtél hajnali 5kor? (Miért kelsz olyan korán egyébként?) Mi is jól elkényelmesedtünk az ünnepek alatt, de azért ma elmentek a fiúk rendesen a "bányába". Sógornőmék is hazautaztak. Billentyűzetet nem felejtem.
Micsoda trutymó hóesés van! Nem örülök. Ilyenkor nem szeretek vezetni, inkább trolizok az oviig.
Nálunk még áll a karácsonyfa, nagyon sokáig szokott maradni, még Vízkereszt után is. Idén nem hullós van (talán a képen látszik), úgyhogy maradhat. Még a szaloncukrokat sem ettük le róla! Kép
Tigri, irigylésre méltó szülésed volt! (Eszerint neked is, Evetke.) Lassan a napirend is ki fog alakulni, és örülök, hogy alakul a szopi. Kép Alexa felcseréli a nappalt az éjszakával? Vagy nyugtalan típus? Vagy éhes? Csak lazán, minden rendben lesz. Köldökcsonk megvan még?
Dicséreteket a gyerkőcök nevében köszönöm, a tieitek is mind tündérek. Kép Na megyek, mert jó lenne még fordítani. (Van egy "szent" könyv, amin hónapok óta kotlok, és a minap megsürgették Kép)
Puszi, Klára
Klára

Sziasztok lányok!
A vártnál vidámabb hangulatban indult a nap!-és el sem aludtam,igaz még a telefonomat is beállitottam,biztos ami biztos alapon!
Klárus kérdésére válaszolván a korai ébredés amiatt van ,mert én főzöm a párom reggeli kávéját,aztán öt is ébresztgetem mint egy gyereket!Utána visszabujok ugyan de az már elég éber állapot!Nikivel igyekeztem minden ,elvileg "szomoruságra"okot adó dolgot kikerülni hogy ne nyügizzen az ovi miatt.Ilyen hosszu szünet után mindig sirókás!Biztos ismeritek ,kedvenc ruhádba mehetsz,azt viszel amit akarsz.....!Aztán benn az agyam durrant is,éppen hogy észrevettek mikor 8.x köszöntem,utána pár anyuka elmesélte kinos élményeit a karácsonyi ünnepélyel kapcsolatban és ennyi elég is volt!-azt hiszem mondtam már egy párszor hogy befejeztem velük/ill.azzal a bizonyossal/de most ismét megerősitett az akkori döntésben.Szomoru hogy pedagógus müvelhet ilyet,jó kis alap az iskolához,sajnálom hogy nem nyilt ki hamarabb a szemem,de erre a pár hónapra már nem bonyolitom túl a dolgot.Végül is a gyerek nem érti ezt a dolgot,legalábbis a hátteret!na nem is fecsérlek több szót erre.Szóval a héten lesz két szülinaposunk is!Lesznek bulik?Reméle ma vidámabb a napod Kati?
Mit jelent a "szent"könyv?
na ennyi puszika evetke
evetke

Kati! Fogadd őszinte résztvétemet!

Majd ha tudok jövök még, puszi!
T.
tigribigri

Sziasztok!Kép

Hát az időjárás nem kegyes hozzánk!Kép Elég lesz leutazni Nagykanizsáig. Még ráadásúl Almádiba is be kell mennünk mert fel kell venni Aput meg a Bátyámat. Még szerencse hogy útba esik. Anyu ma lement busszal, szegény átfagyott mert Hévizen nagyon sokat kellett várnia!Kép
Bence Anyósomnál lesz, csórikám tiszta takony lett. Hála az égnek nem lázas csak náthás és folyik az orra rendesen de már egyre szebben fujja.

Evetke: Hát Apudtól sem volt sportszerű ez a temetéses dolog!!Kép Szerintem egy gyereket addig kéne óvni az ilyenektől amíg lehet.
Igazából a hozzátartozók keserűsége és bánata tud teljesen letörni.
Más. Zenebölcsi csütörtökön délelőtt 10 órakor lesz és váltócipőt kell vinni. Nekünk a piros 96-os tűnik a legegyszerűbbnek. Ti mivel jöttök? Mindegy hogy hol talizunk. Húgodék mivel jönnek, vagyis honnan?
Ne haragudj hogy nem reagáltam a messengerre de a férjem ült a gépnél (ráadásúl nem is emlékszem rá, hogy bejelentkeztem volna)és mire észrevette Ő is addigra már elmentél.
Kész szerencse hogy már nem sokáig kell Nikinek oda járnia, tényleg elkeserítő!

Klárus: Hát a halottnézést én mindig mellőzöm. Valahogy úgy vagyok vele hogy maradjon meg emlékezetemben olyannak amilyen valójában volt.
Na meg szerintem csak "egy test" és a lelke már nem ott van.
Igen én is Bak vagyok és én már 36 éves leszek de nem érzem magam annyinak. Mire jó egy fiatal férj?Kép

Tigribigri: Köszönöm nagyon az együttérzésedet na és természetesen mindenkinek.

Puszi mindenkinek!!!!

Kati
kfk

Kati! Istenke éltessen sokáig!!!! Nagyon boldog születésnapot! Tudom, hogy sajnos a mai napi körülmények nem adnak neked okot az ünneplésre, de azért picit kényeztesd magad! Elvégre egy évben csak egyszer van szülinapunk! Kép

A giffekkel kapcsolatban, meg szerintem kapcsold ki a tűzfalatokat amíg feltöltöd, akkor fog működni! Ha nincs tűzfal a gépeteken, akkor nincs ötletem!

Most ment el a védőnő, kicsit kiakasztott. Kép
Nem tetszett neki, hogy pólyában van a gyerek, meg hogy külön szobában alszik (már ha alszik Kép ) és kikaptam, mert nem vezetek az evéséről nyilvántartást. Az utóbbit vezetni fogom, de akkor is marad a pólyában, mert szereti. Punktum!

Evetke! A messengeren a tigribigri@msn.com -al tudod felvenni a kapcsolatot. A másik emil címet csak azért írtam, hogy ha van valami inkább arra írjál. De mostanában biztos nem tudunk ott randizni, mert örülök, hogy ha 2 percre ide tudok ülni.

Egyébként jól vagyunk, amikor jó kislány Alexa olyan, mint egy tündér! Annyira szép, hogy nem tudunk betelni vele!

Na puszka mindenkinek!
Vigyázatok magatokra és a gyerkőcökre ebben a ronda időben!
Tigri
tigribigri

Sziasztok lányok!
Most kivételesen tényleng rövid leszek,mert reggel óta zakatol a fejem ugy fáj!
Isten éltesse a mai szülinaposunkat!Remélem azért a mai nap történése nem árnyékolja be teljessen a kedvedet!Kicsit később kapsz "virágot"is de ide is felkerült a egy tüzfal és most hogy Tigri emlitette valószinű azért nem megy a melléklet feltőltése,csak ha a régi gépről irok!
Tigri erről beszéltem!!-és jönnek az okosabbnál okosabb emberek!Hallgatsd meg bólogass nagyokat,aztán csináld ugy tovább ahogy a te tapasztalatod szerint jó!Hát most ennyi tényleng zavaros a fejem!Puszika mindenkinek
evetke
ui.kértem az msn-en a partnerfelvételt,majd csak katt.rá ha lesz időd,aztén egyszer csak dumcsizunk is!
evetke

Sziasztok! Kati, boldog szülinapot!!!
Tigri, védőnővel sose tőrődj, nyaljon sót. A pólya jó dolog, csak ne kösd szorosra. A babák szeretik a kuckósságot. Viszont a külön szoba azért lehet veszélyes, mert a bölcsőhalál nevű rém előállhat, ha a baba nem hall a közelében emberi lélegzetet. Szerintem pl ezért jó együtt aludni, de azért nem ajánlanám, ha magadtól nem így gondolod. Kajcsit mi a fenének írni? Már tök éhes a baba, akkor kezdd még el méricskélni, utána meg belealszik a szpiba békésen, de azért verd fel, és rakd a mérlegre. És minek, hiszen úgyis annyit eszik, amennyit? Védőnőd legalább valami anyánkkorabeli kövület? Igény szerinti szopit is utálja? Éjszakára teát javasol? Pusszantom.
Evetkém, amit az óvónéniről írsz, az elég szomorú. Niki hogy van vele? Vagy inkább úgyis a gyerekekkel foglalkozik? Azért mesélni, kézműveskedni, verset, dalt tanulni szoktak?
Na megyek én is, legyetek jók, Klárus
(visszakaptam a régi énemet, mármint a regisztrációmat Kép)
klara

Sziasztok!Kép

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!!!
Túl vagyunk a temetésen. Szörnyű volt, nagyon hideg volt és nagyon hosszú volt az út. Bence Anyósomnál volt. Nagyon jól érezte magát és egy nagyot aludt is délután, úgyhogy neki biztosan hamar eltelt az idő. Este 10-re értünk haza, átfagyva, úgyhogy egy jó forró fürdőt vettünk. Nagyon jól esett.
Holnap megyünk Bencével zenebölcsibe. Már nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz. Pénteken meg megyünk usziba.
Béci most 3 napra megint elmegy, örülök hogy ebben a jó időben ilyen hosszú útra megy!!Kép

Tigri: De jó hogy jelentkeztél, már nagyon hiányzol ám nekünk!!Kép Alexa szépen fejlődik biztosan. Férjed még otthon van veletek? Segítséged van?
Kikapcsoltam a tűzfalat és tényleg fel lehet tölteni a gifeket!!!!!!Kép Vagy mégsem???????
Most nem működik. Ki érti ezt?Kép
Ki a védőnőtök? Nem a Pénzesné? Nekem az volt és alíg hogy belépett a lakásba mikor jött Bencét megnézni már rögtön osztotta az észt. Miért fekszik hason, miért van rajta sapka? De ezt olyan stílussal hogy a bicska kinyílt a zsebemben.
Ha Ő az akkor olyan sokszor nem fogtok találkozni.

Evetke: Jó hogy tudtunk azért pár szót váltani a messengeren. Holnap remélem meg személyesen is talizunk. Vigyázzatok nagyon az úton!!

Klárus: Köszi a szülinapi jó kívánságot neked is!!
Élvezitek a havat? Jó lenne ha a gyerekek tudnának azért szánkózni!!

Na jók legyetek!

kfk

Kép

Csak sikeredett!!!!!!

Kati
kfk

Sziasztok.
Örülök, hogy beindult ez a fórum. Jó látni.
Én meg jól eltűntem. Kép
Ma van a boldog születésnapom. A huszonnyolcadik.
borcsa

Szia Bori!!!!!!!!!Kép

De jó hallani felőled!Kép
Bizony nagyon fellendültünk, talán ez a leglátogatottabb topic!Kép Azóta már van egy babócánk is aki december végén született Tigriéknél.
Evetke még kerestetett is itt a babaneten!!!Kép
Veled mi van? Ugye most már többször benézel ide?
Jól vagytok? Ünnepek jól teltek?
Két nappal később születtél mint én, csak kicsit későbbi évben.
Nagyon boldog születésnapot kívánunk neked!!!!!!KépKép

kfk

Kép

Ezt küldöm neked!!!!

kfk

Sziasztok lányok!Hurrá előkerült Borcsa!!Te vagy a szülinapi ajándékod,nekünk!Merre csavarogtál?-egyszer még egy _keresem ezt a személyt_topikba is irtam neked!!Látod a munkád gyümölcsét?-neked köszönhetjük valahol hogy a csajokkal ilyen jól össze barátkoztunk,hiszen te inditottad a topikot!Reméljük eztán csatlakozol,és jól fogod érezni magad közöttünk!Aranyos a kisfiad a profilodban!-mesélj magadról mit csinálsz mostanában,dolgozol még?És mielőtt elfelejteném Isten éltessen sokáig!-később kapsz virágot is ,csak nem megy a melléklet feltöltésem sajna!/még neked is tartozom ezzel Kati!/
Nekem tetszett a zenebölcsi!-megyünk máskor is!!!
Remélem te is igy gondolod Kati??Bence is tök ari volt,és az meg hogy elevenebb nehogy a kedvedet szegje!!Bocsi hogy hamar leléptünk csak a hugom hazahozott minket és nem akartam megváratni mert dolga volt!-ugyis elég nyügi mostanában,minek idegesitsem feleslegessen!Majd összehozunk valami randit aztán akkor több időnk lesz!
Tigri nagyon örültem annak a néhány mondatnak amit tudtunk váltani!Amiatt pedig ne aggódj hogy ripp-ropp menned kell,tudom én hogy a nap 24 órája kevés sokszor!Emlékszel annó megkérdezted poénból hogy lehet kibirni gépezés nélkül akár 1 napig is??-legalább is valami hasonlóról dumáltunk??-hát igy kedves kismama,hogy szusszanatnyi idő nincs sokszor!HAHAHA
A lényeg hogy nöjetek nagyra,és fő az egészség!Veled mi van ,végülis volt gátmetszésed? lehet hogy irtad csak figyelmetlen vagyok?-ha igen gyógyul a sebed??,Azért remélem valamennyit tudtok pihizni éjjel már?Vagy lassan megtanultok nyitott szemmel is!?
Klárusom veled mi ujság,neked is biztos tetszett volna ez a zenebőlcsi,kár hogy hozzád messze van.Tudom hogy Janka pici még,de már ő is rendessen kommunikál ,élvezte volna a játékokat!
Az ovónénihez megint vissza térve pont ez a bajom,nagy csendességemben,mert Niki nem érez ebből semmit!De idén és nem most volt szeptember,még egy normális verset nem tanitottak nekik,és ez szerintem elég gáz!!!
Az elmúlt 2 év is termékenyebb volt ennél,azért mert nagycsop.szerintem feleslegesen vonják öket csak feladatlapok kitöltésére.Arra majd ott lesz az iskola!Szóval a feszültség ott vibrál a levegőben nem tudok miről beszélni ott amikor megyek érte,és olyan udvariassági még a mosolyom is.Nem akarok már belefolyni az esetleges cirkuszokba,lesz aki megteszi helyettem hidd el előbb utóbb!Na most ennyi puszi mindenkinek legyetek jók
evetke
evetke

Köszönöm a jókivánságokat.
És nagyon gratulálok Tigriéknek.
Evetkének nem kellett volna kerestetnie, hiszen az e-mail címem a profilomban van. Azt minden nap nézem.
A visszatérésről: Hát nem ígérek semmit. Most vagyok, de ki tudja, hogy mikor jövök újra. Időszakaim vannak. Mostanábban inkább minden egyébbel foglalkozom, mint fórummal...
Mindenesetre mi mindannyian jól vagyunk. Novemberben összetörték a kocsinkat totálkárra. Decemberben vettünk egy használt autót, de most jól eladósodtunk. (Szerencsére csak családtagok felé)
Nálunk sehogysem akar összejönni a következő gyerek. Pedig próbálkozunk. Nem tudom mi lehet az oka. Bátor is olyan nehezen sikerült.
Na? És? Találkoztatok már csajok? Veletek mi újság?
borcsa

Tigribigri!
Hát ez egy gyönyörű gyerek. Eddig még csak a profilodban sikerült megnéznem, de teljesen oda vagyok, meg vissza.
Stipi-stopi a fiamnak! Kép

Evetke!
Ari vagy! Jól esik, hogy kerestél.
Nem, nem dolgozom. Az a meló, amelyikről írtam legutóbb, csak egy napos volt igazából, de sokat kellett készülnöm rá. És persze kaptam érte egy köszönőlevelet a polgármestitől. Kép
Mi ez a zenebölcsi dolog, amiről írsz? Érdekelne.
Pussz!
borcsa

Na megnéztem a galériát. Tündéri. Hol szültetek? (Bár már biztos írtad)
borcsa

Sziasztok! Nahát, mit látok, itt a Borcsa!!! Még ilyet!
Ráadásul szülinaposan! Isten éltessen! Nekem meg holnap lesz! Evetke, Tigri, ti mikor születtetek? Vagy három szülinap egy héten egy topikban már elég? Kép
Borcsa, ne aggódj a kistesón, hiszen még csak 28 éves vagy! (Én az elsőt szültem akkor.) Jön majd, csak lazán, ne görcsöljetek miatta!
Autó Kép
Zenebölcsi: gondolkodtam rajta, írtam is mélt a Cilinek, de aztán inkább elhalasztottam a dolgot, szerintem még kicsi hozzá a lyány.
Kati, akkor valahogy csak túléltétek a 6-át. A hó is pont leesett, tipikus. Viszont Nagykanizsára mi is szoktunk menni, a kedves apácáim arrafelé élnek, Homokkomáromban. Kép
Képzeljétek, lehet, hogy kicsit távol kell maradnom nekem is a fórumtól, mert két könyv vár itt sürgősséggel fordításra. Kép Pedig úgy ragaszkodom hozzátok. Kép Na, meglátjuk.
Tigri, Neked meg sok puszi, és kívánok minél több alvást. (Legalább a gyomrod már nem ég, az is valami, és pisilni sem kell ránként, igaz?) Kép
Puszi, Klárus
klara

Sziasztok lányok!
Itt egy kis tavasz a télben remélem minden szülinaposunk jó kedvű lesz tőle!KépKépCsak pár mondatot ,a zenebölcsiről a Gyerekek topikon belül többet olvashatsz!Ma volt az első találkozás,nekem tetszett,Ti is pont ebbe a csoportba esnétek mert időben ide tartozik a kisfiad!Van külön ovisoknak is!Heti egy alkalom Ujpest központnál,és fél óra mindössze,de szerintem ennél többet nagyon nem is birnak ki türelemmel a kicsik!Játszunk,verselünk közösen és a Cini is nagyon aranyos aki tartja!
Próbáld meg velünk ha van kedved!
A talikról Katit és Tigrit már személyesen is megismerhettem,Klárus szervezés alatt áll!!!!-aztán te jössz,remélem kitartassz mellettünk!
Nektek is húzós évetek lehetett,majd az idei jobban sikeredik fel a fejjel!!!Na lépek puszi megyek a Nikiért!evetke
evetke

Bocsi az ERRŐL-ARRÓL-ra c.topikban van a zenebölcsi
evetke
evetke

Sziasztok!Kép

Milyen forgalom, pedig ebéd után írtam a levelemet!Kép

Evetke: Olyan aranyos vagy, de tényleg nem kellett volna megajándékozni!! Mindenesetre nagyon beletrafáltál a dolgokba a Dove a kedvencem, a csokiról meg nem is beszélek!!!Kép
Az a legkevesebb hogy megosztod velem vagy velünk a születési dátumodat.
Ez Tigrire is vonatkozik!!!!!! Legyünk már tisztába velük!Kép
A zenebölcsi tetszett, csak Bence viselkedése aggasztott. Minden gyerek szófogadó volt, kivéve az én fiamat. Szeretnék eljárni de most nagyon elkeseredtem!!Kép Jártunk baba-mama klubba, járunk usziba és valahogy mindig tudja hogy kell viselkedni, de ma rácáfolt magára. Látod Evetke milyen eleven?Kép
Majd egyszer hosszabbra nyújtjuk a találkozást és a dumcsizást ne aggódj, lesz rá alkalom.

Borcsa: Hát át tudom érezni a problémátokat. Nekünk ugyan nem összetört hanem ellopták de mivel a páromnak munkaeszköze volt ezért kellett egy másikat venni amit mi is csak rokoni segítséggel tudtunk.
Nem lett senkinek semmi baja?
Mi is szeretnénk nagyon egy kistestvért, de nekünk se jön össze pedig Bence rögtön sikerült.
Majd talán a jövő hónapban!!Kép
Ti mióta próbálkoztok?
Gyertek el Ti is a zenebölcsibe!!

Klárus: Igen túléltük a 6-át!!Kép Homokkomárom merrefelé van? Ugye nagyon másmilyenek arra az emberek?
Gyere majd vissza várunk!!!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!!!!!!!!!

Puszi nektek!

Kati
kfk

Kép

Klárusom fogadd szeretettel, szülinapod alkalmából!

Kati
kfk

Kati!

Komolyan megharagszom!!!

Tessék sűrgősen visszavonni, amit Bence viselkedéséről írtál!!! Úgy viselkedett, ahogy egy 2 éves fiúgyereknek kell viselkedni, sem jobban, sem rosszabbul. Ez teljesen normális, nem történt egyéb, mint hogy kb. 20 perc múlva elfáradt, és akkor elkezdték más dolgok is érdekelni. De ezt senki nem vette rossz néven, hidd el nekem. És akkor is vissza-visszajött, pl. amikor elkezdtem vele külön egy kicsit toporzékolni, rögtön vette a lapot.
Tessék egy kicsit pozitívabban állni a dolgokhoz.

Bori!
Nem tudsz tőlem megszabadulni! Tudod, játszószőnyeg, zsebes tartó és társai. Hát ez most a zenebölcsi-ovi projekt. Én ilyen sokoldalú ember vagyok ám! Gyertek el!
És Bátor marhára megnőtt ám! Nagyon nagy fiú lett belőle!

Különben nagyon jólesik, hogy ilyen pozitívan nyilatkoztok a mai mókáról, én is jól éreztem magam. És építő jellegű javaslatokat is elfogadok.

Evetke!

Cili. Nem Cini. Cecília.
:-)))

Cili
Cili

Halihó!
Bocsika CILI-most már tutira megjegyzem!
Látod Kati Cili is ugyanazt mondja amit én,ne legyél buta,ha kell kézenfogva hurcollak magammal legközelebb!Bence ilyen kis elevenke,nincs abban semmi rossz,jó kicsit számodra kényelmetlen helyzeteket teremt,de mindig mindent lehet orvosolni!Senki nem harapta le a fejed ,látod az én fiam meg szinte kuka nyúl volt,főleg az elején!Majd idővel összerázódunk!
Figyike én szeretetből köszöntöttelek fel és nem udvariasságból!Az külön öröm hogy a saját izlésemből fakadóan a tiédbe is sikerült beletrafálnom!Mindent a kedves egészségedre!A héten mi is szülinapozunk ám ,a legifjabb férfiú a családban 10.-én lesz 2.éves!Már folynak az előkészületek sütök-fözök ezerrel!
Hát én áprilisi bolond volnék ,egész pontossan ápr.29..lassan tényleng minden adatot begyűjtünk,de ezek apró figyelmességek és tök jól tudnak esni,legalább is ez a véleményem.Na megyek csicsikálni legyetek jók!-ma jól belehúztunk az irással az tuti.
sziasztok evetkeKép
evetke

Sziasztok!Kép

Nagyon aranyosak vagytok hogy így megvígasztaltok!!!Kép Mára már kihevertem és természetesen a következőn is ott leszünk csak akkor nagyon rossz volt (legalább is a többi gyerekhez viszonyítva). Tudom és látom rajta hogy nagyon hiányzik neki a gyerektársaság és nem is fosztom meg ettől az élménytől. Ne haragudjatok hogy így el voltam kámpicsorodva!!!!

Cili: Nagyon köszönöm a biztató szavakat, nekem nagyon sokat jelentett!!Kép Tényleg ne haragudj és pozitívan fogom fel ezután a dolgokat igérem!!!

Evetke: Na én is szeretetből kérdeztem a születésnapodat és nem azért mert "kölcsön kenyér visszajár"!KépKép
Ez a január nagyon zsufi szülinapokat illetően!
Mit kap Gergő? A tortája saját készítésű lesz vagy rendelitek? Biztos nagy buli lesz!!Kép
A Te szülinapodat nem fogom elfelejteni mert a bátyám is április 29-én született igaz nem abban az évben.

Na megyek mert megyünk usziba, jók legyetek és mégegyszer mindenkinek köszi a kedvességét!!!!Kép

Kati
Kép

Ezt nektek küldöm mert nagyon tetszik!
kfk

Helló lányok!

Hát csak ámulok és bámulok, hogy mennyit írtatok! Ráadásul Borcsa is "visszatért"! Nagyon jól estek ám a szavaid, még nem is ismerjük egymást, de már téged is kedvellek!!! A fiad nagyon tetszik nekem, rendben van házasítsuk ki a gyerekeket! Kép
Amúgy az Istvánban szültem. A szülőszoba nagyon klassz volt, de a gyerekágyas rész egy rémálom.

Ja lányok a TV2-n indult egy műsor Szülőszoba címmel szerdánként vetítik. Ha véletlenül nézitek és az Istvános részt látjátok majd, Alexa pont abban a szülőszobában született Kép Amikor láttam az előzetest a Napló című műsorban még kicsit el is pityeredtem. Nosztalgia... Hihi Kép

Szóval Bori és Klárus! Titeket is az Isten éltessen sokáig!Kép Ennyi bak egy helyen! Az én lányom is az lett, most kezdtem olvasgatni az erre a jegyre jellemző dolgokat.
Én tipikus rák vagyokKép, június 23-án van a szülinapom.

Evetke! Én is örültem neked nagyon a MSN-en, mégha csak rövid ideig is beszéltünk. Hát tényleg ki lehet gép nélkül bírni Kép Pici Selyemmajmocskám (a selymes kis haja miatt hívom így) gondoskodik róla, hogy a szülei ne unatkozzanak. Amúgy tegnap nagyon jó kislány volt, 3 óránkként kaját követelt, aztán durmolt és a fürcsinél se ordított annyira... Már tiszta büszke voltam, amikor is rázendített és vígasztalhatatlanul rítt. Kép Ilyenkor a pocija nagyon mozog és egy jó nagyot kakil. Apának közben meg masszíroznia kell a pocakját. Szegényt úgy sajnálom ilyenkor.
Jól emlékszel, tényleg nem írtam, hogy volt gátmetszésem. De képzeld még a kórházban törökülésben ültem utána! Szóval szerencsém volt, hogy nem bibis. Amúgy 3 öltésnyi és szépen gyógyul, felszívódó varattal van megcsinálva. 35 cm-es volt a buksi ezért vágtak. Amúgy az Istvánban egyre többször sikerül elkerülni először szülőknél is a metszést. Mondjuk nekem akkor tök mindegy volt, hogy nyestek, mert így hamarabb kibújt. Ja és borotválás meg beöntés nem volt, bár a borotválást már elötte mi elintéztük itthon Kép

Klárusom, hát a védőnőm nem olyan idős, de mégis vannak hülye dolgai. A"bölcsőhalál-rémről" már mi is hallottunk, ezért is ruháztunk be egy légzésfigyelőre (Apának van újraélesztési tanfolyama is), de jópárszor köztünk alszik a Manó. Kép

Kati, a védőnőm Göndöcsné Pénzely Zsuzsanna. A gyerekorvos pedig Érseki Ildikó lett. Szerdán volt itt, nagyon kedves egy nő! Ja és már leesett a köldökcsonkunk, bibi! Kép
Apa már a jövő héten megy dolgozni, vége a jó világnak. Anyu főz, de jövő héten már ő is melózik.

Na pusszantás nektek, megyek megkuksizom a csajt, mert túl nagy a csönd Kép Tiszta paranoiás vagyok egyébként, akkor is gyereksírást hallok, amikor édesdeden alszik!Kép
Szióka
Tigrimami

Ez volt a 100. hozzászólásom!!!
tigribigri

Az ütközésben szerencsére az ijedségen kívül más nem ért bennünket. Szegény kisfiam álmából riadt ki. Úgy sírt.
Minden héten egyszer nagybevásárolunk a Corában, és a Régifóti úton jövünk hazafelé. Van az az új kereszteződés, ahol el lehet fordulni a szemétégetőhöz. Na mi ott haladtunk át kényelmesen a zöldünkön. A fickó meg balról a piroson át belénk. Hurrá!
Kistestvérrel már egy éve próbálkozunk. Mindhiába.
Hahó Cili! Nahát, hogy te itt is... :o) De nem költöztél a kerületbe?! Szóval hol is van ez a zenebölcsi? Mikor van, miből áll, mit csináltok?
Nekünk is van MSN-ünk:
Meg ICQ is: 2232256
Tigri! Az István Újpesten van. Ugye? Meg voltál elégedve? Ki az orvosod? Megbízol benne? Kellemes ember? STB... Új dokit keresek ugyanis a környéken. Először az Uzsokit akartam választani, de azt mondják, hogy ott nincsenek felkészülve az esetleges komplikációkra, és ha baj van, akkor átszállítanak máshova. Szóval keresek egy közeli kórházat, ahol komplikációt is vállalnak.
...mi mindig zuhanyozás közben véltünk gyereksírást hallani. Aztán elzárva a csapot már csend volt. Érdekes, hogy mostanában kifejezetten megfigyeltem a zuhanyozáskor a hangokat, de már semmi gyereksírásszerűt nem találok benne. :o)
borcsa

Ja, lemaradt az MSN: szabonet@msn.com
borcsa

Sziasztok!Kép

Tényleg csak pár szó és megyek is. Bocsi Tigri elírtam nekem is az volt a védőnőm Göndöcsné. Nem tudom miért írtam Pénzesnét.
Örülök hogy minden rendben zajlott és jól vagytok!Kép Nagyon tüneményes lehet Réka!!!!!!!!
Miért nem szóltál a légzésfigyelőről én szívesen kölcsön adtam volna. Butus vagy, hogy ennyi pénzt kiadtatok érte!!!!!!!!
Úszni nem akarod vinni majd Rékát? Szerintem nagyon jó dolog.

Borcsa: Még jó hogy senkinek semmi baja nem lett az ütközésben. Szegény kisfiad!!!Kép
Meglátod idén sikerülni fog a tesó!!Kép Kislányt vagy kisfiút szeretnétek? Vagy mindegy?Kép
Nekem is van icq-m is 165860051 és messengerem is a k-fk@freemail.hu címen.
Na jók legyetek, puszi:

Kati
kfk

Borcsa!

Nem illik ide, úgyhogy csak az elérhetőséget írom ide: az erről-arról-ban van zenebölcsi-topik, ott mindent megtudhatsz erről. Csütörtök 10 óra.

Cili
Cili

Szia mindenkinek!Csak egy pill.aztán lépek mert vendégek jönnek,este irok nektek többet!
De beugrottam a mi szülinaposunkat megköszönteni!Isten éltessen Klárus!!!!!!!Remélem jól telik a napod!-buli lesz??
Na lépek is puszi nektek!
Ui.a melléklet feltöltés megint nem megy sajnos,virág később!!
evetke

Sziasztok lányok!
Hát nem leszek ma tartalmas mert kicsit elfáradtam.Elmentem a tesómnak segiteni takaritani,és az ilyen tipusú "nagyüzemtől"elvagyok szokva!Mindegy!-a lényeg itten e a virágom egyszem Kláránknak!Képszóval mégegyszer Boldog Szülinapot!
Mit szóltok milyen télies lett a hangulat odakünn???Holnap lehet hóembereket épiteni!
Na húzok is legyetek jók !Kellemes hétvégét!Puszi EvetkeKép
evetke

Kati! Felvettelek a listámra. :o)
Ha választani lehet, akkor most egy kislányt szeretnék, dehát nyilván örülnék egy fiúnak is.
borcsa

Sziasztok! Köszi a virágokat! Boldog szülinapot Gergőnek is!
Tigri, szerintem a Bak nem éppen könnyű természetű jegy, nem tudom, a többiek mit szólnak, de én szurkoltam, hogy egyik gyerekem se essen bele. Kép
Rohanok, mert szorongatnak a fordítások, írjatok azért!
Puszi, K:
klara

Sziasztok lányok!
Köszönöm szépen a jókivánságokat!Hihetetlen most született ez a kis manó és már 2 éves,észre se vesszük és ki is repültek!A képeslap nagyon tetszett neki,aranyos vagy Kati!Jól eltelt a hétvége,csináltunk tortát meg minden,-olyan aranyosan örült mindennek,bár igy karácsony után elég nehéz ujabb ajándékokkal meglepni!Tegnap tingli-tangli napom volt,annyiból utálom ezt az időszakot hogy már 5 óra után semmit nem lehet kinn csinálni!Most munkám sincs ugy látszik picit hagynak pihizni.Klárus dolgozzgass szépen,azért néha kuksizz ide!Aztán ha kevesebb dolgod lesz,hozzuk össze azt a randit valamikor!
Borcsa,Kati !!Fel a fejjel összejönnek azok a babucik előbb -utóbb,ne aggódjatok miatta,csak türelem és kitartás!Sok-sok romantika szerintem ez sokat segit!:-)Ha esetleg gondolod vegyél fel engem is a listádra,egyszer hátha jó ha kéznél lesz!champipi@freemail.hu Hát Borcsa,az ilyen balesetektől félek én is állandóan,hiába vagy te totál óvatos ha más idióta!-a férjem is állandóan kocsiban ül épp eleget aggódok is,pedig ő is megfontolt vezető!Szerencse,hogy tényleng nem lett bajotok!
Tigri neked mákod volt akkor a Gátmetszéssel,mondjuk én is a Geregőnél szenvedtem mert ugyanott végnak másodszor,és eleve nehezebben gyógyul a heg,arról nem is beszélve hogy be is gyulladt+akkora aranyerem lett hogy még egy hónap múlva is alig birtam menni miatta!Kiváncsi vagyok hogy telnek majd első kettesben töltött napjaitok!-ne aggódj minden rendben lesz!-a paranoiát illetőleg én még ma is ilyen vagyok,de érdekes nem tudok olyan mélyen aludni hogy ha elköhinti magát a gyerek ne ébredjek fel!Szerintem ezt hivják annak a bizonyos anyai ösztönnek!Amúgy gyarapodtok szépen??Én is nézem a "szülöszoba" c.müsort,nagyon tetszik,mindig nosztalgiázok!Hu a múltkor az a pasi tökre felháboritott,ott küzd szegény felesége,és ahelyett hogy fogná a kezét folyamatosan kamerázta!Hát én majdnem benyúltam a tv-n.Na lassan megyek dolgomra!Legyetek jók Kati hozzád most beköszönök,látom fenn vagy hátha mákom van és elcsiplek néhány mondatra!
na csók mindenkinek evetke
evetke

Szia lányok!

Csak nagyon röviden, mert inkább aludnom kéne már...
Totál hulla vagyok, Alexa igazi kis hisztérika. Attól függetlenül, hogy az éjjel is úgy visított mintha nyúznák, azért imádjuk!

Evetke, elkerülte a figyelmem Gergő szülinapja. Istenke éltesse őt sokáig!!!!
A szülőszoba műsorral kapcsolatban: én is morogtam a fickó miatt! Elég érdekes volt látni, hogy míg az asszonyát vákumozták ő kamerázott!

Borcsa, sajnos az István kórház a IX. kerületben van, a Nagyvárad téren. Ha neked nincs messze írok bővebben róla. Egyébként a Péterffyt mostanában nagyon dícsérik.

Kati, amikor Rékát írtál akkor az Alexa Reginámra gondoltál, ugye? Kép A babaúszást inkább kihagyjuk, bár nagyon husik a gyerekek a vízben.

Klárus, én is hallottam már a Bak jegy neméppenkönnyűtermészetéről Kép, de szerintem minden jegynek megvan a maga hülyesége. Egyébként az összes Bak ismerősöm kiemelkedően jó eszű ember!

Majd még jövök ha tudok. Holnap tök egyedül leszünk Alexával egész nap Kép

Sziasztok
T.
tigribigri

Engedjétek meg, hogy én, mint Bak, szóljak egy pár szót.
Nem vagyok könnyű eset. Mindenről meg van a véleményem, és ennek a családom koránt sem örül. Annál is inkább, mert ők túlontúl konfliktuskerülőek. Én meg hát nem vagyok az. A problémák megoldására törekszem. De nekem jó így. Nem vagyok haragtartó, könnyen barátkozom általában. De az igaz, hogy könnyen meg is haragudnak rám. Sokszor félreértelmezik a jeleimet. Hátsó gondolatokat vélnek felfedezni, feleslegesen. Na mindegy.
Nem tudom, hogy mennyire vagyok tipikus Bak, de gondoltam hátha segít tájékozódni. Kép Én azért izgultam, hogy a fiam ne legyen vízöntő. A skorpióság veszélye nem fenyegette, de annak sem örültem volna annyira. :o)
borcsa

Találtam néhány nagyon helyes képet.
Az egyik:
Kép
borcsa

Borcsa?-most melyik melyik??:-)
Nagyon helyes a kisfiad,gondolom ő??-én sohasem tudtam ezt a horoszkópos dolgokat ilyen szinten nyilván tartani,de a sajátomba itt ott beleolvasgatok!Bika vagyok,az milyen jó??
Drága Tigrikém!Kitartás,valahogy pihenj azért picit,mert még nehezebb lesz!Sehogy se könnyebb,hason nem fekszik Alexa?Nekem csak úgy aludt mindkettő,még a mai napig is ezt teszik!-tudom van aki ellene van de egy próbát megér!Sajnállak,tudom milyen nehéz Gegővel elég sokáig nem aludtuk át az éjszakát és volt olyan hogy a fáradtságtól elszédültem már!Mi a fogakat éltük meg nagyon nehezen és ez volt az ok!Majd mesélj ha van időd,milyen volt az első nap kettesben a pici lánnyal!
Túl vagyok az éves rákszűrésen,minden okk legalább is vizsgálatilag,de a lelet hetek kérdése.Sose szokott baj lenni,reméljük nem törik meg ez a sorozat,én lelkiismeretes vagyok ilyen szempontból!-az egy dolog hogy utálom!A csomóm meg szőrtüsző gyulladás!-végülis gondoltam,csak kissé megrémisztett hogy a karomat alig tudtam aznap emelni amikor megbirizgáltam!Jó fej a dokim tökre birom,azt mondta megköszönné ha ezentúl nem nyomkodnék magamon ilyen helyeken mint honalj!:-)
Hát most ennyi,Borcsa te még azért küldözgetsz ilyen kerületi leveleket???
pusz evi
ui:köszi Tigri ,ari vagy!
evetke

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: