A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:39-kor.
pironya

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:40-kor.
pironya

csiri a de ja vu-re egyből rájöttem :lol:
na ez megér egy 3-as alát? :roll: :?
garone kólával....azt hétköznapokon iszom :lol:
vodka őszi?

eyi:nagyon szép kis fülcsik!!

piri:slusszkulcs???majd belenő :lol: :lol:
csongi nagyon szép,kisfiú :lol:
Vendég

Piri, Meli: Nagyon Édi babák!

Csiri: nem írtam még le a fülbelővést. Lementünk délre tegnap, két védőnő volt ott. Amig kiszúrták a fülét, addig kiküldtek. Végig mosolygott. Gondoltam magamban, semmi nyöszörgés, de jól tűri.... Aztán egyszer csak hallottam egy baromi nagy sikitást és sírást. Úgy sajnáltam, már megbántam akkor, de aztán most már örülök neki. Felvettem dajkáltam egy kicsit, és jöttünk haza. Itthon még tegnap meg ma reggel érzékeny volt neki, mert amikor mozgattam felszisszent. De főztem kamillát, ahogy mondtad, és lekezeltem vele, meg mozgatom a fülbevalókat. Remélem nem fog sokáig emlékezni a fájdalomra!!!

Cigi: én rendes lány vagyok, soha nem cigiztem, és nem is fogok. Nálunk a párom cigizik, próbálom leszoktatni!!!! Kevés sikerrel!
(bár egyszer már leszokott másfél évre!)

Keresztelő ajándék: mi a keresztfiunknak utazóágyat vettünk keresztelőre.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

No, ilyenkor olvadok el :roll: Nem kelt fel, pedig a pelust is levettem róla, a kertből is behoztam, már rég fürcsizni kellene :wink:

Kép

bocsi, ha túl sok lett mára a képekből :wink:
bluebox

Márti: ez nagyon tutkó kép tényleg!

Sajnos Kitti nem bírta ilyen jól ezt a mai napot, szegénykém szenvedett rendesen ettől a hülye hőségtől! (mint az anyja)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nem fogjátok elhinni!!!!!!!!!!!!!!!!! (kakál, sőt, már szinte tele a pelus, de még nyomja) :P :P :P :P
bluebox

Hajrá Kristóf!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

hALI!!!
sZIA pIRONYA!!! MÁR HIÁNYOLTALAK.
Kertesztelöre én etetőszéket kérnék ha még nincs. Nekünk már az is van. Tegnap vettem. Szerintem nagyon tuti.
Ha valakit érdekel rakok fel fotot. :lol: :lol: Ára is tuti volt.

Bari!!! Igy legyen ötösöm a lotton. Én tutira bizti voltam benne hogy te cigizel. :lol: Én is cigiztem,és a baba prodzsekt elött hagytam abba 2 hónappal. De nem kivántam még meg,pedig 16 éves korom ota cigiztem.

Kata&Milán

oszman777

De jo márti!!!
Ma Milán is nyomta. A babyhordozoba szoktam rakni,és ott olyan jol tudja nyomni. Hát mi sem tudnánk kakálni fekve, :? :? :?
10 perc után raktam a pelenkázora és a csap alá aztán.

Kata&Milán

oszman777

na megvolt az esti önkivületig sírok előadás... :x
ti meg ilyen nyugis babókat mutattok :twisted: :oops:

kata drága...még asszem az iwiwes képeken is füstölök...
háááát ez nem az az idegállapot,hogy abbahaggyam :x
Vendég

Bari!! Evés elött vaGY utána ordit. :cry: :cry: :cry: :cry:
Most alszik??? :D :D
Mit adtál neki enni? tápszert? És mennyit?

Kata&Milán

oszman777

délután kb 7-mostanáig!közben volt egy fürdés és egy orditással tarkitott evés,most lájtosaban sír már,sanyi tologatja a babakocsiban ami az ágy egyenlőre mert kivenni nem merjük ha nagy nehezen elalszik.170-et evett
Vendég

most érzem úgy hoyg sosem lesz jobb...
már olyan soványnak látom,eküszöm a barátnőm 3 naposa vastagabb
Vendég

Bari: ne parázz!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

andóca már aludni sem birok...jön az oltás ami ugye sirást okoz..na nem tudom ennél jobban még sírhat e??és mellé majd lázban fetreng...már előre látom ahogy rohanunk vele az orvoshoz...
na jó abba hagyom mert ez a depiressziós bari
jó éejt
Vendég

Bari: ha van kedved, és időd, olasd el, hasznos cikk, kérdezhetsz doktortól és választ is kapsz!!!!!!!!!!!!!!!

http://portal.lilimode.hu/news.php?extend.35.20
bluebox

sziasztok!

nem jövök egy fél napot, és annyit írtok, mint máskor egész nap! (ami nem baj)!!!!!

szia Pironya!!!!

Babák még mindig tündériek!!

Az én kislányom is sírdogált ma este felé. Egyszer cicizés közben tört rá, majd egy óra múlva meg 20 percig le sem szállt róla, azóta alszik.
Nekünk egyre nagyobb a BCG oltás, lehet, hogy elkezdett dolgozni nála, és attól van igy ki??? :roll: :roll: :roll: Most olyan mintha egy borsószem lenne betuszkolva a kis bőre alá......

na megyek aludni lassan, jó éjt!!!
bszilvi25

sziasztok!
NEM BÍROK ALUDNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyi kv-t megittam gyógyszer helyett a fejfájásomra,de mostmár cseszhetem...ráadásul apa turbóra kapcsolt horkolásilag... :? Zoé alszik,tuti akkor fog felriadni,amikor elpilledek... :?

Oszmann!Nem láttam az etetőszékről a képet!mennyi volt?

Blue!Kristóf nagyon édi,nemcsoda,hogy olvadozol.. :wink:

Bari!
remélem már alszotok nyugisan... :wink: és NO PARA!
Ital:Hp!de az még nem most lesz...

Eyi!
A kis kerek fülcsi nagyon tetszik...erről,hogy a nagyinak kell vennie,még nem hallottam... :roll:

Andóca!
tuti,hogy csak 1 hét és már nem kell "borogatni" viszont a mozgatása nagyon fontos sűrűn...mertha kicsit bevarasodik és úgy mozgatnád,akkor az fáj.... :wink:
Vendég

ja és holnap anyós "csajnapot" tart,bográcsoznak és meghívott minket Zoéval..... :roll:
annyira jó!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
úúúúúgy várom már!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
minimum 50 fok,kb 5 ismeretlen anyósbarátnő,Zoé tuti nyűg,mert mindig basztatják és persze ANYÓS....JAJ DE JÓ LESZ!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ja!és mindezt hulla fáradtan ergó ingerülten fogom végig bájologni,MERT MÉG MOST SEM ALSZOK,HANEM SZÓRAKOZTATOM MAGAM ÉS ITT ÍROGATOK ÉS BESZÉLGETEK MAGAMBA!!!!!!!!!!! :lol: :evil:
Vendég

sziasztok!
csiri egyre jobban örülök neki,hogy nem beszélünk anyósommal...valahogy még ezt a szót is undorral írom le...inkább szoktam úgy fogalmazni,hogy sanyi annya!!

éjszaka:alvás volt egy két nyöszörgés,közben fingott csóri nagyokat,és reggelre szabály szerűen bogyót kakilt mint a kecske!!
nem tudom mit csináljak vele!az őszibarack jó lenne lazításnak de mi van ha az ő éretlen bélrendszerének beteszi a kaput!!
áááá nem birom én már ezt!!!

hp???na arra még gyúrnom kell!! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Állapotom=ku..a sz.r!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bari!
Valamikor a terhesség vége felé voltak nálatok,meg Ti is náluk!Akkor nem "rendeződött" mégse a helyzet?Nem Dávidoznak?
Vendég

Jó reggelt!

jelentem ma én is fejfájással ébredtem.

aminek nagyon nem örülök, mert az idejét sem tudom, hogy mikor fájt a fejem utoljára! :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

ja?

Csiri: nem irigyellek a "csajnap" miatt!!!!!!
bszilvi25

sziasztok,

csak gyorsan jövök pár percre, nagy bajban vagyok.
képzeljétek tegnap este ota Milán azt csinálja, hogy ha adom neki a cicit, ellök, kapálódzik. kb 5 percig szopizik rendesen, aztán beindul ez az ellököm, nyafogok, keresem, szívok kettőt, megint ellököm, kapálózok, stb... 3/4 órán át evett, és alig kajált be 100at. ma reggel kb ugyanez. nem tudjátok, hogy mitől lehet? eddig olyan szépen evett, de tegnap mintha belébújt volna a kisördög. egyébként nem lázas, normálisan kakil, teljesen jól alszik, és sokat nevet... nem hinném hogy beteg.

mia_snow

Jó reggelt!

Annyit írtatok tegnap,hogy már el is felejtettem az elejét!

Mirabell nagyon cuki!A fülbevalók szépek!
Csongi is gyönyörű!

Csiri:én Éva vermuttal jártam ugyanígy hajdanán. :lol:
Mikor mentek bográcsozni?
Az etetőszéket nem tartom rossz ötletnek keresztelőre.A slusszkulcs meg még jobb! :lol: :wink:

Márti:én is olvadok Kristóftól.Édes!

Kata:képet kérünk!

Bari:egyáltalán nem sovány Dávid!

Kép
melike

Mia:nekem is ez volt,de Máté akkor már kapott néha cumisüveget.
Van olyan is,hogy szopás sztrájk.Próbálkozni kell és nem feladni!Nem egyszerű. :cry:

Kép
melike

Vagy még akkor csinálta,ha fájt a pocija.

Kép
melike

Melike!

Az Éva vermut is tuti....fúúúúúúúúúúú....akkor már voltam 16 és fél is,amikor azt próbáltam....NA AZÓTA SE!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

köszönöm melike... nem szokott neki fájni sosem. előveszek egy fagyitejet, hátha... szerencsére van tartalék. anyukám szerint a front... hát nemtom. :?

mia_snow

Csiri:én is 16 körül voltam ekkor. :lol:

Tegnap kivettem a hordozóból a fejszűkítőt.Az én nagy fiam már nem fért benne. :wink:

Kép
melike

Pár napja fáj a térdem!
Valakinek nincs ilyen gondja?Igaz többet guggolgatok,súllyal a kezemben,de nem tudom mi lehet.

Máté 1 hét alatt 30dekát hízott! :shock:

Kép
melike

Sziasztok!

Mia! Marcell is szokott ilyet csinálni, pedig még csak cumisüveget sem kapott sosem. Én a következőket csinálom: megbüfiztetem, vissza a cicire. Ha tovább csinálja, átrakom a másik cicire. Legtöbbször a másikat elfogadja, hogy miért, nem tudom. :roll: (Pasik! :wink: ) Ha ez sem segít, egyszerűen hagyom őt és a következő etetést legfeljebb egy fél órával hamarabbra hozom. Volt olyan, hogy egész nap ilyen hektikusan evett, aztán éjszaka olyan szépen szopizott, mint egy kisangyal. Tehát lehet, hogy a túl sok inger zavarja őket. Ha pótlást adsz, szerintem ne cumisüvegből add, mert ha rájön, hogy nem csak vizet meg teát lehet cumiból kapni, hanem tejet is, végén tényleg teljesen leszokik a ciciről.

Bari! Szerintem se parázz előre az oltástól. Marcell már a másodikat kapta és nem volt se nyűgös, se sírós. Viszont ha te ott tipródsz mellette kezedet tördelve, attól lehet nyűgös és sírós is. De ezt már többször is leírtuk. :wink: Nekem néha az az érzésem, hogy Dávid nagyon is jó fiú és csak a te elvárásaidnak akar megfelelni. :lol: Csak még rosszul értelmezi a jeleket. Azon izgulsz, hogy oltás után sírós lesz, Dávid ezt úgy értelmezi, hogy oltás után sírósnak kell lenni, tehát az lesz. Száz szónak is egy a vége: NYUGI!!!!

Szilvi! Szerintem nem a BCG befolyásolja Mercike hangulatát. Marcinak is nagyon csúnya volt, amikor kifakadt egész nap folyt a genny belőle, de észre sem vette. Fejfájás? Te szegény! :cry:

Pironya! Szerintem is valami hasznosat kérjél Csonginak, amit ti még nem vettetek meg. Az etetőszék jó ötlet, de kérhettek pihenőszéket is, járókát, babahintát, utazóágyat stb. Menj el a Brendonba, nézz körül! Biztos találsz olyat, ami jó lenne, de te nem adnál ki érte pénzt.

Én is megosztom fiatalkori ballépésem tárgyát: Jagermeister. :roll: Azóta is ha megérzem az illatát, rögtön rosszul vagyok. 8) :?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

[quote="csiri-biri"]
írta:
csiri-biri
Bari!
Valamikor a terhesség vége felé voltak nálatok,meg Ti is náluk!Akkor nem "rendeződött" mégse a helyzet?Nem Dávidoznak?

3 találkozás után ismét hangot adtak neki,hogy mennyire bele vannak betegedve a ténybe...hogy van 2 "hozott" gyerekem!!
és még 4 év után is szenvednek tőle,hogy a fiuk egy 2 gyerekes anyát vett feleségül...végül kibökték,azt is hogy utálnak...
engem meg nem kell félteni adtam a szájuknak :wink:
elötte 1,5 éve nem beszéltünk velük,asszem most is lesz ennyi!!
vagy inkább több...
Vendég

Bari:kicsit durva...
A párod mit szól hozzá?Rossz neki,nem?

Kép
melike

KÖRKÉRDÉS!
Ti mernétek adni 4 hósnak való hipp kontervet őszibarack!
vagy annyira fájna a hasa tőle hogy megőrülnénk..?
úgy odaadnám :oops: már vettem eggyet :oops:
Vendég

sziasztok!

pia: nálam eleinte a rum-kóla, aztán egyszer a narancs-vodka-fél liter felesbe +hozzá tojáslikör tette be úgy a kaput, hogy Vonyarcra indultunk bulizni, de Keszthelynél négykézláb szálltunk ki barinőmmel a kocsiból, s mit ad isten épp egy ringlispir (nemtom hogy kell írni) forgott a szemünk előtt. szóval kidobtuk a rókát, s a bátyám olyan idegbajos lett, hogy hazamentünk, nem értünk oda Vonyarcra. Otthon még lehánytuk a kertben a legszélső fenyőt(mindenki azt trágyázta néhanapján,s most az a legnagyobb.. :lol: :lol: -komolyan) :lol:

na szóval a vodkaivászatomnak azon a napon vége lett...
CIGI:abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy soha nem tudnék függő lenni.van, hogy megkivánom, akkor rágyújtok, egyébként meg mindenkit elküldök tőlem messzire, aki füstöl, ha nincs olyan hangulatom.

Kép
Kép
eyi

melike a férjem úgy megutálta őket,hogy azt mondta még az utcán sem köszönne nekik

szerinte majd akkor haragudjanak rá ha megöl két embert és börtönbe zárják...ne akkor amikor elvesz feleségül egy 2 gyerekes anyát!!neki ennyi a véleménye..tovább nem is ragozta a dolgot
Vendég

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 21:15-kor.
Vendég

Én nem!Bár nem hinném,hogy nagy baja lenne tőle,de ők még csak 2és fél hónaposak.

Kép
melike

Sziasztok!

Ballépés: nekem a császárkörte :? mos is ki tudnám tenni a taccsot, ha meg kellene innom belőle egy kortyot :roll:

Bari: megnézted azt a linket amit írtam tegnap este? Vagy vissza sem olvastál?

Kriszta: azt hiszem még tegnapelőtt kérdeztem, hogy amit feltettél házról képet az Üllőn van?????

Na jó nem csesztetek senkit, szerintem ma front van :twisted:

Csiri: ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én tuti olyat kamuztam volna a mai napra, hogy ne kelljen elmennem :?
bluebox

Sziasztok!

Ballépés: nekem a császárkörte :? mos is ki tudnám tenni a taccsot, ha meg kellene innom belőle egy kortyot :roll:

Bari: megnézted azt a linket amit írtam tegnap este? Vagy vissza sem olvastál?

Kriszta: azt hiszem még tegnapelőtt kérdeztem, hogy amit feltettél házról képet az Üllőn van?????

Na jó nem csesztetek senkit, szerintem ma front van :twisted:

Csiri: ŐSZINTE RÉSZVÉTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én tuti olyat kamuztam volna a mai napra, hogy ne kelljen elmennem :?
bluebox

bari:igaza van apának!

Kép
melike

Na jó én mára elköszönök, szarakodik a net. Duplán nyit meg mindent ezért duplán el is küldte a hozzászólást. Pá, pá
bluebox

Márti:ez nem olyan nagy baj,hogy elmenj.

Kép
melike

köszi a tanácsokat. amugy Milán semmit nem fogad el, se teát, se vizet, úgyhogy csak szopizik. volt már (ha mentünk valahova) hogy fagyitejet kapott cumisüvegből, érdekes módon azt simán benyomta, és utána is ment a cicizés. de ilyen alkalom 2 hete volt legutóbb, szóval nem túl gyakori hogy cumiból kapna tejet.

jkriszta: melyik topicban van ez a téma? azért beleolvasnék.

azóta egyébként annyi történt, hogy reggel ugye kevesebbet evett a 7es kajánál, azóta sem aludt (csak negyedórát szundított), pedig fél9től 11ig van egy nagy alvása délelőtt. na most már fél10kor rendesen üvöltött, szerintem a fáradságtól, gondoltam hgoy na kap még egy kis cicit, hátha, és gyönyörűszépen szopizott még 100at, most meg fél pillanat alatt elaludt magától. egyébként tegnap gombapörit ettem... és mondjuk nem ettem gombát amióta megszületett. nem direkt, hanem mert valahogy nem kívántuk eddig, pedig korábban gyakran csináltam gombát. vagy lehet hogy tényleg a front, állítólag durva hidegfront jön orkán erejű széllel meg mindenféle viharokkal. anyukám kihányta a reggeli kávéját, pedig ahhoz nagyon szokott ragaszkodni. :lol:

most nézem micsoda fertő van itt, pia, cigi... így kivagytok, csajok? amúgy szerintem rum-kóla, rum alapú koktélok, ha ereszdelahajam buli van. ha csak lazulunk, akkor finom édes vörösbor. nálam most a görög mavrodaphne (mazsolabor) van a topon, heti 2-3-szor egy fél pohárral meg szoktam inni. :)

mia_snow

Mia:ne álszenteskedj! :lol: Azért csak elárultad,hogy te is iszogatsz. :wink:

Kép
melike

[quote="lia0415"]K írta:lia0415ÖRKÉRDÉS!

Bari, én simán odaadnám, nem lehet rosszabb mint a zöldségestől való. ;) mi kaptunk 4 hós kortól ajánlott almalé+tea hipp innivalót, megfordult a fejemben hogy megkínálom vele, ha már úgysem iszik semmit a tejen kívül. gondoljunk csak bele, mi baja lehetne? a mi anyáink (szerintem mindenkié) 2-3 hós korban már adták a gyümölcsöt, 4-5hósan már főzelékeket ettünk.

mia_snow

[quote="lia0415"]K írta:lia0415ÖRKÉRDÉS!

bari Drága!
Szezonja van az öszibaracknak...miért konzervet akarsz adni???
nem tudom amúgy lehet-e adni...bárha azt nézem,hogy 6 hós korában kellene"törvényesen" hozzátáplálást kezdeni....ésmár mindenki túlvan rajta nagyjából... :wink:

Nálunk elfogadták a 2 gyereket és azt,hogy idősebb vagyok...ebben szerencsém van....

Csajok!Úgylátom mindenkinek van "favorit piája" és "kellemes" emlékei.... :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: