Kimma - nekünk van egy Cicco kengrunk, arra az van írva hogy 2 hónapos kortól. Én már beletettem 2x, de csak rövid időre, amíg leszaladtunk a közeli boltba vásárolni. Elaludt benne, nagyon ari volt, csak az a baj h nem tudom úgy kivenni h ne ébredjen fel.
Patr - jót nevettem ezen a mindent elfelejtős, össze-vissza csinálós sztorin! Én is pont ilyen vagyok! Szegény kajafutár már annyit röhögött rajtam, mert a legkülönbözőbb hülyeségeket művelem amikor jön. Vagy fizetni, vagy rendelni felejtek el, de van hogy az ágyból kiugorva bányarém hajjal nyitottam ajtót neki és rendszeresen kulcs nélkül megyek a lépcsőházi rácshoz pedig tudom h nem minden doboz fér be és csak állok és lesek hülyén hogy miért nem adja már oda!
Babaúszás: én is nagyon szeretném vinni Nórit, de az uszi nagyon messze van és mire mehetnénk már hűvösebbek is lesznek, autónk meg nincs... szóval képtelenség lenne megoldani. Pedig sógornőmék hordják a kis Emmát és nagyon élvezi! Sajnálom h nekünk nem lesz rá lehetőségünk
Ami - szuper hogy Áron baba is jól viselte az oltást!

Apával jobb már a helyzet?
Timi - remélem h nem lesz gondja Nyüszifülnek a sok bukásból. Tényleg rengeteg baba van így és aztán kinövik. Nekem mindkét keresztlányom bukós volt, egyik kb 10 hónapos korára nőtte ki, másik 7 hónapos és még mindig mindenből jócskán jön vissza neki, pedig már kap főzeléket is. Nekik soha senki nem mondta h gond lenne, úgyhogy még bőven van idő Bencusnak is javulgatni!
Szly - én is bent maradtam Nórival amikor szondázták a szemét. Szörnyű volt de szintén úgy voltam vele, h szeretném látni mit csinálnak vele. A dr.nő meg is dícsért h hős voltam, mások sírva rohannak ki. Hát, nekem is szorult a torkom, de kirohanni eszembe se jutott. És szerencsére hamar megvigasztalódott a kismanó is.
Ági - jó hogy írtad a bérletet, én nem is hallottam róla! Csoda h megszavazták, nem gondoltam vna!!
Csípőszűrés: mi sem voltunk még se azon, de semmilyen uh-on. Tegnap rákérdeztem a háziorvostól és azt mondta ő tökéletesnek látja a csípőjét, de ha gondolom 3 hónapos korában elvihetem egy szűrésre.
A hasi + koponya uh-ot sem látja szükségesnek ha nincs vele semmilyen probléma. Állítólag a kórházban minden újszülöttnek csinálnak ilyen uh-okat! Ez igaz szerintetek

Én nem tudtam
Teo - én ki szoktam törölni a nunusát a törlőkendővel ha kakilt, illetve fürdésnél is ki kell mosni neki. A védőnő mondta így nekünk is.
Anyjuk - mi kb 1 hónapos kora óta heti 1x tisztítjuk a Nóri fülét, babáknak való pálcikával. Nem nyúlok nagyon bele, csak épp a hallójárat külső felére kiült kis zsírosodást törlöm ki neki.
Tényleg! Elmúltak már a
csalánkiütéseid???? Remélem igen! Rájöttél végül hogy mitől jöttek ki?
Most már biztos h a
védőnőnket felfalták a bantuk! 6 és fél hete nem láttam!!!