A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

ja és még csak annyit akartam írni, hogy most kicsit megkönnyebbültem, mert ma lett volna az első órám, de lemondták, úgyhogy most kaptam egy kis haladékot hétfőig. :) Ezért is tudtam jönni, mert különben készülnöm kellett volna amíg a fickó alszik... :)

KépKép
muffin

Muffin!
Képből sosem elég! Nagyon édes Elliot Apával!!!! A kiskutyás puszis kép nagyon cuki!!!!!
20150601134430

a taegnapi orulet utan ma angyal a kicsi lanyom:)
tegnap vegul 2tol 7ig uvoltott ha nem volt cicin es egesz nap 3 orat aludt ebbol egyet ugy h 10 perc szundi 1ra orditas :twisted: es mindenhol, minden pozban................

erre ma reggeli utan betettem a kisagyaba ahol max 10 oercet szokott birni, erre a 10 perc nezelodes utan elaludt es aludt 1 orat:)

remelem ebbol szeretne majd divatot csinalni:)

muffin: ilyen hamar mersz vallalni diakot! nem semmi menny energiad erod van neked!tunderiek a kepek.

csiposzures: Anna is 10 hetes lesz ameddigre az idopontunk van, es mas vizsgalat nem is lesz, a keruletben nincs, pedig a dokino- aki helyettesitette a mienk- mondta vakumos gyereknel a minimum lenne egy koponya uh....de mondta a vedono az nem lesz, hat ez van, tenyleg fo az egeszseg :evil:
Vendég

Muffin! Nagyon aranyosak a képek! Ennyire tetszettek:

Kép
Kép

Kép
dittke

hinta: sajat nincs de a jatszon szoktam vele hintazi mig apa kosarazik, az a bj itthon nem tudnank hova szerelni pedig nagyon jo lenne.

vitaminok: k egyszer havonta, vedono adta be neki csak ugy natur, mivel ferjem kettot tort ossze 3 ujjat vagta el, igy masnap mikor jott megkertuk bontsa ki, de o be is adta, D napi 2 csepp- tul nagy a kutacsa-tejben adom neki, csak az espumisant eszi natur.

ti mivel/hogy tisztitjatok a kis kezuket napkozben?
Vendég

Muffin! Nagyon édes Eliot! Hogy belefúrja magát a lepedőbe amikor alszik! De gondolom kap levegőt! :lol:

TEGNAP JÁZMIN ÚGY ALUDT EL, HOGY FÉLBEHAJTOTTA A FÜLÉT ÉS NEM VETTEM ÉSZRE. ALUDT RAJTA VAGY 2 ÓRÁT. AMIKOR FELVETTEM ÚGYMARADT A FÜLE. KISIMÍTOTTAM ÉS MEGMARADT A HAJTÁS ÉLE, ÚGY MINT AMIKOR EGY PAPÍRT ÖSSZEHAJTOK ÉS UTÁNA VISSZA. SZERENCSÉRE ELMÚLT, DE NEM TUDTAM HOGY NEVESSEK, VAGY SÍRJAK RAJTA. INKÁBB MURIS VOLT.

Kép
szly27

Csajok!
Baromi hülye front és idő jön hétvégére! Készüljünk fel, hogy nyügisek lesznek a babák! :shock:
20150601134430

Szly :D Nagyon aranyos lehetett!

Kép
dittke

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:59-kor.
20150601134430

DITTKE! IZA NAGYON VIDÁM KISLÁNY! TÖK CUKI! MAJD CSINÁLOK MÁR ÉN IS MOSOLYGÓS KÉPET, CSAK MOST NINCS ITTHON A GÉP.

Kép
szly27

Timi:azért ne aggódj nagyon,még kinőheti a refluxot.Kristinek is mindig visszajött nagyon sok,és nagyon sokáig,még a főzelék is.De épp mire arra került volna a sor,hogy kórház,előtte beteg volt,és így elhúzódott,és mire kellett volna menni,elmúlott neki :D Szorítok nektek!

Örülök hogy többeteknek tetszik a recept-Ági:szerintem is próbáld ki előbb.,bár elrontani nem lehet,de legalább megkóstoljátok,milyen :D
Beszámolót várom,hogyan ízlett! :wink:

Muffin:Nagyon édes Eliot!-a cumis kép nagyon jó :D
Szly:ez így ténylg viccesen hangzik-bár gondolom megijedtél,nehogy megmaradjon a hajtás :lol:

Dokinő mondta hogy a konakiont már csak havonta adjam neki-most mondja,mikor már csak egy ampulla van :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

nezegetnivalok!!!!!!!!!!:)

Kép

erszenyben, sajna ezt nem kedveli, de a sima kendo nagy kedvenc

Kép
bekeben

Kép
erdekes

Kép de mar unom

Kép grimasz

Kép pottyos Panna

Kép a kedvenc helyem=pelenkazo

Kép ma

Kép azer ma is sirtam mar
Vendég

............
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:59-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Timi ne izgulj hátha nem kerül sor műtétre. A barátnőm kisfiának is ez volt a baja, de nem kellett megműtéteni, kinőtte. Meg azt szokták mondani hogy annyi mindig marad benne, amennyire szüksége van, persze a súlya a legfontosabb, de ha eddig nem veszített a súlyából, lehet hogy ezután se fog.

Muffin nagyon cukik a képek, és Eliot is már milyen sokat nőtt. :)

Desviki én is láttam az időjárást, és tuti hogy a babák megfogják érezni,ugyhogy nem is fogok meglepődni ha nyűgös lesz. Bár valahogy ide délre sose érkezik meg a szar idő. Pedig néha nem ártana egy jó kiadós eső. Dehát szeged ilyen. :?

Kép
linda24

Viki:a tegnapi napot leszamitva jol birjuk. mivel porszivora alszik legjobban, igy a takaritas nem gond, fozni a delutani alvasakor szoktam, az egyetlen, amit nehezen oldunk meg a seta, masodikrol lecuccolni...hat meg fol!ja, meg az eves, marmint hogy en egyek, na az szokott problemas lenni, alt fel kezzel ejtem meg.
alt Anna jo gyerek, csak nem alszik, es igenyli a tarsasagom.

fultisztitas: valami okos konyv irta ne dugjunk semmit a gyerek fulebe, hat en ennek ellenere kitisztitottam olyan gyerek fultisztitoval
Vendég

en is epp nezem lehet le fog szakadni az eg...pedig epp indulnank kifele....
Vendég

.........
20150601134430

lányok, ma vagyok egyedül Bencével. nah amilyn jo kisfiu volt eddig msot olyan...

reggel kajcsi, aztán nem alvás. kb. 10 percet ha szundizott, jött a védőnő. aztán utána kaja. 11.45-re megvolt a kajcsi. és mégmindig fent van!!! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok hozzátok. :oops:

Először is szeretnék mindenkinek jó egészséget és sok boldogságot kívánni a babákhoz!

Másodsorban pedig: van egy eladó AVENT elektromos mellszívóm!

Sajnos 2 hónapig tudtam használni (inkább csak használgatni...). Mindenből van pótalkatrész, ami még original..
Van hozzá kézivé alakítható alkatrész is. Nagyon egyszerű és könnyű a használata, nem zsibbad le a kezed, mire befejezted a fejést...

Jótállás is van hozzá, ami 2009. március 12-ig érvényes.

Ára: 26.000 Ft. (36.000-ért vettük)

Ha érdekel valakit, írjon privit, vagy ide is válaszolhattok!

Köszi!

Kép
pété

viki!
mi egyenlőre nem tisztítjuk a fülét. azt mondták még ne. nem tudom mikor lehet már majd.
de ugy tudom hogy nem nagyon lehet beledugdosni még a biztonsági fülpucolót se

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok lányok!

Édesek a babók!

Jaj és büszkélkedni szeretnék, tegnapelőtt elértük a 3 kilót! :D 1 hónapos korára talán meglesz a születési súlya is! :D

Muffin, Tami nálunk is általában keresztbe nyomja, úgy látszik ez jön be neki, ezért volt már pocakban is így.
Másik, hogy levándorol a rácsig, lábait, kezeit kilógatja és még szeretne előrehajolni, erre jól lefejeli a rácsot szegénykém. Van ugyan fejvédőnk, de ha odateszem, akkor nem látok be hozzá az ágyból.

Lányos anyukák, punci tisztítással mi a helyzet? Kell egyáltalán? Védőnő ismerősünk azt mondta, nedves törlőkendővel lehet, ha úgy látjuk, h krém van benne, a védőnő, akihez meg tartozunk, szerinte inkább ne piszkáljuk. Szóval szerintetek?

Tegnapelőtt egész nap 3 órát aludt, tegnap meg egyszer 4, aztán meg 5 és fél órát, persze nem dicsekedtem vele a védőnőnek, de hiába költögetem, úgy nem eszik rendesen, csak ha saját ritmusában ébred.

Babu, ma mentetek csipőügyben? Reméljük, minden OK!

Sly, ez így leírva tényleg vicces volt. Azért jó, hogy vissza is állt utána a kis fülecskéje.

Megvolt első sugárban hányásunk, elég Tarantino filmbe illő volt, és biztos tökre megijedtem volna, ha nem olvasom itt, hogy ez gyakori!

Fényképekkel majd még jövök!

Kép
teó

teó!

puncit is takarítani kell. a popsitörlő is megfelel erre a célra vagy sima vizes textilpelus. icipicit szét kell huzni az ajkakat és közte is megtakarítani. egyedül a járatba nem szabad nyulni, de az ajkak között meg kell takarítani! mivel oda juthat a popsikenőcs is és állhat benne, plusz pisi, plusz folyás is előfordul a lányoknál!!!!

nekem ezt mondta a védőnő! még anno mikor szó volt róla hogy mi van akkor ha kislányunk lesz.

Kép

Kép
timi1982

végre elaludt :D

nah most mit csináljak? hajat mossak vagy aludjak? :D

Kép

Kép
timi1982

ALUDJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20150601134430

Sziasztok!

Voltunk hallásvizsgálaton, minden ok :)
A lányom immáron fél órája csöndben van a pihenőszékben. Vannak még csodák. :)
Hinta nekünk is jó lenne, nem kellen ráznom mindig a fenekét...

Dittke! Nagyon édes Iza...

Muffin! Eliot is nagyon édes, látom apa belejött. Jó hogy jelentkeztél, már hiányoltalak...

Viki
! Urtica urens Te hogy szeded? Milyen gyakran hagysz szünetet?

Kép
andkata

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! :D

Ortopédiát megjártuk! Terpeszpelenka kell és torna! Szeptember 10-én megyünk vissza ultrahangra! A doki azt mondta, hogy minimális az eltérés és hamar helyre lehet hozni! :D

Most megyek mert ordít a drágám! :D
Vendég

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:00-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Itt vagyok én is! :) Most alszik Laura, és épp sétálni sem mentünk, mert csak később megyünk, ha Ati is hazaért. Igy van időm jönni!
Éjszakánk jó volt. 9-kor lefeküdt, éjfélkor kelt enni, 3/4 4-kor, és fél 7-kor.

Nagyon édes babafotókat láttam! :) Mindenki egytől egyik nagyon cuki!

d.dodó

Hoztam két képet is...a napokban készültek!

Kép

Kép

d.dodó

Kép Kép

nos én ilyet rendeltem etetöszék és hinta egyben

Képimg][/url]
Kép
ronix

ja van urtica urensem szedi valaki?
és laktoherb teám
mivel ezeket sem veszik vissza a gyogyszertárba igy oda adom valakinek
én mit csináljak vele

amugy még mindig a bögések korát éljük

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni, ez jól néz ki...

Kép
andkata

Ronix!
Te miért nem szeded / iszod ezeket?
20150601134430

viki mert nekem nincs tejem az elején volt nagyon minimális és elapadt mire hazaértünk szinte a kora szülöttröl
Léna az elejétöl fogva tápszeres
avantes mellszivom is van :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

viki more milket is szedtem de semmi

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ilyen hurkáink vannak:

Kép Kép

Kép
szly27

ugyhogy ha valakinek kell nagyon szivesen adom a laktoherb bontott de ugye nem ezer éves :D
az egyik urtica teljessen teli van nem bontott
a másik félig van
ja viki szoptanit készülékem is van :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

szly Léna is 5190g jo dagi

olyan szépek vagytok vagyunk mármint a babok :D :D

zabálnivalo az összes

Képimg][/url]
Kép
ronix

andi meg van a csomag?
az utalás ideért köszi

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:41-kor.
Vendég

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:01-kor.
20150601134430

Kép ilyen van, ez rázza a seggét meg világít meg zenél meg mittudomén :)

KépKép
muffin

Kép
és ilyen lesz holnap, ez meg hintáztatja előre-hátra vagy jobbra-balra, ahogy akarom, meg ez is tud mindenféle fény-zene-móka dolgot, és ez is etetőszék is egyben. :)

KépKép
muffin

vkata:
ki dönti el hogy kinek kell dévényire vagy mire járnia???
ha ilyen jellegü gond van azt hol mondják meg??
vagy mire kell figyelni??

Képimg][/url]
Kép
ronix

muffin ti azt jol elvagytok látva ilyen hintáztatos izékkel
ahogy nézem egyik sem az az olcso fajta

Képimg][/url]
Kép
ronix

ronix, engem érdekel a szoptanít! Lehet, hogy azzal tudnánk Eliotot ha nem is ciciből, de már majdnem onnan etetni :)

vidokata, annyira nem szörnyű a dévény. MEg szerintem nektek nem is kell majd túl sokat járni.

Most viszont húzok, mert nekünk viszont pont oda kell indulni.

Ja, és anyjuk nem bátor vagyok hogy már tanítványt vállalok, csak valamiből fizetni kell a fejlesztést. Inkább tartok órákat hogy hordhassam. :)

KépKép
muffin

Szép napot mindenkinek!

Végre alszik. Délelőtt nagyon jó kisfiú, délutánra megváltozik, éjjel pedig... :evil:

Babák még mindig tündérkék! :D

Képzeljétek, azt mondta a védőnő, hogy ne igyam a laktoherb teát ha van elég tejem, mert volt már olyan, hogy attól fájt a baba hasa! :shock:
Hát én abbahagytam, de azóta kevesebb a tej, legalábbis este kevesebbet tudok lefejni. Igaz, azóta szinte csak ciciből eszünk. Létezik, hogy ennyire kieszi?
Eddig este még teleraktam az üveget (260ml) két ciciből, most meg ha beleizzadok se nagyon megy 100ml-nél több szintén kettőből.
De csak nincs nagy baj, ha folyamatosan hízik, mint egy kismalac! :D

Ja és lenne egy nagyon hülye kérdésem. Töltöm ezeket a papírokat, amiket a MÁK-ba kell küldeni és van egy olyan kérdés, hogy mikortól van a gyerek a háztartásban. Hát oda most mit írjak? A születési időt vagy hogy mikor hoztam haza a kórházból?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! Születési időt!

Kép
szly27

kriszta!
szül időt. tudod vannak örökbefogadott gyerekek, akik ugyebár nem feltétlen szül.-től van nálatok. ezért kérik igy az időpontot :D

én is először néztem nagyot. persze okos párom egyből megtalálta a megoldást :D :D még jó hogy ezekért a dolgokért tartom :D

Kép

Kép
timi1982

jah és tea ügy!

én se iszom állandóan. ugy csináljuk hogy egy filtert lefőzünk kb 1 liter vízhez és azt iszogatom. van hogy 2 nap alatt fogy el. és van olyan nap is amikor nem iszom. szóval igy is lehet csinálni. nem kell tulzásba vini, mert én is hallottam hogy árthat is a pocinak.

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: