Sziasztok!
Köszönöm az újrafogadtatást!

))))
Melcsi!
Hanna nagyon tündéri, ahogy unott pofival ül azon a bilin!!!

Szonja baba pedig jól odabújt a köldökzsinór mögé!
Jövő héten remélem én is eljutok 4D-re!
Pipal!
Nem kell óvatoskodni a végén sem. Sőt majd ha túlhordás környékén lenne valaki, akkor még direkt javasolják is majd, hogy mint a nyulak...

Ha most nem fáj, kényelmes, akkor ugyanúgy bátran mehetnek a dolgok!
Anyósügyileg pedig tényleg kell az, hogy szülővé érjen az ember és máris nem lesz olyan engedékeny. Nálunk is meg voltak a gondok, de amíg a párom nem féltette a Sebit, meg most már a születendő második fiát, addig ő is sok mindent elnézett a szüleinek. Most pedig a gyerekek az elsők és igen határozottan védi őket!
Poci? A párom kértem, hogy ténykedjen ez ügyben. Meg is tette, de simán levágta a fejem. Azt mondta, hogy az nem fér bele a képbe!

Aztán persze csinált egy másikat is. Megnézem gépen milyen lett, mert telefonról csinálta.
Atyaég! Még 5 hét meló? Le a kalappal előtted és mindenki más előtt, aki még így bírja a hajtást!
Apropó! Sensi merre vagy??? Nem vagyok hozzászokva, hogy ilyen sokáig ne csacsogj! Olyan jó olvasni a lelkesedésed! És gratulálok, hogy ilyen jól be tudtatok vásárolni már a kiscsajnak, s ráadásul ilyen szuper dolgokat!!! A másik vesekővel mizu? Azt is érzed, vagy az nem okoz gondot még?
Sonny!
Sensi ismeri a csodakrémet, amit írt is már, de nem jegyeztem meg, mert én hiába is kenném, nekem csíkos a pocakom. Én ha viszket, akkor csak testápolóval (baba kamillás) kenegetem. No nem azért ezzel, mert ez a jó, hanem mert ehhez szoktam hozzá amúgy is.
Az apák pedig már csak ilyenek!

Hiába is tagadják, de ha mástól is hall a szülésről, apává válásról, sokkal jobban belelkesednek! Pláne egy 4D-s ultrahang nagyon tudja tudatosítani bennük, hogy ott a pociban tényleg egy élő csöppség lapul!
Katica!
Én 6 kilónál tartok eddig. Meg is mondtam a védőnőnek, hogy én jónak találom ezt, hiszen nem fogyókúrán, hanem szénhidrát diétán vagyok! Nézett egy nagyot, aztán helyeselt!

De ha én egyszer majd 80 kiló lehetnék újra, az nagyon nagy öröm lenne!
Ditta!
Nagyon irigyellek, hogy kimaradt az életedből az anyós háború!

Én a mai napig nem értem a lelküket! Igaz, itt nálunk nem a tipikus fiacskámat féltem szitu van, de akkor is!
A párodat nógasd kicsit, hogy tegye vissza a képeket!
Kezdtek felspannolni a szopipárnával! Hogy alszol vele? Hova rakod? Eddig még nem használtam. De már nem tudom mit tegyek fekvéskor a lábam közé, hogy kényelmes legyen. Általában a plédemet hajtom 8 felé, de akkor meg kemény... Elég jól tart a szopipárna ahhoz, hogy az ilyen pózhoz kényelmes legyen?
Végre jön egy kis hűvös. Én nagyon várom. A mai nap a sok közül eddig a legelviselhetetlenebb volt szerintem hőséget illetően! Medence? Huhh az nagyon finom lehetett!
Sclara!
Nagyon örülök, hogy bekukkantottál! Teljesen egyetértek veled! A nevelési tervedet illetően is! Akkor tudsz hatni majd a gyerekedre, ha nem folyton mindent megengedő, hanem ahogy írtad vesszőt ragadó is leszel, mivel így értékelik a jót és tanulják meg a helytelent!
Neked is jó messze maradt anyukád! Az enyém 360 km-re van, Borsodban. Az biztos, hogy nagy bátorság lenne, ha pocakosan nekiindulnál egyedül! Én féltenélek!!! Mi a jövő héten utazunk, de így azért másabb, hogy a férjem vezet, én pedig kényelmesen tespedek végig az ülésben!
Az én férjem jó, hogy sokat dolgozik! Pláne ahogy olvaslak titeket!

Ő este beesik az ágyba és ha rámásznék, akkor sem tudnék mit kezdeni vele, mert bealudna!

Nálunk a kéthetente 1 alkalom, ha összejön... amit persze én valahogy nem bánok most, mert nem vagyok egy nyuszis állapotban.
Én bababoltban veszem-vettem a textilpelust. Nekem simán kellett 20 db a fiamnál is, mert elég bukós volt, és ha védőnőhöz-dokihoz mentünk, akkor oda mindig kellett egy fehér darab is. Én a vastagabb cseh (szlovák?) tipust ajánlom, vagy ha ki tudod nyitni a pénztárcádat, akkor nagyon jó minőségben szines, mintás darabok is vannak!
Én kezdetnek Liberot használtam. Itt azt adtak a kórházban is. Nagyon meg voltam elégedve vele! Később pedig ahogy változott az alakja a fiamnak, úgy váltogattam a márkák között. Ez tapasztalat kérdése, hogy kinek mi jön be, mert más lányoknál, más a husibb combú, vagy vékonyabb babáknak.
Kelengye? Darabot nem szereték írni, de ahogy már mások is említették, jópár otthoni ruci kell, mert a tejcsi, ha visszajön, az szép foltot tud hagyni és azonnali átöltöztetést. Nekünk volt min. 15 rövid ujjú bodynk, meg kb. 7 hosszú ujjú, egyberészes rugiból is volt kb. ennyi, pár darab kiszokni. A lényeg, hogy rétegesen és a hőmérsékletnek megfelelően tudd felöltöztetni. Én pl. úgy tettem, hogy mivel a pocakban 37 fokban vannak bent a babák és nagy sokk nekik a kinti lét, ezt az öltöztetésben is figyelembe vettem. Ugye kezdetben nem is jó a hőszabályozásuk, ránk vannak utalva. Kezdetben jó melegen öltöztettem és fokozatosan adtam rá egyre kevesebb, a mi hőérzetünknek is megfelelő mennyiségű ruhát.
Fóka??? Na azért szerintem semmid nem hasonlít a fókához!

Nem lehet, hogy csak azért mondta, mert szereted a halat?

Nagyon aranyos pocakod van!
Dreika!
Örülök, hogy Te is írtál!
Igen, szerintem is van textilpelus a Sparban, de a Tescoban és más nagyobb hiperekben is!
Szép méretes a pocakod! A súly pedig ne aggasszon, biztos meg volt a testi miértje a 20 kilónak is. Én azt mondom, hogy ha jól érzed magad a bőrödben, akkor ezzel ne vegyél el a kismamák örömét, hogy kimondják ez túl sok, vagy túl kevés!
Genesisre megy a drukk és azért az irigység is, hogy újra mozizhatsz!

Nagyon tetszik a Genesis lelkiismeretessége!!! Én is kérdezem, ahogy Judit is, hogy mit várnak? Fel kell szívódnia?