A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Oksa,várom...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Juhéjjjjjjjjjjjjj...
Laptetőm van!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Ez az, gratula! :D :D :D Ez biztos jót jelent! :D :D

KépKép
benó

Na, elvileg küldtem.
Tegnap meg számokat akartam feltenni a data.hu-ra, azt le lehet tölteni, le tudjátok tölteni?

KépKép
benó

Tegnap olyan aranyos volt dokibácsim...:D

Mondom neki hogy nagyon fájogatok már....
Na aszongya:ugorjon ki gyorsan abból a bugyiból,hadd lássam mi történik odabenn a kisinasnál.... :wink: :wink: :wink:

Megvizsgál,a méhszáj nem nyilt....
Akkor közölte velem,hogy ezek csak erős jóslók,ennyire aktiv a méhem.... :wink:

Majd a következő mondat,amin azt hittem meghalok a nevetéstől:
Legyen egésszen nyugodt aranyoskám...magából sem fog kipottyanni az a gyerek,maga sem ússza meg a szenvedést érte!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Kedves ez a doki. :lol: :lol: :lol: Jó, hogy ilyen jó fej embert találtál. Nem mindegy.

KépKép
benó

Na vagyok,csak közben elvonultam regisztrálni...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Kösz, hogy csatlakoztál. :D :D :D

KépKép
benó

Hogy őszinte legyek,ezt a dokit anyukám találta nekem...:D
Már több mint 31 éve!!!!!!!

Ugyanis Ő volt az első pasi,aki teljesen meztelenül láthatott engem....:p
Na persze akkor még csak 2800gramm és 54 centi voltam.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Persze ezen az oldalon is kénytelen voltam írni a szerkesztőnek, mert nem küldte el a meghívókat. Most már írtak egy kis segítséget is hozzá. :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Az tök jó, ha jól értem, akkor te is nála születtél. :lol: :lol: :lol: Elég régi és bensőséges akkor a kapcsolat. :D :D :D

KépKép
benó

Közben leszedtem a matrac huzatát és gyorsan kiöblitettem...
Estére megszárad és este össze is rakjuk a kiságyat,berendezem,stb...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Igen,nála születtem...
Emiatt gyermekemnek hiv,jókat poénkodunk,hogy most az unokája is nála fog születni majd.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

A Vivike bejelölt téged barátnak (vagyis én a Vivike helyett, rendes keresztanya vagyok, mi? :lol: :lol: :lol: :lol: ).

KépKép
benó

Ez tényleg nagy szerencse akkor, ez az orvos. :D

KépKép
benó

Azért mindent ne csinálj meg Vivike helyett....:P

Kép

Kép[/
tancsu

Tegnap kaptam a hugomtól gyerekmatracra gumis lepedőt.
Most bontottam ki,hogy kimosom azt is....Gyorsan fel is hivtam,hogy ez annyira jó,hogy vegyen még vagy 2-3 darabot belőlle!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Na én most azt hiszem kicsit elvonulok...

Ma pihi jön,délutánra barátnőm igérkezett be..:)

Menek reggelizek valamit...

Cupp...
Később benézek majd...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, nekem is mennem kell. Puszi

KépKép
benó

Szia lányok.

Most tudtam jönni. Fiaim elmentek Balatonra,őket kellett készítenem. 9-kor indultak. Mindig Füredre mentek eddig, most meg pont nem. Most Siófokra mentek,mert ott fog fellépni a Felvidéki rock-színház és ők a barátaik, meghívták őket a fellépésre. Csütörtök, péntek ott lesznek, majd szombaton Szigeten. Vasárnapra marad a Péter és a Norbi. A Bálintot hazahozza az apja.Remélem,mert ő még kicsi ahhoz,hogy ottmaradjon felügyelet nélkül.

Kép
flóra 11

Timi,ez a találkozás nem akar nekünk összejönni. A fiam most megy megnézni a lakást,ma délelőtt,útközben a Balatonra megállnak Komáromban is. Tehát sehogy sem jött ez most össze. De gondolom még megyek Komáromba, addig csak jobban leszel Te is. :D

Kép
flóra 11

Visszaolvastam.
Tancsu,örülök,hogy jól aludtálés hogy most ilyen jól érzed magad. :wink:

A szomszédlány ma befeküdt. Kíváncsi vagyok,mit mondanak nekiés mi lesz vele a napokban.

Körülöttem mindenki terhes, szül,csakén nem. :(

Kép
flóra 11

Lányok, biztos van abban valami,amit írtatok a F.-nal kapcsolatban. Régebben kimondottan lehetett érezni, hogy ez bántja őt. Akkor még érettségije sem volt,mert iparit végzett. Aztán gondolom azért, hogy a különbséget kicsit kompenzálja köztünk, két évet tanult és leérettségizett. Nagyon örültem neki.

Most viszont nem hinném,hogy ez már probléma lenne, teljesen elfogadtuk egymást,mondjuk engem sose zavart az ő foglalkozása, végzettsége,sőt,inkább örültem,hogy olyan ember,aki mindent meg tud szerelni,javítani,mert ebben kimondottan ügyes és nagyon precíz. Minden munkát ráhagyok itthon, nehogy kimaradjon valamibőlés mindig agyo dicsérem őt,ha valamit megcsinál. Én igazán hagyom őt kibontakozni.

Kép
flóra 11

Itthon pedig azt vezettem be,hogy mindenről kikérem az ő véleményét is, nehogy úgy érezze, hogy én döntök egyedül valamiről.Persze már előre tudom,mit akarok, de aztán rámondom, hogy jó, ha így akarod,legyen. És akkor nagyon elégedett. :wink:

Meg most ugye ő hozza a több pénzt és ez egyértelműen helyre rakta a szívét,megnyugtatta a lelkét,hogy így ő a több. :wink:

Kép
flóra 11

Neki tudom, hogy most sem konkrétan a mustármag a baja,meg egyéb hülyeségek, ezek csak csinált okok. A franc tudja mi van vele. Szerintem a háttérben talán a szülei lehetnek, akik ellenzik a kapcsolatunkat, az egyik ok,amit írtatok,amásik, hogy elvált vagyok három gyerekkel és stb. :?
És gondolom az is a háttérben van, hogy az autó így van. Mert ugye egy férfinak az autó mérvadó,hogy mit ért el az életben. Neki van egy lakása és ez az autó. Ezt tudja felmutatni. Erre az autó odavesz. Hozott egy rossz döntést januárban, hogy legyen megjavítva,mikor mindenki mondta neki, hogy adja el. Szerintem ezt is nehéz beismernie,hogy tévedett, jobb lett volna eladni és másikat venni.

Kép
flóra 11

Szóval, ha így kielemzem a dolgokat, meg tudom érteni, de azt akkor sem, hogy miért velem mufurc,miért rajtam tölti ki a baját. Múltkor elmagyaráztam neki, hogy ez nem jó. De nem akarom hetente ismételni önmagam.

Tegnap ha éjfélkor nem jön haza,én nem hívtam volna őt fel telefonon,hogy ébresszem, hogy ideje hazajönni.
Közel álltam hozzá,hogy azt mondjam neki, így nem akarom folytatni, akkor már könnyebb nélküle,mert nem rontja el senki a kedvemet, nem kell gyomorgörccsel ecsetelgetnem,hogy megint mi a baja.

Kép
flóra 11

Éjjel fél kettőkor jött a szobába, addig tett-vett. Aztán kicsit beszélgettem vele, mutattam a tenyerem,hogy megpattant az ér. Nagyon sokáig simizgette. Közben elmondtam,hogy mennyit dolgoztam és egy jó szót nem kaptam tőle. Akkor megölelgetett,megpuszilgatott, megdicsérte a függönyt. Igyekezett igazán. Aztán elkérte tőlem a röplapot a Gynexről, ezt a könyv rakodás közben találtam,ezért írtam nektek is. Előtte való este adtam neki, de elaludt, nem olvasta el. Most elkérte, hogy megnézi,mi az. Mert ugye errőlis megkérdeztem,hogy mi a véleménye,bár rajtam múlik,hogy veszek-e. Aztán kedves volt nagyon. Biztos lett volna kedve rádiózni is,de most böjtölnünk kell. :P

Kép
flóra 11

Na, jó.Nem nyavalygok már.Végülis örüljek,hogy veszekedni nem szoktunk. Tudom,miyen nehéz a természete, akkor is tudtam,mikor ideköltözött, tudtam mit vállalok, csak néha nehéz. Tényleg sok türelem kell ehhez az emberhez. Nehezen mutatja ki az érzelmeit irántam,pedig általában csak ennyi kellene....

Kép
flóra 11

Helló, Flóra!
Én gondoltam rólad, hogy te nem bántod a férfiegóját a Flóriánnak, sőt, dicséred, biztatod, ismerlek már annyira.... :D :D Az jó, hogy legalább este megenyhült. Biztos kellett neki egy kicsit gondolkoznia. :wink:

KépKép
benó

Na,itt vagyok megint. Péter rendelt magának egy hatalmas felfújhatós matracot,olyat,ami ágy is lehet. Szeretne a nyáron sátorozni, ez pedig jól jön a sátorba. Meg egy pumpát is rendelt hozzá, nagyon klassz. Az előbb hozta meg a futár.

Norbi is megnézte a lakást, tetszett nekik, úgy néz ki, hogy bérbe veszik. 6 fiú megy majd oda lakni. Egy teljesen felújított három szobás lakás bebútorozva, felszerelt konyhával, hűtő,mikro, mosógép minden van benne. Még netet is bevezettetnek a fiúknak. Szerintem nagyon jó. És fejenként havi 20 000,- Ft. Olcsóbbat nem találtam, de szerintem sokat kínálnak ezért az árért. Nem annyira sok. A kollégium is havi 15000 volt tavaly.

Kép
flóra 11

Tényleg nem sok szerintem se, és jó, hogy ilyen sokan vannak. Tud így tanulni?

KépKép
benó

Szia Benó!

Remélem most, hogy ketten maradtunk egészen vasárnapig csak jó lesz a kedve. Jó lenne kitalálni valami programot. Csak nehéz így autó nélkül.

Kép
flóra 11

Benó, hatan lesznek, de három szobában, tehát szétoszlanak. Eddig hárman laktak egy szobában, hűtő egy közös volt a többi szobával, ahonnan minden kaját kiloptak, közös vécé,fürdő. Ez volt a kollégium. Ehhez képest most egy külön lakás mindennel felszerelve egy királyság szerintem. És még modern is a lakás és nincs messze az egyetemtől sem.

Kép
flóra 11

Voltam a Tündiéknél, átírtak nekem zenéket, most főzök (krumplit + cukkinit a sütőben, majd ráöntök tejfölt), meg ugyanilyen összetételű levest magamnak, a Gy.-nak meg vettem szedret és csinálok belőle gyümölcslevest. Megetetem, utána megyek le anyuékhoz, írjuk tovább a biziket (a felét megírtuk tegnap), és megyünk ki a Summerfestre.

KépKép
benó

Puszillak
És főleg nem is sokkal több árban sem. Szerintem se mindegy. :wink:

KépKép
benó

Jó nektek ez a Summerfest.Én is kemennék naponta, ha ott laknék.

Kép
flóra 11

Megcsinálom gyorsan a gyümölcslevest, mindjárt jövök.

KépKép
benó

A tesóm fest, tudod, azért megyünk ki.
http://data.hu/get/502449/Track02.cda.html
Megpróbálod megnyitni?

KépKép
benó

Még nekem is van egy cukkinim, meg kell csinálnom. Egytálételnek csináltad? Mit tettél bele a krumplin és cukkinin kívül?

Kép
flóra 11

Benó, nekem mem megy, de kiírja, hogy jelenleg nincs ilyen programom,amivel ezt le tudnám játszani. Másnak még lehet.

Kép
flóra 11

KépKép
benó

Nem tettem bele semmi egyebet, ráöntöttem fűszeres tejfölt és letakartam, hogy párolódjon.
Alig veszek valamit, mégis egy csomó pénz elmegy a boltban. Ez veletek is így van? :evil:

KépKép
benó

Flóra, regisztrálj a tesóm honlapjára, jó? :D

KépKép
benó

Regisztrálok,okvetlen.

A pénz nálunk is nagyon megy Benó. :(

Kép
flóra 11

Az volt a hiba, hogy nem mp3 volt.

KépKép
benó