Csajok, ne hari, csak egy gyors írás.
Végigrohantam megint a sorokat, de csak úgy tényleg rohanva....
Reni:
Hát ezen csodálkozok, hogy az anyagcserém egyáltalán nem sűrű:) (bocsi)
Szóval én sem értem, hogy akkor hová lesznek dolgok.
Benia!
Írtam neked privit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fú, valakinek még írni akartam valamit, de elfelejtettem.
Nálunk rövid helyzetjelentés: Noémi=mandulagyulladás. Először csak kis orrfolyás, ma délutáni alvás után már kruppos köhögés. Kapott Cedax Babyt, meg köptetőt. Viszont jókedvű, jóétvágyú és rengeteget iszik, több mint két litert. Hársfa és kamillateát főzök neki össze és azt issza egész nap.
Röviden csak:
Baromi jó volt Kehidán. Állandóan csak fürcsiztünk, meg ettünk, ittunk, főleg fini jegeskávét. Imádom.
Pici játszótér is van, vacsi után ott játszottak a gyerekek. A nagycsúszdára Noéémi egyedül megy fel és csúszik le, mi meg nyugodtan ücsörögtünk apával. Végül egyszercsak Zorán beütötte az orrát a csúszda alatt kisházikó ablakába. (Ki akart nézni) De ez egy műanyag kis semmiség lyuk. Teljesen halálra rémültem, hogy az orra közepén volt egy lila csík, mint akinek kettétört az orra. Visont nem vérzett. Apa szerencsére
Noémi pedig a szállodai szobában leesett az ágyról. Nem ütötte meg semmijét, de megint annyira sírt, hogy a szokásos eszméletvesztése nem maradt el. Szerencsére már teljesen rutinosak vagyunk ebben. Hidegvíz, pofozás, fújás a szájba. Végül is nem lett baj.
Ami nagyon bántott, hogy Zorán mindezt látta. És megállíthatatlanul zokogott. Nekidőlt egy ajtófélfának és majdnem összeesett. Akkor már őt vígasztaltam, hogy Noéminél ilyen előfordult már és még fog is. Nincs semmi baj. (mondtam én neki...).
Erre meg zokogott tovább, hogy : ....de én láttam a szemét, láttam, hogy milyen volt a szeme!!!!
Na, erre kiakadtam, hogy látta és megijedt a látványtól. Az apja is kérdezte, hogy mit láttál Zoránka? Ő meg mondta, hogy a Noéminek felakadt a szeme. És nagyon sírt tovább. Szóval nagyon megviselte, soha ilyet nem látott. megjegyzem előtte én sem. Mondtam is neki, hogy ezért kell egy kicsit jobban vigyázni a Nonókára, mert ő ha elesik és jobban megijed, akkor előfordulhat még ilyen máskor is. Állandóan kergetőznek.
De leesett már a trambulinról is, kiesett már az aksis terepjáróból is, leesett már az itthoni ágyról és a lépcsőről is. Meg sem nyikkant. Viszont vannak olyan esései, hogy úgy megijed, hogy annyira sír, hogynem vesz levegőt.
Na, ennyit a rosszabbik feléről a nyaralásnak.
A jobbikat majd még írom, csak tényleg sietek. Bocsika. Képek is jönnek majd. Csak a lustaság nagy úr!!

Mesivel
az igazi angyalka
foteles telefonos
sárkánylovas
a kilátóban
állatkertes szülinapos
hiénanéző
torta
tortakóstoló