A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szilvi, most már értem az egészet és igazán sajnálom. Viszont a fene tudja, hogy nekünk is mi a bajunk,hiszen ezekből a tünetekbőlolyan sokat produkálunk mi is.

Benó,neked nem lehet ez, mert akkor nem stimulálhatnának téged, attól még több cisztád lenne.

Kép
flóra 11

A dobommal együtt drukkolok érted, Szilzi! :D És Tancsuért is, amikor eljön az ideje! :D Most ti vagytok a legmozgalmasabb életűek, ha szabad így mondani. :wink:
Remélem, azért nem vagy szomorú, Szilzi, remélem, inkább a tennivágyás és a tetterő buzog benned! Drukkolós jelet nem tudunk találni? Jó lesz ez az együttérzés és a drukkolás jelének? :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: A Detti azt mondta, hogy a másikat sose szabad sajnálni, mert az negatív energia. Együttérezni kell. :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Helló, Flóra, nahát, nahát! :D
Tudom, hogy még több cisztát csinál a stimulálás, de lehet félrenézni egy uh-ot is. Jó, ezt nem hiszem egyébként.

Most műtötték az Andi tesóját a pcos cisztákkal laparoszkópiával, ami egy tükrös végű izé, nem tudom pontosan. Azt mondta az Andi, hogy negyedóra a műtét, majd kikérdezem, ha megtud valamit. De persze gyógyszerekkel is lehet kezelni, ez a legdrasztikusabb, mint olvashattuk is.

KépKép
benó

Most olvastam, Tancsu, jól van, akkor még egy hetet kaptunk. :D :D :D :D Addig még várakozhatunk a kis gyermekre. :D Én pont nem leszek itthon, amikor megszületik? Na, ne! :evil: :evil:
Akkor ezek jó hírek alapvetően. De már ne takaríts, ez nem mondta a bácsi? :lol:

KépKép
benó

Ha majd nem leszek itt, akkor is szorítok, mint állat! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Helló Benó!

Most látom,hogy itt vagy. :D
Elintézted a pólókat?

Kép
flóra 11

Aha, már tegnap. :lol:
Tegnap nagyon jól tudtam intézkedni, mindent elintéztem (majdnem), amit szerettem volna. Az ig. 21-én találja ki, hogy jelentkezhetek-e a drámapedagógiára, ezt is megbeszéltük. :D Még kocsit kell szerezni a gólyatáborhoz, amivel elviszik a hangfalakat meg ilyeneket, ezt rátestáltam az ig.-ra, és majd megyek még a héten a fülét rágni emiatt. :D

KépKép
benó

Tancsu, ez nagyon jó hír, mert akkor tényleg van esélyed arra, hogy átköltözzetek még szülés előtt.

A szomszédlánnyal voltam most kint üzletben. Már alig vonszolja magát. Holnap megy dokihoz, de már talán befektetik őt. 41-dik hét vége fele jár és a méhszája teljesen kemény, egyáltalán nem nyitődik. Ja, itt egyáltalán nem számozzák sehogy a méhnyakat. Őt csak kézzel vizsgálja a doki, géppel sose. Nst nincs, csak ha kórházban fekszik valaki. Jó nem?

Kép
flóra 11

Lassan mennem kell, mert lemegyek anyuékhoz, és végre megírom a biziket (még nem írtam meg a fiúkét :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: , mert csak szeptemberben kell odaadnom nekik, mert nyári gyakorlatukat is töltik stb., de addig már nem nagyon lesz időm), gondoltam, a Vivike segíthetne, és fél 4-től kiülünk. Előbb nem éri meg, mert nem jár arra a kutya se, a gyerekek du.-i álmukat alusszák, a szülők dolgoznak, a fiatalok alszanak.

KépKép
benó

Szemétség, hogy nincs nst. :evil:
Szegény csaj. :? Rossz lehet. Majd mesélj, hogy mi lett vele.
Sikerül megnyitni a zenét?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.08.13 13:07-kor.

KépKép
benó

Lassan mennem kell, mert lemegyek anyuékhoz, és végre megírom a biziket (még nem írtam meg a fiúkét :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: , mert csak szeptemberben kell odaadnom nekik, mert nyári gyakorlatukat is töltik stb., de addig már nem nagyon lesz időm), gondoltam, a Vivike segíthetne, és fél 4-től kiülünk. Előbb nem éri meg, mert nem jár arra a kutya se, a gyerekek du.-i álmukat alusszák, a szülők dolgoznak, a fiatalok alszanak.
Feltettem a data.hu-ra egy S.-számot (http://data.hu/get/500044/Track01.cda.html).

KépKép
benó

És azt mondta neki a doki, hogy császározni fogja őt, mivel egyáltalán nem nyílik. Neki is akkora a pocija,mint Tancsunak. 20 kg-t szedett fel.

Kép
flóra 11

Ennyire azért ne siess Benó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Nem sikerül megnyitni, mi?
Na, mindegy, majd kiokoskodjuk, hogy akkor hogy kell. Lehet, hogy át kell konvertálni a számot.
Megyek anyuékhoz. Puszillak benneteket. De csak 1x. :lol:

KépKép
benó

Pussz, Benó!. :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok! Élek még! Elég szarul! :evil:
Ha nem jön meg hamarosan azt hiszem ölni is képes leszek! Kb
14napja várom, mindenem szétdurran! Napok óta kóvájgok, hányingerem van, ha nem tudnám hogy hormonzavaros vagyok azt hinném hogy terhes! Hazafelé nagy volt a kisértés, hogy vegyek tesztet! De holnap rendel a doki, azt hiszem el kéne mennem egy uh.ra és talán gyógyszerrel meghozni! Nem tudom!

Kép
muzsuzska

Tancs, azt hittem hogy szülni fogsz a szerződés aláírta előtt!

Flóra, lehet hogy a F. nak morcos havi ciklusa van! :D

Benó, nálad mindig zajlik az élet, sosem unatkozol! :D

Kép
muzsuzska

Szilvi! Nálam is csak találgat a doki!
Amikortól számolta a 21. napi vérvételt az se biztos mert gyógyszerrel meghozott pirim volt!
Az tény hogy cisztákat nem látott a petefészekben, mivel laparoszkóppal megkuksizta!

Kép
muzsuzska

Tegnap este annyira álmos és fáradt voltam, hogy még a gépet se volt erőm bekapcsolni! :oops:

Kép
muzsuzska

Megyek pihizni, bebújok királyfi mellé az ágyba, ő még alszik !

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!

Kép
flóra 11

Hát Zsuzsi,elhiszem,hogy majd szét pukkadsz. Nekem ez a hatodik Duphastonos napom és egy kilót híztam már. :( És nekem is nagyobb a hasam. Ha nekem sem jön meg utánaén is úgy járok,mint Te,hogy csak puffadni fogok és feszülni....stb.

Kép
flóra 11

sziasztok
reggel elvittem a drágám melóba, utánna bementem komiba a gyógyszeremért. voltam üzibe, bankba, postán. du. aludtam egy órát, most csak bejelentkezni jöttem és megyek visza feküdni.
visza olvastam, de az agyam ma nem fog.

tancsu: én is azt olvastam, hogy nem szabad huzigatni, csak ha nagyon le van tapadva a bör, de azt is csak 1,5-2 éves korban.

flóra: érdekes nálatok nem mérik a méhnyakat, nálunk felfele, magyarba lefele. ki érti ezt???????

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Csináltam spenótot tükörtojással, jól bekajáltunk. Döglünk, meleg van és holnap még melegebb lesz! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Nincs kedvem semmit se csinálni, elbújhatok Tancsu fittsége mellett!!!!! :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Pihenjetek sokat ! Kismamik a forróságban nem csavizni!!!!!

Kép
muzsuzska

Sziasztok...

Jelentem élünk és virulunk...
Megvettem a matracot a kiságyba,még a pincében van,nem volt lelki erőnk felhozni...majd holnap...:)

Átválogattam,bezsaciztam és lefagyasztottam több kilónyi feketeszedret a hugomtól kaptam...:D

Főztem egy nagy fezék gyümilevest,még most hütöm,hogy el tudjam tenni a hűtőbe...:)

Mososgatni a párom besegitett,mert már beájultam volna a koszosedények közé...:(

Na most kád hidegviz,lehütöm magam,ha kihült a kaja akkor hűtőbe vele,én meg beájulok az ágyba...:)

Holnap jövök...

Cupp!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok lányok.

Most kerülök vissza a géphez. Dlután megmostam a hálóban az ablakot, radiátort,polcokat,kiglancoltam a tükröt, tévét,mindent szépen.

Aztán vacsiztunk, mosogattam. Majd hozzáláttam a függönyhöz.

Kép
flóra 11

Mikor megjött a F. akkor épp próbálgattam a függönyt. Kedvesen fogadtam,cseverésztem vele.Ő ment vacsiznién pedig folytattam a varrást. Megvártam,míg befejezi,aztán hívtam őt is és a Petit is, hogy segítsenek, tartsák meg a függönyt és pedig megnézem,hogyan varrjam meg.

Nagyon jó kedvem volt igazán. Aztán a befőzésről esett szó. A F. kérdezte, hogy befőztem-e az uborkát, amit tegnap hozott. Mondom nem, mrt hajzoltam több üzletben is mustármagot, de nem kaptam. Holnap majd megnézm még máshol. Erre kiderült,miért volt tegnapis mufurc,meg ugye ma folytatja,ma már annyira, hogy a K2-es csúcsát súrolja.

Az a baja,hogy tegnap a fejébe vette, hogy menjek el a kertészeti szaküzletbe,mert szerinte ott van mustármag. Én meg azt mondtam neki,hogy mi a fenének lenneott,hiszen ez fűszer, éllmiszer. Most mikor mondtam,hogy nem kaptam, azt mondja,hogy ő már nem mond semmit. Kérdem,miért, mi nem tetszik megint? Hát hogy én hülyének tartom őt, mert ő még mindig állítja, hogy abban az üzletben szerinte van. Hát én nem mondtam,hogy hülye. Ezt meg is mondtam neki,én azóta nem szólok hozzá.

Kép
flóra 11

Este fél nyolckor fogta magát és átment a lakására,hogy megnézi hogyan festették ki a lépcsőházat. Aztán csak éjfélkor jött haza,azt mondta, hogy elaludt. A függöny addigra készen lett,épp felakasztottam és gyönyörködtem benne. De egy jószót nem kaptam érte,annyit sem, hogy szép.

Lányok,elegem van! Egész nap dolgoztam,mostam, bevásároltam, nagytakarítottam, főztem, varrtam, afiamon kijött az allergia azt ápoltam,intéztem telefonon a lakást a gyereknek Komáromban, annyit dolgoztam,mint egy ló és egy puszit nem kapok érte.

Legalább afájós tenyeremet megfújta volna,elpattant délután takarítás közben az ér a tenyeremen.Őrülten fájt. Most egy nagy lila púp van ott és még mindig fáj. :(

Kép
flóra 11

A F. még mindig kint van a konyhában.Most eszik,meg készített magának holnapra kaját dobozba. Hát már csak erre vagyok jó,hogy megfőzzek neki,legyen kajája? És még azt is megkritizálja?

Én már rendbe raktam a konyhát.Most kíváncsi vagyok,mit találok ott reggel,mert ilyenkor kell ennie. :evil:

Kép
flóra 11

Na,azt hiszem ennyit még nem panaszkodott itt senki. Bocsi lányok,mindenkinek van baja. De most kitört belőlem.

De mint Murphy is mondja, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. :lol: :lol:

Holnapra kialszom magam, remélem,és jobb kedvem lesz. :D

Kép
flóra 11

Jó éjt lányok.

Szép álmokat.

Kép
flóra 11

Sziasztok! Szép csütörtöki napot mindenkinek!
Na, most nézzük, kinél a legválságosabb a helyzet, azzal kezdjük.

Flóra, egyáltalán nem baj, ha kipanaszkodod magad, én is folyton ezt teszem, és sokkal jobban vagyok utána, mert legalább valakinek el tudom mondani, mert itt egymásnak tényleg mindent el lehet mondani, másoknak meg csak ezt-azt, nem igaz?

Ezt utólag írom, a végéről az elejére: lehet, hogy baromság az egész elméletem és természetesen semmi hasznát nem fogod venni, csak úgy leírtam, hogy mit gondolok.

A Flóriánnak kisebbrendűségi komplexusa van, nem lehet? Totál őszintén ezt gondolom: a nő kívülről, vagyis amilyennek te tűnhetsz a szemében: többdiplomás nő, aki mindent megcsinál, mindent tud (pl. mustármag stb. :lol:) /ez a férfiaknak nem tesz jót, ha a nő végzettsége magasabb/, és mivel a férfiak nagy részének az kell, hogy csodálják őket, felnézzenek rá, kikérjék és megfogadják a véleményét, ezért ez nem esik jól neki, hogy a tiéd az utolsó szó (a mustármag márpedig nem ott van, vagy nem csak ott stb.), ja, és plusz még a te lakásodban laktok, tehát ki van neked szolgáltatva, ha úgy vesszük. Nem tudom, mit kellene tenni, mert nem ismerem személyesen, akkor láthatnám, hogy igazából milyen, mennyire mufurc. Hát, ehhez az emberhez tényleg nagy türelem kell, és mindig megerősítés, hogy azért ő a férfi.

KépKép
benó

Zsuzsi, borzasztó lehet ez a rohadt piritlenség is! :evil: Menj el mindenképp a dokihoz ma! Reméljük, mond valami értelmeset. :wink: Szörnyű lehet.

Tancsu, remélem, nem te akarod felcipelni majd a matracot? :D Vigyázz magadra, szerintem egy kicsit lassíts, ha tudsz! :D

Timi, elhiszem, hogy rossz lehet feküdni, de nem feküdni kell? Te is óvatosan mászkálj ide-oda! :D

KépKép
benó

Nem tegnap is ugyanennyiedik napon voltunk? :shock:

KépKép
benó

Már tegnaptól kezdődően mindjártmegjön-érzésem van. Úgyhogy most is elvetettem a reményt. Ennek is van előnye, legalább nem koppanok olyan nagyot. :lol:
Nem jön senki mostanában?

KépKép
benó

Cupp Benó..

Kivánságod parancs,már itt is vagyok.....:D :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Szerintem Benónak igaza van F.-el kapcsolatban.
Egy pasinak kell az a tudat,hogy Ő a nagy Ő,Ő az aki mindent tud,aki nélkül a család nem lenne család és aki természetesen nélkülözhetetlen....:D:D:D

Ma reggel pl kiégett a fürdőben a villany......
Szerintem egy hülye is tud izzót cserélni...
De én hivtam a páromat....
Ez mégiscsak férfias munka nem???????
Persze ha nem lett volna éppen itthon,akkor kicserélem és nem is szólok neki róla...... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

A lassú,megfontolt és nyugodt séta tényleg nem fog ártani,mert kell a mozgás a kismamiknak is...

Viszont ne autózz,mert az összeráz,ne cipekedj,ne hajolgass és mindent csak mértékkel...

Oksa?????

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, Tancsu! Puszi
Kaptál tőlem meghívót?

KépKép
benó

Zsuzska

Olyan okos dolgokat tudnék neked irni a piritlenségről...na persze csak ha én is átéltem volna már....
De igy sajna nem tudom milyen érzés lehet...:(
Azt hiszem az én tudományom nem ér el eddig...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Jól aludtál?

KépKép
benó

Nem tudom....vagyis azt hiszem nem...
Milyen meghivó???

Kép

Kép[/
tancsu

Neked most sincs pirid egy jó ideje! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Képzeld....

Lefeküdtem 10 körül....felkeltem 1 után pisilni,aztán negyed3-kor hogy fázik a fenekem,mert a párom ellopta a takarómat....:P
Aztán már csak fél6-kor!!!!

Azt sem tudom mikor aludtam utoljára ilyen jót!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

A tesóm honlapján van egy klub, már két tagja van :lol: , a tesóm meg én :lol: , és oda hívtalak benneteket. Én is csak most kaptam meg (mivel saját magamnak is küldtem, kipróbálni :lol: ). Jó, majd küldök akkor még egyszer.

KépKép
benó

Na ez igaz,csak az ok teljesen már....:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Na, végre, egyszer jót aludtál! Én is tudom, mikor kell rákérdezni! :lol:

KépKép
benó

Közben próbálok visszaolvasni,mert tegnap hiába tettem meg,semmire nem emlékszem már...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: