Helló, drága lányok,
esélyem sincs mindenkinek a hozzászólására reagálni (elnézést érte!), azért próbálkozom ezzel-azzal!
Először is Isten éltesse az ünneplős babócákat és mamikákat, valamint köszönet a szuper babás, családos, nyaralós és házas képekért! Odavoltam mindtől (a babákon, babás-mamás képeken kívül a Velence-képért, Vindolanda, az egyik kedvenc helyem!

)
Drágák voltatok, hogy velünk örültetek Ádi felülésének, köszönjük!!!
Maggie: gyorsan gyógyulj meg!!!
Móni: remélem, Gréticicus jól van, nem kerülgeti a betegség!
Köszönöm szépen a bébitaxis és a tejre vonatkozó tanácsokat, képeket!
ÚJABB KÖRKÉRDÉSEM: KEVÉS FOGÚ (MAX. 4) BABÁK MAMIKÁI: HOGYAN VETTÉTEK RÁ A BABÁT A RÁGÁSRA?
Mi most ott tartunk, hogy Ádi a bulátát elrágicsálja valahogy, de semmi mást nem, időnként a bulátát sem, hanem egyben bekapja, amitől engem a szívbaj kerülget. A pici gyümölcsdarabokat lesöpri, szétpasszírozza a kezével, egyet ma bevett a szájába és esküszöm, vagy 20 percig SZOPOGATTA, még véletlenül sem rágta. Hogyan vegyem rá a
rágásra (amúgy a világon mindent a kajákon kívül bekap és megrág)? Mert kap már darabos ezt-azt, amiben puhára főttek a dolgok, de azokat szimplán lenyeli, nem rágja. Szóval bármilyen ötletnek örülnék!
Betegség: sajna még nem vagyunk teljesen jól. Tegnap a Heim Pál Fülészetén 3 (!!!) órát vártunk a bejutásra (sokakkal együtt) úgy, hogy a rendelési idő kezdte után fél órával értünk oda! De az még semmi, hogy kb. egyéves gyerekkel várni, de voltak ott háromgyerekes anyukák egyedül, mely 3 gyerekből az egyik még pár hetes-hónapos csecsemő volt! Őket sem hívta be senki előbb, amit felháborítónak tartok. Nem az orvosokkal van bajom, hanem ezzel a szervezéssel, hogy miért nem mondják meg az embereknek, hogy ne szerdán jöjjenek (minket is kontrollra hívtak vissza, nem magunktól estünk be aznap), vagy a regisztrációkor miért nem szól valaki, hogy "anyuka, 40-en vannak Önök előtt, biztos maradnak?" Eszem megállt, komolyan.
1. szülinap: nálunk Ádi biztosan kap bébitaxit, ilyesmije még nincs, én hintalovat is szeretnék neki ajándékozni, mert nekem nagy élmény volt anno. És persze elmegyünk végre hármasban az állatkertbe.

Tortát olyat kap, amit ő is ehet (csak gyümi lesz benne).
Ádiról még annyit, hogy elképesztő dolgai vannak, kézilabdás módra hajítgatja a lasztit felénk (mindjárt teszek fel róla képet), villanyokat kapcsolgat fel-le, magától hintázik a nagyhintaszékben.
Jaj, ébredésszerűség van, jövök még!