A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Végre tisztaság van és nincsen tele a szennyestartó!!! :lol:

VKata, ismerős a "nem érzi jól magát egyedül" helyzet... :wink:
Szly sok sikert apának az új munkahelyhez!!!
Wera sajnálom a tejci problémát. Luca sem fogadja el a cumisüveget.
Mondjuk nekem csak 3-4 napra csökkent le a tejcim, de a görögszéna tea és a homeopátiás urtica urens bevált.
Babu reméljük nincsen nagy gond! És inkább előbb kezeljék!
Ami sok-sok erőt és kitartást!!!!

Én azért elég szerencsés vagyok, mert a legtöbb éjszakánk olyan, hogy elalszik 9-10-11 körül és 5 körül kel. Nekünk a nappalok voltak gázosak, de már az is nagyjából rendeződött!

Tényleg hihetetlenül szép babák vannak itt! :shock: :lol:

Kitartást mindenkinek!

Kép
sziszka82

Jó reggelt!

Köszönjük a sok dícséretet! 8)

Maverick, Babu - kérünk ám bőgőmasinás képeket is, mert nem hisszük el hogy ezek olyan sírós fiúkák! :twisted:

3 óránkénti etetés: az én tapasztalatom szerint nem jobb ha hagyom ordítani, mert abban meg annyira elfárad, hogy akkor sem fog bírni jóllakni ha üres a gyomra. Én etettem ahányszor kért. Belezöldültem, az tuti, de most már nem kell olyan gyakran, leghamarabb 2 óra, de van úgy hogy 5. Mondjuk Nóri alapból nem hasfájós, csak ha olyat eszem ami puffaszt, azokra nagyon érzékeny.

Tejcsi - az az igazság hogy rájöttem hogy ihatok, szedhetek én akármilyen csodaszereket, nekem csak az segít ha zabálok mint egy állat! :roll: Ez nem tudom szebben kifejezni mert ez a helyzet. Normál esetben én egyáltalán nem eszem sokat, a futáros főétel nekem sokszor elég ebédre + vacsira összesen. A 2 között egy kis gyümi, nasi, ezen kívül reggelire egy kis szelet kenyér és kész. Persze ehez jön még a 4-5 liter folyadék. És nem elég sajnos. Úgyhogy most 2 napja falok, ha jól esik, ha nem. Rettenetes a tudat hogy bele kell erőszakolnom a testembe ezt a rengeteg vackot, amire nincs is szüksége :cry: . De a kisbabámnak van, úgyhogy muszáj.
Kata, nekem is jött vissza 2 kiló emiatt! Olyan hasam van mint 5 hónapos terhesen. Akkor ez kicsinek számított, de most... úúúútálom! :roll:

Ági - mindig elfelejtek válaszolni neked! :oops: A szemész drnőt én mindenképp a mobilján hívnám! Bizti nem fog haragudni és a tapasztalat azt mutatja h a kórházon belüli infó áramlás pocsék! Az a tuti ha vele beszélsz meg mindent! :wink: Majd írj ha mentek, kíváncsi vagyok mit mond!

Csajok! Kiwit lehet enni :?: :?: Mert kaptam és úgy örültem neki, de aztán eszembe jutott h abban is apró magvak vannak... :? Szóval nemtom. Valaki??
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:46-kor.
20150601134430

Wera! Kérésed parancsnak vettem! :D
Kép
Vendég

Viki! Köszi! Lackó is csini fiú! :D
Vendég

Aki meg ennel is tobbet szeretne latni, HALLANI szivesen vendegul latjuk egy napra :D

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:35-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:35-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:36-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:47-kor.
20150601134430

Áháhháááá!!! Nagggyon jók a kiabálós fotók!!! Mindenkitől kérünk ilyet!!! :D :D

Kata - nekünk van egy babanaplónk, azt vezetem, de nem kérdez túl sok mindent, mert 6 éves koráig való és nem túl vastag... :)

Na, a ki ordít hangosabban dologban mi is topon vagyunk. Frankón recseg a dobhártyám amikor sikít ez a rosszcsont! :twisted:

Tényleg Marverick!!! Én is akartam már kérdezni hogy milyen arcot vágtatok amikor kiderült hogy mégsem kislányok a pocaklakók?!?!?!?! :lol: :lol:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:47-kor.
20150601134430

Potyka - írtam neked egy tök hosszú privit és elszállt!!! :evil: :evil: Váááá
Vendég

Na, ez legalább jó befektetés volt!!! :lol: :P

Kép
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:36-kor.
Vendég

Wera! Szabi is imádja a zenélő körforgót!

Vkata! Nekünk van babanaplónk és a súlyát meg a naptárba írom!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:48-kor.
20150601134430

Sziasztok

Látom gyönyörűen nőnek a babócák. Nagyon jók a sírós képek. Az utóbbi időbe nekünk is csak ilyen van. Most is itt van, és bal kézzel írok. :roll: A többi gyerkőcre szinte nincs is időm.

Kép
dittke

Dittke - Mitől sír Iza is olyan sokat? Pocak neki is?

Viki - hát igen, pedig mi csak egy kabalát vettünk neki, nem is nagyon akartam többet, de bizony mindenki hoz vmi állatot ajándékba. :lol:

Kata - bizonyám, nagyon speckó kis forgó! 3 féle zenét tud játszani, Mozart, Bach és Beethoven. 15 percig zenél és forog, utána leáll. És még távirányító is van hozzá... :lol: Persze 15 perc mindig elég belőle Nórinak, aztán már anyája után kajabál, de nekem ezek a kis idő is ajándék! :D

Most 8 órától ébren volt és végre elaludt. Természetesen cicin. De sokszor felsírt, szerintem megint a hasa fájhatott. Most letettem, remélem kapok pár óra nyugit! :P

Csajok! Használ valaki Pempers pelust :?: :?: Én már tuti pokolra jutok annyit átkozódtam miatta! Eddig Liberót használtunk ami szuperul bevált, nem is akartam váltani, de kaptunk egy csomag Pempers-t ajándékba és most minden egyes pisi és kaki kifolyik belőle, akármit csinálok vele!!! :evil: Nem győzöm átöltöztetni! Már úgy rászorítottam szegény gyerekre, de hiába! Holnap megyünk DM-be és veszek Liberót, ezt meg kihajítom az ablakon!
Vendég

Sziasztok!

Ezek a sírós képek, irtó CUKI!!! Majd én is rakok...:)

Kata
, jövő hét ok. Csak legyen hűvösebb...
Én egy reggeli és esti súlyt írok fel.

Tegnap végigmértem egy napot és nem rossz!!!
Több mint 2/3 szopi vagy lefejt tej s csak a többi táp! Örültem...Remélem még jobb is lehet...

Sziszka
, nekünk is hasonló a helyzet, alszik a kisasszony 6-7 órát is éjszaka, csak a nappalok nehezebbek. Nem tudja elfoglalni magát a kisasszony :shock:

Wera
, agyi leépülés... :D :D :D

Kép
andkata

Pempersből nálunk is gyakran ruhacsere lesz....

Kép
andkata

sziasztok
csajok kérdeztem hogy van e valakinek babahintája és mi a véleménye rola

nekünk is van bögös képünk ime Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:48-kor.
20150601134430

az éjjel is müsor volt 8-fél egyik

wera nálunk rosszabb a helyzet 3 zacsko pampersünk is van ezt használom nappalra
éjjelre liberot

lassan kezdek begolyozni ettöl a sok bögéstöl föleg attol hogy bármit csinálok semmi se jo
amit lehetet kiprobáltuk és semmi
abban bizom hogy majd csak kinövi de lehet addigra én dilizek be

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vettem pemperst, hát alig vártam hogy elfogyjon!
A hasa fáj Izának, pedig nem is eszek már szinte semmit. :cry: Az espumisant is szedi. Úgy sajnálom. :(
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
dittke

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:37-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:37-kor.
Vendég

Na vegre. 2het ota sikerult fel orat vegigaludnom,persze kozben nyoszorogtek 5percenkent,de lassan immunis leszek :D :D :D

Edesek ezek a siros babak. Jo tudni h nem csak nalunk van igy :D :evil:

Egyedul vagyok veluk napkozben. Nem is lenne nehez,csak ez a siras borit ki teljesen. Apa reggel 7tol este 7ig dolgozik. Aztan egy kis seta, furdetes, nyuzza picit oket aztan alszanak.

Az utolso ultrahangon mondtak hogy nagyon egyforma sulyuak a fiucskak. En meg csak neztem. Rozsaszin ruci nem volt,mert en nagyon nem szeretem a rozsaszint. Semleges szinueket vettunk meg keket is(kedvenc szinem :oops: ),de nem sokat babonabol. Szules utan kaptunk csomo mindent meg apa akkor vett nekik rucikat. En orultem,mert fiut akartam,en is fius termeszetu vagyok inkabb. Apa nagyon csalodott volt,de mostmar imadja oket.
Vendég

Wera!
A jobb oldali racson azt a szines izet hol vetted? mennyiert?
Vendég

Sziasztok!

Fotók nagyon cukik,micsoda babócák!

Babu! Tisztára rád hasonlít,hihetetlen mennyire!

Wera! Jó kis szerzemény,nem csoda hogy Nórinak tetszik!
Áronnak is van,de a miénk is felhúzós így mindig huzogatni kell,de 15-20 percig így is élvezi!
A játszószönyeg is kb. ennyi időre jön be neki.
Egyébként bababoltban vettem 6500-ért.

Tegnap est 11-ig sikított,ne tudjátok meg micsoda fürdés volt!
Addig volt csendben amííg vízben volt vagy levettük a pelusát!
Este nagy nehezen 40 tejet+40 tápot beletömtünk 2 sikítás közt egy korty aztán aludt 2:30-ig,majd 6-ig.
Szegény nagyon fáradt volt már.
Ma kopp-kopp-kopp eszik és alszik!
Reggel volt egy buli,de azóta eszik alszik
Igaz,hogy 90,60-at eszik,de eszik.
Főztem kamillateát is neki azt issza,remélem beindul a kaki!
Pukik jönnek,de elég ligthosan!
Úgy tudom nembaj ha 2-3 napig nincs kaki ugye?
Holnap úgyis megyünk a dr-hez mert kapja az első oltást!
Szép nap lesz holnap i sbiztos!
Ma képzeljétek tudtam reggelizni,mosogattam,mostam,ágyneműthúztam,porszívóztam,kitakarítottam a hálót és a nappalit!
El sem hiszem!
Közben egyet ciciztünk,de nagyjából rend van!
Persze tudnám folytatni,dehát ez is óriási!!!

Este amúgy adtam neki a papverines löttyből mert nagyon gáz volt már,annyira sajnáltam szegénykémet! :cry:

Kép

Kép
ibm

VKata!
Dicsérik még a lila tescos pelust is.
20150601134430

Sziasztok!

Annyira jó ötlet volt a sírós babákról. Nekünk nincs is.. Nem azért, mert sosem sír, hanem, mert ha sír, akkor az ölemben van. De csinálok már én is.

Egyébként a 3 órát mi nagyon ügyesen betartottunk, mert ha már kezdett éhes lenni, akkor egy kis vízzel lehet húzni rajta, meg elszórakoztattuk. Játszottam vele, beszélgettem, lefoglaltam. Ha végképp nem ment, én nem hagytam sírni. Egyszer próbáltam meg, de 5 perc után én is sírtam és felvettem. Rögtön megnyugodott.
Én szeretem, ha az ölemben van, neki is jó, nekem is jó. És ha lenyugodott, jól elvan, akkor akár le is tehetem és beszélgetünk. Állandóan nevet, sokat beszélget már.

Már a 3. napja nem sír, csak este, ha már fáradt vagy éhes. (kopp-kopp-kopp)

Nekem marha nagy szerencsém van Vikivel. Oké, hasfájós, de akkor sem sír, csak ha már egy fél órája fáj neki, vagy ha hírtelen begörcsöl. Csak tekeredik, nagyon fájdalmas fejet vág, meg sírásra áll a szája, de nem sír.

Ne haragudjatok, de tényleg nem tudok rosszat mondani. Vannak ugyan nehezebb napok, mert Ő is lehet nyűgösebb, de tündér!

Egyre jobb a helyzet!
Kitartás mindenkinek!

Maverick! Te kérdezted, hogy a papaverinből egy kiskanállal adok neki kis vízzel. Tündériek az ikrek!!

Minden baba annyira cuki! Komolyan!

Vkata! Szerintem ne költsd fel4 ha éhes, úgyis felébred magától. Én nem szoktam bántani. Nekünk 12-kor kellett volna enni, de alszik. Majd ébred magától, ha akar.
Én csak este nem szoktam hagyni. Ha már fürcsi idő van, akkor költöm, mert egyen és aludjon pizsuban. Lehet korai még, de próbálom szoktatni!

Pelenka: Hát mi is kipróbáltuk, de az a háló, ami benne van annyira rátapadt a fenekére, hogy ott maradt a nyoma, ráadásul nekünk is kifolyt többször belőle.
Mi a tesco-sat használjuk, nagyon meg vagyok vele elégedve! (Szétvágtam a pisis pelust, mert nem tudtam elképzelni hogy nem folyik ki a pisi és miért olyan száraz, pedig tele van! Hát tiszta kristályos trutyi olyan zselé szerű valami lett a pisiből. Érdekes! :D )

Valamit még akartam, de nem emlékszem. Maj ha eszembe jut, leírom.

sz.andi

Én is akartam a pelust írni,nekünk is minden kifolyik belőle! :twisted:
Szerencsére már nem sok van,azt nappal elhasználom,amúgy a DM-est használjuk,nagyon bevált!

Konakiont mivel adjátok be neki?
Szegény olyan arcokat vág mire lenyeli és ma megint be kell adnom szegénynek!
Mire kanállal fog enni inkább nem eszik majd mert mindig valami sz@rt kap vele szegény!

Kép

Kép
ibm

Viki! Igen a lila tescos van nekünk is, imádom. De van még vagy 20 db, de már elég kicsi. Remélem az 1-el nagyobb is ilyen jó lesz! Tökre megéri. 80 db. 2500ft!! Nem mindegy! És tényleg jó. Szégyen, nem szégyen mi ezt használjuk! De sztem mindenkinek más és más a jó.

Jaj, tudom! Azt akartam, hogy állítólag ma jön 2és negyed 3közötta védőnő fület szúrni. Jajajaj! Hogy fogom átvészelni??? Meddig fog neki fájni?

Le van beszélve a pappal, szeptember 7.-én keresztelő!

sz.andi

Andi itt vagy még?

KépKép
hene

Ami! Én vízzel hígítottam neki, és cumisüvegből adtam oda! De nekünk már nem kell szedni. Azt mondta a dokinéni, hogy egy ampulla minden héten egyszer, amíg van a dobozban. Utána már nem kell. Egyébként rohadtul utáltam adni neki. Úgy, int a D vitamint!

sz.andi

Pampers nekünk is kifolyik!

Én is a tescosat használom és tök jó. Csak most az a baj, hogy súlyhatáron vagyunk. Kisasszony 5 kiló kereken és a 2-es 5 kilóig van.
Még amikor csak közelítette az 5 kilót, már akkor észrevettem, hogy kéne nagyobb pelus, mert a derekánál van hogy kifolyik, mert rövid. Vettem 3-asat (4-9 kg), de az meg olyan nagy, hogy ferdén kell tépőzáraznom, hogy alá vagy fölé tudjam a másikat ragasztani, mert annyira össze kell húzni. És még így is van hogy kifolyik a derekánál. Szóval most a Liberón gondolkodom, mert az 3-6 kg-ig jó.

Babák gyönyörűek!

Wera! Megkérdezhetem, hogy mennyiért vesztegetnek egy ilyen szuper forgót? A 15 perc tetszik benne a legjobban!

Majd csinálok én is sírós képet, mert nekünk sincs. Nem mintha nem sírna, csak nem fotóztuk le!

Hinta nekünk nincs és nem is szándékozom venni. De állítólag nagyon szeretik a babák.

Kép
szly27

Szly, mi most a 3-6-ig (2) Liberot használjuk. Gergőt múlthéten 5200 mértem és már gondolkodom az 5-8-ig (3) peluson.

KépKép
hene

Van otletem a tablihoz. Csinalhatnan siros babak,alvos babak mosolygos babak...tablikat. mit szoltok?
Vendég

Sziasztok!

Maverick azt hiszem te mondtad hogy postán intézted az anyaságit meg a gyest. Te miután feladtad mennyi idő után kaptad meg? Mert mi most 2 hete hogy feladtuk, de még semmi. Már gondolkoztam hogy felhívom az államkincstárat, de aztán gondoltam még várok egy kicsit.

Kép
linda24

Itt vagyok Hene!

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:38-kor.
Vendég

Linda!
Anyasagi es csaladi potlek 2heten belul megjott. En a gyest kesobb igenyeltem,mert nem volt potlapom,annak holnap lesz 2.hete hogy feladtam,de azt meg nem kaptam. Szerintem tuti kuldik,vagy szolnak ha vmi nem jo.De gondolom nincs ilyen mert nem egy bonyolult volt kitolteni.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 22:38-kor.
Vendég

Na csináltam síros képet! :lol: Ugyanis alukálta a lelkem, de elkezdtünk ebédelni, persze, hogy felébredt és nem bírt várni olyan sokat, míg megeszem. bár kénytelen volt!

Így aludt:

Kép

Elkezdett sírni, próbáltam sírós képet csinálni, ez lett belőle:

Kép

Íme a sírós, csak sikerül:

Kép

Ez Lillafüreden készült:

Kép

Kép

sz.andi

Maveric! Felőlem mehetnek a táblik! Többiek?

Vidokata! Ha hízik Dóri, akkor nem baj hogy keveset eszik. Mi meg az 5 kg-ot értük el! :D

Hene! Ha nagyon nem boldogulok, tuti Libero lesz a vége! Pedig ez a tescos tényleg jó, csak még nőnünk kell!

Kép
szly27

Jaj! Ronix! Megkaptam a tápszert, de nem voltam itthon, el kell mennem a postára érte! De megjött.
Utalnám a lét! :lol:

sz.andi

Szly! A tábla sztem is mehet, már gondoltam rá én is!

Mi is elértük az 5 kilót! 8)

sz.andi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:49-kor.
20150601134430

En minden gyogyszert anyatejben oldok. Konakiont foleg,REM BUDOS. Cseppet is. Papaverint is.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: