A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Mit főzzek?????? Valami ötlet?????????
Mondjuk tejfölös csirkepöri + galuska + ubisali, zöldborsóleves???
bluebox

jó reggelt!

Én sem aludtam valami jól. Fent voltunk 2-kor, utána 3/4 5-kor és 3/4 6-kor és azóta fent vagyok! :(

Ma megyünk fülbevalót szuratni a védőnénivel!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok-sziasztok!

Nálunk speciel az alma jobban bejön,a barack csak banánnal...de lehet,hogy azért,mert nem volt eléggé édes a barack amit próbáltam???? :roll: :roll: :roll:
na ma letipegek a zöldségesbe és jó édes barackot veszek!

Nekünk sem volt valami nyugis éjszakánk,vagyis hajnalunk...Zoé fél 6 után ébredt...Ö visszaaludt,én azóta kattogok... :twisted: és még olyan sokára lesz este,mire újra ágyba kerülök... :roll:

és hallottátok,hogy most jön 2-3 nap hőség és péntek estétől 14 fok lehülés...már előre készülök...tuti Zoét is megviseli,a fejfájásomról már nem is beszélek... :?
Vendég

Márti, jól hangzik a kaja. Nekem nincs nagyon sok ötletem kaja ügyben.
Egyébként szerintem a szelet érezték az éjjel.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="bluebox"]M írta:blueboxit főzzek?????? Valami ötlet?????????
Mondjuk tejfölös csirkepöri + galuska + ubisali, zöldborsóleves???

mondjuk jó lesz mára... :wink:
beszállok a költségekbe,főzől nekünk is?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:57-kor.
hékás

egyre irigyebb vagyok,hogy már mindenki gyümölcsözik :oops:
én nem merem így kipróbálni,hogy minden nap ennyire sír...és mi van ha még 4 hónaposan is ennyire önkivületi állapotig sírja magát????akkor sosem kezdem el a gyümit???
Kép Kép
Vendég

Na sziasztok Lányok!

Csiri: Persze hogy főzök Nektek is :P Sőt, még fahéjas csigát is sütök :wink: (nem tehetek róla, akkora favorit lett nálunk)
A barack biztos, hogy nem elég ízletes Zoénak, ugyanis Kristóf amit vettem a zöldségesben barackot, hát szép magyarosan a pofámba kínálta :wink: Viszont, ami a szomszédban terem, az úgy néz ki, mint amit Hékás leírt, csak nem tudtam, hogy hogy hívják :P

Hékás:Nekem meg tetszik a zöldbabfőzelék sűlt oldalassal :wink:

Andóca: egy képet azért dobjál, hamár fülbevalós lett a kiscsajszi, és remélhetőleg nem fog neki fájni :wink:

Időjárás: én is néztem ma reggel, kb 20-25 fok lesz szombattól. Fasza, azért ennyire nem kellene lehűlnie az időnek. Bár ez lesz az én időm. Nem véletlenűl vagyok szeptemberi :P Imádom az őszt :P Tudom, még nyár van :P
bluebox

Bari: 1 kanállal megpróbálhatod, attól nem lesz semmi baja :? Talán bejön neki :wink:
bluebox

szisztok. egy kezes vagyok,milán a válamon.

bari. tegnap este mi már a morzsival aludtunk,azaz csak oda raktam neki,és neked csináltam fotot. itt lesz.
Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

kata én is neked csináltam ugyan ilyen képet :lol:
Vendég

hihetetlen hogy milyen vastag karjai vannak milánnak,nézzétek dávidnak még mindíg csont keze van :(
Vendég

bari.
én sem merek mást adni még neki. csak tápszer. majd 3 hónaposan kéne probálkozni.
de más vettem neki baby desszertet,kecskemétit.
meg holnaptol roossmanba le lesz értékelve a baby étel.
megyek veszek,bespájzolok.

Kata&Milán

oszman777

dehogy bari. dávid is csini.

Kata&Milán

oszman777

Bari!! neked Dávid tápszeres?
Milán tegnap nagyon keveseket evett.70-80-90ml-ket. Állitolag 130-150-et kellene már enniük. Szokott de ritkán. Inkább 100ml.

Kata&Milán

oszman777

mondjuk bari. nagy sulyal is született milán. 4140grm. :lol:

Kata&Milán

oszman777

ebéd ötlet

tejszines petrezselymes csirkemell pöri,rizsel.+paradicsom leves.

Kata&Milán

oszman777

vagy szezánmagos csirkemell pöri.

Kata&Milán

oszman777

bari. ha azt nézzük dávadnak,meg a kis felső teste nagyobb. badys,

Kata&Milán

oszman777

kata:dávid 3750-el született.a felső teste tényleg széles mindíg mondja is a védőnő hogy kis izomember :lol:
én úgy tudom,mindegy,hogy mennyit esznek csak egyenletes legyen a gyarapodás.
persze dávid id tápszeres.
én még nem vettem semmi baba kaját olyan soká adhatom :( és az idő nálunk olomlábakat kapott.
én már arra is gondoltam,hogy a sok sirástól erölködéstől,feszengéstől,nem hurkásodik dávid...vagy ez hülyeség?

jók a kajaötletek,mondjuk nekem már az ideg elvette az étvágyamat :?

és ma 11 hónap után megjött
Vendég

uuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh bari.

Kata&Milán

oszman777

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:57-kor.
hékás

Nézzétek mit vettem!!!!!

Kép

A méretek miatt, rakom csak fel a képet, nem reklámból :wink:
Kép
bluebox

Nem bírtam otthagyni :P :P :P Bár csirkéért indultam :wink:
bluebox

Nagyon ari Márti. mennyi volt??? Fábol van ugye??

Kata&Milán

oszman777

jó kis szék :wink:
Vendég

pangás van. :wink:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!!!

Hát már jó rég írtam, de azért olvastalak benneteket, viszont az írásra már nem jutott időm.

Amúgy minden rendben velünk, bár igaz a védőnő még mindig nem látogatott meg minket, (már több mint 1 hónapja) már számolom vissza a napokat mikor is kell befeküdnünk a kórházba, hogy megműtsék a Marcit a lágyéksérvével. Szeretnék már túllenni rajta, utánna talán könnyebb lesz egy fokkal.
Mosolygós képet végre sikerült nekünk is készíteni, csak most nem tudom megmutatni, mert apa elvitte a gépet. :cry: :x

A képeket mindig megnézem, a babáitok nagyon édik, egytől-egyig!

A kocsiban nálunk is van légkondi és használjuk is, de úgy hogy a babuci felé ne fujassa a hideget.
Fogamzásgátlóval kapcs-ban: nekem is a Cerazette-t írta fel a doki , de én még nem szedtem be belőle egyet sem. Igazából nem vagyok jó gyógyszerszedő mindig elfelejtem bevenni az adagom, így lehet más módját válasszuk majd a védekezésnek.

Jah és alvós tentink nekünk is van, megmutatom! Kép

Blue: nagyon ari a kisszék, nekem is kell egy ilyen :wink:

ÁÁÁÁ mégis találtam mosolygós képet a telefonomon, felrakom:
Kép

Megmutatom a konyhámat, már szinte teljesen kész! Apróbb mozzanatok hiányoznak csak! Íme: Kép

Remélem nem voltam túl sok :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ancsika82

Még egy grátisz képet rakok! Újabban az a módi hogy Marcell az öklét eszi. Nagyon ízlik neki. Sokszor egyszerre akarja a kezét is enni, meg a cumisüveget is bekapni :? :lol: :lol:

Ma nem nagyon nyűgösek a babák? Marcell ma nem bír magával, nem tudom mi van vele mindenen nyüszörög. Most mondjuk elaludt, de egész délelőtt nyüszörgött, ha beszéltem hozzá, akkor meg mosolygott. Ebből gondoltam, hogy nagy baja nem lehet, csak ma ilyen napja van :evil:

Kép

ancsika82

Na úgy látom most nem éppen aktív időszakban sikerült fellépnem, majd jelentkezem!

Szilvi: ha kész a konyhád egy képet dobj fel róla. Olyan kíváncsi vagyok rá!
Én meg ha kész lesz a fürdő készítek róla képet (még nincs összerakva a szekrény, de amúgy már kész) és megmutatom nektek, amolyan más kicsit mint egy megszokott. Pipacsos a csempénk, és fehér- zöld színösszeállításban. Szerintem tuti :wink:

ancsika82

Nah jól elbeszélgetek magamban :roll: :roll: :roll:

Majd elfelejtettem írni, hogy már mi is eszünk almát, meg barackot, bár utóbbit nem igazán kedveli Marcus, lehet én sem az édesebb fajtát adtam neki az volt a gond. Viszont az alma nagyon bejön neki! Nem tudom elég gyorsan adni neki, olyan türelmetlen :lol: :lol:

Na asszem egyenlőre megszünök, mert ébredezik a lurkó, MAJD JELENTKEZEM!!!

ancsika82

Ancsika:nagyon szupi a konyha!
Várom a többi képet is!
Marci egy kis tündér!
Máté ma ugyan ezt csinálja,amit írtál!Kicsit alszik,amúgy meg nyüglődik egész nap,de vigyorog is.

Mit csináltok ebben a melegben?Én ma ki sem tettem a lábam.

Kép
melike

Hékás!
Voltam a zöldségesben délelött és amikor mondtam az eladónak,hogy "mariska barackot" kérek,kb így :arrow: :shock: :shock: :shock: nézett rám...Aztán kb így :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kiröhögött .Valami nagyon tenyeres talpas menyecskének nézhetett,aki a gyerekkorában becézgette a gyümiket!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ezután kellett volna kérnem egy kis andikabanánt és erzsikealmát... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:58-kor.
hékás

Ancsika!
szép a konyha és marcell a mosolygós képen tetszik!
Blue!
tök jó az a "sámli"(ka)...mennyi volt?fa?
megkaptuk a tescós katalógust,ami péntektől lesz aktuális!
hosszú újjú kombidresszek 385/db
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 18:58-kor.
hékás

PÁRDON AZ ELSŐ LINKET ELB...TAM!!
A MÁSODIKAT AJÁNLOM FIGYELMETEKBE DÁVIDKÁRÓL :lol:
Vendég

bari4
nagyon jó a videó!
Szinte hihetetlen,hogy dávid általában ívbe megfeszülve sír folyamatosan...a videón és a képeken is olyan kis nyugis,kiegyensúlyozott pofija van! :wink:
Vendég

Bari: a kisfiad nagyon-nagyon édi, zabálnivaló, és tündéri a mosolya!!!

Melike: ma még mi sem mentünk ki, de kicsit később jó lenne majd egyet sétálni. Kicsit unom már az itthon létet.

Huu a tescoban akcióba lesznek a babarucik tényleg? Hozzánk még nem hoztak újságot :evil: Na azt meg kellene majd nézni nekünk is!!!

ancsika82

xxx
hékás

BARI: Dávid gyönyörű!!!!, és ahogy mosolyog.. (és nem akarlak megbántani, de én el sem hiszem, hogy ő sírós baba!!! - mert mindig olyan képeket látunk róla, ahol teljesen nyugodt)

Ancsika: konyha nagyon szép! (majd én is teszek, ha elkészül) és Marcell nagyon kis helyes.

Márti: ilyen kis szék nekem is kell!!!!!
bszilvi25

na gyorsan vissza olvastam!
ancsika marcell gyönyörű baba...a konyhátok is szép!
a műtét napján nagyon fogunk drukkolni nektek,és természetesen nagyon megértelek,hogy izgulsz!!!

szilvi:este is levideózom ok??? :lol: :lol: :lol: :lol:

és köszönjük a dicséreteket a sármos mosolyt imádom én is...sajnos gurgulázó nevetést nem tudtam mutatni,mert az még ritka és ahoz nekem is artikulátlan hangon kell beszélnem hozzá :lol:
és attól egyből csuklik :lol:
Vendég

ancsika!
remélem látszik valamennyire!
Kép
Kép
Vendég

és akkor 1 link: :lol:
www.ruhazatatescoban.hu
Vendég

Bari!!! Édes Dávidka,nagyon. Mit bohockodtál neki közbe,???? :lol: :lol: :D

Kata&Milán

oszman777

Jaj,Bari!Dávid egy cuki pofa!Nagyon jó felvétel?Pofákat vágtál vagy magától vigyorgott ennyire?

Én is láttam a Tescos újságot,sőt már a kombidresszeket is.Nekem nem nagyon tetszettek,inkább lányosak.

Kép
melike

én tartottam a gépet anyám bohockodott :lol: már amennyire hang nélkül lehet bohockodni :lol: :lol: :lol: :lol:
de ha hozzá is szoltunk volna jobban röhögne...de egyikünk sem szereti viszonthallani a saját hangját :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

melike!
ez most péntektől lesz akcióban!amik az újságban vannak lefotózva,az nemkem inkább kisfiúsnak tünik...(kék csíkos)de ennyi pénzért úgyse kapnék..a pólók,pulcsik alá meg mindegy milyen lesz összel... :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: