Jó reggelt csajok!!!
Dimet: óriási gratula!!!!!!!
Boldog szülinapot mindenkinek!!!Kinek utólag, kinek előre

A képeket én is várom
Mamiblue, Viki
Jó nyaralást, kellemes pihit így a távolból is!
Ildi
Költözés

Brrrrrr Viszont már túlvagytok rajta. Legalábbis a dobozok vélhetően átkerültek más földrajzi koordinátákra
Márkanyuka
Akkor mégiscsak jó, hogy van az az anyós
Én meg egyedül leszek péntek reggeltől vasárnap délig Atival. Kis égedelem......fel kell kötnöm a gatyámat. Azért a hétköznapokon úgy várom apát haza, mint a megváltást. Bazira el tudok fáradni egy nap. Vagy csak én kényeskedem?!
Feltöltődés: nekünk jövő hétvégén lesz, akkor lógunk meg egy napra és egy teljes éjszakára.
Ági
Az átadás óta ki tudod szedni Esztit a sátorból???
Sziszike
Gratula Hangusnak a bilizéshez
Anyagcserediéta??? Edzeni jártál hetente x alkalommal. Nem vagy semmi hallod

Irigylem kiscsajod alvókáját. Na, ő biztos nem fogja ágyba hordani a reggelit a pasiknak! Bezzeg az én kis Atisom ennyi erőval már leugorhat hajnalba a pékségbe
Dudu
Kitartás!! Mondom én, aki örökké fáradt, pedig 6 órát alszom átlagban. És már cicizni sem cicizünk fél éve.
Rólunk:
Megvolt múlt hét hétfőn hármasban a szülinap, szombaton pedig a családi banzáj. Kicsit kikészültem a sok ugrabugrálásban, Atit pedig a rokonság apróságai

Szombat éjjel meg sem nyikkant, és még másnap napközben is egy csomót aludt

Anyós pajti hozta a formáját a szülinapon, de ezzel most nem rontanám sem a levegőt, sem a saját hangulatomat.
Az egyéves állapotfelmérésen Ati eredményei: 75 cm, 10 kg. Ja, és tápszerváltás volt. Szombat este óta HA 2-est iszik - szerintem korábbról emlékezett az ízére. És most megfigyelő állásban vagyunk: lesznek-e pötyök, vagy sem. Ha minden ok, 15 hós korban megpróbálhatjuk a normális tápszert.
Amúgy mostanság a napjaink egyformák. A nagy meleg miatt délutánig szenvedés a lakásban. Aztán irány a kert: fürdés, hinta, barangolás, járunk bicajozni minden nap. (Én tolom, ő meg nagy tudományosan ül a bicajon

A nehéz benne az, hogy dombon lakunk, úgyhogy bármerre is indulunk, mindig van emelkedő út

)
Egyébként kis égedelem. Próbálok vele a lehetőségekhez mérten minél többet játszani. Ilyenkor nagy bírkózások, viháncolások vannak. Tanulunk pohárból inni, tanuljuk az előszedett játékokat elpakolni. Nagyjából nem tartunk sehol
Pusszantás mindenkinek!!! Szép napot!!! Majd dobok képeket is.