A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Flóra én vagyok még!!!!!

Kép
muzsuzska

Még én is. Zsuzsi,észrevetted,hogy az összes laptetőt viszed? :wink:

Kép
flóra 11

Igen! :oops: Felzabáltam egy zacsi pattogott kukoricát!

Kép
muzsuzska

Hajat mostam és megszáradt, göndörödik! Érdekes mert mindig szög egyenes hajam volt!

Kép
muzsuzska

Finom lett a rakott krumpli, abból is bekajáltunk utána szundi! Ez ám a fogyókúra! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, valamikor nekem is egyenes volt és mostanában göndörödik. Biztos a hormonok... :lol:

Kép
flóra 11

Zsuzsi,én is adok minden nap a fogyókúrának. Ma is bepecsenyéztem, a barátnőmmel nem kávét ittunk,hanem koktélt, utána pedig fagyi. Itthon vacsira ettem egy szelet husit sajttal és paradicsommal.Köretet már nem mertem és nasiztam egy joghurtot. :D

Kép
flóra 11

Ráfogjuk a hormonokra! Elfér rajtuk!

Kép
muzsuzska

A szomszéd csaj még mindig nem szült meg,pedig már 40+4 vagy valahogy így van.

Kép
flóra 11

Még éhes vagyok, holnap elmegyek vásárolni gyümit.

Kép
muzsuzska

Majd megszül, benne nem marad! :D Lehet hogy elszámolták!

Kép
muzsuzska

A franc tudja, akkora a hasa,mint Tancsunakés egészen lent lóg már,szinte az ölében. Na, de benne nem marad, ez igaz. :lol:

Kép
flóra 11

Timi két napja nem jelentkezett.

Kép
flóra 11

Épp az előbb jutott eszembe, hogy se Timi se Szilvi és Évi se jelentkezik!

Kép
muzsuzska

Remélem Timivel nincs gond!

Kép
muzsuzska

Közbe pakolok a konyhába az elmosott edényeket.

Kép
muzsuzska

Megnéztem Timit a másik topikon,de csütörtökön volt ott utoljára.

Kép
flóra 11

A fiaid várják a sulit már? Hogy elrepül a szünet, lassan kezdődik a tanítás!

Kép
muzsuzska

Évinek rossz a modemje. Szilvivel nem tudom mi van.Én úgy tudtam, hogy Füredre ment három napra, de ez már letelt.

Kép
flóra 11

Sziasztok,

visszaolvasni még nem volt időm, de nem is tudom mikor lesz, de majd igyekszem :wink:

Ma voltam orvosnál! :D Semmi jót nem mondott :( PCOS-em van :cry: Megnéztek ultrahanggal+a hormoneredmények :( És mivel 8 tünetből én ötöt produkálok, megkaptam a választ :cry: Csütörtökön megyek terheléses cukorvizsgálatra, mert ez állítólag inzulin problémát is okozhat (de ennek még utána kell olvasnom :shock: ) Most három hónapig nem csinálnak semmit, mert megkell várni az Attila eredményét, de így a béka segge alatt van az esély, hogy egyáltalán teherbe essek, még akkor is, ha az A. valamennyire rendbe jött! Három hónap után kezdenek stimulálni, aztán inszem, aztán lombik :cry: :cry: :cry: És persze ikerterhesség veszély már a stimulálásnál is!

Még egy jó hír ért ma, mert ez nem volt ám elég :cry: Felmondott az új kolléganő :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Hogyan????? Telefonon, mert kb tíz percre lakik gyalog!!!! az irodától! :evil: :evil: Jó, mi? :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi

Nem engedett frissíteni, se kép !

Kép
muzsuzska

Dehogy várják!! Én sem várom. Lehetne hosszabb is a szünet.

Szerintem nincs olyan fiú,aki várja a sulit. Lányok között esetleg akadhat olyan. Az én fiaim meg egyáltalán . Rá sem gondolnak. Főleg a Bálint. Az iskolaidő alatt is inkább elfelejtené... :lol:

Kép
flóra 11

Szia!!!!!!! Ugye hallottad hogy emlegetünk!

Kép
muzsuzska

:D :D :D

Kép
muzsuzska

Amúgy, hogy valami jót is írjak, most voltunk az A. barátaival három napra Tokaj környékén, ami tök jó volt :D :D :D jó volt a társaság, nagyon jól éreztem magam! :D :D Épp elterveztem, hogy nem veszek mindent olyan komolyan, kihasználom a szabadnapokat, hát tessék, most megint dolgozhatunk hármasban a túlórákért! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
szilzi

Akkor te is csatlakozol az ikres táborunkhoz! De ha mindegyikünknek ikrei lesznek hova osztogatjuk szét? :D

Kép
muzsuzska

Sziasztok! :D :D :D Nem is néztem, hogfy itt vagytok! :D

Kép
szilzi

sajnálom, de talán felvesznek valakit!
Nálunk is nagy a jövés-menés és én már nagyon unom! Már én mennék gyesre!

Kép
muzsuzska

Igen, nálam is tök lelassult. Épp el akartam köszönni ez miatt,de látom,jötta Szilzi.

Helló!Szilvi,ne keseredj el. Rengeteg PCOS nő szült már gyereket. Tulajdonképpen mi ketten a Zsuzsival is cisztával kezdtük a tortúrát.

Kép
flóra 11

Súgjatok egy kicsit :oops: Mi újság van itt? Mik történtek, mert azt a sok oldalt nem fogom tudni elolvasni, főleg, hogy ma még bejelentkezni sem tudtam annyian voltak :evil:

Kép
szilzi

A legjobban az keserít el, hogy most három hónapig csak vagyunk, nem történik semmi! :evil: Ha legalább nálam minden ok lenne, de nem! :evil: ez a dög természet :evil:

Kép
szilzi

Timinek feküdnie kell,rövid a méhnyaka. Tancsunak fájásai vannak, deholnap mennek aláírni a kölcsönt, még addig ki kell bírnia. Jelentkezett a Betti, kismami újra. :D Az Évi is jelentkezett, ő csak dolgozik egyfolytában,mint Te.

Kép
flóra 11

Köszi Flóra, de veled mi van???? :shock: Zsuzska, tudom, hogy vissza kell(ene) olvasnom, de nincs időm. :( Benó??

Kép
szilzi

Benó él és virul! :D :D

Kép
muzsuzska

Szerintem úgy másfél hónap múlva rábeszélhetnéd a dokit, hogy kezdjen el téged kezelni, hogy egyszerre érjen véget a kettőtök kezelése. Vagy még hamarabb is elkezdhetik, hiszen az is pár hónap,míg te rendbe jössz.

Kép
flóra 11

Majd ha lesz ídőd visszaolvasol!
Én várom a rohadt pirimet, hogy elkezdődjék a stimuláció!

Kép
muzsuzska

Én vagyok. F. volt vérvizsgálaton, hormont néznek nála is,pénteken lesz eredmény,hétfőn megy a F. akkor visz mintát is itthonról.
Én csak szedem arakás hormonta pajzsmirigyre is és a progeszteronra is.

Kép
flóra 11

Én még 5 napig szedem a hormont, aztán nekem is meg kell jönnie és utána megyek majd dokihoz,hogy hogyan tovább.

Kép
flóra 11

Minden gyógyszertől, szúritól, hormonzavartól hízunk, ha gyerekünk nem lesz szép dagadtak leszünk! :D :D :D Nem baj, legalább nem leszünk ráncossak! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Legyetek szívessek küldjétek el nekem az álomhozó manót, mert 4 kor kelnem kell!

Kép
muzsuzska

Lányok,nagyon álmosodom...

Kép
flóra 11

Flóra, küldjél nekem is álmosodást!

Kép
muzsuzska

Menjünk aludni! Valahogy csak sikerül,bár királyfi nélkül üres az ágy! :evil:

Kép
muzsuzska

Hát ránc az rajtam egy szál se Zsuzsi. A barátnőmmel eztpont ma megállapítottuk,hogy nagyon szépek vagyunk a túlsúlyunk miatt. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Kép Kép

Kép
muzsuzska

Mindennek van előnye!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

A F. most zuhanyozik. Ha jön,az én szememből kiveri az álmot, ha akarom,ha nem. :lol: Majd átküldöm hozzád. :wink:

Nekünk még két napunk maradt a rádiózásra, aztán böjt. Hát addig élünk vele,amíg szabad. :lol:

Kép
flóra 11

Nézegetem az ásítozó smájlit, menni fog nekem is talán! :D

Kép
muzsuzska

Kép

Hajrá Flóra!

Kép
muzsuzska

Szilzi, te is elmentél szunyálni?

Kép
flóra 11