Vica: Gratulálok Nektek! Sok-sok boldog pillanatot együtt!
Kriszta: (utólag boldog Névnapot!

) Látom már sok-sok tanácsot kaptál szopi ügyben. Én is azt mondtam volna, hogy anyósodnak mondjál valamit, amit hallani akar. És próbálj egy ciciből szoptatni, és bizony küzdjön meg a kisporonty a hátsó tejért is, mert az a tápláló. Nekem nagyon nehezen indult be a tejem, ha jól emlékszem a 4. napon volt mérhető a mennyiség (20 körül), aztán a Kútvölgyiben kaptam Böbétől szoptatós teát, meg a Kedves hozott nekem More Milk-et, és akkor aztán nagyon beindult (60-70 volt, mikor eljöttünk). Nekem az apám a bosszantó, minden találkozásunkkor az első kérdése: van elég tejed???

Először jól felhúztam magam, majd olyan nézéssel, amivel csak én tudok nézni

közöltem vele, hogy PERSZE, na azóta leszállt a témáról. Ja, először még széket is húzott velünk szembe, amikor szoptattam, hogy nézze (brrrrrrrrrrrrrrrrrrr)
Vissza a teához, MoreMilk-hez a teát két hét után elhagytam, mert valamitől fájt a gyomrom, és gondoltam, hátha a tea, és valszeg az volt. Úgyhogy kb. 2 hónapig szedtem a MoreMilk-et (attól meg kicsit "szeles"

voltam). Úgyhogy most már nincs semmi, vagyis iszogatok citromos Karamalz-ot.
Kitartást Neked, meg erőt, meg sikert a szoptatáshoz!
szjudy77: szopisztrájkhoz vezethet, ha cumit, vagy cumisüveget adsz a babának. Nekem a Kútvölgyiben (szintén Böbe) mondta, hogyha adok Fruzskának vmi orvosságot, vizet stb. akkor pohárból próbáljam adni. (egyszer kénytelen voltam Fruzsinak cumit adni, mert vezettem, és nagyon morci volt, és nem tudtunk megállni - na aznap, ha jól emlékszem háromszor evett össz-vissz, pedig csak 6 hetes volt - kielégítette a cumival az összes szopási igényét...) szóval óvatosan a cumival, cumis üveggel. Persze vannak gyerekek, akiknél nem okoz zavart. Nézd meg a
www.lll.hu -t