A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Á REgi, dehogy, egy esernyő babakocsi azért nem lesz soha annyira stabil, mint egy mózeses.
Nekem ami miatt nem teccet az az volt, hogy nehezebben lehetett tolni, de arról a csaj nem beszét. Szeritem csak olyan furkálódós fajta :evil: Megkaptam már amúgy a negativ értékelést!

Én sokkal rosszabb állapotban vettem, teljesen meglett csinálva, nekem kellett volna annó visszaküldenem, csak én nem vagyok szemét.

Egy tanúlság_ soha többet nem veszek használtan babakocsit látatlanban.

Heni
KépKép
heni81

Heni: neked van igazad. te is adj negativ ertekelest es ird le benne amitide, ez ilyen es kesz.

KépKép
kaqk
Debrecen

Amit interneten veszel, nem latsz, probalsz ki, hasznalt , abba bele kell szamitani hogy nem olyan amit te akartal, de ez nem a termek hibaja
juj de merges vagyok

KépKép
kaqk
Debrecen

sorry kepekkel meg ados vagyok, de meg nem keszultek. :-(

csak kicsit beteg lettem. laz faj mindenem.....:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Lányok,
olvaslat Titeket, bocs, ha nem mindenkire tudok reagálni.

Mónikám, köszönöm, jól telt az éjszakánk, és GRÉTIKEEEEEEEEEEE? Hogy van? Remélem, már nagyon jól!
Fájdalomcsillapítanunk már nem kell, de van napközbeni sok nyügi és fülpiszkálás időnként.
Sanyi, a zseni, rájött, hogy a banános joghurt teljesen elfedi az antibio. ízét, így abban adjuk be neki. Na azt az egyet nem próbáltam tegnap... ;-) Egyébként én pont úgy adtam be, mint Nektarin Robesznek, etetőszék, lefogás, nurofenes fecskendő.

Gyönyörűek a babák a képeken, köszi őket, Gremese, Meryke, Dettyk!

Timi: nagyon szép bulit kívánok Rebekkának!

Jó éjszakát mindenkinek, megyek még kicsit dolgozni.

Kép
Kép
irina

Aggódom Senséékért... remélem, mielőbb jelentkeznek...
Puszi még1x!

Kép
Kép
irina

Boldog hófordulót tegnapra Zita, Lizi, Dorka ( Dotildi???)!

Gréti, boldog 11. hónapot!

Kis betegeknek hogy vannak? :roll:

Jaj, itt úgy zuhog az eső, olyan lehangoló :( , Timi26 drukkolok, hogy délutánra elálljon, biztos jól fog sikerülni a buli, várjuk a képeket! :D

Dettyk, Aniko80: Csúcsszuperek a videók! :lol: :lol: :lol:

Panndi: Jó nyaralást! :D

Kispocc: Jó, hogy megvagy! :) +++++ a szemedre! A költözés tényleg nem egyszerű, volt már párszor részem benne, kitartás!

U.era: De jó, hogy Bea ilyen szépen fejlődik! :D

Kékvirág: Milyen volt az éjszaka?

Kaqk: Jobbulást! ++++

Máté ma többször felsírt éjszaka, úgy láttam, hogy beindult a másik fogacska, de egyelőre elég volt a Dentinox.

Ma jön anyukám, úgyhogy megyek is főzni, mert így nem lesz ebéd. :wink:
Sok puszi mindenkinek! :D

KépKépKépKép
meryke

Jó reggelt!

Kispocc jobbulást a szemednek.
Írt fel cseppeket a doki?

Timi jó bulizást a gyerkőcöknek.

Heni nehogy visszavedd a babakocsit, aki használtat vesz az járhat így.
Ha te pontos leírást írtál nincs vele gondod.
Adj neki negatívat. Megérdemli.

Regi igen, nagyon sokan eltűntek.
Gyakorlatilag páran írogatunk csak.
Megértem, hogy egy eleven gyermek mellett nehéz a háztartás esetleg tanulás + még a net is, meg nyár is van.
De azért mindenkinek jólesne ha hetente hírt adnának magukról.
Mondjuk mint mostanában Era vagy Miléna
Együtt csináltuk végig a terhességet, megbeszéltük örömünket, bánatunkat több mint 1 éven keresztül. Talán ...............
Ááááááááááááááá nem folytatom

(be is színezem hátha olvassák a többiek, felsorolás nélkül)

Irina örülök, hogy Ádó jobban van.
A napközbeni nyűgi is el fog múlni hamarosan.
Köszönöm a kérdésedet Grétike is jobban van. Jelenleg leginkább egy pöttyös túró rudi csomagolására hasonlít. Teli lett a láz elmúlásával apró piros pöttyökkel. Ő is elég nyűgös napközben. Sokkal többet alszik mint a betegség előtt, ami jó. Viszont ami rossz az az, hogy az étvágya még mindig nem tért vissza és az oly nehezen felhízlalt házipocak lassan eltűnik :( Már nem tudok mit kitalálni a számára, ma pl a kedvenc almafőzelékét főzöm, hátha............
De hajtottunk fel a kedvenc körtéjéből is(alig, lehet már kapni) és az sajnos nem kellett neki :?

Vinolanda milyen volt a nyaralás?
Rgónak, hogy tetszett?

Kékvirág milyen éjszakátok volt?

Na elaludt Grétacica az ölemben. Leteszem és befejezem a főzelékét.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Grétinek boldog hófordulót! :D

Jaj, Beatricenek én is gratulálni akartam, hogy milyen szépen fejlődik!!! Le a kalappal!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Hát akkor szépen visszaírod Te is véleményedet! :evil: Ne hagyd magad! Sajnálom, hogy így kifogtat! :(

Kaqk! Jobbulást Neked!
És a többi beteg csemetének is!!!

Irina! Ügyesek vagytok, hogy rájöttetek a megoldásra!!! :)
Olyan furi, hogy írod: Sanyi (eddig nem is tudtuk a párod keresznevét! ;)).

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt csajok!

Hát ma nagyon csúnya időnk lesz, biztosan nyügik lesznek a babák is :cry: meg mi is.

Köszi a teszveszes hozzászólásokat! Egyetértek!

Nem akarom elkiabálni, de Péterke mostanában 8ig alszik reggel 8) hihetetlen, remélem igy marad. Este meg 8-9körül fekszik.

Tegnap volt utoljára a párom ( Lali ) az előző munkahelyén, egy új korszak kezdőkik, nem lesz váltott műszak :D
Úgy néz ki összejött egy vezetői állás itt a közelben, remélem bejön majd neki, 7.30-15.30 ig van a munkaidő, igy minden este együtt tudunk majd lenni.
Anyósék is elmennek tőlünk lakni, igaz itt a faluban, igy magunk maradnánk, igy már talán jobb lesz a helyzet, igy már talán nem fogok elvágyódni innen.

Regi köszi a Nod 32 linket.

Péterke már nem beteg!

Várandós anyukák hol vannak????

Heni
KépKép
heni81

Jelentem az almafőzelék bejött :lol: :lol:
Elég szépen evett belőle a lány :lol: :lol:

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket :lol:

Era az előbb lemaradt, hogy nagy gratuláció Beatricenek a szép fejlődéshez!

Kaqk jobbulást neked is

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni de jó :lol: :lol:
Remélem tetszeni fog a párodnak az új munkahely
és még lehet anyósék is költöznek? 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

gratulalok minden hofordulos csemetenek!!!!
betegeknek jobbulast.
ERA: szupi hogy bea ilyen szepen fejlodik!!!

Heni: ++++++++++++ bevaljon az uj allas. ( alom munkaido)

Sajna en nem vagyok jobban. este 39,7 ig ment a lazam. ma mar csak hoemelkedes, de fekszek mert erom 0000

apasnap van, parommagaval vitte emmat, remelem jol boldogulnak.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hali :D !

U.Era, Beatrice nagyon ügyes!! De jó lenne, ha tudnál képeket tenni :roll: :D !

Aniko80, Marcika is nagyon édes, milyen sokáig élvezi a busz tologatását :lol: , olyan jó nézni, ahogy felfedezik a világot!

Panndi, jó nyaralást és jó időt nektek!!

Lizinek és Zitusnak utólag is boldog hófordulót!! (Én úgy emléxem, 3 grácia ünnepelt együtt, de nem találom a táblicskuban :oops: ...)
Gréta cicának boldog hófordulót!! és jobbulást!!

Kispocc, hogy van a szemed??

Kékvirág, jobban alszotok már? Nem lehet, hogy az időjárás-változás miatt...?

Heni, de jó nektek, gratula apának az új munkához :D !! Bárcsak az enyém is kifogna egy olyat, ahol nincs éjszakázás :roll: ...

Kaqk, jobbulást neked! Nem lehet könnyű megszokni azt az időjárást :shock: , én ia hallottam, hogy bundacsizma sorttal totál hétköznapi Írországban :lol: .

Irina, örülök, hogy jobban van Ádó :D .

Szerintem én már csak nyaralás után jövök, ma elkezdek csomagolni, holnap még el kell mennem Pilisre apáért és az utazóágyért, hétfőn reggel indulunk Balcsira. Vuduzzatok, légyszi', mert OK, hogy elvezettem Debrecenbe is, de kicsit parázok :roll: ...pl. hegyi vezetést még nem gyakoroltam :oops: .
Majd hozok sok képet, csak meg ne unjatok :wink: :lol: !

Puszi!!!
dettyk

Sziasztok!
Köszönjük a RÁNK gondolást, az aggódást.
Úgy néz ki, Botond jobban van. :D Tegnap óta már hőemelkedése sincs. Az továbbra sem derült ki, hogy hol van a gyulladás, de talán hat az antibigyó. A kedve remek, az étvágya nem csökkent. (Szerintem ez a gyerek sokat eszik, de akkor nem értem, miért nem hízik. :roll: )
Holnap megyük vissza a doktornénihez. Megvizsgálja Botondot és pisit is vinni kell. (Ez a pisigyűjtés egy horror. :evil: A legutolsó 2 órán keresztül tartott. :!: Közben Botond elálmosodott. Úgy sétáltam fele fel-alá, hogy a fütyije alatt tartottam a Hippes üveget. Aztán amikor elaludt, letettem az ágyra, hasra, és alátettem az üveget. Hát elég vicces látvány volt. :lol: )
Aztán szerdám újra vérvétel. Majd kiderül...

Irina!
Fehérvérsejtszám: 13,2. Szted nagyon soknak számít? A felső határ a lapon 11,3.

Őszintén szólva ez a pár nap irtózatosan kimerített. Tesileg, lelkileg. Nagyon aggódtam (aggódom). Tudom, nem a világvége betegség, csak nekem még szokatlan, mert eddig Botondnak semmi baja nem volt.
Negyedik éjjele gyakorlatilag nem alszom. Max 2-3 órát. Azt is 15 részletben. Botond csak melletem hajlandó elleni, e egész éjjel mozog, mászik, és minden ciklus után fel is ébred. Én ezt nem értem. Remélem, addigra mire érettségizik átaludja majd az éjszakát! :shock: :evil:

Mindenkinek, akinek névnapja, szülinapja, évfordulója volt küldök egy nagy ÉLJEN-t.

A betegeskedő babáknak gyógypuszit, a mamáknak pedig kitartást.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok,
Isten éltesse sokáig Grétikét!!!

Móni: de örülök, hogy Grétike jól van (és hogy eszik a csodakajából)!!!

Heni: ez nagyon jól hangzik (új állás a férjednek, külön élet anyóstól), szorítok, hogy összejöjjön!

Regi: Sanyizok is azért, mert a múltkori babatalin (a babanetesen) Viranka szegény csak annyit tudott utánakiabálni, hogy "Irina férje!" :lol: :lol: :lol: :lol:

Sense: jaj, de jó, hogy Boti jobban van! Elhiszem, hogy kimerültél, az ember egy ideggörcs, amíg a gyerek beteg... nekem olyankor a világon semmihez nincs kedvem.
Fehérvérsejtszám: megnéztem, mekkora volt anno Ádinak: WBC = 32,38, szóval őrült magas volt (Botié alig haladja meg a maximumot).
Alvás: nagyon nehéz lehet, megértelek!

Dettyk: szép nyaralást Nektek!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Heni! Hát ezek nagyon jó hírek!!! :D
Zsolti igaz, hogy esténként nincs itthon (általában este edz; mire hazaér, Szeli alszik; néha én is... :oops:), de szerencsére napközben itthon tud lenni pár órát. Sokat számit!!! :)

Irina! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És Sanyi tudta, hogy Irina a felhasználóneved? Az lett volna vicces, ha nem... :lol: Akkor aztán hiába kiabál Viranka... ;)

Sense! Próbálj azért pihenni napközben is Botival! Elhiszem, hogy kivagy az aggódás miatt... :( Boti pikk-pakk rendbejön, meglátod!!! ;)

Dettyk! Jó utat! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli mostanában alig eszik (pár hete), de nem is tűnik éhesnek. :roll: Ma is a tízórait teljes mértékben kihagyta. Ebédre evett a töltött paprikából 4 apró gombócot (külön neki gyúrtam), a vacsiból is hagyott valamennyit. Viszont reggeli, uzsonna egész adag volt. De nem látom, hogy ez bármi problémát okozna nála. Szerintem csak ilyenje van.

Kép

Kép
regcsiken14

Hello, hello

mi is megvagyunk, csak sokat dolgozok és egyszerűen max. az olvasásig jutok. :?

babatalis képek nagyon szupik.
Niki: hova tűntél megint?

betegeknek jobbulást.

Mi jól vagyunk, Lilla kúszik, feláll, megy a bútor mellett, de mászni esze ágában sincs, ez kicsit aggaszt. :oops:
Ésss... 1 hete újra megissza este a tápszert, reggel nem..
Regi, Te próbáltad azóta?
Ma pl. 6kor kelt, sír, tápi nem kell, kanál tátog, így megette a tejpépet és aludt fél10ig. ki érti ezt. :roll: azéé remélem nem lesz ez rendszer. :twisted:

Heni:
vissza ne vedd a kocsit...

Kép
Kép
h@jni

Grétinek boldog hófordulót!

Kaqk,jobbulást!

l.móni,örülök,hogy Gréti jobban van!Az étvágya is visszatér majd!

Heni,éljen az új meló!Sokkal jobb lesz így!

dettyk,jó nyaralást!Vezetéshez++++++++++++

Sense,de jó, hogy Boti jobban van!Pisivétel :evil: Megértem, hogy fáradt vagy.Én sem tudok Benivel együtt aludni,mindíg ficereg,én meg félek,hogy leesik.

Regi,mostanában nálunk is kimarad 1-2 evés.Szerintem a meleg miatt,de nem aggódom,nem fog elfogyni a gyerek. :)

Az éjszakánk akár jó is lehetett volna.Este 11 körül (még ébren voltam)hallom,hogy kattog a légzésfigyelő!Ajtót feltéptem,villanytkapcsoltam,rázom a gyereket kiabálva,hogy keljen fel.Szegény,nagyon álmos fejjel nézett rám hogy mit is akarok tőle.Jól volt hál' istennek,de nagyon megijedtem.Ölelgettem még egy darabig aztán megpróbáltam visszaaltatni.Megint kattogott a légzésfigyelő,Beni még nem aludt,játszani akart. Kiderült merül az elem a légzésf.-ben,azért kattog.Az előző elemcserénél nem kattogott,azért nem gondoltam erre. Még SOHA nem volt téves riasztása!
De,hogy mik futottak át az agyamon abban a pár pillanatban,azt le sem írom inkább.Ugye most kapott először chamomillát................

Jó éjt!

bocs,kicsit hosszú lettem.

Kata

Kép
kékvirág

Drága Lányok!

Csak bekukkantok, mert megyünk anyumékhoz. Köszönöm a kedves rámgondolást, már LÁTOK a szememmel:). Kaptam cseppet, és egész jó! Úgyhogy holnap visszaolvasok, és írok végre!
Addig is mindenkinek gyönyörű vasárnapot! :lol: :lol:
PUSZIII
kispocc

Jó reggelt!

Rebekának boldog születésnapot!!! :D
Mollinak boldog hófordulót! :)

Hajni! Nem próbáltam a tápszert, nem is fogom. Nagyon bedühödött Szeli akkor, ezért nem. És a védőnőm is megnyugtatott, hogy jó a tejpép is! :)
Szerintem az nem baj, ha Lilla csak kúszik. Vannak babák, akik csak kúsznak. Szeli meg pl. csak mászik, a kúszás teljesen kihagyta! :)

Kép

Kép
regcsiken14

...ja és azért sem próbáltam a tápszert, mert egyértelmű, hogy az ízével volt baja. Agyon cukrozni meg megint nem szeretném.

Kép

Kép
regcsiken14

Kékvirág! Hát Szelit sem fenyegeti a veszély, hogy elfogy... :oops: :lol:
Szegényke, jól megijedtél!
Nálunk volt, hogy Szeli lemászott a légzésfigyelőről, és beriasztott, én már a végére nagyon megutáltam.
De nem csak fél éves korukig van kockázat??? Vagy rosszul emlékszem?

Kép

Kép
regcsiken14

Mi kimegyünk ma a vásárba Szelivel, csak várom, hogy felébredjen, aztán bolt, és haza.
Délután meg megyünk moziba a barátnőmmel, megnézzük a Múmia 3-at! :) Apa lesz Szelivel, még az uzsonnát is bevállalta! :D
Anyukám elutazott, ezért nem viszem ma Szelit, de hétköznap átviszem valamelyik nap, mert ki akarom pucolni a kanapét és a szőnyeget. De úgy nem megy, ha itthon van a Kiscsaj. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Lizinek, Zitának, Dorkának, Grétikének, Mollinak boldog hófordulót!

Rebekának boldog szülinapot!!!!!

lmóni! Az a szupi almafőzi! 8) Örülök, hogy Cica jól van!!! Azt a pocakot meg hamar vissza lehet növeszteni! :wink:

Bizony, én is sokkal kevesebbszer jelentkezem, mint ami tőlem megszokott. :oops:
Ennek az az oka.... pont, amiket leírtál.

Ha jó az idő, medencét feltöltöm, és kint pancsolunk. Zsozsó mellett állandó felügyelet kell, mert kavicsokat eszik (mint Lizi), a kutyák néha örömükben fellökik, és hát... állandóan mennie kell. :D

Bent pakol, meg ANYA kell, játszani kell vele, vagy felviszem Anyuhoz, és ott játszunk - hogy Apát hagyjuk dógozni.

És mire íráshoz jutok.....

Bár tegnap olvastalak titeket, nem tudtam írni, mert végre licitáltam 56-62-es rucikra. :lol:

Irina! Én voltam, aki Sanyi után kiáltott, hogy IRINAFÉRJE!!!! :oops: :lol:
De egyből vágta, miről van szó. 8)

Kispocc! Örülök, hogy már látsz :lol: , és kellemes nyaralást! No meg Dettyk-éknek is!!!
És NO PARA, remekül fogsz vezetni! Csak pozitívan!!!! :wink:

Regi! Zsófi is ezt csinálja. A reggelit általában félig eszi meg, a tízórai vagy az uzsi sokszor kimarad, mert akkora csúszásban vagyunk.
Vagy jól bekajált, vagy kinézi valamelyik családtag szájából a kaját, vagy a játék elviszi sz időt.
De minket sem fenyeget a fogyókúra veszélye! :lol:

Szelin felbuzdulva, Zsozsót felöltöztettem ruhába. Csak éppen csatt nem volt a hajában.
Még jó, hogy feltetted csini-Szeliről a képet, mert így eszembe jutott, hogy van 3 80-as rucink. 8)

Amúgy - magamhoz képest bálna testemet - nehéz vinnem, a séták végére kidöglök.
Ma viszont reggel már 2 órát sétáltunk, vásároltunk, és elég jól bírtam.
Lehet, hogy reggel kéne mennünk, és így edzésben tudok maradni.
Valahogy sokkal kevesebb az enerdzsim, mint Zsófival. Persze nem akkor pihenek, mikor tudok..... meg hát ez most más... De nem panaszkodom! :D

Én jól vagyok, KicsiGegi egyre többször dörömböl, és úszik, mint anno a Nővére. :D
(Anno.... 8) )

Persze leginkább akkor érzem, mikor nyugalomban vagyok, és koncentrálok Rá.
Már puposítja is a pocakom, ahogy helyezkedik.
Végül is már benne vagyunk a 19. hétben. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi! Hát képzeld, én meg hogy jártam. Pakolásztam a szekrényben, és találtam egy 7 db-os tescos body csomagot 9-12 hós méretben (Szeli lassan ki is növi). Nem vagyok norm... :lol:
Fotó Zsófiról szandiban és ruciban??? Hm? :)

Jó is volt az a pocakmozgás! ;) Zsozsó is ilyen hamar megmozdult?

Szeli csak a 21. héten, bár ez is azt sejteti, hogy valami el volt számolva... most kapcsolok... :roll: nem véletlenül kellett rásegíteni még a 5. napon is a kiírás után. Elkalandoztam kicsit, bocsánat! :?

Egyébként a pénteki bográcspartin rá kellett jönnöm, hogy Szeli is szereti a kavicsot... :shock: Már fekete volt a szája széle... :oops: Nem is csoda, igazából mindent a szájába vesz... :lol:

És olyan ügyes!!! Tegnap simán kiment a kisszobából egészen a konyhaajtóig a két kis lábacskáján!!! :D Apja is annyira boldog. Már a kezdetektől ezt várta (pasi...). :)

Ja! És tegnap vettem észre, hogy kijött az 5. foga! :) Észrevétlenül! :)

Szeli jól viselte a bevásárlást (csak kár, hogy amiért mentem, nem volt... :evil:). Útközben evett egy kis üveges gyümit! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Gyors bejelentkezés aztán este bővebben fogok írni majd.

Voltunk nyaralni aztán meg készültünk a párom hugának az esküvjére.
Nagyon jó volt minden és Ádi egy tünemény jó kis fiú.

Ja és nekünk is kibújt az 5. fogacskánk.

Mindenkinek kellemes napot aztán este bővebben mesélek és persze fotókat is rakok majd.
20200310173350

itt is egy kósza lélek :)

csak olvasok ésolvasok,mire végére érek vmelyik gyerekem mindig toporzékol :) VAgy Míraának kellek és türelmetlen vagyok anya gyere,vagy Bálint csimpazkodik a lábamba és kajabál :)

A hajmosás(hála nektek,megtudtam miért üvölt fürdetés elején fiam) nálunk is mumus :) persze ezt Apa nem mondta :) én talán egy kezemen meg tudom számolni hányszor fürdettem kicspacát mióta megvan :)

Móni!
igazad van,de ilyenkor max a pocakosok írnak sokat,ők még ráérnek :)
én speciel gyerekszobabútorak nézek,szoba színeket variálok+jár az eszem a nyaraláson,soroljam még? persze elolvasok mindent,videókt meglesem,de most ennyi

Sense!
megírom majd a gyógyszereket,de apa jönne dolgoznia kell :)
de lázcsillapító+kalcium és Apis mellifica csípésekre,Normaflore,B6 vitamin(hányás,hányinger,bár nem tudom ilyen csöppöknek ebből mennyit szabad bevenni,Míra fél ampullát kapott anno keresztelő előtt) chamomilla,dentinox,fejfájásra,fenistil

Irina!
én csak felismertem a férjedeth. Irina férje,Mesi meg kiabált :)

tegnap esküvőn fotózott :)Sógor klónja nősült :) tök jók a képek,de ki kell szűrnie és van vagy 800 kép :) a digitálisgép átka :)

közben Mírának rövidebb lett sokkal ahzja, Bálint lelkesen KU -zik ha meglát egy kutyát a porszívó és minden zúgó eszköz brümbrüm :)
S MÁR LE IS LASSULT A GÉP MÁSOLJA A KÉPEKET(bocs bekapcsoltam véletlenül a caps locot :)

pusz jók legyetek,holnap megyünk,de még írok :)

Rebekának boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

Regi! Oksa, majd felöltöztetem a Lyányt, és teszek fel rucis fotót. :)

Viranka! Tényleg, Te ismerted fel, én csak kajabáltam. :oops: :lol:

És igen, az első babát váró pocakosok ráérnek... Mi is ráértünk, látszott is. Csak úgy írtuk tele az oldalakat. :)

lmóni! Nem tudom, írtam-e (az előző oldalon van, nem tudom visszanézni), hogy írd le légyszi-légyszi az almafőzid receptjéééééét! Köszi! :)

Zsófi alszik, egyszerre minimum két pelust, és egy takarót gyűrt maga alá.
Azt hiszem Petra alszik pelussal. Szerintem rendszeresítem az ágyában, mert szereti belefúrni a fejecskéjét. Ez olyan baba-dolog. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

elküldtem gép elől :)

Mesi!
almafőzi nagyon egyszerű :)
alma+fahéj összefőz végén étkezési keményítővel besűríted és kész :)
étk.keményítőt úgy érdemes csinálni h. egy kiskanálnyit pici hideg vízzel összekeversz és utána öntöd bele az almakompótba :)

no és kicsipaca már kajabál ...
csók :)

KépKép
viranka

Halihó!

:oops: :oops: :oops: Jó régen nem jelentkeztem, de ugyebár nyaraltunk, majd volt egy napom a mosásra és már mentünk is anyukámhoz a két kicsivel. Apa itthon dolgozgatott, Dávidnak kezdődött az edzések sora. Az apropója a dolognak az volt, hogy jött az unokahugom a két lányával + a tesója nagyobbjával, így mindannyian leköltöztünk Nánásra. Óriási családlátogatásokat tettünk, isteni volt.
A nyaralás nemkülönben, majd kicsit részletesebben is leírom. Bercó viszont állandóan nyűgi volt az utóbbi időben, tegnapra megtudtuk, hogy miért. Betaknyosodott, sőt kezdődő kruppra is gyanakszom, napok óta nem alszom, szóval zajlik az élet. Igyekszem visszaolvasni, majd írni. (Holnap reggel irány a dokibá)

Viszont azt mindenképpen szeretném leírni, hogy nagyon boldog voltam, hogy találkozhattam Veletek a talin. MIndannyian csodálatos emberkék vagytok, a gyerekektől meg el voltam ájulva rendesen. Köszönöm mindenkinek ezt az élményt.
Ennyire sikeredett, Bercó iszonyat nyűgös, a fiúk nem bírnak vele. :?
dmaggie

Heni!

szerintem a csajszi meg meggondolta magát bkocsi ügyben és ezért zaklatott...tuti kinézett vmi másikat és próbált palira venni :)
s hogyhogy anyósék költöznek? grat párodnak az új melóhelyhez :)

KépKép
viranka

Móni!

+még Olimpia is van 8) :wink: bár én még semmmilyen sporteseményt nem láttam :oops: ez az átka h. nem nézek tv-t :oops:

S olyan édi volt Bálint :)
pakoltam a cuccokat és amit MÍrának ígértem Anna és Peti sorozatot is betettem(amit a nagy babanetes talin+akart vetetni :) ) s míg átlapozgattam B. is odajött :) Ő is nézte mikor aztán eltettem éktelen üvőltésbe kezdett 8) odaadtam egy másik könyvet uabból a sorozatból rögtön megnyugodott :) remeélem könyvek utáni lelkesedése Neki megmarad egészen élete végiéig :)

KépKép
viranka

Áronnak és Marcikának boldog hófordulót! :D
Motiot???

Kép

Kép
regcsiken14

Isten éltesse sokáig Lizit, Zitust, Rebekát utólag, valamint Áront és Marcikát!

Gremese, Viranka: igazatok van az Irina férje sztorival kapcsolatban, most már tökéletesen rekonstruáltuk, mi is történt. :-)

Regi: milyen cumitartót vettél Szelinek, amit éjjel is tudtok használni? Én kétfélét láttam a DM-ben, mindkettőn szerepelt, hogy alváshoz aztán ne használjuk, de az egyiknek annyira rövid volt a madzagja, nem is értem, mi gondot okozhatna. Viszont nagyon elkelne valami ilyesmi éjjelre, mert rettenetes, hogy olykor fél-háromnegyed órákat is ott kell ülnöm Ádi mellett, várva, hogy mikor kerül vissza annyira mély alvásba, hogy a cumi már nem érdekli. Mert megtalálja ő ugyan és visszarakja magának félálomban, de mihelyt a cumi 1 cm-rel kijjebb kerül a keresgélési köréből, felsír és felébreszti magát. Márpedig gyakran kijjebb kerül... Köszi előre is a választ!

Maggie, már nagyon gondoltam Rád, Rátok, kiszámoltam, hogy ennyit azért csak nem nyaraltok! ;-) Bercónak gyors gyógyulást, őszintén remélem, hogy nem lesz krupp belőle!
Én is nagyon örültem, hogy megismerhettelek a talin!

Timi26: milyen volt a Rebekka-buli?

Kaqk: mielőbbi jobbulást kívánok!

Bongyi! Életjelet kérünk szépen!!!

És: tudom, hogy másnak ez nem nagy kunszt, de este Ádi hanyatt fekvésből magától eljutott a felülésig, vagyis képes magától felülni -- ez nálunk nagyon nagy esemény!!! A kutyapózból is teszegeti erre-arra a kezét, csak még nem indult el.
Amúgy nagy a nyügi még mindig, de arra gyanakszom, ez bizony már sokszor valami hisztiféle...

Kép
Kép
irina

Irina!
éljen :) tornára még jártok?

pusz mindenkinek,írjatok sokat,tegyetek fel sok képet :)
betegek ne legyetek,fogak babákat ne kínozzák,s vigyázzatok magatokra :) :wink:

vera

KépKép
viranka

Sziasztok!!!!!

Csak ide jutok én is...Bár közben fő a kaja :lol: .

Irina!!!Hurrá, jaj de jó! Nyomj egy nagy csókot a nevemben Ádó őszibarackjára:)Hajráááá!!!!
Heni!Bababkocsis hisztishülyecsaj :twisted: :twisted: :twisted: Egyetértek Virankával! És nehogy visszavegyed!
Kaqk!Remélem már meggyógyultál! :wink:
Viranka!Boti is imádja a könyveket :wink: Lehet, könyvmoly fiaink lesznek :lol: :lol: :lol:
Maggie!Hogy vagytok?????? :?: Remélem semmi komoly....
[/b]
kispocc

Mesi!IRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGY!Jajjj, de jó volt a pocakmozgás! Hogy vártuk, hogy végre jelezzenek a Manók!Bár nincs is okom panaszra, Boti rugdos, csak kívülről :lol: :lol:

Rólunk: Botó tegnap este fél8tól ma 7ig aludt. Hát idejét nem tudom, mikor volt ilyen utoljára :lol: De én olyan hülye vagyok, egész éjjel forgolódtam csak, és bosszankodtam, hogy íme, itt a jó alkalom az alvásra, és nem megy :twisted: :twisted: :twisted: . Boti még nem megy önállóan, csak áll sokáig, és a bébitaxival közlekedik. És este szegényke a parkettán mászott, beleakadt a keze a nadrágkantárba, és lestukkolta a földet az orrával :roll: . Vérzett is kicsit, és volt nagy kajaba 8) , de hamar lenyugodott, megkínáltam egy kis vacsival, rögvest elfeledte fájdalmait!
Menek, főzök tovább!!!
Millió csók!
kispocc

Irina! Ugyanez volt nálunk is... :(
Erre is rá volt írva, hogy kiságyban és járókában ne használjuk, és ne hagyjuk vele felügyelet nélkül a babát. (De tudod, inkább minden ilyet ráírnak, ha gond van, ne kelljen felelősséget vállalni.) Én úgy gondolom, hogy túl rövid ahhoz, hogy rátekeredjen a nyakára; nem nyomja a "lánc", mert szalag, a csatot meg olyan helyre teszem, hogy ne nyomja, nem is szokott elmozdulni, és Szeli most is közepesen vastag hálózsákban alszik (fázós, mint én :oops:), és kívül van a csatja természetesen. Meg én egy szobában is alszom vele. Ezek miatt mertem bevállalni. Így viszont jókat alszunk! :D
Nappal nem használja! Gondolom világosban könnyebben megtalálja a cumit. Meg nappal nem is forgolódik annyit, hogy messzire kerüljön tőle cumija.
Ja! Azt kérdezted, milyen... :lol: Nuk, és a fogóka (vagy mi?) nélküli cumihoz való! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

Hát gyorsban, Anya megkapta a járógipszet, sajnos nem kaphatott könnyített gipszet a gyógyult fekélyes lába miatt :( , de valószínú csak 3 hét és nem 4, ez is jó.
Most otthon van, és pihen, holnap megyünk hozzá, este meg Robival a Szigetre, szerdán pedig fodrász, pedikűr, manikűr, jaj már várom.

Szopi, hát kijött a 7. fogunk, 3 napja, volt 40 perc éjjeli ordítás igaz két részletben, reggel látta Apa, h kint van a foga, most egész jól alszik, viszont ha felébred a kiságyában csak 1/2-1 órát alszik és újból ébred, köztünk, csöndben van reggelig :shock: :shock:
Szóval szopi, hajnalban vagy reggel megy a dolog félálomban, este kicsit macerásabb, 4-5. alkalommal fogdja el, de utána be is alszik azonnal.
Amióta kijött a foga nem annyira szenvedős, viszont csak fekve hajlandó szopizni :shock:
A védőnő azt mondta, h ne erőltessem, de próbálgassam, mivel a tejtermékkel már a szopi ki van váltva gondolom a kálcium és egyebek miatt, azt mondta, ha nem akar hát nem szopizik.
Na azért én minden este és reggel kitartó voltam, és most azért még van szopi, majd meglátjuk meddig.

A hinta szó, az nagyon megy és mindenhová ráncigálja a hintáját :shock:

No hát ennyit rólunk.
Ja és hát Viranakaaa, Olimpia van, én imádom, nézem is rendesen :lol:

Betegeknek akik még nincsenek jól jobbulást.

K.Timi, örülök, h j ó volt a nyaralás
Mesi, hát igen a 2. babavárás teljesen más lehet mint az első :shock:
Regi, de jó, hogy Szeli ilyen ügyesen megy

Tényleg aki menstruál, szóval kétszer jött meg eddig rendben, aztán most semmi, már két hete nem jött meg, babás nem vagyok, a pocim meg görcsölget néha, ez amíg szopi van normális????

Hú ez az almafőzi jól hangzik, azt hiszem meg is csinálom:)
Lányok én már adtam Robesznak tejfölösen habart főzit is, no nem sokat, de azért evett, az baj?
Tegnap mondjuk p örköltet evett galuskával :shock: ezek után gondolom nem, falta.!

Kicsit össze-vissza sikerültem, de Robesz most dobott le egy mécsestartót ami apró darabokra tört, no megyek

Kép
Kép
nektarin

Gratulálok Ádónak az önálló felüléshez!!! :) Mééég, hogy nem nagy kunszt! Dehogy nem!!! :D Minden baba ügyeskedésének örülünk!!! ;)
Irina, Te egyébként olvastad/olvasod a Suttogó 2-t? Én most kezdtem el. Szerintem jó iránymutatást ad azért, én szerettem az első részt is! :) És sokminden ragadt rám belőle!
Kitöltöttem Szelire a tesztet, és főleg Mintababa, de van benne Talpraesett is. A leírás szerintem viszont én egy az egyben Talpraesettre gondoltam volna... ;)

Kép

Kép
regcsiken14

szerintem = szerint

Kép

Kép
regcsiken14

No meg is jött, 45 napra... :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
nektarin

Regi én olvasom, szerintem is vannak benne nagyon jó dolgok, de van amivel nem értek egyet.

Kép
Kép
nektarin

Cukik vagytok, köszönjük, hogy velünk örültök Ádi felülésének!
Amúgy az alvás nálunk is nagyjából rendeződött, már ami a mennyiségét illeti: kb. fél 9-től 7-ig alszik Ádi, ami szerintem szenzációs. Van mindig 4 és 5 között ébredési kísérlete, de eddig még megúsztuk.

Viranka: igen, a torna megy, amíg Ádi nem jár magától (vagy még tovább is, ha a járása nem lesz kifogástalan), csak most két hétig a fülgyuszi miatt nem tudunk menni.

Regi: köszi szépen a leírást! Nekünk Avent cumink van, majd próbálkozom szerezni rá vmit.

Nektarin: ilyen szopis dolgok nálunk is vannak. Mostanában birkózni kell, hogy szopizzon, utána meg úgy szívja, mint aki hét éve nem evett...

Jaj, Kalákákat (Gryllust) hallgatok (most épp a Maszkabált), szétröhögöm magam: "Az igazi férfi dudán játszik / vörös szakálla messzire látszik / az igazi férfi mindig zord / az igazi férfi szoknyát hord". Imádom! :-)

Szóba hoztátok a tejtermékeket: ki mennyit ad? Hogy jön ki a fél liter egy napra (ha nincs szopi vagy tápszer)? Én túrót, babajoghurtot adok neki, utóbbit szinte naponta, előbbit alkalmanként.
Megyek, reklamál az Ádó baba. :wink:

Kép
Kép
irina

Igen, néhol kicsit sarkos szerintem... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Almafőzi úgy ahogy Viranka leírta + én a végén teszek hozzá 1 pohár natur joghurtot, pár csepp citromlevet és 2-3 szem édesítőt. Szerintem így finomabb :roll: :lol:

Olimpiát én is megpróbálom nézni :lol: A megnyitót 2 részletben sikerült is, a többit meg hellyel-közzel :roll: Az összefoglalóra mindig szakítok időt.

Irina ez nagyon szuper :lol: :lol: Nagyon nagy dolog ám egyedül felülni egy babának!!!! Hatalmas gratula Ádónak :lol: :lol:

Nektarin szoptatás alatt össze-vissza jöhet meg. Az enyém régen pontos volt, 28 nap mindig. Most mikor, hogy.

Viranka jó nyaralást és kérünk majd sok-sok képet.

Dettyk azóta már biztos odaértél minden gond nélkül és épp egy finom fagyit nyalogatsz :lol: :lol: Jó pihenést.

Maggie Bercó jobban van?

Kispocc Örülök, hogy jobb a szemed.
Baleset :cry: :cry:
Alvás :lol: :lol:

K.Timi lehet, hogy az én szemem rossz de nem találtam este a fényképeket amiket megigértél :wink: :lol:

Rólunk
Cica megkapta a nagy ágyat. Nagyon örült neki, még összeszerelni is segített 8) Édesen alszik benn. Még tegnap du is ott aludt :lol: :lol:
Amúgy égedelem milyen rossz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most szedtem le a dohányzóasztalról. Egyedül mászott fel rá fogalmam sincs hogyan :shock:
Reggel egy mozdulattal hazavágta a gépem.
Majd 1 órát szenvedtem, hogy rendbetegyem :?
Most a széket bűvöli amin ülök :lol: :lol:
A du alvása után kiviszem a játszótérre.
Ott kitombolhatja magát :lol:

Lányok, pont Ti kezdtek el mentegetőzni és magyarázkodni akik igyekeznek többé-kevésbé, ahogy az idejük engedi, jelentkezni.
Szerintem én többet nem fogok keresni, hiányolni senkit.
Mindenki akkor ír amikor tud és szeretne

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még valami: tennétek be képet arról, hogy mit értetek BÉBITAXI alatt? Már láttam frédibénis lábbalhajtós kocsifélét, műanyag motorbiciklit és egyebeket is e kifejezés alatt.
Itt ez a babataxi: http://www.jatekfutar.hu/altermekcsoportok/babataxi/
Mondjuk az elnevezésnek ez látszik a leginkább megfelelni...

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: