A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

summerfest.battanet.hu/

KépKép
benó

De még mérd meg a lázad. Az eredményt még megvárjuk. Aztán tényleg pihi szigorúan.

Kép
flóra 11

És miért lázasodnak be a kismamák? :shock:

KépKép
benó

ok,mérem

Kép

Kép[/
tancsu

Nem tudom. Szerintem vagy vírus az oka, vagy a kimerültség.A fene tudja.

Benó, gratula a kerek laptetőhöz. :D

Kép
flóra 11

Hú, köszi, reméljük, jelent valamit. :D Pl. most jelentse azt, hogy Tancsu kihúzza az aláírás utánig. :D :D :D :D

KépKép
benó

36,3

Tuti csak a fáradtság az oka a dolognak...

Mentem az ágyba...

Sziasztok

Kép

Kép[/
tancsu

Szerencse, hogy nem vagy lázas. Menj pihenni.

KépKép
benó

Pihizz sokat. Ez inkább alacsony.Talán fázol is és attól remegsz. Pihenj egész nap. Jaj,szegény Tancsu. :cry:

Kép
flóra 11

Én is hozok ide magamnak reggelit. Még nem ettem. Már ehtek,letelt az egy óra a bigyó bevételétől,már másfél is. :)

Kép
flóra 11

Sajnálom, de legalább nem lázas. Muszáj is most már pihenni, néztem, hogy már csak 22 nap van. Nem lehet egész a szülés pillanatáig szatyrokat hajtogatni meg ilyenek, szerintem. :shock: :D

KépKép
benó

Jó étvágyat! Nekem kellene mennem mosogatni. :cry: Időnként jövök, jó? Ma vannak teendőim szép számmal (hozzám képest :lol: ). Szilziről mit tudsz?

KépKép
benó

Szerinted hány órakor hívjam a dokit? 10 körül?

KépKép
benó

Na,itt is vagyok.

Kép
flóra 11

Tegnap elkezdett fájni a fejem, szerintem a kevés folyadéktól, ahogy a Zsuzsi is mondaná, és most szerintem igaza is lenne, ugyanis szombaton alig ittam valamit, mert Toitoi (pottyantós mobil vécé) volt, ami felettébb undorító volt, de persze mentem, én mentem a legtöbbször, pedig alig ittam valamit, hogy ne kelljen menni. Aztán lehet, hogy másnap megjött a hatása a fejfájással. Még most is fáj egy kicsit, de most szlopálok rendesen, itt van mellettem a víz. :D Ügyi vagyok?

KépKép
benó

Szilziről nem tudok semmit. Szerintem azt mondta, hogy három napra Füredre megy. Úgy emlékszem.

Nálunk csak 10-11 körül szoktak eredményt mondani. Szerintem az jó lesz, ha akkor telcsizel.

Kép
flóra 11

Igen,inni sokat kell. Tegnap valahogy én is kevesebbet ihattam. Elaludtam délután és mikor felébredtem szörnyen melegem volt,kiszáradtam. Aztán pótoltam. Sok fagyit is benyaltam meg dinnyéztem is.

Kép
flóra 11

A dinnye tök jó. Emlékszem, kislánykoromban (most is az vagyok :lol:) mindig az volt a bajom, hogy miért nem lehet lefagyasztani, hogy télen is legyen. :cry:

KépKép
benó

Megnézted a Summerfestet?

KépKép
benó

Lefagyasztani nem lehet,de befőzni igen. Én már ettem olyatés jó volt.Persze az már nem az igazi, de azért jó volt. De én nem főzök be.Inkább megeszem frissen.

Kép
flóra 11

Éppmost akartam... :lol:

Kép
flóra 11

Persze, biztos frissen a legjobb. Én se kísérleteznék, de akkor úgy gondoltam.
Szerintem 9-től elkezdek pakolászni, és akkortól már csak akkor leszek, ha erre járok a lakásban (nem nagy táv :lol: ).

KépKép
benó

Benó,nem talál ilyen oldalt.

Kép
flóra 11

Rendben. Én maradok kicsit. Közben én is teszek veszek majd a konyhában, de javarészt itt leszek délelőtt.

Kép
flóra 11

Hm,hm. Akkor a google-be beírod, hogy Summerfest, és a legelső találat.

KépKép
benó

Megtaláltam googln keresztül.

Kép
flóra 11

Egyre gondoltunk. :lol:

Kép
flóra 11

Akkor jó. :D

KépKép
benó

Rengeteg jó program lesz. Miért is néztem meg! Csak a szívem fog fájni. :cry:

Kép
flóra 11

:cry: Bocsi. :oops:

KépKép
benó

Vigasztal, ha azt mondom, én sem fogok részt venni nagyon rajtuk? Meg nem is sokat látni ám a tömegtől. Viszont egy indiai nővel meg fogok ismerkedni, ha tudok. Már tavaly is szerettem volna. :D

KépKép
benó

Gondolom majd a tévé is mutat belőle valamit.Talán ott még jobban is lehet látni.

Kép
flóra 11

Igen, a tévéből mindig nagyon jól lehet látni. Majd megkérdem a Gy.-t, hogy fel tudja-e venni dvd-re, és ha igen, akkor elküldöm neked, oksa? :D

KépKép
benó

Mosogatsz és pakolgatsz közben?

Kép
flóra 11

Hú,az nagyon jó lenne. Nálatok van helyi tévé is? Az adja? Vagy melyik adó szokta? Gondoloma Duna tévé is fog majd valamit közvetíteni.

Kép
flóra 11

Csak pakolok. A száraz ruhákat a szekrénybe.

KépKép
benó

A helyi tévé adja, az biztos, de az olyan érdekes tévé, hol van, hol nincs. :wink: Picit még mosogatok.

KépKép
benó

Mint általában. Nálunk is van helyi tévé, csak nem lehet fogni. Valami különleges hullámhossza van. :)

Kép
flóra 11

Na, most már a 3/4-ét elmosogattam. Nagyon sok volt a sütik miatt meg minden miatt, és nem voltunk sose itthon, ami persze nem baj. :lol: Fáj még mindig a fejem.

KépKép
benó

Mégiscsak be kell vennem egy gyógyszert. :roll:

KépKép
benó

Megmosakodtam, elmegyek a suliba, megnézni, mi a helyzet, beszélni az ig.-val a drámaped.-ról, telefonálni a bácsinak, aztán anyuék, kb. délre itt vagyok. Puszi

KépKép
benó

Még mindig a summerfest-et nézegetem. De már befejezem.

Kép
flóra 11

Menj csak,intézd a dolgaidat.Én pedig megyek befőzni.

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Abbahagytam az alvást! Változás van,ma éjjel itthon maradok és reggel kell mennem dolgozni! Karbantartás miatt megállt kb 10 napra, így délelőttös leszek .

Tancsu nem tévedtél! Barátnőztem volna! De olyan álmos voltam, hogy párom elment biciklivel, engem meg ágyba parancsolt. 5től aludtam 8ig. De 4x felébredtem ,hogy pisilnom kell! Már kezdett idegesíteni de vissza tudtam aludni! Nem is ettem dinnyét!

Kép
muzsuzska

Benó, nekem is fájt a fejem ha keveset ittam! Látod Flóra is igazat adott! Tessék kiskacsamódjára inni! :D :D

Reméljük Timi jól van!

Szilvi merre jársz?

Tancsu, vajon Gergő készülődik megszületni? :D Nem panaszkodhatsz, a drága anyós milyen kedves! :D

Flóra azt álmodtam délelőtt, hogy megjön a pirim! Még mindig várom!

Kép
muzsuzska

Itthon maradtam a nagyfiammal. A másik kettő elment az apjával BP-re aMagyar dal napjára. Az exem mivel újságnál dolgozik,mindig kap ingyen jegyet különféle rendezvényekre, aztán viszi a fiúkat. Legalább eljutnak ide-oda.

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D :D

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!

Legalább kialudtad magad.

Egyébként nem tudom mi van. Én is annyit tudok most aludni, mint egy mormota. :lol:

Kép
flóra 11

Legalább rendes apuka!!!!! Ha férjként nem vált be azért még jó apa lehet! :D Szerencsére!

Kép
muzsuzska

Fogjuk a hormonzavarra?

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: