Sziasztok lányok!
Látom mindenki jól van, sőt vásárlási lázban ég
Én azt várom, hogy megtudjam a nemét, ha kislány, akkor nem sok mindent kell vásárolni, akkor nekiállok majd ruhákat válogatni, Száva után én mindent eltettem.
A vizsgálatokról: Nekem is s védőnő adott egy listát, hogy mit javasol. A vérvételt is a háziorvosnál csinálták meg. Ezenkívül annyit tett, hogy megkérdezte, hogy érzem magam, van-e panaszom, a szivemet, tüdőmet meghallgatta és csinált egy EKG-t.
lepecsételte a kiskönyvemet, és azt mondta, csak akkor kell mennem hozzá, ha van valami panaszom.
Az meg remélem nem lesz, úgy örülök, hogy egyre jobban érzem magam. Csak a délutáni, esti pokoli fáradtság nem múlik.
Zetibebi, köszi az emnióval kapcsolatos véleményedet.
Én is kérdeztem a dokit, hogy tud-e valami nagyon profi dokit ajánlani, akihez elmehetnék, de azt mondta, hogy ezt nem lehet, jelentkezni kell, és adnak időpontot, nem válogathatom meg, hogy kihez megyek.
Tavaly még volt a Schöfibe ilyen lehetőség, fizetősen, de már sajnos megszünt. A Telki magánkórházban csinálnak még amniót, de úgy tudom, hogy 170 ezer ft. Ezt nagyon sokallom, 30-40-et még kifizetnék érte, de ez rengeteg.
A Szabolcs utcai is megszünt sajnos

Most a Sote 1-en csinálják, meg még lehet, hogy a Máv-ban, de gondolom oda mehetsz, ahová tartozol, mi a Sotére.
Bár a dokim azt mondat, hogy mindengyik doki jó, aki erre van szakosodva. Remélem.