Sziasztok!
Ma ettünk almapépet! Nagyon izlett neki, evett kb.5 kiskanállal.
Remélem neml esz baja töle. a végén már nagyon türelmetlen volt, és tápszert kellett adnom , gyorsan bekajolt egy egész üveggel! (220gr,). Na mindegy, de a lényeg, hogy izlett neki. Majd holnap kap megint, aztán meg barackot. Nem egyszerű vele, mert nagyon mohó, és türelmetlen. Holnap majd le is fényképezzük, de ma nem volt szabad kéz
Nono
Nem a gyógyszertől ment el a babám, hanem elmentem a dokihoz, hogy már 2 hete nem jött meg, de a teszt negatív. Azt mondta ő még nem lát semmit, de két hét mulva menyjek vissza és megvizsgál. Nem mentem, mert megjött. Aztán mégis visszamentem, hogy babát szeretnénk és vizsgáljon meg, erre felírta a peteérés segítő gyógyszert (ez volt a costylbegit), és azt mondta szedjem be, ha nem sikerülne teherbe esnem, ne is menyjek vissza, kezdjem el a jövő hónapba is. Ekkor kerültem a babanetre, mert a sikertelen első hónap után utána néztem, hogy miis ez. Ott tudtam meg, hogy követni kéne UH-val, hogy van-e egyáltalán peteérésem, vagy történik-e valami. Ekkor fölhívtam a dokit, és kértem, hogy csináljon UH-t. Na jó, ha ragazkodok hozzá csinál. Látott is érett petét, és mondta, hogy 2 hét mulva mehetek kontrolla. Innen lerövidítem a történetet, a lényeg, hogy pozitívat teszteltem, és örömmel menten vissza. Ettől fogva nem csinálltunk mást, csak 2 hetente ultrahangozott, semmilyen más vizsgálatra nem küldött. Mikor rákérdeztem azt mondta a 12.hétig ő babonábol nem küld sehova. Kicsit furcsálltam, de hát tudtam is én? Bíztam az orvosba. Hiába mondtam neki, hogy előző hónapba az egész család elkapta a kalici vírust, azt mondta, az nem számít. Hát mint kiderült nagyon is számított, mert kb. a 10héten (akkor már egy kicsit ki voltam borulva a dokitól, és a két hetes vizsgálatoktól, meg attol, hogy nem mond semmit, csak egyfolytába azt, hogy ez még bármiis lehet), közölte, hogy szerinte itt valami nincs rendben, és menyjek már át egy másik dokihoz, hogy ő mint mond.

Teljesem kiakadtam, hazafele már egyfolytába bőgtem, de sikerült másnap reggelre az anyósom dokijához egy időpontot kérni. Ott kiderült, hogy már 3 (!) hete halott a babám, és másnap reggel megműtenek.
Ezután szerintem senki nem csodálkozik, hogy a 2.terhességemnél nem ehhez a dokihoz mentem. Mert sikerült a műtét után a 3.hónapban az első próbálkozásnál sikerült teherbe esnem, és hál'istennek minden rendben volt.

Ja, a történethez hozzá tartozik, hogy a nővérem a mai napig ehhez a szemét ládához jár, és a multkor megkérdezte a doki, hogy mi van velem, mert olyan régen látott
Fú, de sok lettem! Be is fejezem. Bocsi, ha valakit nem érdekel, légyszi ugorj át.