[quote]S írta:zóval nagyon úgy néz ki, hogy baba lesz a dologból. A döbbenet meg annak szólt, hogy most mindketten kizártnak tartottunk, hogy terhes legyen, mert két hete nem volt semmi, és elvileg akkorra esett volna a "termékeny" időszak. Aztán ott van az is, hogy a Kedves koraszülött volt, és esélye volt annak, hogy esetleg soha nem lehet terhes, no meg nekem is volt egy olyan balesetem, ami miatt akár részemről is akadhatott volna probléma. Végül ott volt az, hogy előtte minden írott és íratlan trükköt bevetettünk arra, hogy teherbe essen, és nem volt semmi, most meg egyáltalán nem törődtünk ilyesmivel. Szóval a döbbenet ennek szólt, de talán helyesebb szó rá a meglepődés.
Hogy mennyire örülök a dolognak? Az az igazság, hogy fogalmam sincs!

De tényleg! Egyszerűen nem tudom felfogni a dolgot, de mindenképpen jó érzés. Szóval örülök neki, csak még nem fogtam fel. Az csak-csak belement abba a kemény fejembe, hogy a Kedves pocakjában van egy ici-pici emberkezdemény, és már kezdem az is elfogadni, hogy kismama lett, de azt sehogyan sem tudom felfogni, hogy ez azt is jelenti, hogy én majd apa leszek. Gondolom idő kell hozzá... Egyelőre ott tartok, hogy aggódok egy kicsit kettejük miatt, pontosabban igyekszem nagyon vigyázni rájuk, néha talán túl "gondoskodó" vagyok.
Érdekes egyébként, hogy 2 hete, amikor fájni kezdett a hasa a Kedvesnek és hányingere volt (tegyük hozzá, hogy ilyen azért elég gyakran elő szokott fordulni, mióta nem szedi a fogamzásgátlót - egyébként pont ezért írta fel neki a doki), akkor egyetlen módszert találtunk, amitől jobban lett: simogattam a hasát. Vicces, nem?

Most pedig már kezd rendszeres esti "programmá " válni, hogy megsimogatom a "pocakját" (na jó, ez erős túlzás, mert még csak kb 2 hetes terhes lehet).
Kedden megy majd a nőgyógyászhoz hogy ő is megerősítse a terhességet, meg elmondja, hogy miket kell csinálni. Persze anyámtól is megkérdezhetnénk, de egyelőre rajtunk kívül senki nem tudja (na jó, meg akik a privát blogot olvassák). Arra gondoltunk, hogy majd karácsonykor egy apró dobozban átadunk valami babára utaló dolgot a szülőknek, mondjuk olyan szöveggel, hogy "szeretnének egy kis apróságot adni nektek..."
Na, látszik, hogy kezdő vagyok még a terhesség témakörében, rám is szóltak, hogy nem 2 hetes, hanem minimum 4 hetes az asszony, mert a heteket az előző menstruációtól mérik.
Ezúton is köszönöm a felvilágosítást!