2003.12.01 12:55
Melyik kórházban "nőttél fel"? Ezt a törökbálintit ismered? 2003.12.01 14:06
!
Színte hihetetlen,hogy megmaradtak pedíg mindössze 4 éves koromíg ment így. A legtöbb ember nememlékszik a kisgyerek korára. 10 hónapos koromban történt dolgok előjönnek. Emlékképek,anyukám,a régi lakásunk,játékaim. Ezért hiszem,hogy a gyerekek gondolkodnak,emlékeznek,és már van tudatuk erre az időre. Vannak megható emlékeim is. kb másfél éves voltam,amikor színtén éjjel bevittek a kórházba. Én is infúziót kaptam. Akkor még anyukákat nem engedtek be a kórterembe. Nekem mondták,hogy ne sírjak,ne lássa anyukám. Én is emlékszem,anyukám is emlékszik: Feküdtem az ágyon felemeltem a fejem,és integettem,és mosolyogtam ki anyukámra,aki a folyosó végén állt,az ablaknál,és közben potyogtak a könnyeim. Nemazért,mert fájt,hanem azért mert láttam anyukámon,hogy aggódik,és sír. Megakartam nyugtatni,hogy jól vagyok,és ne sírjon. Ezt évekkel később meséltem el anyukámnak. Aki alíg akart hinni a fülének,hogy én erre emlékszem. Pedíg igen. És nem csak erre az egy esetre,hanem az összesről van emlékem. Ezt azért írtam le neked,mert igaz,az,hogy nem szabad mutatni a gyerek előtt,hogy pánikolsz,mert ő azt megérzi. (lásd a pélldám). Próbállj amennyire csak tudsz higgadt maradni,tudom könnyű mondani. De egyébként az nagyon jó,hogy bent lehetsz vele. Ha anyukám ott lehetett volna velem,akkor szerintem nem emlékeznék ezekre,mert nem tűnt volna fel,hogy valami nem stimmel. Mert ha anya ott van akkor minden rendben. Legalább is úgy érzem így fogtam volna fel,és eszembe sem jutott volna,hogy valami van.
! Tényleg,nagyon jól csinálod,és csak így tovább!
Külömbenis,minden rendben lesz,és van is!Puszi 2003.12.02 09:16
Próbáltam én erős maradni, de az infulzió már nekem is sok volt, mikor kikötözték az ágyhoz a kezét, lábát
Akkor sajnos én is előtte sírtam, bár akkor nagyon rosszul volt, nem hiszem, hogy érzékelte a dolgot.
Azért még reménykedem, hogy mi megússzuk. Tegnap este már megint nagyon köhögött, de most nem krupposan, hanem inkább hurutosan, remélem már szakad fel neki a cucc
De azért alig bírtunk aludni a férjemmel, a végén már magam mellé vettem, hogy mindent halljak. Persze így nem tudtam aludni, aztán mikor jobban lett, visszaraktam a kiságyba. 2003.12.02 14:00
Akkor most a szüleidhez sem mentek?
2003.12.02 20:20
(hasikája),
(szépen nőtt a súlya) mire hazaértünk már rosszul is volt. Felhívtam az orvost..biztos nem kakilt volt a válasza..HÁT ELÉG DÜHÖS LETTEM, este volt kaki. Dél felé felhívtam újból akkor már hányt is..
2003.12.03 06:26
! 2003.12.03 11:15
Látom nektek is kijutott a bajból
Jobbulást és írjál! 2003.12.03 12:42
2003.12.03 20:05
Na jó tudom én hogy van,ha az embernek ezer dolga van. De jó hogy nem kel főznöd!
2003.12.05 17:54
Még a szaloncukrot is nekem kellett elvennem. Háromszor találkoztunk a mikulással és mind a háromszor ugyan igy reagált.
Biztosan nem volt neki szimpatikus a srácc.
2003.12.09 14:08
2003.12.10 15:27
Már csak a 3szomba,wc,fürdősz.,van hátra
Ez nagy szó,mert eddíg,ha aludt is csak halk dolgokat lehetett csinállni,mert rögtön felébredt. Ha meg fennt van,akkor aztán max porszívózni,mosni,és teregetni hagyott. Úgyhogy most megengedek magamnk egy kis lazítást,jöttem netezni,sőt még egy csokit is benyomtam gyorsan
És ezt gyorsan le is írtam,mert a következő pillanatban még elszáll.
Velem sem foglalkozott igazán. Örülök is neki,mert jövőre bölcsibe szeretném adni. Uncsizik velem egy idő után,de a gyerekekkel me elvan,na meg az sem utolsó szempont,hogy ott egy kicsit gatyába ráznák,és nem csak kényeztetnék.MEGNEVELNÉK,ami nekem nem megy. Vagy nem nevelnék,csak keresztül néznének a hisztijén,mi nekem nehezen megy.
Most már toporzékol,befeszíti az öleit elölredől,és úgy ordít,ha nem tetszik neki valami
Jövő héten nagy nap lesz! Terror Dominik 1 éves lesz
Csinálltatunk fényképes tortát,"kissebb" családi összeröffenés lesz
Már nagyon várom
Na meg mindjárt itt a karácsony
Az 5 órai kelések,már nagyon fárasztottak.
Imádom ezekért a dolgaiért. Ja még egy fontos kérdés,ti hogyálltok fütyi téren? Meddíg lehet visszahúzni a bőrét? Na erre is olyan pipa lettem mikor a tanácsadáson voltunk
Azt kérdezte tőlem a dr néni,hogy visszaszoktam-e húzni a fütyién a bőrt(a hangsúlyba benne volt,hogy már rég kéne) Mondtam,hogy igen(hál isten nincs neki letapadva). De ez a kérdés? Amikor Dominik megszületett rögtön megkérdeztem,hogy mikor kezdjem el,erre ő azt mondta,hogy 1 éves koráig semmiféle képpen sem. De aztán mégis elkezdtem,mert a fiús barátnőim mondták,hogy minnél előbb csináljam neki. Most meg színte rámripakodott,hogy már rég el kellett volna kezdenem Könyörgöm ő még egy szóval sem mondta azóta. Hagytam az egészet,arról már nem is beszélve,hogy észre sem vette,hogy beteg a gyerek. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
2003.12.10 21:22
2003.12.11 21:37
Segített a nagytakarításban, mert igazatok van, hogy a gyerkőc mellett nem egyszerű. Olyan jó volt, végre elszabadultam vásárolni is, az összes gyeeknek megvettem az ajándékot a családban, jó volt válogatni a játékok között
Ráadásul megint beteg a Gergő
Vagy még mindig? Lassan 4 hete non-stop, kezdek én is besokallni. Most is gégegyulladás, de a doki szerint nem fog fulladni. Há nagyon remélem. A bőre is megint ekcémás
Megbeszéltük a párommal és ha végre meggyógyul, el fogunk menni mi is homeopátiás dokihoz. Egy próbát megér, én már nem akarom állandóan antibiotikummal tömni, kb most szei a harmadik adagot ebben a hónapban

Szerintem ismerjük egymást a baba-mama klubból. Legalábbis a Szilvi-Ábel nevek stimmelnek
Sajnos mostanában nem tudtunk menni a betegségek miatt, és hétfőn se tudunk
talán jövőre.
Tavaly meg már ott figyelt a prücsök a fa alatt
Azelőtt hol laktatok? 2003.12.12 17:03
2003.12.12 20:17

Én is abban reménykedem, hogy karácsonyra rendbe jön a fiam. 2003.12.14 16:16
2003.12.15 17:38
Hétvégén beszereztük a hiányzó ajándékokat és elkészültek a mézeskalácsok is a fára, olyan fini illat van
Meg is jött a hangulatom
Szerencsére Gergő is jobban van, kopp-kopp
Egy próbát megér szerintem is. Pláne, hogy ilyen érzékeny a gyerek, ekcéma, krupp...
Gergő az adventi kalendáriumból akarja megenni az összes csokit
17.-e pl már hiányzik
2003.12.15 20:35
2003.12.18 08:46

2003.12.18 09:16
Jobbulást minden babának
Volt fényképes torta(jól összekente magát),sok alyándék,vendég
Nagyon élvezte,de én is. Előkarácsonyi hangulat. Bár diétáznunk kell még azért kicsit megkóstolhatta a tortát.
Egyszer Xsaraval voltunk a babaklubban,ahol sikerült elkerülni egymást Judyval
,és szerintem én is láttalak ott
Ábel fiad neve maradt meg bennem,mert az ő neve sem szokványos. Te is szőke vagy ugye? legalábbis világos a hajad,ha jól rémlik.
Ti is készültök már a karácsonyra? Dani felfogja,hogy jön a jézuska?
Anyukám 3 féle krémmel fürrdetett,külön a végtagjaimra,a törzemre,és az arcomra. Dominik hál isten eddíg csak a Jonsons termékeit nem bírta. Ja és az asztmából a mai napíg visszamaradt egy ekcéma jellegű kiütés,ami a kezemen van. És ha beteg vagyok még be is durran,és még csúnyább lesz
Viszket,fáj,sebes,aztán húzódik. Mé a mai napíg nem kaptam rá megfelelő krémet,vagy gyógszert.
Ez a fránya idő biztosan.
2003.12.18 14:36
Hányós-fosós vírus keringett a törökbálinti kórházban is, de azt szerencsére mi megúsztuk, mégcsak az hiányzott volna...
Úgyhogy el is teszem a csokikat, mert követeli ám, mutogat rá ezerrel...Még nem értem el a homeos dokit, akt ajánlottak, de remélem a krupp mellett erre is kapunk gyógymódot.
Gergő is szánkót kap karácsonyra. 2003.12.19 20:31
Képet nem tudok felrakni,mert béna vagyok
Nemértem miért nem megy? Scenelünk van,nem tudja valaki,hogy hogyan kell felrakni? Addíg stimmt,hogy mell. feltöllt. gomb,aztán megkeresem a dokumentumot,ami Domiról van,és valamiért nem töllti fel ide. De miért? (mellesleg regisztrálva is azért nem vagyok,mert valami nem sikerült,azóta meg aszerkesztő,csak ígérgeti,de semmi)
2003.12.20 21:02

..
2003.12.22 08:43
Készségfejlesztő,foglalkoztató játék. Asztalka szerű valami,amin mindenféle ügyességi,és gyakorló,"agytornáztató" játékok vannak. Campónába vettük a lenti nagy játékboltba. Szerintem nagyon szupi
Már csak csomizni kell. Anyukám már elkezdett főzni,fő már a tölltött káposzta. Apa is csak délelőtt dolgozik
Nekünk már ez is karácsony

NAGYON BOLDOG,ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT

KÍVÁNOK!

2003.12.23 12:59
Nagyon várom már, hogy Gergő mit szól az egészhez

2004.01.04 14:18
2004.01.07 14:50
Jó volt egyálltalán nem bántam,hogy nem mentünk sehová. Terrorkám a régi,bár nemakaromelszólni magam,de mntha "halkulna" a drágám
Képzeljétek már nem forralom neki a vizet,a babavizzel szépen átállt,és semmi gond,valamint forralt tejcit,vagy kakaót iszik reggel,és este. Sokszor nem is kéri úgy belakmározik vacsira. Azért tértem át a tápszerről,mert ő tul.képp már mindent eszik,és a védőnénik szerint már elég neki a tejci. Észre sem vette,hogy nem tápszert kap,simán elfogatta,és hál isten semmi gond. Egy kis zabagép
Jó húsban van,azt meg kell hagyni
Mikor eszik kér egy kanalat ő is és szépen próbálgatja kimerni a kaját a tányérból,persze kisebb,nagyobb sikerrel. Reggelizni,mostmár abszulut egyedül óhajt csak. Katonákat csinálok neki,és szép sorban megeszegeti. Tegnap pl a sajtot,és a sonkát szétválogatta,és különrakta őket. A sajtot az asztalra,a sonkát pedíg az etetőkére rakta,és utána külön-külön megeszegette őket
Tök ügyi.
Nálunk is minden csörög,zörög zakatol. 2004.01.08 18:15

2004.01.09 14:22
Kakaót én is meg akarom próbálni lassan.
2004.01.09 15:59
2004.01.10 14:09
De jó végre tölletek is azt hallani,hogy rajtatok lóg a gyerek,meg hogy elkényesedett,és kis hisztike is van
Dominik mindíg ilyen volt.
Most akkor én írhatom végre,hogy Domikám el van magában max 5 pecig,már nem "annyira" hisztis,ill. szerintem már kezdi érteni,hogy nincs értelme. pl,ha elkezdi,akkor be kell mennie a szobájába,és amíg hisztizik ki sem jöhet. Ezzel a módszerrel már odáig jutottunk,hogy vagy el sem kezdi,vagy 1 percig puffog a szobájában,és mintha misem történt volna kivonul. Ez iszonyatosan nagy szó
Ma már egy kicsit hagyott főzni,és mosogatni is.
Nézzd vissza amiket én némelyik topikban keseregtem,mást sem csinálltam csak panaszkodtam,és hál istennek mindíg kaptam 1-2 jó szót
Mi újs az Andival,és a kis Lilivel? Puszilom őket!
? De jó neked!,és hogy tetszett? Nyertetek? Rulett,vagy más? Gergő megy már? A decemberi Kismamában van egy cikk a kruppról. Még én sem olvastam el,de ha érdekel,akkor elolvasom és leírom a tartalmát,hát ha van benne valami érdekes.