Remelem mindenkinek olyan jol telt a szenteste, mint nalunk!
Csics!

Nagyon sok örömet a kis csöpp Gergöhöz!!!Es sok türelmet es kitartast a ketgyerekesseghez!
Kryss
2003.12.25 11:21

2003.12.25 14:31
Remélem, hamar hazamehetnek a kórházból! 

2003.12.25 17:57
) Másnap csináltam még egy tesztet és az tökéletesen szép két egyforma volnal lett, szóval hajrá!! Szerintem tesztelj újra (nekem mindig van itthon tesztem
)!!! És kívánom hogy sikerüljön!! 2003.12.25 19:40
!
! Köszi szépen, akkor majd szólj hogy mikor talizzunk valamikor az ünnepek után.
. Ez idő alatt kiszerelt apa két izzót belőle, már mindent csináltunk az égősorral, de semmi, aztán kb 10 perccel az előtt, hogy Lili felébredt volna, egyszer csak kigyulladt, azóta még a fához sem nagyon merünk hozzányúlni
. Állítom ezeknek az égősoroknak lelkük van
, persze megbeszéltük, hogy még idén veszünk egy másikat. Persze a mostani se több 2 évesnél.
.
.
.
, fel is vettük videora. Az ajándékbontásba is percek alatt belejött, a fa építőkockák nagyon tetszenek neki. Ja és vettünk neki egy olyan fürdőjátékot, amit fel lehet a kád szélére tapasztani és ha vizet önt bele, akkor forog, a többi játékot már ki se veszi a tartókából, csak ezzel játszik
.
2003.12.25 20:45
(mama ömleng, ömleng
)
2003.12.26 18:20
A családnak is csináltam montázst a kis karácsonyfával
2003.12.26 18:35
2003.12.26 18:52
2003.12.26 20:24
2003.12.26 21:23
2003.12.27 10:25
Remélem, erre nem kerül sor. Közben a Máténak a 3 hónapos oltását valszeg kicsit rosszul adták be, és az oltóanyag egy része a zsírszövetbe ment, ahonnan csak nagyon nehezen szívódott fel, vele a sebészetre kellett járni, mert nagyon bedagadt, és ott kapott higanyos párakötést. Szerencsére 2 hét alatt teljesen elmúlt, így nem kellett felvágni. Szóval zajlik az élet nálunk is.
2003.12.27 16:04
2003.12.27 18:50
Nekem meg ilyenkor van jobban idöm netezni.
De ehhez csak 10 kiló... Azért kaja után akkora a pocakja, hogy csak úgy dagad, és a lába is hurkás. 

Ahogy irtátok, elképzeltem, hogy Juli rágcsálja a felfüzött pattogatott kukoricákat
Az nem is veszélyes

2003.12.27 21:58
az ajándékokra még annyira nem mozdult rá. Anyukáméktól kapott egy mágneses táblát, amire mindenféle formát, később betűket, számokat lehet tenni + van hozzá kréta és szivacs is, az egészet össze lehete csukni egy bőröndnek. Msekönyvet karácsonyi történetekkel, sapka-sál együttest, színes, csíkos harisnyanacit, tesómtól pedig egy C&A kord kantáros nacit.
Aztán elmúlt a láz, utána sógornőmék adták át a mikrofonos-zenélős kazettásmagnót, kifejezetten gyerekeknek készült. Beletettünk egy kazettát és majdnem betojtunk a röhögéstől, mert elkezdett táncolni és lalalázni a mikrofonba, körbedenszelte a lakást a táskarádióval
Azóta minden reggel a sátorból kiveszi és azzal ébresztőzik
Alvás persze nem volt, mert úgy terveztük, hogy ott fog a nagy ágyon ebéd után. Először úgy tett, mintha, aztán persze huncut módon mégsem. Csak a kocsiban tudott kb. 10 percet, amíg átmentünk a dédiékhez, akik végig sütivel akarták tömni Danit, végül a férjem megelégelte és az összes sütit kivitte a konyhába
, ráadásul 3 számot is
Annyira jó volt! Tök profi berendezés volt 2 tv-n ment a szöveg, listából váléaszthattunk. Nem elsőnek, "csak" másodiknak mentem ki kornyikálni
Varga Miklós: Európa, Olivia Newton-John: Hoplessly devoted to you és Máté Péter: Egyszer véget ér számaival "debütáltam"
(1 hétig)
2003.12.28 00:01
) Mi is kaptunk egy fél szobányi ajándékot, teli autóval mentünk és azzal is jöttünk haza. Az a süti mennyiség ami ott várt minket és még ráadásul mi is vittünk, hát szóval alig győztünk mindent végigkóstolni
. Voltunk ott a közelükben rokonoknál, meg barátoknál is. Kaptunk egy pár helyen beiglit is, így ennek köszönhetően 5 fajta beigli van most itthon
. Lehet lefagyasztom egy részét, mert vétek lenne kidobni, egyik finomabb mint a másik, de megenni meg nem hiszem, hogy bírom majd. A párom pedig 1 féléből ehet csak. Lili egy tünemény volt mindenhol, a karifákat jól megnézte, mutogatott rajta ismerős dolgokat, de sehol sem rángatta meg. Csetreszek nálunk is gyűlnek, szerencsére apukámék megkérdeztek minket, hogy mire lenne szükségünk, és azt is kaptunk. Anyosoméknál sajnos nem ez volt a helyzet.
.
. Tegnap eszembe jutott, hogy van még itthon Hydrocortisonos krém. Hát bekentem azzal és úgy néz ki, hogy használ. Már sokkal szebb a háta, lehet mire elmegyünk a dokihoz, már nem is lesz mit megmutatni
.
. 2003.12.28 08:24
Ja és 1 méter alatt az összes habkarika meg lett csócsálva
Csak úgy a fáról
Puszi
2003.12.28 10:09
2003.12.28 11:26
. Persze, a gyerkőcök csak 1/2 11 felé aludtak el minden nap, metrt itthon még ki kellett próbálni az összes új játékot
.
!!!
!
. Tegnap már haza is mentek, úgyhogy bármikor felbukkanhat 

!
, de az is megy a többi mellé.
.
, de az dzsem a kukában végezte, nem mertem odaadni.
.
. Ráadásul délután megint megyünk 

. 2003.12.28 18:29
Én biztos nem mernék karaokezni, nagyon gyáva vagyok alapvetően.
Sajna a nagy zabálás be is tett nekem, úgyhogy nem elég hogy visszaestem a megfázásomba, még görcsöltem is. Na nem baj legalább megtudtam hol van az ügyelet
2003.12.29 08:57
Én is használtam már Bettinél a Hydrocoltisont, amikor a nyaka ki volt pálva és semmi más kenőcs, púder nem használt, de mivel szteroidos, nagyon rövid ideig lehet használni én úgy tudom. De többiek, javítsatok ki, ha nem így van. Most a nagylányom arca is tök száraz, ő keni magát a Betti kenőcsével. Remélem használ.
2003.12.29 10:11

2003.12.29 11:03

(kicsit könnybelábadt a szemem, eszembejutottak a 70-es évek bulik... majd írok mailt) 2003.12.29 11:49
Azok a szép idők!
Meg a nyers tojás ivás
brrr...
Már késő lenne énekesi karrierbe kezdeni, pláne itt Mo-on
Majd a második életemben.
Így maradt itthonra.
Így sem éjjel, sem napközben nem lehet rendesen wc-zni. A danihoz pedig állandóan németül karattyol, mert így ragad rá.. Engem is piszkál miért nem beszélek vele csak németül, mert gyerekkorban a legkönnyebb megtanulni. Ezzel egyetértek, csak mivel én sem beszélek hibátlanul, csak rosszul tanulna meg, na meg én vagyok az anyja nem?, akkor az anyanyelvet tanítsam már neki? Egész más lenne, ha mondjuk echte német lennék, akkor biztosan németül beszélnék vele. na, mindegy... péntekig élvezzük még a társaságát.
Addig viszont Harry Pottert olvasok.
A másik nagy kedvencem a patchwork, még sosem csináltam, de annyira nem lehet vészes, varrni tudok, majd vmi kisebb darabon próbálkozom. 2003.12.29 12:13
Ajandek hegyeket kapott, legnagyobb sikere a csuszdanak volt-van, alig lehet leszedni rola. De nagyon aranyosan jatszik a babaval is, eteti, altatja, meg a jatekbabakocsiban setaltatja.
Vegre kibujt a hianyzo bal harmas foga is, nincs tobb foghij.

Remelem megint csatlakozol a pocakosok klubjahoz!
Olyan jo erzes! Kicsit meglepodtem hogy ennyire koran. Igaz Emiliat is ereztem a 17het korul, de most meg a 16 -at fejezem csak be. Lehet hogy azert mert ilyen gebe vagyok?
Nekem is ossze kene vadasznom a netrol az iromanyaimat, mert amugy nem irtam es most osszehasonlithatnam a torteneseket a mostani Pocaklakoeval.
2003.12.29 18:35
Nekünk van diófánk és az idén rekord mennyiségű termett, úgyhagy legalább a belevaló ingyen volt.
)
. Szóval ott kiabál
2003.12.29 19:40

) fantasztikusak, ma a nagy a páratlan számokat kezde el sorolni, teljesen magától (persze ö nem tudta, hogy ezek a páratlan számok, csak úgy kezdte el sorolni, hogy 1, 3, 5, 7 stb. (33-nál mi álllitottuk le, hogy elég lesz)). Tudom, ez nem tünik különlegesnek, nagy dolognak, viszont én tudom, hogy mit tudnak a környékünkön a nála 1-2 évvel idösebbek. Hát ezt még böven nem! Söt másokat is meg tud lepni. Pl. egy ismerös nénitöl megkérdezte, hogy hány éves. A néni azt felelte, hogy mindjárt 60. Erre a fiam rákérdezett, hogy akkor te most 59 éves vagy? 

2003.12.29 21:51
eddig minden rendben, remélem maradt még egy kis szívósság tartalékba, mert amilyen eleven még bőven számíthatok szaltókra 
2003.12.29 21:52
2003.12.30 10:51

2003.12.30 18:26
2003.12.30 21:19

Én pár képet veszítettem el, de a szívem szakad meg a megismételhetetlen pillanatokért.
Nálunk el sem hiszitek, de egy nagyon gagyi helikopter volt a menő 24-én.
A szaladgálás pedig...És még mindig szerez be sajnos kék foltokat, és mutatja, hogy bibi. 
2003.12.30 21:34
Mit jelent az, hogy nincs mit tenni vele? És mi köze ennek a szopihoz?
2003.12.31 10:40
2003.12.31 13:37
2003.12.31 18:15
2003.12.31 20:20
Mai új szava a csüccs. Csodálkozom is, mert teljesen jól mondja ki. Megy, mondja hogy "csüccs", és már tolja is ki a fenekét hogy leüljön
Olyan édes a kis fokhagymagerezdjeivel ahogy tolat hátra
Az evés is nagyot javult mostanában, mert eddig csomó kaját nem evett meg, ami új volt (pl. rántott dolgok, szelethusi), és most bk. 2-3 hete elkezdett rendesen harapni, rágni mindent. A szendvicset se katonázzuk már, hanem harapja (azért nagy szó ez, mert még mindig csak 8 foga van). Tegnap este megevett 2 rántott csirke alsócombot meg egy csomó sült krumplit
Ma meg életébwn másodszor evett levest. Jól teleraktam grizgaluskával meg zöldséggel, és tök jó étvággyal ette
Úúúgy örültem neki.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint