sziasztok,... húú mennyit írtatok, és mennyi témában! és még csak ezt az oldalt olvastam el!
elan: pancsis kép nagyon jó, nálunk is apa fogja így Milánt és akkor ezerrel megy a locspocs, úszik a fürdőszoba. tegnap már a nagykádban fürdött a manó, egy müanyag ien... tartó-szerű izébe kell beleültetni, és jósok vizet engedtünk, hogy szinte csak a feje látszódjon ki. hogy hogy élvezte... mutatok majd képet.
stella: ébredés nagyon cukii
Márti, ez a csokor... legutóbb 2007.05.19-én kaptam csokrot apától. akkor volt az esküvőnk.

viszont ma hozott reggelire lángost.
Bari: nagyon csini vagy... mikor lesznek nekem ilyen lábaim???
Oszman: pulsatillát nekem szüléskor kellett szednem. adjam apának is allergiára? meg ne szüljön nekem...
védekezés: mi sehogy...
Szilvi: azért elég jól haladtok a pakolással sztem - legalábbis ahogy írod, abból ez jön le.
képzeljétek, a fiam azlvásban már csúcs! eddig is jól aludt esténként, magától aludt el este 9kor, és reggel 6ig nyomta. viszont megszokta hogy a nappali alvásoknál a babakocsiban van tologatva, és úgy alszik el. na most tegnapelőtt betettem az utazóágyba (hogy szokja azt is ha megyünk valahová esetleg), na hát vagy 1 órán át altattam el a seggét ütögetve, arcát simizve.. nem tetszett neki. tegnap ebéd után is beleraktam, gondoltam odakészülök mellé a kertbe, viszek egy széket meg egy flakon vizet, és mire visszaértem, elaludt.

3 órán át aludt.
és most pedig tegnap este 9től, ma reggel fél8ig aludt! mi van ezzel a gyerekkel?
rongy: nekünk úgy van/volt, hogy a kiságyban egy textilpelus volt a feje alatt. na most azt gyűri az arcába már elalváskor, de én nem szoktam elvenni tőle.
na megyek, visszaolvasom a többi oldalt is.