A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Cupp...jó reggelt!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szent Isten! Mikor fogok én ennyit visszaolvasni?? :lol:

Kép
flóra 11

Szia Tancsu! Nem tudok semmit, mert még nem olvastam vissza. Látom volt már a Zsuzsi is, elment az anyukájához.
Volt a Benó is. Te még itt vagy, szerencsére. :D

Kép
flóra 11

Annyit elolvastam,hogy sírtál és a párod vigasztalt.

Tancsu,ez csak egy véletlen volt,ne sírj ilyesmi miatt! Ez bárkivel előfordulhat. Ettől a babával még nagyon jól fogysz bánni. Hogyan hozhatod ezt a két dolgot összefüggésbe? Nincs semmi köze egyiknek a másikhoz. :wink:

Kép
flóra 11

Látom,akkor hármunkat is áld a sors a közös képviselővel. :lol:

Zsuzsi,ugye, hogy milyen esetek is vannak. Az a nő abban a történetben, hát az borzasztó. Én már most tudom,hogy lombikig nem megyek el. Na, jó, de az én esetem más,mert nekem ugye van három fiam, tehát ha nem jön össze, akkor sincs akkora gáz. Csak csalódott leszek, hogy a F.-nak nem tudok babát adni. Aztán bánatában lehet, hogy odébbáll, ahol majd lehet gyereke. :( Na,de ilyenre nem is gondolunk! Hess,hess! Csak pozitívan kódoljuk magunkat. Rendbehoznak és ott lesz az a baba a pociban. :wink:

Kép
flóra 11

Vagyok Flóra közben...:)

A karfiolom átszedtem tepsibe,lelocsoltam,sajtot reszeltem rá,már sütőben van...
A babot hiába áztattam,még félig beton...:(

Közben kimegyek reggelizni,addig olvass vissza és irj is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzsi,hát nem cserélnék veled ma. Ennyi embernek főzni!

Tancsu,örülök, hogy jó a telefonod. Látod,nem kell rögtön bepánikolni. :wink:

Kép
flóra 11

Én is reggelizek közben. :wink: Fincsi camembert sajtot,felvágottat,paprika és rizskenyér,meg a szokásos kapuccsínó. :D

Jó étvágyat neked is.

Tancsu, ha van mikród tedd be a babot. Gyorsan megpuhul.

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! :D
Tancsu, gratula a barátnődnek! Szabad irigykedni? :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó anyuka leszel, ne aggódj már.... Már most is az vagy! :D :D :D :D :D :D
Kiszaggattam az összes pogácsát (nagyon híg lett mind a kettő féle, rengeteg lisztet vett fel utólag), egy tepsivel már meg is sütöttem, a 2. most sül, de inalnom kellene, mert 10-re jön be a suliba egy IDB-s lány, azt írta e-mailben, hogy valamiben segítenem kellene. Fuj! Utálok IDB-seknek segíteni! Mindig rá akarnak venni valamire. És az Andinak meg vettem egy esküvői újságot, mivel elküldte nélkülem elektronikus aláírással a szakmai vizsgák eredményeit, azt én már rég el is felejtettem, és oda szeretném neki adni (az újságot).
Úgyhogy öltözködöm is, ha nem haragszotok.
A pogácsa attól lett híg, hogy elcsesztem a mérést, szerintem. Kb., kb.....

KépKép
benó

Jó étvágyat! :D

KépKép
benó

Én is este elmosogattam még, nekem is csak a szárítórólkellene elpakolnom,de most nem akarok zörögni a konyhában, még alszanak a fiúkés itt a vendéggyerek is. Nem zavarom őket. Éjjel sütöttem nekik egy pléh sütit. Éjfélkor raktam be a sütőbe. Mire bejöttek,kész volt. Sét, addigra a F. megette az egyharmadát. :evil: Nem irigylem tőle,de a négy fiúnak akkormi marad?
Akartam ma reggel gyorsan sütni nekik újat,de elfogyott a tojásom. De majd hozok és sütök. :wink:

Kép
flóra 11

ÁÁÁ, szia Benó! :D

Kép
flóra 11

Mit sütöttél, Flóra?
Közben mosom a fogam, de írd le, légy szí'.
A pogácsáimból megkóstoltam mindkettő félét, szerintem jó lett. Hurrá! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Attól még biztos fini a pogid, ismerünk. :wink:

Kép
flóra 11

Gyorsat sütöttem.

2 pohár liszt
1 pohár cukor
fél pohár olaj
1 pohár tej
1 cs. sütőpor
1cs. vaníliás cukor
2 egész tojás

Összekeverem, a felét a pléhre öntöm a másik feléhez kakót keverek,majd ezt is ráöntöm a fehér tésztára. így olyan márványos lesz.

Aztán csak sütöm.

Kép
flóra 11

Oké, köszi, majd kipróbálom. :D

KépKép
benó

Benó, evett a vendéggyerek a kajából. :lol: Főleg a sütiből éjjel. Az mind elfogyott.

Hogy ti ketten Zsuzsival mennyit mosogattok ma reggel! Marathoni mosogatás. :lol:

Kép
flóra 11

Nekem most még több mosatlanom termelődött, természetesen. És tiszta dzsúz az asztal, de most nem érek rá, legalább ki van szaggatva. Még majd vennem kell rá sajtot, mert az elfogyott. Kiszedtem a második tepsit, megyek.
Puszi mindenkinek
Ma ne nagyon várjatok, itt lesznek a tesómék. Puszi :D

KépKép
benó

Szió Benó

Ügyi vagy a pogival!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, rendes a nagyid a pénzzel. De bocsi,kicsit nem értem. Most a kölcsönt ugye ketten veszitek fel és közös a lakás, vagy csak Te egyedülés a lakása neveden szerepel? Bocs, hogy ilyen indiszkrét vagyok,de belezavarodtam,mivel folyton csak Te invesztálsz bele.

Kép
flóra 11

A pénz,amit beadtunk előlegbe,azt közösen pakoltuk össze tavaly szeptembertől...kb,mert nekem volt 150 tartalék a számlámon,a többit raktuk együtt,amikor költöztünk össze...

A lakás fele-fele lesz.
Nagyim azért adta kölcsön,hogy haladjunk,mert a párom anjáék nem tudtak adni a lagzi miatt,hiába tartoznak még mindig a páromnak.

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, gratula a bnődnek! Hát ez nagyon összejött neki. Hogy tudott így időzíteni? :lol: Ha még a súlyában is nyolcas van.... :lol:

Kép
flóra 11

Értem,ne haragudj,hogy ilyeneket kérdezek... :oops: Csak féltelek,tudod.

Kép
flóra 11

Azért tünik úgy hogy én invesztálok mindenbe,mert amikor a párom megkapja a fizuját,leveszi az összeset a számláról,pár ezret magánál tart (5-6 ezer) és a többit fillérre pontosan leteszi nekem,hogy én tudom mit kell venni,mit kell fizetni,én osszam be.
Persze ennek ellenére mindent megbeszélünk,nincs eldugva előlle,tudja hol tartom,de ha kell neki belőlle,akkor megkérdezi hogy vehet e ki...

Kép

Kép[/
tancsu

Ha boltba együtt megyünk,akkor is megbeszéljük mit kell venni,de ha meglát valamit (pl pár napja jó áron látott egy üveg gint és azt imádja),akkor szintén megkérdezi hogy vehet e 1 üveggel....
Nincs az hogy veszem és kész....
De majdnem mindent megkap,na persze az ésszerüség határain belül... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon jól rendezitek a pénzeket, Tancsu. Remélem egyszer majd mi is így leszünkezzel. Most még az van, hogy megkapjuk a fizut, mindegyikünk kifizeti a saját számláit belőle, aztán nekem általában több nem is nagyon marad, csak arra,hogy munkába el tudjak járni. :( így a bevásárlás mind a F.-ra marad,ha én megyek üzletbe, akkor kérek tőle pénzt. De általában ő megvesz mindent. Élelmiszeren kívül is.

Kép
flóra 11

Sokszor ha a szüleitől is pl névnapra pénzt kap,akkor vagy ideadja,vagy megkérdezi hogy megvehet e ezt-azt belőlle magának...
Sokszor én mondom neki hogy ne adja ide,vegye meg amit akar (könyv,újság,stb),hisz az az övé...
Ha pedig éppen nem kell neki semmi,akkor tartogassa,gyüjtögesse....

Kép

Kép[/
tancsu

Nálunk is az van, hogy megbeszéljük. A szokásoson kívül, ha kell valami. Ha megy üzletbe, mindig megkérdi, mit hozzon. Meg körülnéz, hogy mi kell, ha valami neki jut eszébe. Mondjuk ő nagyon házias.

Kép
flóra 11

Első perctől amikor összeköltöztünk,akkor letette a pénzt...
Nem én mondtam neki,hanem Ő akarta igy....

De van pl olyan,hogy kapott pár ezer ft-ot a munkahelyén,az nem volt tervezve,almondta,de mondta hogy most ez neki kell,nem adja ide...
Az ilyenért sosem szólok....

Az én fizum kb fél éve nem volt felvéve,az övéből éldegélünk,igy az enyém gyült a számlán,ebből lett előleg,plusz még amit hozzá tettünk...

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon rendes tőle. Én remélem,hogy én is megkapom a fizut,hogy legyen a vásárra. Adott a F. múltkor, de abból bevásároltam élelmiszert is és adtam tegnap a fiamnak zsebpénzt, nekem megmaradt a két harmada.

Kép
flóra 11

Sőt!!!

Volt olyan,hogy az anyja ideadott 100ezret és a párommondta hogy tegyem be a többihez a számlára gyüjteni...
Akkor még csak az én nevemen volt a számla,múlt hónapban lett közös...

Azt mondta max lelépek a százezrekkel,akkor igy járt,de nem félt ettől,megbizott bennem... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Megsült a karfiolom,kész a salim,már csak a bab főhetne és kész vagyok a kajcsival...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Hihi... lelépsz a százezrekkel... :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Nagyon ügyes vagy ma is,mint mindig. :D

Kép
flóra 11

Közben sikerült visszaolvasnom is mindent.

Timi még nem volt ma,remélem jól van.

Kép
flóra 11

Ébredezik az ifjúság. Már Péter fiam felébredt.

Kép
flóra 11

Tancsu, látom, közben leléptél. Vagy a konyhában tevékenykedsz?

Mi a mai programod?

Kép
flóra 11

Én megyek most szerzek tojást, sütök a fiúknak, aztán kimegyek a vásárba és csak este jövök be.Vagyis úgy hatkor. Akkor megvárom a páromat, eszünk, aztán ha nem zuhog az eső, akkor kimegyünk. De lehet, hogy fáradt lesz, nem sokat aludt ma,későn feküdt le tegnap.

Kép
flóra 11

Kép Kép

Olyan jól néz ki nem???????

Kép

Kép[/
tancsu

Legalább reggelit készítek a fiúknak, bár azt hiszem,a Peti van csak fenn.

Kép
flóra 11

A konyhában jövök-megyek közben!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, nagyon jól néz ki. És biztos fincsi is. A karfiol között van krumpli is?

Kép
flóra 11

Azt hiszem én is ezt fogom most csinálni. Odarakom a fiúknak a reggelit.

Kép
flóra 11

Megtörtént. Itt vagyok újból.

Kép
flóra 11

Na, nem kell sietnem a sütivel,mert a vendégsrác nem marad. Van otthon egy fóliájuk,siet haza,meg kell öntözni.

Kép
flóra 11

Akkor viszont változtatok én is a programomon. Felöltözöm és most megyek ki a vásárba. Délutánra úgy is lehülést, esőt, vihart jelentettek. Ki tudja,milyen idő lesz. Jobb, ha most kimegyek. :?

Kép
flóra 11

A fiúcska el is ment. Megy ma valami haverokkal sátorozni valahová. Hát nem lesz jó idejük.

Az unokatesóm lánya is ma megy sátorozni a barátjával, bár nem volt semmi kedve. Azelőtt nem volt ilyen finomkodó ez a lány. Nem tudom,most mi lett vele.

Kép
flóra 11

Tancsu, végleg eltűntél a képből? :shock:

Kép
flóra 11

Nos én fel is öltöztem.Még összekészítem a cuccaimat és megyek.

Kép
flóra 11

Tancsu?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.08.08 09:47-kor.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: