A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Csiri ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Nem semmi!Gratula!
És ezután jön a többi rögtön?!

Kép
melike

[quote="vikianyuja"]C írta:vikianyujasiri ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula! :lol:

Sajnos fotóval bizonyítnai csak kicsit késöbb tudom,mert mostmégcsak az ujjammal érzékelhető... :roll:
Vendég

nem is 3 naposak,hanem 4 naposak vagyunk... :oops:

melike!
Nem tudom...elvileg még a mellette levő igen,de már nem emlékszem...
Vendég

Elhiszem, nem úgy értettem hanem csodálkozva gondoltam! Szóval érted! :lol:

Elvileg ha megkezdődött jön ám bizony a többi! Alsó kettő metsző után a felső kettő, aztán az oldalsó metszők előbb felül, majd alul, aztán első őrlők, aztán szemfogak alsó aztán felső, és végül a második őrlők.

Dentinox gél, ecsetelő, gyógyóban lehet kapni, halkan megjegyzem nekünk semmit nem ért, de van valami másik is, annak nem tudom a nevét!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Amúgy a szakkönyvek azt írják, hogy két fog kibújása között akár 5-6 hónap is eltelhet! A lényeg hogy 30 hónapos korára 20 fogacska kell hogy legyen! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Csiri: Gratula!!! Tök jó ;) Én kicsit félek már előre tőle, így is nyűgős, mi lesz majd akkor??? :roll:

Blue: Engem is érdekel az a 7 ezres oltás... :roll: Mi volt az?

Bari: Szép cipellők :D

Kép

Kép
bettica

A kisfiam még mindig alszik!

Kép
melike

Te csiri!!!
Ez komoly. grat! Sogornőm a fiával éjszakákat kinlodik most mert a 7.dik foga jön a 8 hónapos gyereknek.Nagyon komoly. Van olyan éjszakájuk hogy Tibike 5 orát is fent van. valéamelyik nap már a gyerekkel sirt éjszaka.

Szegények megszenvedik rendesen.

Kata&Milán

oszman777

Gigi ez tényleg ritkaság nagyon ari lesz vele ha már látszik

Én azon rdukkolok,hogy nagyon későn kezdődjön mert a lányomnak 13 hónapos korában bújt ki az első észre sem vette a fiamnak 7 hónapos korában de azt a kínlódást nem szeretném mégegyszer ,mert 10 percenként ordított éjszaka és 2 éves koráig ringattam babakocsiban :twisted:
Úgyhogy 1 éves kor elött nem kérünk fogacskát :lol:
Vendég

Na Csiri, Oszman jól megaszonta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezt megkaptad! :lol: Kérsz egy nyugtatót? :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyugi, nem biztos hogy Zoé rosszul viseli! Eddig sem rendezett nagy palávert nem? Picikét nyügisebb,de az belefér!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Na akkor Én írok ellenpéldát. Vikinek 6 hósan jött ki az első, szépen sorban a többi, és nem volt vele gondunk. Talán az első kettőnél volt picit nyűgibb, de a többit észre sem vettük, csak hogy már kint van!!
Nektek is így legyen! :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

nem egyformák az igazsághoz hozzátartozik az is,hogy a fiam ha elesett kicsnek..még 3 óra múlva is azt mondogatta NEM BIROM KI :lol: :lol: :lol:
Azért a nők jobbak :wink:
Vendég

Csiri!
Gratula Zoénak a fogacskához!

Bari, nagyon édik a cipők! Nekünk még nincs egy sem :(

Irigylem az éjszakai sokatalvósokat :) Boni csak annyit engedélyezett nekem, hogy az első ébredése kb. 6 órára van, utána meg 3-4 óránként eszik. Ha az utolsó evése 7 óra, akkor kelünk 1 órakor stb :( Napközben mg 3 óránként. Dehát valahogy össze kellett szedni azt az 5700 gr-ot :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hát igen Bari, igazi fiú :) Nekik minden jobban fáj :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Köszi csajok a "biztatást" :lol: :arrow: :lol: :lol: :lol:

kedd délután óta tiszta nyűg volt Zoé,minden ok nélkül...viszont este aludt mint a kisangyal...de lehet,hogy most majd "behozza"...

jut eszembe!Ti becézitek valahogy a bébiteket?Én úgy kitalálnék valami jót,ami ráragad és nagykorába se lesz neki ciki...az apja néha lezozizza,Kittim már lezokniszta,az idióta pénztárosnő lekaticácskácskázta... :shock: :shock: :shock: :evil: :evil:
Vendég

Én meg mindig leKittizem... :oops: :shock:
Vendég

[quote]E írta:lküldve: 2008 Augusztus 07 Csütörtök - 14:32

--------------------------------------------------------------------------------

Gigi ez tényleg ritkaság nagyon ari lesz vele ha már látszik

bari!
ezt nekem szántad????
Vendég

n aaz ember takarit egy kicsit, és máris irtok 2 oldalt.
akarok egy uj ülögarniturát. utálom ezt a szart sikálni 3havonta. :twisted:

rántott hús helyett brassói lett. sebaj. nem volt kedvem ott állni mellette és sütögetni, meg nem sikerült tul szép szeletekre vágni a hust. ez nem az én napom. felb.sztam az agyam a hülye bútorsuvickolással, leszakad a derekam. eleve sz.r rajta aludni, mert elvégre kihuzható vendégággyá, és azon alszunk már vagy féléve, amugy sem eccerü a saját tonnáimat és a fiam majd' 6 kilóját cipelnem, még a suvickolástól is +++ beállt a derekam. :twisted:

na jo elég a panaszáradatbol.

- mi nem adattunk be nem kötelezö védöoltást, majd a pneumot akarjuk ha ingyenes lesz.
- cipö: Bari, nagyon vagány a tiétek, nekünk is van nike-nk, barátnőmtöl kaptuk, de az nagyobb... esetleg jövö nyárra lesz jo.
- Csiri: már most fog??? én még nem akarooooommmm.... állitolag jo rá a camomilla homeos bogyo csak nemtom melyik higitás...
- én menőmanónak hívom a fiam. :)
- mosogatás: azt nekünk gép csinálja - mosogatogépet kértünk nászajándékba. :)

na megyek dinnyézni a kertbe. a nappaliban nem lehet leülni, minden csuromvizes. :lol:

mia_snow

Egyébként attol függ hogy milyen vastag a kis innyük.
Igen a chamomillát használják ők is és az nagyon jó fogzásra.
Keresd csiri a www.homeopátia.info.hu

Kata&Milán

oszman777

oszmi!kösz a linket :lol:

homeo?elolvasom,de nem hiszek benne...
Vendég

Csiri ezt írtam??? :shock: :shock:
Hát persze,hogy neked szántam és a fogacskákra gondoltam :lol:

Mi becézzük dávidot:minimen,mininani,babó..de én jellemzően idétlen nevekkel ruházom,föl a gyerekeimet.. :lol: :lol:
anyám gumicukornak,hívja(de a többit is :lol: )

csajok az én védőnőm kizártnak tartja,hogy ingyenes lesz az oltás...de mostmár egyre többen irjátok,hogy az lesz,Mia is.
akkor most mi az igaz????

Csiri te megkaptad kedvezményesen?
Vendég

Osszman bátor ember vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Stella 6 órát alszik a fiad,hát az tök jó :shock:
miért kevesled?
Vendég

Az új kardigán. Kép

Kép
melike

Nagyon szeretném ha a második baba kislány lenne,de sajnos kékben kell járnia. :lol:
Na,jó veszek neki pár rózsaszínt is.

Kép
melike

Melike! jól néz ki a kardigán...de ha késöbb bedobod egy szinét engedő piros ruhával a gépbe,tuti rózsaszínű lesz ez is... :wink: :lol:

Jön-e már az a lehülés amit igérgetett reggel a Pataki Zita???
Mert itt semmi....
Vendég

Melike! jól néz ki a kardigán...de ha késöbb bedobod egy szinét engedő piros ruhával a gépbe,tuti rózsaszínű lesz ez is... :wink: :lol:

Jön-e már az a lehülés amit igérgetett reggel a Pataki Zita???
Mert itt semmi....
Vendég

bocs! :oops:
nem azért küldtem el kétszer,mert nyomatékosítani akartam a hozzászólásomat... :lol:
Vendég

Nektek mekkora a gyerek kutacsa?
Vendég

Nem tudom megmérni mert alszik,de olyan 3szor1 centis.... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Én vagy hülye vagyok vagy nem értem a kérdést :roll:
Vendég

4x2 cm ott ahol a legszélesebb!

A Ti babótok füle tiszta? Én nem győzőm pucolni, mindig folyik belőle valami dzsufti! Vagyis nem folyik, hanem oda van száradva!

Vikié kajakra folyt reggelre amelyik fülén feküdt, volt hogy a párna is olyan volt. Megnézettem fülésszel, a gyerekorvos adott beutalót, de azt mondta csak fülsár, semmi baj. Mondjuk nincs is vele gond!
De Levié nem olyan! A bal fülébe ha belenézek valami fehér cucc van, nem sárga! :?: :?: :roll:

Megint itt az ölembe és megint jól betojt! :lol: :lol: :lol:
Legalább kijön!

És most kezdek nagyon álmos lenni. Nem kellett volna fekve szoptatnom! :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Én csak hasraütésileg írtam ezt a kutacsméretet?demost tényleg így gondoltátok???? :shock: :shock: :shock:

Anna!!
A fültisztítópálcika kb 2 naponta nekünk is elő kell,hogy kerüljön...

ÉNIS ÁLMOS VAGYOK...ÉS KÖVÉR!!!!!!!!! :evil: :lol:
Vendég

Nekem itt a gépnél kéznél volt a vonalzó, és megmértem! :oops: :lol:

Én is kövér vagyok. Még le kéne dobnom a kiindulási súlyomhoz képest 6 kg-ot, de ezen kívül még vagy 5-öt! :oops: :oops: :oops: Most 69 vagyok, 58 a cél!

Nemsokára lesz Norbi, asszem! :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikianyuja 2008.08.07 16:15-kor.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

igen így gondoltam centire :oops: de azt inkább nem mondom,hogy miért kérdem :oops:
Vendég

Na, Dávidé mekkora?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

én még nem mértem csak az ujammal de ami nekem furcsa hogy olyan + alakban nyitott,tehát nem egy szabályos kőr.
Ezt eddig nem is figyeltem de kb 3-x3-ra tippelek
Vendég

[quote="lia0415"] írta:lia0415n még nem mértem csak az ujammal de ami nekem furcsa hogy olyan + alakban nyitott,tehát nem egy szabályos kőr.
Ezt eddig nem is figyeltem de kb 3-x3-ra tippelek

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
bari!
a kutacs nem szabályos kör!!!ezt honnan vetted???
Vendég

Nem kell kör alakúnak lennie, mindenkinek most még + alakú!!!
Paramami! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Csiri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Nem ????én sehonnan nem vettem,csak ugy kitaláltam unalmamban....már megkezdtem ez irányú olvasmányaimat itt a neten de az alakjáról egyenlőre nincs infóm
Vendég

jaaaa mindenkinek akkor jóóó :oops:
Vendég

Bari!
Úgy linkelnék,csak fagy a gépem...de ami késik nem múlik!
Most én is unatkozok,mert Zoé alszik,apa még kanyarba sincs,csajok nyaralnak!!!de én nem ilyeneken gondolkozom,hogy miért nem kör alakú a gyerek kutacsa,aminek nem is olyannak kell lennie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

na én mára elköszönök,jött a párom!
Bari!további jó elmélkedést! :wink: :lol:
Vendég

Jó éjt Csiri!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 16:01-kor.
hékás

Hékás én megcsináltam, csak azóta már termelődött :lol: :lol: :lol:

na megxyek ma nyügi van :(
Vendég

Hékás, ez nem bukás, ez valami ami a füléből jön! :?: :?:

Na léptem én is, remélem ma éjjel alhatok!

Jó Éjt Mindenkinek!!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

[quote="lia0415"]O írta:lia0415sszman bátor ember vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezt mért irtad Bari???

Csiri! Probáld ki ezeket a termékeket és hinni fogsz benne.
Hasfájásra 550ft,és 80 db-os.
Páromnak most alergiára vettem,és kurva jo. :lol:

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!

A pakolással most végeztünk MÁRA! persze még nincs kész. :cry:

Oszmann! Én most megnéztem a homeopátiát, és lenne egy kérdésem. Az allergiára mit vettél? Ott fel van sorolva egy pár......
Engem is érdekelne, mert párom allergiás, és már mondta, hogy szívesen kipróbálná ezeket is, mert amit szedett ahhoz a szervezete idénre már hozzászokott és nem sokat ért..

Drága szepp lányom ma egész nap nyüszizett, és szerintem azért mert nem tud kaksizni. Feszeng, puki van sok, de kaki nincs. Már simiztem a pociját, tornáztattam a lábát, már kínomban a lázmérőt is elővettem, de semmi. :roll: :roll: :roll: :roll: Ha holnap is ez lesz, én vele együtt fogok sírni, az biztos.

én is jó éjt kívánok nektek!!!!
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: