már voltam egyszer fent, de még visszafeküdtem aludni, mert túl korán volt az még...
Panna, nagyon köszönjük a képeket, édesek vagytok a fotókon!
Kitti, sajnálom, hogy visszafordult a kis lurkód, azért én még drukkolok, mert mondták, hogy akár az utolsó pillanatban is be tud fordulni! viszont az tuti, hogy még nem volt beilleszkedve a buksija rendesen, mert akkor már nem tudott volna megfordulni!
Mecsi, örülök, hogy apa túl van a műtéten! ne aggódj, Áron baba megvárja apáját a születéssel!
Cs-andi, köszi az infót Barnusékról, hát ez a méreckedés elég érdekes... amúgy az nem lehet, hogy esetleg nem fogyott ő annyira vissza!? tehát, hogy inkább már gyarapodott?
nektek viszont drukkolok, hogy végre találkozzatok Csenge babával, mert már nagyon szeretnéd, látom!
Yuyu, ne aggódj, Enikő jön majd, amikor jönnie kell!
amúgy én is 8-án szerettem volna szülni, de a tegnapi orvosi konzultáció lehűtött, úgyhogy én már 20-a előtt nem is várom a kisfiamat! jobb talán így, mert nem idegelem magam nap, mint nap, vagy legalábbis átmenetileg nem!
azt azért nézem a képeken, hogy elég sok helyen apa fürdeti a kis babócákat! lehet, hogy elrontottam, de megmutattam Lizo fürdetését apának, hát látnotok kellett volna, hogy kikerekedett a szeme... persze más egy fotó, mint az életben, gondolom apája keze is nagyobb, meg Lizo is vékonyka. szóval nálunk lehet, hogy apa egyelőre nem fog fürdetni! :S
hétvégén még jönnek hozzánk barátaink látogatóba, meg mi megyünk kertiparty-ra, szóval lesz még program... ablakot is kéne pucolni, bár anyum felajánlotta, hogy segít, na meg ugye a vasalás!
a babalátogatás nálunk biztosan későbbre fog kitolódni, mert szerintem is nagyon fárasztó lehet mindig "jópofizni", max. szülők, vagyis a nagyszülők jönnek, de a többiek csak később!
na, nem tépem a szám így korán reggel, még kiakadtok!
mindenkinek szép napot! én ma itthon punnyadok, holnap pedig apa van szabin velem!

[/url]