A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Aztán mondta, hogy látom, micsoda szigorú főnoknője van, nála nem lehet hibázni. Ki akarta erőszakolni tőlem, hogy mi a véleményem a főnöknőjéről. Nem mondtam semmit. Mert az a véleményem,hogy olyan nő, mint egy kéjház vezető. Pont olyan. Undorító teremtés.

Kép
flóra 11

Bekrepált megint ez a vacak oldal. :evil:

Kép
flóra 11

Szia, látom, téged is szívatott a gép (a dupla hsz-ből gondolom).

Ne is mondd meg neki őszitén. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom neked. :cry:

KépKép
benó

Én is nehezen bírtam visszavergődni.

Ne idegesítsd magad rajta. Tudom, könnyű mondani.

Megyek alukálni, Flóra kedves.
Jó éjt!
És még az jutott eszembe, hogy az egész alakos képed tök jó volt, mit parázol? Nem nézel ki gázul, én mondom neked.
Pusszancs
Jó éjt! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Kétszer küldte el? Észre sem vettem. Pedig csak egyszer klikkeltem rá. De marha sokáig küldte. :evil:

Kép
flóra 11

Nagyon köszönöm. :D

Jó éj Benó.

Szép álmokat.

Kép
flóra 11

Jó reggelt mindenkinek!
Kialudtam, bár 4 kor felébredtem de vissza tudtam aludni!
Nagyon fájnak a cicijeim! Remélem a piri előjele és akkor 3 hónap után gyógyszer nélkül is megjön!

Kép
muzsuzska

Végre kellemes hűvös az idő! Nem sokáig!

Benó! Gondolom most róják ki az illetéket a birtokotokra!

Kép
muzsuzska

Végre kellemes hűvös az idő! Nem sokáig!

Benó! Gondolom most róják ki az illetéket a birtokotokra!

Kép
muzsuzska

Megyek mosogatni, elinditom a mosást.

Kép
muzsuzska

Helló, csajok, most bírtam idáig eljutni, kb. 5x kapcsoltam ki-be a gépet.
Helló Zsuzsi, örülök, hogy ki tudtad aludni magad! :D

KépKép
benó

Baromira le vagyok lassulva (a gép is), 12 perc kellett, mire visszaértem ide az előbb óta. :roll:
Közben én is mosok és mosogatok, hasznos ember vagyok, hurrá! :D :D :D

KépKép
benó

Na, azért, az előbb azt mutatta, hogy megint a 20. napon vagyok. Volt egy olyan film, amiben a mormota ünnepre vagy mire ment el egy fazon, nem láttátok? Amikor a mormota kijön az odújából. És minden reggel ugyanarra a napra ébredt, és mindig megváltoztathatott valamit, és meg is változtatott. Azt hittem, ebbe a filmbe csöppentem. :wink: Az nagyon király film volt, bírom az ilyeneket. Az ötlet különösen tetszett, hogy mindig ugyanarra a napra ébredni.... Persze, nem élvezném, gondolom, de érdekes lenne....

KépKép
benó

Jó reggelt...!!!

Totál kipihent vagyok, ma éjjel csak 3x keltem fel...
Ebből 2x a párom miatt!!!

Egyszer éppen valakivel beszélte meg álmában hogy:"akkor mindenki mindenki ellen van!!!"

Egyszer meg arra keltem, hogy könyököl mellettem és valami dallamot fütyül...
Megilyedtem,rászzóltam hogy baj van????
Erre ő is megilyedt és akkor kelt fel!!!!
Kiderült hogy aludt közben és az én hangomra,meg a saját fütyülésére kelt fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Én nem láttam azt a filmet...

Kép

Kép[/
tancsu

Tegnap vettem homis bogyót,hogy könnyebben szüljek majd...
Jövőhéten elkezdem szedni...
:wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Az egészséges lefolyású terhesség utolsó 3-4 hetében érdemes homeopátiásan is felkészülni a szülésre. Érdemes kikérnie orvosa tanácsát!

CAULOPHYLLUM 5 CH
napi 1x5 golyó A méhnyak izomzatának puhítására, előkészíti a könnyebb vajúdást.

Kép

Kép[/
tancsu

On-line szerkereső: Betegségek -> Szerek
VÁRANDÓS KISMAMÁKNAK / SZÜLÉS
Normális lefolyású terhesség végén spontán kezdődő szülésnél, ha a fájások beindultak. A szülészorvos felügyelete mellett javasolt szedni a következő golyócskákat:

CAULOPHYLLUM 5 CH
a fájások ritmusa szerint 5 golyó Méhnyakizom-tágító hatása miatt lerövidíti a vajúdás időszakát.

Állitólag itt már nem napi,hanem fél óránként kell 5 golyócska...
És fél óránként van 1 újnyi tágulás,tehát kb 2-2,5 óra alatt totál kitágit!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Az asszonygyökér (Caulophyllum thalictroides), amint már a neve is utal rá, az indián asszonyok fontos gyógynövénye volt. Gyökerének forrázatát több törzsben is használták túlzott menstruáció, fájdalmas havivérzés és méhgyulladások kezelésére. Kezdetben oxitocinszerű hatását írták le, a későbbiekben különféle méhpanaszokra, a medence telítettsége, a lábakba sugárzó fájdalmak, irritáció okozta krónikus méhproblémák, fehérfolyás, méhsüllyedés, méhelőreesés vagy -hátrahajlás, valamint akut és krónikus petefészek-rendellenességek enyhítésére is használták

Kép

Kép[/
tancsu

Na elég volt,látom már igy is elüldöztem mindenkit!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szia, Tancsu! :D
Hű, én az ilyenektől megijedek éjszaka! :shock: De látom, te is. Nagyon pöröghet szegény párod, hogy ilyeneket csinál. Amikor én is csináltam valami értelmeset, én is szoktam éjszaka szórakozni és szórakoztatni. :lol: :lol:
Jó, hogy szeded ezt a bigyót. Majd kb. 1 év múlva még egyszer mondd el nekünk is, jó? Tudod, a mi szülésünk idején.... :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Szia, Tancsu! :D
Hű, én az ilyenektől megijedek éjszaka! :shock: De látom, te is. Nagyon pöröghet szegény párod, hogy ilyeneket csinál. Amikor én is csináltam valami értelmeset, én is szoktam éjszaka szórakozni és szórakoztatni. :lol: :lol:
Jó, hogy szeded ezt a bigyót. Majd kb. 1 év múlva még egyszer mondd el nekünk is, jó? Tudod, a mi szülésünk idején.... :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Szió Benó...

Majd leirom a tapasztalatom...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Közben megágyaztam,kicseréltem az ágynemüt is...:)

Ha a doki szerint 1 hetem van,akkor mucáj az ilyet megtennem... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon jó anyukája lesz Gergőnek.... :D :D :D :D :D

KépKép
benó

van :D

Megint kegyetlenül lelassult minden.
Holnap krumplis pogácsát szeretnék sütni, még sose csináltam.
Leírom, hogy milyet találtam:
40-50 dkg liszt (a kettő között fogom beletenni), 2-3 szem főtt krumpli, 20 dkg vaj, 1 tojás, 2 evőkanál só, 2 dl tejföl, 1 dl tej, 1 csomag szárazélesztő, 2 fej vöröshagyma

A hagymát megpirítani :arrow: a krumplit megfőzni, összetörni :arrow: élesztőt felfuttatni a meleg tejben :arrow: összekever :arrow: állni hagy :arrow: pogácsaszaggatás :arrow: 180 fokon fél óra sütés

KépKép
benó

Sziasztok. Picit beugrottam. 9-kor jön a szomszédasszony kávéra. Addig vagyok.

Kép
flóra 11

Ez nem hagzik rosszul és nem is túk bonyolult
:D

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Flóra...:)

Kitakaritottam a vitrint is,áttöröltem mindent...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Még a kisszobát fogom ma kitakaritani és lassan kész is a lakás
:)

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Meg is jött a szomszéd a kávéra???

Kép

Kép[/
tancsu

Látom egyesek még éjjel is pörögnek. :lol:

Tancsu,vigyázz a párodra. Ilyen tünetei az embernek akkor vannak,ha kimerült. Vedd őt rá apihenésre,hiszen nemsokára egyáltalán nem tud pihenni, ha majd sír éjjel a babuci.

Kép
flóra 11

Szia Tancsu!

Nem,még nem jött, csak visszaolvastam. Azt hittem, nincs itt senki.

Kép
flóra 11

Én holnap sajtos karfiolt sütök,ahhoz lesz majd a fagyóban sütnivaló....
Meg csinálok babfőzeléket,a párom azt óhajt...
Vasárnap meg sütök valami sütit
szombaton meg megyünk tópartra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Mi most esténként kicsit mindig kimegyünk majd a párommal, szórakozni a vásárba. Esténként ilyenkor rengetegen kimennek,van program is,de ez nem túlságosan érdekel.
Napközben viszont vannak jó műsorok is. Koncertek, sörivóverseny, főzőverseny, kiállítások...

Kép
flóra 11

Estére pedig mindig valami bulizós programot csinálnak. Egyik este diszkó, másik este utcabál szokott lenni.

Mindegy, a hangulat jó mindig, kávézunk,vagy sörözünk,fagyizunk.Mindig árulnak jó pecsenyét, sült halat meg mindent. Persze én ezt úgy szoktam megoldani,hogy sütök itthon pecsenyét, hogy ne maradjunk ki belőle,de így olcsóbb. :wink:

Kép
flóra 11

Ez jól hangzik...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Bevettem az első szem duphastont.

Lányok a linkek nem tetszenek senkinek? Összeszedtem őket tegnap este. Sok jó oldal van köztük.

Kép
flóra 11

Na én most lelépek kicsit
pihi vagy fél óra,aztán takaritom a kiszzobát
később visszanézek

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Azt hittem,már egyedül maradtam.

Jól hangzik Tancsu. És igazán olyan tipikus vásári hangulata is van az egéaznek. Nagyon nagy vásárok vannak nálunk, sok rendezvénnyel tarkítva. :D

Kép
flóra 11

Én ismerem ezeket a linkeket,már nézelődtem rajtuk...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu,minek takarítasz annyit, ha úgy is költözni fogtok?

Tényleg Tancsu,mi van,ha akkor kell költöznötök,amíg kórházban leszel? Innen mész kórházba és az új lakásba mész vissza? Az nem lenne rossz,mert akkor mindent kitakarítanának helyetted. :D

Kép
flóra 11

Gondolom,hogy sokat ismertek közülük,lehet,hogy mindet is, csak összeszedtem őket, hogy mégis legyenek egy rakáson. :wink: így könnyebb, ha valamit keresünk.Én elraktamőket magamnak egy dokumentumba.

Kép
flóra 11

Lányok, most bírtam visszatérni, már kegyetlenül unom. :evil:

Jó kávézást, Flóra!
:D
Jónak tűnik ez a sok program, menjél is, akár napközben egyedül is, nem? Vagy a fiúkkal! Menjetek csak, ne száradj odabent, ha nem muszáj!

Tancsu, örülök, hogy mentek kirándulni! Te annyi mindent főzöl, takarítasz, igazi főnyeremény vagy (te is)!

Flóra, köszönjük a linkeket, de én most nem tudom őket megnézni, egyszerre csak egy oldalt nyit meg, és akkor már inkább ide jövök. :wink:
Majd később visszakeresem, oké?

És ti mit szóltatok a felhámsejthez, vagy mihez? Mi az, tudja valaki?

Na, mennem kell, befizetni az idegenforgalmi adót a táborba. Meg lehet, hogy a vonatjegyet is megveszem. Puszi

KépKép
benó

Na, már areggelimet is megettem,kávé nélkül,mert gondoltam addigra jön a szasszony, de akkor hol van? Végül kávé nélkül maradok? Vagy megyek és kávézom egyedül. :evil: Nem szeretek ilyet! Ha megígérte,akkor jöjjön. Nem hívtam,magától ajánlkozott.

Kép
flóra 11

Még egy uccsó puszi
Indulok.
:D :D :D

KépKép
benó

Én is azt gondoltam, hogy már tán meg is ittátok. 20 perc késés, az nem kevés.
Ne idegeskedj ezen. Legközelebb max. azt mondod, hogy nem érsz rá. Puszi

KépKép
benó

Helló Benó.

Sajnálom,hogy ilyen a gépetek. Múltkor nekem volt ilyen, volt, hogy háromszor ki-be kapcsoltam,mire beindult. Fél óra is eltelt,mire bekapcsolódot és utána is csak vánszorgott. Akkor a Péter újratelepítette a windowsot és azóta jó.

Kép
flóra 11

Nem tudom,mi a fene az a felhámsejt.

Szia Benó! Jó intézkedést! :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: