A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Flóra én nem szedek most semmit se! Várom a pirit és akkor jön a stimuláció! Petedömping! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Azt tudom, de szedtél valamit, nem?

Kép
flóra 11

Nekem már megint telefonom volt. Ez egy ilyen nap megint.

Kép
flóra 11

Nekem a doki most Duphastont adott. Ezt kell szednem a11-20-dik napon napi 2x. Ez elősegíti majd a petefészkek jobb működését,mert ugye most már a doki is látja,hogy a sárgatest nem termel elég hormont. Ugye, amit én már a tüneteimből régen megállapítottam magamról.

Kép
flóra 11

Hová tűntél el? :shock:

Kép
flóra 11

Vagyok, én is ezt szedtem egy hétig, felépítette a nyálkahártyát és amikor abbahagytam meghozta a vérzést!

Kép
muzsuzska

Sziasztok lányok!

Tutira ég a pofám hogy már egy csomó ideje nem írtam nektek. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Mindenkitől kérek helyzetjelentést!
Miről maradtam le? :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
eynoyin

Június utolsó hetében szedtem, aztán Júli 1 volt pirim.

Kép
muzsuzska

Szia!!!!!!!! Nem kapsz!!!!!!! :D Olvass vissza! :D

Kép
muzsuzska

Hol jártál?????????

Kép
muzsuzska

Annyit lehetetlenség! :D

Dolgoztam.Most már belerázódtam a főnökségbe.Majdnem minden nap 7-kor értem haza. :(

Kép
Kép
eynoyin

Helló Évi! De rég voltál! Mizujs veled?

Gondoltam,hogy ezt szedted Zsuzsi. Annyira egyforma bajaink vannak. :?

Kép
flóra 11

De most már belejöttem és tudom hogy milyen tempóban tudok időre végezni. :)

Na lécci lécci!Ne legyetek kegyetlenek! :lol: :lol:

Kép
Kép
eynoyin

Mi is dolgozunk és mégis vagyunk! :evil:

Kép
muzsuzska

És most, hogy belejöttél? Most kicsit korábban?

Kép
flóra 11

Van három kismamánk és négyen hormon zavarossak vagyunk! Melyikhez csatlakozol? :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hahó!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Én csak magamról írok. Én ma kaptam ezt a bigyót,amit fent írtam. Ezt 10 napig fogom szedni. Voltam pajzsmirigy dokinál is,ő azt mondta,hogy krónikus pajzsmirigy alulműködésem van, erre is kaptam bigyót,azt is szedem. Remélem eredményes lesz a dolog. A párom pedig volt urológusnál, hogy őt is kivizygálják,vettek tőle vért, ez két hét múlva hétfőre meglesz, az eredmény,és ekkor visz majd be sperma mintát is. Aztán majd tiszta lesz a kép előttünk. :D

Kép
flóra 11

Igen most már 6-ra hazaérek. :D
Meg az is benne volt hogy nem voltam hozzászokva hogy másokért is én felelek.Annyi volt a dolgom hogy a saját munkámat megcsináljam.Most meg magamon kívül még 8 ember munkájáért kell felelősséget vállalnom.
Nem gondoltam volna hogy ilyen fárasztó ha az embernek egyszerre 10 felé kell figyelnie.
Persze nem panaszkodni akarok csak hozzá kellett szoknom a szellemi megterheléshez.mostanra sikerült.

Kép
Kép
eynoyin

Akartam írni az én msn címem a freemail cimem!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Vigyázz Évi mert mi is terheljük egymás szellemét!

Kép
muzsuzska

Azt hiszem hogy a hormonzavarosok táborát erősítem! :D
Bár orvosnál még nem voltam de gyanítom.
Ki a 3 kismami?

Kép
Kép
eynoyin

Na, akkor már egyenesben vagy. Gratula. :wink:

Mi van az ikrekkel?Jársz még oda?

Kép
flóra 11

Flora akkor ez jó mert legalább már tudják hogy mi a bajod! :wink:

Kép
Kép
eynoyin

Zsuzska ti felüdülés vagytok 7 hisztis pasi és egy elvont kolleganő után! :wink:

Kép
Kép
eynoyin

És a házzal hogy álltok?

Kép
flóra 11

Az ikrek jól vannak.Azóta nem sokszor voltunk hogy a sógornőm kijött a kórházbol.
Most az anyukájáéknál laknak és 7-en vannak egy lakásban szóval kicsit szűkösen lennénk.Meg az anyja nagyon figyeli hogy jól fogjuk-e a gyereket meg mindent.Engem meg ne figyeljenek meg ha a kezembe akarom venni a gyerkőcöket. :?

Kép
Kép
eynoyin

Nekem összevisza jött meg, vagy megjött vagy nem múlott el vagy.... Lecseréltem a dokimat egy főorvosra, aki ki akarta szedni a cisztám a jobb petefészkemből, ami fél órás műtét lett volna, Ehelyett lett 3 órás és kiszedett egy daganatot a jobb petefészkemből, Aztán vérvizsgálat, hormonzavar, nem termelődik a progreszteron hormon, most várom a pirit és akkor stimulájuk a petefészkem, saját magam fogom szurkálni a hasamat méregdrága szurival!

Kép
muzsuzska

Ezt a cserét nagyon jól tetted úgy érzem.
Legalább már kiderült hogy mi is a baj. :wink:
Gondolod hogy menni fog ez a hasba szurkálás?

Kép
Kép
eynoyin

De ki a 3 kismami?!?
Ne titkolózzatok már! :shock:

Kép
Kép
eynoyin

Kénytelen lesz mennie! :D :D 30ezer egy havi szuri! Ez már magától bemászik a hasamba! :D

Kép
muzsuzska

Most felmosom a teraszt.Ha addig ez a szuttyos internet kitart akkor 15 perc múlva visszajövök.Ha nem jönnék akkor éppen a modemet verem szét egy nagykalapáccsal mert nem hajlandó működni. :D

Kép
Kép
eynoyin

Tancsu, Timi és Betti!

Kép
muzsuzska

flóra!!!!!!!!!!!! Hova tűntél?????

Kép
muzsuzska

Hát Tancsu, Betti és egy új tag, Timi. :D

Kép
flóra 11

Vagyok, csak közben elmeséltem apáromnak a sztorit az anyámmal.

Kép
flóra 11

Megint eltűntél? :shock:

Kép
flóra 11

Na egy picit vagyok megint! :D

Szia Évi! :D :D Ez a hét eddig nagyon jó! Betti és Évi is újra itt! :D

Én a hormonzavarosak táborát erősítem! :lol: :lol: Nekem a tesztoszteron szintem magas, az páromat műtötték, ott csak három hónap múlva lesz eredmény, hogy mennyit javult. Bár ezt a vizsgálatot kizárná, ha én addigra babás lennék, de elég kicsi az esély. :( A doki azt mondta a műtét előtt, hogy így csak lombikra van esélyünk :(

Örülök, hogy megint itt vagy! Most már gyere jó? :wink:

Kép
szilzi

Flóra , anyud ismét hozta a formáját, miért is csodálkozunk ezen?

Kép
muzsuzska

Szia Szilvi!!!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Zsuzska, én nagyon kívánom Neked, hogy jöjjön meg! Én azóta kicserélődtem! Sose gondoltam volna, hogy ilyen jó is lehet, ha megjön :( Én már tiszta depressziós voltam. :cry: De megjött és pár óra alatt még a pattanásaim is eltüntek! :) Hihetetlen!

Kép
szilzi

sajnos tudom milyen, amikor 3 hónapig nem jött meg ezeket éreztem én is, olyan voltam mint az időzitett bomba ami bármelyik percben robbanhat!

Kép
muzsuzska

Én most nagyon bízok benn, hogy az A. prof.-a ajánl valami orvost és legalább én rendbe leszek. Vasárnap este tényleg úgy éreztem, hogy megint jön a pánikroham, depresszió... Én ezt nem akarom mégegyszer érezni! De tényleg félelmetes, hogy miket tud ez okozni!

Kép
szilzi

Szia Szilvi!

Igen Zsuzsi,anyám csak saját magát adta megint,sajnos. :evil:

Kép
flóra 11

Na,akkor képzeljetek el engem,akinek egyáltalán nem volt menzije februárban,márciusban csak szurira, aztán május óta szintén nincs meg, azóta június és júliusban szuri hatására csak barnáztam. :evil:

Kép
flóra 11

Flóra, szerintem az ő viselekedésén már kár elgondolkodnod is!

Kép
muzsuzska

Mennem "kell" :lol: :lol: :lol: haza, majd holnap még megpróbálok jönni, mert utána három napig kirándulunk! :D

Ha bármi történne a Tancsuval, pl szülne egy babát :lol: :lol: :lol: :lol: írjatok nekem sms-t, jó? Kérlek....

Puszi Nektek!

Kép
szilzi

Na én bevetem magam a fürdőbe!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Nemm is gondolkodom rajta, de felbosszant. Ma is, gyomlálom a temetőt,ültettem még kőrózsákat is,öntözök,szal törődöm vele erre jön egy nő és elkezdi mondani,hogy milyen szép lett a sír, mert ugye most,hogy anyám visszaköltözött, rendbe lett hozva. Hát azért álljon meg a menet! Hát ki a franc dolgozott vele? Aztán meg állandóan azzal csesztet mindenki, hogy bezzeg most van pénzem, hogy el lett adva a ház. Hogy egy fillért sem kaptam, azt nem mondja az anyám. Mindenkit beetet a saját hülyeségével. És idegenektől hallom azt is vissza, hogy apám jogtalanul vitte el a ház árának a felét. Mert az anyám az egészet magának akarta.

Kép
flóra 11

Szilvi,nekem nincs meg a tecsiszámod,de Benó biztos ír neked.

Jó pihenést és kirándulást. Rátok fér! :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: