A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Egy hagymás lepényt is fogok készíteni, mivel ma lejár az élesztő szavatossága. Ezt már régebben is meg akartam csinálni, direkt azért vettem az élesztőt is, de aztán elfelejtettem.

Tancsutól kérdeztem a múltkor, hogy ő hogy csinálja a piskótát.
Te hogy csinálod? (Ha még itt vagy, persze.)

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Tancsu, tegnap elfelejtettem, de annyira jók a képek az albumból!! :D :D Én is szeretném ha átküldenéd Őket! Tegnap este ezek a képek jártak a fejembe és hogy ez milyen jó ötlet volt! Nekem mindenhogy tetszel! Tavely szép vékony voltál, idén pedig csodás kismami vagy! :D

Benó, igen egy tömlős sajt! Mit csinálsz a tarhonyával??

Mindenkinek jó dokizást mára. A. is veletek tart :lol: :lol: , ma van a varratszedés! :D

Kép
szilzi

Szia, Szilzi!
Drukk az orvososoknak!
Már le sincs kedvem írni, hogy mit csinálok, annyira szégyen. Egész eddig számoltam a pénzt, az embereket, a vonatot, az idegenforgalmi adót stb., plusz csináltam egy elcseszett hagymás lepényt, tök szar a tésztája (új).
A tarhonyát meg szoktam piriítani olajon, és utána megfőzni, de nem ennyire.
Szóval nem csináltam még semmit, és dél van.

KépKép
benó

Naaaaaaaaaaaaaaa, Benóóóóóóóóóó :( Fel a fejjel! :D :D Nem vagyok én ehhez hozzászokva! :D :D Süt a nap fúj a szél.... :D

A.-nak kiszedték a varratait, nagyon szép a sebe! :D

Kép
szilzi

Értettem.
:D

Próbállak benneteket háziasszonyi és hasznossági tökélyben legalább megközelíteni, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Miért nem egy olyan topicba írok, hogy Elcseszett háziasszonyok?
Csináljak egy ilyen topicot? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vicceltem.
Most már minden oké.
Kiporszívóztam.
Gyorsan elfutok a boltba, veszek kakaót, mert kell egy buktához, ami már be van keverve, kíváncsi vagyok, az mennyire lesz gáz.

KépKép
benó

A.-nak nagyon örülök, Szilzi! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Az tuti nagyon finom lesz! :D :D

Kép
szilzi

Képzeld, kreatív lettem! Juhéjj! Nem megyek boltba, mert akkor már nem lesz kész a bukta, mire a Gy. hazajön. Úgyhogy bedobtam a sütőbe és majd eszik hozzá lekvárt. Mert ez olyan lekvár, hogy belerakni nem jó, mert kifolyik.
Aztán utána elmegyek valamerre.

KépKép
benó

Látod, milyen ügyi vagy? :D

Kíváncsi lennék a pp-re! Még mindig nem tudod átküldeni?

Tancsu remélem jól van! :shock:

Kép
szilzi

Megírtam a gyerekeknek, hogy milyen feladatuk lesz.
Most megetetem a Gy.-t, és elmegyek.
Pussz :D :D :D :D :D
Ma lehet, hogy már nem jövök.

KépKép
benó

Én is remélem. :!: :!: :!: :!:
A pp egy nagy kaki. Most még rosszabb, mint volt. Majd megcsinálom egyszer azt is.

Most megyek, vigyázz magadra és az Attilára! Puszi :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Megjöttem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benó:nem nyavalyogni!!!
Ez nem Te vagy,oké????????????

Szilzi:gratula ismét A.-nak,ő a nap hőse megint.... :wink:

Flóra:szoritok a dokinál minden oké legyen... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Piskóta:4 egész tojást 4 evőkanál cukorral habverővel keményre felverni,bele 4 evőkanál réteslisztet és egy fél csomi sütőport.
Ezzel már csak lassú mozdulatokkal rövid ideig összekavarni.
A tepsit zsirozom és lisztezem, hogy ne tapadjon le, és közepes,vagy attól alacsonyabb hőfokon sütöm.
Készitsd el előre a tepsit és a sütőt is gyújtsd be, hogy ha a géppel összekavartad a tésztát, akkor azonnal sütő,ne hagyd kint állni, mert összeesik!!!

Ha nagy tepsihez kell a keverék,akkor szoktam több tojásosat is, értelem szerüen akkor ugyanannyival nő a cukor és a liszt aránya is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

sziasztok. van még itt valaki?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

a múltkor panaszkodtam nektek, hogy állandóan csak "zabálok". akkor is eszem, ha nem vagyok éhes, csak úgy unalomból. mostanában meg azt vettem magamon észre, hogy kajálás utánn kö kemény a pocim és nem is érzem magam valami jól.
hát tegnap sikerült 2xis jól bezabálnom!megint ez a kellemetlen érzés és még elaludni is alig tudtam.
ezért ma már csak NEGYED annyit eszem és már jobban érzem magam!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

már a szervezetem se képes elviselni ezt az irdatlan mennyiségü kaját, amit én naponta bekebelezek

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

na jó, ha nincs senki, akkor én is lelépek.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Bocsika Timi,kicsit elkalandoztam...:(
Látom már leléptél...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Na azt meg le sem irtam mi volt a dokinál... :wink:

Az nst-m katasztrófa,a fájásmutatók egyre nagyobbak és csak akkor mozgott ha piszkáltuk....
A méhszájam 1000-es,ezzel doki szerint 1 hétig tuti húzom, aztán bármi lehet..... :oops:
A feje beilleszkedett,lent van már....
Na majd meglátjuk!!!! :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Menek lelépek én is.....majd még visszanézek...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Húúúú, de izgalmas Tancsu! :D :D :D :D Nem is tudok erre mit írni! Mindenképp jelentkezz! :D :D

Timi, jó, hogy rájöttél mi okozza ezt a kellemetlenség érzést! :wink: Látod, igaz a mondás, hogy csak magadra figyelj! :wink:

Kép
szilzi

Timi, én is örülök, hogy rájöttél, mitől fáj a pocid. De holnap amúgy is mész orvoshoz, ugye?

Tancsu, ez egyre izgibb!!!!!!! Hűha! :D :D :D :D :D :D :D :D
Kösz a receptet is, majd kipróbálom.

Szilzi, az urol javasolt végül valakit? Vagy az nem ma van?

Flóra, mi van veled? Hun vagy?

A nyavalygást meg befejeztem. :D

KépKép
benó

Szia Benó,

az urológus három hónapig nem csinál semmit, mert ugye annyi idő kell, hogy ténylegesen lássuk mit javított a műtét! :(
Ha a nődokira gondolsz, akkor azzal a dokival holnao randevúzik az A. :wink: Remélem intéz valamit!

Mi jót tettél eddig? Milyen lett a bukta?

Kép
szilzi

Ugye milyen izgi, hogy a Tancsu mindjárt anyuka lesz??? :D :D Én teljesen felvagyok pörögve és úgy várom, mintha mindig is ismertem volna! :D :D

Tancsu, félsz a szüléstől? Milyen gondolataid vannak? Félelmeid?

Kép
szilzi

Sziasztok!

Itt vagyok. Rengeteg dolgot elintéztem napközben. Volt benne pozitív is de negatív is.

Kép
flóra 11

Jaj,lányok,mennyit írtatok! :lol: Ezt most nem győzöm visszaolvasni. Majd később. :wink:

Kép
flóra 11

Puszi
Igen, a nőgyógyra gondoltam. :D Akkor az majd holnap.
A mai nap nem sok jó sikerült, de lementem anyuékhoz, dumáltunk órákig, nekik is nyavalyogtam :D :D , aztán a szomszéd néni, aki nagyon jó fej, áthívott spenótot szedni, az is tök jó volt. Apu azt mondta, azért nyavalygok, mert nincs gyerekem. Minden bajom van. Lehet, hogy igaza van? :lol: :lol: :lol: :lol:

A baci negatívnak tűnik a papíron, viszont most valami más lett pozitív. Majd mindjárt megnézem.
De a baci szerintem nem is ugyanaz a baci, mint a múltkor, mert most más a max. érték. :evil: Majd hétfőn felhívom az orvost, akkorra terveztem.

KépKép
benó

Na, mesélj!

KépKép
benó

Mennem kell, megígértem a hastáncostársamnak, hogy félre ott vagyok. Írd le, hogy mi volt, légy szí'.

KépKép
benó

Gyorsan leírom a negatívat, hogy legyek túl rajta. Szombaton telefonált az anyám, hogy kisegít egy zálogházban itt helyben, ha arra járok, nézzek be. Ma pont arra mentem, gondoltam, jó, be,egyek, már vagy egy hónapja nem voltam nála,legalább megnézem őt. Hát egy hónapig bizti megint nem lát engem, mert megint csak veszekedett velem. Szándékosan ilyen helyen látogatom meg, hogy hátha nyilvánosan nem támad le a hülyeségeivel, de nem jött be ez sem. Egy órát elpocsékoltam,mert eddig tartott, míg nagy nehezen szabadultam onnan. Még az üzletből is kijött, az utcán is jött utánam és csak mondta. :evil: Normálisan menekültem már előle. Persze azért volt ilyen, mert nem hagytam magam, ott volt a tulajdonosnő is az üzletben, előtte akart megint engem és az apámat befeketíteni. Én pedig kitálaltam előtte az igazsággal, amitől csak hüledezett a tulajnő,mert ugye ő az anyám verzióját ismerte csak. Aztán leteremtette az anyámat, hogy miért ilyen igazságtalan velem. Na, ez nem esett neki jól, így aztán persze nem hagyta őt nyugton, hogy alulmaradt.

Kép
flóra 11

Nekem a laphámsejtem lett magas. Mi a szar az? :roll:
Megyek. :D

KépKép
benó

Hát, ez borzasztó, Flóra. Én legközelebb nem mennék sehová, akárhogy is hívna. :twisted:

KépKép
benó

Na, a jó? Gyerünk, gyerünk.

KépKép
benó

Bocsánat, majd elolvasom később.
Puszi

KépKép
benó

Benó, el kellett innen mennem,mert a fiaim megéheztek. Csináltam nekik hemendexet. Hogy kell ezt írni????Tudom, angolul ham and eggs. De magyarul?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.08.06 16:38-kor.

Kép
flóra 11

Tancsu, már ennyire előrehaladott állapotban vagy? Észre sem vettük és már itt a vége! Már nagyon várod, ugye?

Kép
flóra 11

Na, most egy időre remélem zavartalanul a tiétek vagyok. :lol:

Kép
flóra 11

Szia Flóra,

sajnálom, hogy legalább néha nem tudsz pozitívan csalódni anyukádban. Ez olyan rossz érzés lehet! :(

De mi a jó hír? :wink:

Kép
szilzi

Közben nasizok. Fehér joghurtban elkevertem egy kevés rizypelyhet és egy kis kókuszlisztet. Isteni finom. :wink: Nekem át kell állnom az ilyen nasikra +gyümölcs az jöhet. :D :wink: Hátha segít valamit.

Kép
flóra 11

Szia Szilvi!

Végre van itt valaki. Nagyon nem volt kedvem, csak úgy írni. :D

Kép
flóra 11

A jó hír,pl. hogy elintéztem ma egy rakás dolgot. Voltam dokinál, a temetőt kigyomláltam,meglocsoltamkét napra, így holnap nemkell kimennem, anyámat letudtam egy hónapra, ez is jó, hogy túl vagyok rajta, :lol: , Aztán a Tescoban egy halom mindent vettem. Abból a pénzből,amit reggel a F. adott nekem.

Olyan helyes volt. Most három napos vásár lesz nálunk,ugye,és tudja,hogy elfogyott a pénzem. Hát adott egy ezrest, ez kb. 8000,-ft.

Kép
flóra 11

Szilvi, telefonom van,majd jövök.

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Hazafelé vettem husit, megsütöttem, csináltam, petrezselymes krumplit, vegyessalit! Jól bezabáltunk mindent és idáig aludtam, közben meg csöpögött a zsírom mert olyan melleg van.

Kép
muzsuzska

A párom is hazajött. Most kicsit mégsem tudok lenni.

A dokinál minden rendben ment. A prolaktinom tényleg tökéletes szinten van, de képzeld Szilvi. Nekem is elveszítették a leletemet,így el kellett mennem a laborba újra kikérni.

Gondoltam rád,hogy most kezet foghatok veled. :lol:

Kép
flóra 11

Helló Zsuzsi!

Legalább kiolvasztod magadból amit megettél. :lol:

Kép
flóra 11

Dagadnak a cickóim! Ma délelőtt 2x azt hittem kifekszek, olyan szarul voltam. Kóvályogtam, émelyegtem, szédelegtem! Biztos a hormonjaim! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Szia Flóra!
Kép

Most indultak a tűzoltók, szirénázva!

Kép
muzsuzska

Én meg vettem füstölt csülköt meg babotés most bablevest főzök füstölt csülökkel. Lesz hozzá egy tipikus szlovák étel,de ezt szeretem, juhtúrós galuska tejföllel és pirított szalonnával. Ez a galuska kruplistésztából készül. Sört kell mellé inni. Tiszta fogyókúra. :lol:

Kép
flóra 11

Azok nálunk is állandóan mennek.

Zsuzsi, most milyen bigyót szedsz? Elfelejtettem a nevét.

Kép
flóra 11

Volt a hűtőmben fél kiló túró , lejárt tegnapelőtt a szavija. Tegnap este csináltam túrógombócot , azt is megettük!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: