Sziasztok!
Megérkeztem a nagy túrából!
Először is, Mecsi, próbálj meg megnyugodni, és csak arra gondolj, hogy párod pikk-pakk felépül, mert ő is segíteni szeretne Neked/Nektek!
Rita, Neked is kitartást, biztosan nem kési le apa a szülést, és minden jóra fordul!
Boni, nagyon kis cukor a kisfiad! És milyen szuper gyors szülésed volt! Várjuk a beszámolót majd!
Aprooékról semmi hír!? Lehet, hogy üzizek neki... Kicsit aggódom, hogy még nem jelentkezett be! Pedig azt mondta, hogy kedden hazajöhetnek! Remélem, hogy csak sok a tennivaló!
Nekem nagyon nagy a hasam cm-ben (123 fölött van már), viszont kinézetre nem nagy, sőt! Inkább az alapvető duciságomtól nagyobb a körméretem! :S
A túlhordással kapcsolatban, nekem ma pont azt mondta a doki, hogy az első uh-kat veszik inkább alapul, mert az biztosabb, mint a számítást! Így nekem, ma kicsit lehangoló dolgokat mondtak!

Mert már be vagyok sózva... Rákérdeztem, hogy meddig várunk max., ha nem indul be a szülés magától, erre azt mondta, hogy szeptember első hetéig!

Mivel az első két uh alapján csak aug. 26-30 között esedékes a babó! Arról nem is beszélve, hogy nem is mindig volt peteérésem, ciklusom pedig volt 17 és 39 napos is, szóval erre varjon gombot valaki!
Úgyhogy én még bőven ráérek erre a szüléses dologra! Csajok! Nyákdugóm helyén, NST-n max. 20-as méhtevékenység, és minden leletem negatív, szóval Beni is tök jól elvan bent a pocakban! Lehet Csenge, hogy én leszek az utolsó mohikán!?
Na mindegy, annak végülis örülök, hogy minden okés, csak ne lenne ilyen nehéz a vége... A vízesedésre pedig annyit mondott, hogy igyak sokat, 3-4 liter vízet egy nap, mert az kell, és ez nálam nem a toxémia miatt van, hanem a terhességi hormonok játtszák a főszerepet benne...
Ez van!
Babaképeket, szüléstörténeteket várjuk továbbra is!