Viki!
Gratulálok a 6. hónapotokhoz!

Hogy megy az idő...
Nekem is tetszett az a csónak, amiben Eszter feküdt a medencében, téged is akartalak kérdezni, hogy mi is ez pontosan.
Aztán Vikcié is megtetszett.
Vikci!
Nálunk nem volt ilyen a Rossmann-ban, vagy már első nap elkapkodták, pedig heti 2-3szor járok oda, de nem láttam egyet sem.

Na mindegy.
Mondjuk a múltkor Pampers pelust akartam venni, mert plüss-hernyó volt hozzá, de a bolt úgy kapta a pelusokat, hogy a játék nem volt rajta....

Szerintetek hol tűnhetett el?????
Meri!
Hát Bia nem semmi! A tesómék kislánya, aki egy napon született Biával, úgy kezdte, hogy mindig nagyon mozgékony volt, állandóan járt keze lába. Aztán most már ül, mászik és feláll. A járókában kapaszkodva körbemegy!
Az anyukája totál kifárad mellette, annyira kell rá figyelni. Már volt, hogy az ágyról is leesett, annyira izgő-mozgó.
Szerintem ez olyan relatív, hogy kicsi vagy nagy-e a babánk. Mihez képest? Önmagához képest biztosan teljesen normál súlyú és nagyaságú minden baba
Megnéztem, hogy Viki mekkora volt, amikor ilyen korú volt, mint Lili. Hát Lili jól lekörözte, mert Viki akkor volt 7,5 kg, amikor 8 hónapos volt! És ő akkor még csak 63 cm volt, Lili meg már 69!
Viki buksikörfogata akkor volt 43, mikor 1 éves volt, Lilié már most annyi, pedig abszolút nincs nagy feje, sőt inkább olyan kis pici golyó fejű
Pedig Viki csak 180 gr-al született kisebb súllyal, mint Lili, mégis ekkora különbség van köztük. És Viki sem tűnt akkor kicsinek, sőt nagyon husika volt. De ő nem hízott ekkorákat az elején, mint Lili. Aztán most már ő sem hízik, csak 40-50 dkg-kat.
lehet, hogy Lili meg majd később nem fog hízni, és így majd közelíti a nővérkéjét
Vikci!
Azért Máté is jól ráturbózott a súlyára és a hosszára is!

Csak így tovább!!!
Rossmann-ban Mildi bébikaja akció van 12.-éig, 99 Ft/üveg. 2 féle 6 hónapos kortól, meg 10 és 12 hónapos kortól adható van.
Kecskeméti bébiital 2 dl 129 Ft! Érdemes szerintem betankolni!
Ja és Huggies pelus Megapack 2999 Ft.
(ez itt a reklám helye...
)
Akinek FisherPrice pihenőszéke van:
Ha előrehajol benne a baba, szerintetek ki tud fejelni belőle?
Mert Lilinek az a mániája, hogy totál előredől és attól félek, hogy az az öv nem tudja megtartani és kiesik. Eszi ugyanis a lábujját, vagy a földre leeső játékot akarja felhalászni..
Mi a tapasztalatotok? Már gondoltam, hogy veszek ilyen univerzális hevedert, amit etetőszékbe is szoktak rakni, hátha az jól megtartaná.
Szombaton megyünk a Balcsira! (lehet, hogy már írtam, akkor bocsi

) Már úgy várom. Végre egy kis pihenés együtt apával.
Mert már szegényt alig látom, annyit melózik

Meg a gyerkőcöknek is krónikus apa-hiánya van, úgyhogy lesz mit bepótolni ebben az 5 napban
Megyek, mert neki kell állnom pakolni a cuccokat, mert még péntek éjjel is azt fogom rakni, ha ma nem kezdem el
egy-két kép még így a végére

menő csajszi

menő csaj 2

ezt akkor is le fogom innen szerelni...

hagyjatok már békééééén!!!