[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
SOTE I.KLINIKA - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Zsóka!
Azt hiszem, eléggé átalakitották a közelmúltban, valamikor tán noi1.sote.hu az volt, de az most jelszavas.
Pedig tudom, valamikor olvastam, most igy fejből más ötletem nem volt, a sote.hu-ról meg látszik, hogy lesz, csak épp átalakitják (betegellátás, klinikák és itt jön, hogy átalakitás alatt)

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Ildi,
én is így láttam, csak gondoltam, hátha te jobban tudod Kép
pussz
Zs.

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!
18-án végre megszületett a fiam, Richárd, 3900 gr és 55 centi. Szerencsére a szülés alatt semmi baj nem volt, a fizikai fájdalmat kivéve Kép. Kb. 7 órán keresztül tartott, és szerintem többet nem is birtam volna. Utólag le a kalapom a párom előtt, aki hihetetlen figyelemmel halmozott el és mindenben nagyon segitett. A szülésznőt is csodáltam a türelméért (választott volt). Szóval minden rendben zajlott. Még a csecsemősökben sem találtam kivetni valót. Bármi kérdésem volt, segitettek, és a szoptatásra is kérés nélkül vezettek rá engem is és a babám is. Ha mondhatom szerencsém volt, mert egyágyas szobában voltam, és jól esett a nyugalom. Jó együtt aludni egy pici babával. Kép A második éjszakával sikerült a szülési traumát is kipihenni. Szóval örülök, hogy ott szültem...
razoxane
 
 

 
 

Kriszta!
Nagy-nagy gratula a pici fiadhoz, sok boldogságot nektek, és sok tejcsit nekiKép

Ha van időd, mesélj nyugodtan egy kicsi részletesebben, ki volt a szülésznő? Milyen volt a doki? Mit kaptak? Volt valamilyen fájcalomcsillapítás,...

Üdv
Veronika
Vendég
 


Kirszta!

Gratulálok a "nagy" fiadhoz KépKépKép Sok boldogságot mindhármótoknak az életben Kép

Kép
hanzika
 
 


Kriszta!

Nagy nagy gratula a nagyfiadhoz!

Ezúton kívánok mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket

Kép
goczane
 
 


A Csabay dr. kitünő orvos, azt azért jobb ha tudjátok, hogy "elfogad". De megéri a pénzét.
Névtelen
 


Köszönöm a gratulációkat! És mindenkinek boldog új évet!
Választottam szülésznőt, Boros Timit, és örülök, hogy igy tettem. Biztos más is ugyanolyan kedves lett volna, de igy volt még egy biztos pont, vagy kapaszkodó az ottlétem alatt. Ő 20 ezret kapott, a doki 30-at. Az orvos is mindig pontosan tudta, hogy nekem mikor, mit és hogyan kéne csinálnom. Örültem az utasitásainak, mert ismerve őt, tudtam, hogy nem mond mást az én megnyugtatásomra. Nem kérdeztem meg őket ezügyben, mert igazából mi tudjuk, hogy mennyit tudunk "nélkülözni" a közalkalmazotti fizetésből...
Egyszer kaptam egy fájdalomcsillapitó injekciót a popsimba. Gondolom attól kerültem olyan állapotba, hogy könnyebben tudtam koncentrálni a fájásokra. De hogy mennyi ideig tartott a hatása, nem tudnám megmondani, nagyon egybefolytak az érzések.
És Ricsi fiú ma kéthetes. Nagyon nyugodt baba, és már a második éjszaka, hogy 6 órát aludt egyhuzamban. Ha meg fent van, egy tündér. Szóval imádnivaló. (Mint mindenkinek a sajátja) Kép Szerencsére tejem is van rendesen, nemcsak elérte, de túl is lépte a születési súlyát. Képek láthatóak: kep.tar.hu/natalyel www nélkül, az utolsó kettő (fiam projekt és Ivy és Richárd)
razoxane
 
 


Kriszta, tényleg tündéri a kis Ricsi! Nagyon szépek a képek, és jó, hogy láttalak téged is, jó tudni, kivel csacsog az ember. Kép

Nekünk is van ám képtáras homepageünk, a profilomban van a címe ha érdekel Kép

Veronika
Vendég
 


OFF:
Bocs Kriszta, a férjed nem szokott véletlenül a fotózz.hu-zni? Nagyon ismerős az egyik kép a kisfiadról.
Vendég
 


De igen, Natalyel néven. És a képeiteket nézve nálatok is nagy örület lehet a fotózás Kép
Jó az a mosolygós fürdős kép. Bárcsak már mi is itt tartanánk... Az elején még orditott szegényke a fürdőzésnél, de a védőnő javaslatára (talán az egyik jó tanácsa) karon-hasonfekve jól működik és azóta élvezi, még meg is lehet fordítani. Sajna a köldökcsonkja nagyon lassan akar leesni, már csak egy kis darabka tartja, de az rendesen. Igaz ez legyen a legnagyobb gond... Az a kép rólam, hááát igy rögtön szülés után... nem kímélt a párom Kép, csoda, hogy izgalmában tudott "rendesen" is fotózni Kép
razoxane
 
 


Kriszta!

Tényleg nagyon tündériek a képek Kép És hogy tellik az idő, hogy Ricsi fiú már két hetes Kép

Mi ma töltjük a két hónapot - repül az idő Kép Lassan már szaladgálni fog a fiatalúr Kép

Fürdetéshez meg tudok ajánlani egy jó dolgot. A Brendonban van fürdetőkádba való szivacs. A babát ráteszed és nem kell tartanod, így mindkét kezeddel tudod fürdetni és ő is nyugodtabbKép Nálunk nagyon bevált.

Köldökcsonk nálunk is nehezen esett le - volt vagy 3-4 hét, mire megszabadultunk tőle... vissza is vittem vagy 2x a csecsemősökhöz, hogy nézzenek rá. Nagyon segítőkészek és kedvesek voltak.

Hanzika

Kép
hanzika
 
 


Veronika,

A ti képeiteket is megnéztem, nagyon aranyos a kis Emma! És egy hét múlva már egy éves nagylány lesz Kép Boldog Szülinapot neki előre is!

Hanzika

Kép
hanzika
 
 


Köszönöm Hanzika, ez jól esett! Kép

Kriszta!
A fürdetést Emma 2 hónapos koráig végigbömbölte, utána meg hirtelen tetszett neki a dolog. Ja, és a nagy kád sokkal élvezetesebb volt, mint a babakád. Előbb-utóbb megszereti a vizet, ne aggódj. Ami még jó ötlet szerintem, az a kád helyett egy vödör. Lehet kapni babafürdető vödröt, de egy sima is megteszi. A gyerek nyakig vízben van, tul.képp olyan pózban, mint a pocakban, csak fejjel felfele. Ez állítólag sokkal kellemesebb a babáknak mint a kád, hiszen nem kell kinyújtani a végtagjaikat, és hasonló érzést nyújt, mint az anyaméh. Nem is kell fogni, csak a fejét támasztod az alkaroddal. Ez németországban nagy divat, és a rokonaimnál bevált.

Fotózz-ról: Hmmm... én még értékeltem is az egyik képeteket, az ottani nevem csirike. (Emma lányom Csiri beceneve után)
Vendég
 


Akit érdekel, a www.velvet.hu-n, Regős Judit, az I-es Női Klinika életvezetési tanácsadója, sokat tud segíteni a Klinikával kapcsolatos kérdésekben. Forduljatok hozzá bizalommal!
Névtelen
 


Sziasztok!
12 hetes terhes vagyok. Dr. Bőze Tamás-hoz járok. Szeretnék kapcsolatba lépni azokkal, akik ismerik őt. Kérlek írjatok, ha tudtok valamit róla, bármi is az.
T. Fidler
 


Szia T. Fidler!

Én csak azt tudom, hogy a barátnőm járt hozzá nőgyógyis okból és nagyon kedves és rendes volt. Illetve egy hölgy szült nála, mialatt én is szültem és láttam, hogy sűrűn járt be hozzá, követte az eseményeket Kép

Hanzika

Kép
hanzika
 
 


Sziasztok!

Dr. Ádám Zsoltról szeretnék infot kapni, ha valaki tud, kérem segítsen. Szeretném felkeresni, csak nem tudom van e magánrendelése, vagy hol tudnám elérni. Köszi a segítséget előre is.

Mónika
Mónika
 


Szia Mónika!

Ádám dr. egy 40 év alatti doki. Kedves, mindig mosolyog, a megjelenése is megnyugtató. Ha meg szeretnéd nézni hogy ki ő, üss fel egy Anyák lapját, minden számban van írása a nőgyógyász válaszol rovatban, ill. ha szoktad nézni a RTL klubb Delelőjét, szerdai napokon szokott ott szerepelni, mint a Delelő hivatalos nőgyógyásza.
Mint említettem sokat kell rá várni, de az minden dokira igaz a SOTE-n. Viszont ha bekerülsz, akkor csak veled foglalkozik, minden kérdésedre kimerítő választ ad. Szerintem nem utolsó szempont az sem, hogy jó humora van, így sok olyan helyzet is kellemesebbé tehető, ami esetleg egy komor orvossal való beszélgetés során kínos lehet.
Állítom, hogy eddig egyetlenegy olyan vizsgálat sem volt ami fájdalmas lett volna, pedig előtte átéltem néhány ilyet (még az SZTK-s, valamint az előző magándokinál). Odafigyel arra, hogy hogyan vizsgál meg, és feleslegesen nem turkál.

Én ajánlani tudom csak. (több ismerősöm szült nála, és eddig jók voltak a tapasztalatok)
Van egy a klinikán dolgozó ismerősöm is, ő is azt mondta, hogy az összes doki közül ő, legszívesebben az Ádámot ajánlja. ( a többiek sem rosszak, nehogy valaki félreértsen)

Természetesen bárki bejelentkezhet hozzá. A klinika száma 06 1 266 04 73 itt üsd be a 4202, vagy a 4204 melléket, és ha felveszi a nővér kérd az Ádám dr-t. A másik megoldás, hogy odamész a terhesambulanciára, beadod a személyid, megmondod, még nem voltál itt de Ádám dr-hoz szeretnél járni. Kapsz kartont, és mehetsz hozzá. A terhesambulancia H-Cs 8-18-ig van (dokik általában 15-ig fogadnak), Pénteken 8-14-ig. A pénteket nem ajánlom, mert akkor általában tanít, és nem mindig van bent.
goczane
 
 


Ádám doki rendelési ideje a szerda. Érdemes előre bejelentkezni, mert elég húzós napok ezek a terhesambulancián. A többi napon is bent van, de többnyire a műtőben, így ezeket nem ajánlom. A terhesambulancián a nővérek eligazítanak, fordulj hozzájuk bizalommal, tündérek. Én - eddig! - két lurkót szültem, mindkettőt az Ádámnál.És ha lesz még gyermekem, őt is nála fogom szülni, maximálisan meg voltam vele elégedve. De igaz, a klinika szinte minden orvosa szimpatikus volt nekem, és a körülmények is fantasztikusan jók.
Névtelen
 


Ma volt az Ádám doktor a Jakupcsek showban: keményen nekirontott az otthonszülés pártolóinak! Én még ilyennek nem láttam soha, pedig évek óta járok már hozzá... Nagyon tetszett a határozott, mszinte nyers kitörése. Én is osztom a véleményét az otthonszülés ellenzéséről.
CsoVi
 


Láttam, nagyon tetszett. Én sem láttam még ilyen keménynek, mindig mosolyog, mindig derűs... na ma nem ilyen volt ebben a műsorban... Egyébként délben pedig a Delelőben is láttam... Hogy ér rá mindenre??? Rendelt is vajon ma? Szerda van...
Mazurka
 


Mónika, én most szültem nála, és csak ajánlani tudom, nagyon jó orvos. Magánrendelésről nem tudok, de nem is kérdeztem meg tőle. A kilikán a várakozást egy jó könyvvel még ki is lehet várni. Kép
Veronika, boldog szülinapot a lánykádnak! Kép
Ricsinek tegnap végre leesett a köldökcsonkja, ragaszkodó volt. Most már a fürdetés is sokkal jobb, használ a karonfektetés. Utána már meg lehet forditani is.
razoxane
 
 


De sajnálom, hogy nem láttam, érdekelt volna, csak a tv valahogy most háttérbe került... Kép
razoxane
 
 


Sziasztok
Ádám doki együtt dolgozik egy szülésznővel, érdemes őt is megkeresni, Kovács Nikinek hivják fantasztikusan jó szülésznő.
B.Moni
 


Nagyon szépne köszönöm mindnekinek a válaszát, sokat segítettetekKép Nekem is van már egy kisfiam, de szeretnék orvost váltani, s a követkető babaámat már esetleg Ádám dr-nál szülni. De még mielőtt jönne a poronty, azelőtt szeretnék orvost keresni. Mégegyszer köszi mndnekinekKép

Mónika
Mónika
 


Szia Mónika,

olvass vissza egy kicsit, Ádám dr-ról sok (jó) vélemény elhangzott már itt. Én is nála szültem, és nála szeretném a következőt is, ha elvállal.

Most néztem meg a Jakupcseket, tetszett. Meg lehet nézni a tv2 oldalán.

Kriszta, köszi a jókívánságot! Kép
Vendég
 


Sziasztok
én is Dr.Ádám Zsoltnál szültem, ma 1 éves a kislányom! Nagyon tudom ajánlani, és Kovács Niki szülésznőt is.
Névtelen
 


Nézzétek meg a TV2 honlapján a Jakupcsek oldalon az "otthonszülés" műsort! Ott láthatjátok Ádám doktort, igaz, közel sem a szokott mosolygós stílusában... Nekem nagyon tetszett!!! Jó, ha egy szülész ilyen határozott mindenben. Nála szültem, Kovács Niki volt a szülésznőm, teljes szívemből ajánlom őket.
Soma
 


Mindenkinek sziasztok!!!!

Szeretnék egy kis segítséget kérnni!!!!!Ha valakinek történt a szülés körül bármilyen komplikáció, vagy rendellenességet vett észre, vagy furcsa módon történt a szülés(a műtőben), vagy bármilyen más érdekes és szokatlan körülmény fordult elő vele,és ehhez közük volt Dr. Hajdú Júliának vagy Dr. Újházi Andrásnak feltétlenül írjátok meg ide, hogy mi is történt!!!!Név nélkül, de fontos lenne és sűrgető!!!!!Előre is köszönöm!!!!!
Névtelen
 


Nem ismerem őket, de neked ártottak ők? Perelni akarod őket?
Névtelen
 


A mostanában felkapott hálapénz-téma kapcsán számomra megnyugtató így utólag is, hogy a klinikán, ahol gyermekeim születtek, nem dolgoznak olyan orvosok, akik gátlástalanul közölnek tarifákat vagy esetleg megkülönböztetnének bárkit is amiatt, hogy nem csúszott boríték a zsebükbe.

Biztonságban éreztem magam, mert tudtam, hogy akkor is maximális ellátásban fogok részesülni, hogyha véletlen a felkért orvosom nem érkezik meg időben a szülésemre.

Vidékről jártam be terhesgondozásra, egy alkalommal (36. héten) elfelejtettem a dokimmal leegyeztetni, hogy ott lesz-e. Természetesen akkor utazott el valahova, de az ambuláns orvos ugyanolyan gondossággal vizsgált és válaszolt a kérdéseimre (Ádám doktor), mint a saját orvosom. Számomra azért van ennek ekkora jelentősége, mert a városban, ahol élek, ilyen esetben szinte szóba se áll velem egy nőgyógyász vagy ha mégis, abban nem sok köszönet lenne.
ikeranya
 
 


Sziasztok!!!!!

Én írtam késő este.Mégegyszer megkérlek titeket, hogy ha a két doki közül valamelyiknél is voltatok írjatok!!!
Nem velem történt tragédia, hanem a barátnőmmel.A legborzasztóbb, ami történhet, hogy ha nem tudod, hogy él e a gyereked, vagy nem.Nem maradhatnak szabadon akik ebben részt vettek.A rendőrségi nyomozás folyik már lassan egy éve, de félő, hogy a rendőrség is benne van.Ilyenkor feljebb kell menni, és úgy gondoltam kis magánnyomozásba is fogok.Olvastam az ide érkező üzik között pár érdekeset az itt látott körülményekről, és arról, hogy hogyan viselkedtek velük az orvosok, nővérek, stb....
Sajnos hosszúak a kezek, úgy hogy azért nem halad a nyomozás, de nem hiszem, hogy a barátnőm esete az egyetlen az országban.Meg kell bűnhődniük a bűnösöknek!!!!Vagy nem????
Névtelen
 


Névtelen, kicsit fura, hogy ugyanezt a sztorit beírtad a MÁV-os topikba is... ez most lejáratás, vagy csak gyakorolsz???

Zsóka
zsóka
 
 


Tudom és direkt írtam be, mert ez a két kórház az érintett. Ha jól megnézed ott nem ezek a nevek szerepelnek!!!!!!Azért hülye nem vagyok, és szeretnék segíteni a barátnőmnek!!!!Tudod, borzasztó látni, ahogy szenved a férjével együtt és a rendőrség sem tesz semmit!!!!!!!!Te mit tennél, ha az ő helyében lennél????Ő kicsit összeroppant, de most a végsőkig el akar menni!!!Ebben szeretnék segíteni, bárhogy ahogy csak tudok!!!!!!!!!!!!!Remélem megértesz!!
Névtelen
 


Szia Zsóka!!!!!

Sajnos nem gyakorolok, hanem ez a két kórház érintett ebben az ügyben.Ez nem poén, nem vicc!!!!Csak a rendőrség nem csinál semmit!!!Ha megnézed a másik oldalt ott más neveket találsz.Vagy nem???
Ha látnád, hogy a barátnőd egy roncs, és szenved,mert nem nyugszik bele a történtekbe, te hogy segítenél neki???Én itt is megpróbálok, hátha akad valaki, aki tud vmi érdemleges információt mondani.Te mit tennél az ő helyében???Belenyugodnál???Ő nem tud és most elmegy a végsőkig.Megérdemlik a büntetést, ha nem megfelelően jártak el ez ügyben!!!Vagy nem így látod???
Névtelen
 


Sziasztok! Még nincs babánk, de már nagyon szeretnénk a férjemmel. Nagyon szimpatikus amit Ádám doktorról írtatok illetve láttam a Jakupcsekben is. Viszont a kórházról nem írtatok bővebben. Írjatok erre is véleményeket!
Előre is köszi!
sissyy
 


Sziasztok! Még nincs babánk, de már nagyon szeretnénk a férjemmel. Nagyon szimpatikus amit Ádám doktorról írtatok illetve láttam a Jakupcsekben is. Viszont a kórházról nem írtatok bővebben. Írjatok erre is véleményeket!
Előre is köszi!
sissyy
 


Bocs, hogy kétszer küldtem el.
sissyy
 


Kedves Névtelen! (Aki dr. Hajdú Júliáról érdeklődik)

Nem tudom, segít-e, de tudok mit mesélni dr. Hajdú Júliáról. Légy szíves, adj meg egy elérhetőséget és egy E-Mail-ben megteszem. Engem a macika007@mailbox.hu címen érsz el.

Köszi és várom a jelentkezésedet.
Névtelen
 


Sissyy!!!

Én a SOTE 1-n szültem, dr. Ádám Zsoltnál.

A klinikáról általánosságban:
Magyarországi viszonylatban kultúrált, TISZTA, jól felszerelt. Nagy előnye, hogy a kórtermmek, 1-2-3- max 4 ágyasak, és a mosdók WC-k a szobákból nyílnak (max 2 szoba használ 1 fürdőszobát), és nem a folyosón vannak. Látogatók a kórterembe nem mehetnek be, de a folyosón akkor és addig vagy velük amíg akarsz. Látogatási idő nincs megszabva, de este 8 után nem szeretik, ha valaki bemegy látogatni, viszont nem küldik el a még bent lévőket.

Műszerügyileg a klinika jól felszerelt, és országos viszonylatban nagyon híres a koraszülött intenzíve (máshonnan is idehozzák a piciket).

A dokik akikkel én találkoztam kedvesek voltak, a hallottak alapján hozzáértőek, csak baromi elfoglaltak, így mindig sokat kell várni.

Az UH.: két vizsgáló van, függönnyel elválasztva, így apuka nem mehet be, szerintem ez igen rossz, de nem lehet minden tökéletes. A vizsgálatot ha fel szeretnéd vetetni videokazira: 2000.- ft, fotó: 500.- Ft/db. Van már 3D-s felvételi lehetőség is, de az nagyon drága : 10000.- Ft. (ennél olcsóbb, ha elmegy az ember a Praxis rendelőbe, mert ott 8000.- Ft. 20 perc)

Nővérek: absz. változó, mint mindenhol. A csecsemősök állítólag rohamosan javuló tendenciát mutatnak, a többi teljesen változó, személytől függ. Akik mindig kedvesek voltak a terhesambulancián dolgozó nővérek. (ők csinálják a rutinvizsgálatokat vérnyomás, vizelet, súlymérés, CTG)

ha van még kérdésed, szívesen válaszolok ha tudok akár itt akár magánban.
goczane
 
 


Kedves Erika és mások,

Engem további kérdéseim is vannak: ismeri-e valaki Hruby Ervin doktort?
A kispapa bent lehet-e a szüléskor, illetve látogatáskor bejöhet-e a babához? A babák együtt vannak a mamákkal egész nap?
Köszi
nellimimi
 


engem=nekem, bocs
nellimimi
 


Nellimimi,
a szülésnél nemcsak a kispapa lehet bent, hanem bárki hozzátartozó, ez a császárra is igaz (sürgősségi császárra nem tudom, nekem tevrezett császárom volt, előzetes császár miatt). Azt nem tudom, hogy hány fő lehet bent egy anyukával, de szvsz egy Kép.
Látogatáskor a kórterembe senki nem meeht be - se apuka, se anygi, senki. Kivétel ez alól az egyágyas kórterem, oött nem zavarnak mást a látogatók. (Elég rossz lenne - voltam én már olyan kórházban,a hol a látogatók bemehettek, miközben máésok épp szoptattak volna...)
A babák együtt vannak egész nap a mamával, a császárosokkal is, itt kiévtel az első éjszaka. A nyavalygós anyukákat nem szeretik, de ha látják, hogy tényleg problémád van, vagy mint ahogy én láttam, egy elsőgyermekes, ikres anyuka irtóra ki volt már purcanva, beviszik a babákat a csecsemőoszt-ra, hogy az anyuka szusszanhasson egy picit.
2000-ben még hozták rendsezresen a teát (ha jól tudom, még mindig), viszont én a gyerkőcömnek sose adtam, és nem szóltak érte.
(tán kitűnik, 2000-ben szültem ott).
Ha vmi érdekel, szívesen válaszolok még.
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Köszi Zsóka,
Többet nem merek kérdezni így az 5. hét utolsó óráiban, de remélem hamarosan árasztom a kérdéseket.
Nellimimi
 


KépKép
Én a nyolcadikban vagyok Kép. Ott szeretnék szülni, de nem voltam még dokinál. Majd jan végén. Kép

Zsóka
zsóka
 
 


Nellimimi, Sissy,

Nekem csak pozitív élményeim voltak a kórházzal kapcsolatban, csak azt tudom mondani, mint Zsóka (10 hete szültem ott napra pontosan Kép).

Szülésen - bármilyen szülésen - egy hozzátartozó lehet bent veled Kép Babát megmutatni meglehet, bejönni kórterembe nem, de ha te úgy döntesz és kiviszed, nem szólnak érte. Látogatáskor beadhatod a babát a csecsemősöknek, nem haragszanak. Bármikor készségesen segítettek, bármiről legyen is szó. Szóval, le a kalappal előttük Kép Orvosok kedvesek, készségesek, bármelyik az! Nekem Silhavy adjunktus volt (és még most is) az orvosom.

Hanzika

Kép
hanzika
 
 


Köszi a megerősítést, csak egyszer jártam ott életemben, nem volt kellemetlen élmény, ezért gondoltam, hogy ott maradok
nellimimi
 


szia nellimimi!

először is gratula.
Másodszor nekem sürgősségi császárom volt, apa ott is bent lehetett.
Amire figyelj: valóban egy ember lehet bent egyszerre, de nem csak egyszerre hanem összesen. (pl. nem lehet az, hogy a párod és mondjuk anyukád váltja egymást).

Ha további kérdés merül fel szerintem mindenki szívesen válaszol

Erika
goczane
 
 


Sziasztok!

Én a S.O.T.E. igazgatójával kapcsolatban írok ide!Szóval Papp Profnál voltam nem rég, mert a háziorvosom U.H.-a talált nálam egy cisztát!Megjegyzem már előbb is volt sajna ílyen, akkor a Papp Prof műtött, vagyis az ő neve alatt futott a műtét!Csak akkor is az volt a különös, hogy a műtétem alatt 2 azaz kettő percet volt bennt!Ez nem is baj mert a Papp Csaba műtött aki végtelen rendes volt velem!Ez volt a múlt!Gondoltam most is oda megyek mert csak egy Prof!Kaptam időpontot de ezután sikerült is bemenni hozzá másfél óra után!ELmondtam mi a probléma, erre ő leküldött a saját U.H.-ához aki legnagyobb megdöbbenésemre nem talált cisztát!Megjegyzem az egész ultrahang öltözéssel együtt nem volt több 3 percnél!Mellesleg ez a doktornő pár hónapja nem találta meg a petefészkemet sem!Hogy bízzak meg benne?Visszamentem a Prof-hoz, ezeket elmondtam neki és ő kijelentette, hogy bízik az orvosában.Voltak még más panaszaim is de nagyívben lesz..ta mit mondok neki!Nem mondott semmit!Következő mondata: ezeket a gyógyszereket vegyebe!Sem tájékoztatás se semmi, én meg csak álltam ott mint Rozi a moziban!De azért mint ahogy az sajna a legtöbb orvosra jellemző "elfogadta"!Én nem akarok senkit untatni de mondja meg nekem valaki, hogy ki mondja meg, hogy mi bajom van és MENNYIÉRT?Mert már nagyon elegem van ebből!És ami a legrosszabb: semmit nem tudok mi is van velem?!!!
Segítsetek!
Köszi!
Névtelen
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: