jó reggelt,
Kriszta, boldog névnapot
Milán most kezdi felfedezni a kezeit. egyelőre úgy néz rájuk, hogy "mi ez a kalimpáló izé a szemem előtt", de gondolom így kezdődik a dolog.

ügyesen megmarkolja a pelusát, hason fekve alszik, és mindig az arcába gyűri az egészet.
Márti, szocpol: tetőtér beépítésre csak a fele jár sajna (mi is akartunk tetőteret beépíteni), emeletráépítésre járna az egész, vagy ha alapterület növeléssel jár a bővítés. mi ezért buktuk az egészet hogy úgy mondjam, mert az emelet ráépítés kb 3 millával többe kerülne, mint a tetőtér beépítés, így a szocpolt is beleszámítva is minuszosak lennénk. ezért úgy döntöttünk, hogy építkezni fogunk, de csak majd, ha már meglesz mind a 2 vagy 3 gyerek. arra is kell figyelni, hogy nem tudom hogy jól informált vagyok-e, de csak a 16 év alatti gyerekekre lehet igényelni, ennek nézz utána, nehogy kicsússzatok az időből.
az angolosan távozókról: nem tudom, hogy olaj lesz-e a tűzre a véleményem, de leírom, rosszabb már nem lehet a helyzet szerintem. én úgy vagyok vele, hogy van családom, vannak barátaim, szeretteim, akik körülvesznek. van kitől tanácsot kérnem, jól érzem magam az itthoni légkörben. nekem ez a fórum egy plusszt nyújt, tapasztalatot cserélünk (nem 2-3 vagy 20-30 évvel ezelőtti tapasztalatokat hallok), időnként jókat hülyülünk, szerintem jó a csapat. minél több ember jár/ír ide, annál sokszínűbb a dolog. de őszintén szólva lelkileg nem kötődöm ide annyira, hogy ha valaki a stílusomba belekötne, vagy egyébként írna 1-2 mondatot ami számomra sértő, nem vonnám ki magam a forgalomból. igazán megbántani csak az tud, aki igazán közel áll a szívemhez, és az a családom, barátaim. én ettől a topictól 90%-ban csak plussz dolgokat kaptam, a sok dicséretet, a kitartást ösztönző hozzászólásokat, bizonytalanságomban tanácsokat... és ezen nem változtat néhány esetleg sértő hozzászólás. ha mindenki leírná a véleményét, és kivétel nélkül egybehangzóan ugyanaz lenne, akkor valószínűleg magamba néznék, és elgondolkoznék, hogy van benne igazság. senki nem írta az "eltűnteknek" hogy ne jöjjenek többé! csak ha megbántottak minket, akkor leírtuk, hogy ez vagy az nem esett jól. egy házasság is akkor működik jól, ha megbeszéljük a problémát, nem? nem pedig akkor, ha az egyik fél megbántja a másikat, a másik elmondja hogy nem esik jól, az egyik pedig beduzzog és rávágja az ajtót és többet nem szól hozzá. szóval kedves távol lévők, ha olvastok (és bízom benne hogy olvastok) szerintem ezen kellene elgondolkodni, mert igenis jó csapat voltunk/vagyunk. és nem olyan szoros ez a kötelék, hogy néhány véleményt ennyire a szívünkre kellene vennünk.
kicsit hosszú voltam bocsi, most ittam meg a kávém.