ma kitakaritottam. por töröletés székre fel, székröl le, porszivózás, stb....
most meg le akar szakadni a pocakom.egy kicsit visza kellene fognom a tempóból!
a kapálást ma már inkább kihagyom.meg a fürdö szobát is
A tészta sima piskótalap...
Középen kettévágva...
A krém:20 dkg margarin,20 dkg porcukorral elkeverve, 2 csomag vaniliapuding fél liter tejben megfőzve,ezt kihűteni,majd robotgéppel összekeverni a vajas-porcukorral...
A disz meg a barack és a közepe is azzal van tele...
Jah amúgy a krémből elég ha kevesebbet csinálsz,nekem nem ment rá mind...
hát igen Tancsu, bagoly modja verébnek nem benó, csak szeretem ha rend van és tisztaság/azért túlzásokba azért nem esek!!! /, a fészekrakó ösztön még nem jelentkezett!!
Vacsira végül csináltam húslevest, nagyon fini lett. A húst megettük belőle előételnek tormával.
Aztán csináltam pörköltet nokedlivel és hozzá salátát uborkából és paradicsomból.
Mindezt az erkélyen fogyasztottuk el a F.-nal. Nagyfiam a konyhában vacsizott,Péter fiam még nincs itthonés a Bálint időcsúszásban szenved, nála még nem volt vacsoraidő. A déli kelés miatt.
Tancsu, ezek a fotók annyira szépek! Komolyan bárhol megállnák a helyüket,kismama modellként nagyon szép lennél. A pocid is gyönyörű, semmi csík nem látszódik rajta.
Ma nagyon élveztem, hogy a párom nem ment munkába. Nem volt ugyan egész nap itthon. Dél körül jött meg az orvostól, de jó volt a kedve. Ebédeltünk,majd elment elintézni ezt-azt, megrendelte a cipősszekrényt is, aztán megint itthon volt, majd elugrott a szüleihez, onnan megjött, azóta itthon van. De pár apró bosszankodáson kívül ma nem volt durca. Jó kedve van, tegnap is az volt már. Állandóan incselkedik velem én meg kacérkodom vele. így élvezem nagyon az együttlétet,remélem hosszú ideig tart nála a jókedv.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.08.04 20:44-kor.
Két hét múlva hétfőn készül majd orvoshoz a mintával. Előtte péntekre mondták,hogy elkészül a véreredménye,tehát akkor érdemes menni,ha már az is kész.
Rengeteg holmink van. A konyhát is kinőtték a terítékek meg a tányérok,poharak,olyan sok lett belőle, miután összeköltöztünk. Az egyik szobát nem használjuk,be van rendezve, de ott sose tartózkodik senki. Abból a szobából kiraktuk az ülőgarnitúrát és ebbe raktuk a F.szekrényeit. Ez a szoba most körbe van szekrényezve,alacsonyabb,magasabbelemekkel,plussz ott a zongorám. Ezt a szobát a teknőském lakja.