sziasztok, bocsi, h ritkan jovok csak, annyira elmegy az ido minden massal, h alig tudok irni...gratulalok az uj babaknak, Kriszta, Aprooka, hajra!
nekem ugy tunt, a bimbovedo olyan, mint a cumi, az ordogtol valo es uldozni kell, hehe... en mondjuk probaltam tobb felet is, de nalunk nem nagyon segitett, (ha kell szivesen odaadom, van chiccos latex ketfele meret) aztan Zsofi 1-2 het alatt rajott a szopas technikajara, szoval kitartas, naprol napra ugyesebbek, csak nem szabad abbahagyni a probalkozast! a cicim mondjuk nekem is fajt egy ideig, neha csillagokat lattam, de mar elmult, megedzodtunk! en purelan kremmel kenegettem, a medela oldalan fent van a boltok listaja, ahol kapni lehet...
Aprooka, szerencsetek volt tenyleg a csaszarral...
lanyok, olyan van itt, akinek az elso baba csaszarral szuletett, es a masodikat siman szulte? mindenki azt mondogatja nekem, h mostmar akkor biztos a kovetkezo is csaszarral lesz, de en meg bizom benne, h nem...es az vajon ugy fog menni, mintha elso, vagy mintha masodik szulese lenne? a korhazban volt az egyik szobatarsam, aki az elsot siman, a masodikat csaszarral, a harmadikat megint siman szulte...
hasfajas: Zsofi szegeny eleg sokat szenved az utobb hetekben, mar probaltuk az Espumisan cseppeket, a Chaomillas homeost, most meg a Gripe water a nyero, miota ez van, mintha hamarabb lenyugodna, aztan lehet, h magatol is javulna mar...sajnos sokszor van olyan, h szopas kozben kikopi a cicit, es sirni kezd, gondolom ez is a hasfajas szamlajara irando...ilyenkor probalom bufiztetni, es egy ido utan szopizik tovabb...ebben a hosegben meg jo nagyokat alszik, az elobb en is beajultam vele egyutt, de olyan hulyeseget almodtam, h hujjujj... most kezd mosolyogni, na nem mindig, de napi 2-3-szor sikerul neki, olyan edes, elolvadok...
jah, meg egy kerdes, volt meg vkinek hasonlo? a borom iszonyatosan viszket, foleg a labszaraim, meg hatul a combom, karom, voltam mar borgyogyasznal, aki azt mondta, a szoptatas miatt kiszaradt a borom, es felirt mindenfele kremeket, h kenegessem magam, akar naponta tobbszor is, hat ebben a hosegben meg ez is hianyzik, ragadok mindenutt...elmulik ez vmikor? vagy szoptatas vegeig igy fog menni? persze iszok jo sokat, nem kene kiszaradnom...