A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hát sajnálom, hogy nem jött össze. :(

Kép
flóra 11

De nekem a laptető összejött! :lol:

Kép
flóra 11

Timi, nem várlak tovább. Megyek a dolgomra. Majd benézek.

Kép
flóra 11

pont amire végzek, lelépsz?
gratula a laptetöhöz.
benó gratula az évfordulóhoz!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Róka kutyámtól nem tudtunk hajnalban aludni. a kerteken keresztül kilógott az utcára, bejött a kis kertbe és onnan már nem tudott bejönni az udvarba, és ott nyüszitett meg ugatott /majdnem az ablak alatt/, Sanyinak kellett kimennie, hogy beengedje és végre csend legyen.
a Fickó meg hüségessen, szó nélkül ült a veröcke elött reggel és várta, hogy beengedjük.
szörnyüek ezek a kutyák!ha lenne eszük, akkor bejönnének ott, ahol kimentek nem???????

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ha elmentél, akkor lelépek én is. elmegyek üzibe, kitakaritok, meg bekapálom a kis kertet.
a ruhákat elrendeztem tegnap meg a wc-t is kitakaritottam.
majd késöbb benézek

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Lányok,rájöttem,mivel tudom bepacnizni a vécé falát. Most pacnizok. Már tiszta pacni minden,én is, tetőtől talpig. Szó szerint. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Mehetek takarítani, de előtte kicsit szusszanok.

Kép
flóra 11

Csáo. :D

KépKép
benó

Szia, Timi, örülök, hogy téged is látni, a vagány kismamit! :D

KépKép
benó

Flóra, remélem, kap a Flórián hamarosan időpontot (5 nap a megtartóztatás, nálunk legalábbis annyi volt - vissza kell fognotok magatokat :lol: :lol: :lol: :lol: ).

KépKép
benó

Eredményem még nincs, csak bevittem a pisit, holnap lehetne menni az eredményért, de nem megyek, mert megyünk a Gy.-val Pestre, ő vizsgázik, én meg megvárom, aztán csavargunk. :D :D :D :D Vonattal, busszal, nem kocsival, tehát szabadon! :D :D :D :D Majd szerdán bemegyek az eredményért. Voltam még az önkormányzatnál, be akartam fizetni (mert holnap kellene) a tábor miatt az idegenforgalmi adót a 18 éven felüli gyerekeim után, de ma nem lehet, vagy holnap vagy csütörtökön. Úgyhogy csütörtökön oda megyek.

Szilzi, kíváncsi vagyok az időpontodra!!!!! Nagyon, nagyon, nagyon! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Tancsu, where are you????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Ez egy szerelemmandala: Kép

A mandala jelentése kör, amely a teljesség, a tökéletesség, az Egész szimbóluma. A mandala évezredek óta használatos meditációs eszköz. A mandala mindig tele van szimbólumokkal, ezek azok az ősi jelek, amelyeket sokkal inkább megértünk a tudattalanunkkal, mint a beszédet.
Feladat: Sokáig nézed, és nem válogatod meg a gondolataidat. Aztán behunyt szemmel magad elé képzeled, majd élvezed az asszociációkat. Este, lefekvés előtt is magad elé idézheted a képét, ezzel segíted azt, hogy álmodban is megjelenjen és az álmaidat pozitívan befolyásolja.

KépKép
benó

A mandala, habár jelentése kör, nem mindig kör alakú, de mindig a Világmindenséget jelképezi.

Kis Angyalkák

Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült.
Egy napon a gyermek így szólt Istenhez:
-Azt beszélik, holnap leküldesz a földre,
de hogyan fogok ott élni, hiszen olyan kicsi és védtelen vagyok?
Isten azt válaszolta:
-A sok angyal közül kiválasztottam egyet neked.
Várni fog téged, és vigyázni fog rád.
-Itt a Mennyországban nem csinálok mást, csak énekelek és mosolygok.
Erre van szükségem, hogy boldog lehessek!
Isten így szólt:
-Az angyalod minden nap fog énekelni neked.
És érezni fogod az angyalod szeretetét, és boldog leszel.
-Hogyan fogom megérteni az embereket, ha nem értem a nyelvüket?
-Az könnyű, mondta Isten
Az angyalod meg fogja tanítani neked a legszebb és legédesebb szavakat, amiket valaha is hallani fogsz,
és az angyalod türelemmel és gondossággal meg fog tanítani beszélni.
A gyermek felnézett Istenre, és így szólt:
-És mit fogok tenni, ha veled akarok beszélni?
Isten rámosolygott a gyermekre, és azt mondta:
-Az angyalod össze fogja tenni a kezeidet és megtanít imádkozni.
A gyermek azt mondta:
-Úgy hallottam, a földön rossz emberek vannak.
Ki fog engem megvédeni?
Az Isten megölelte a gyermeket, és azt mondta:
-Az angyalod óvni fog téged, akkor is, ha ez az élete kockáztatásával jár!
A gyermek szomorúan nézett, és így szólt:
-De mindig szomorú leszek, mert nem láthatlak téged.
Isten megölelte a gyermeket
-Az angyalod mindig beszélni fog neked rólam, és meg fogja mutatni, hogy hogyan juthatsz vissza hozzám, habár én mindig melletted leszek.
Ekkor nagy békesség volt a Mennyben,
de már hallani lehetett a földi hangokat.
A gyermek sietve megkérdezte:
-Istenem, ha most mennem kell, kérlek áruld el nekem az angyalom nevét!
Isten így válaszolt:
-Az angyalod neve nem fontos...
Egyszerűen csak így fogod hívni:

ANYUCI

KépKép
benó

Azt kérdezed tőlem

hogyan vártalak?

Mint az éjszakára

fölvirrad a nap,

mint a délutánra

jön az alkonyat,

mint ha szellő jelzi

a förgeteget-

ezer pici jelből

tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel

a nap sugarát,

fagyos téli este

jégcsap illatát,

mint az alma ízét,

tejet, kenyeret-

pedig nem is láttalak még,

úgy ismertelek.

Mint a fény az árnyat,

záport a virág,

mint patak a medrét,

madarat az ág,

mint sóhajos nyári éjjel

a fák az eget-

mindenkinél jobban téged

így szerettelek.

KépKép
benó

Mivel pacnizol, Flóra?

KépKép
benó

Hááát Sziasztok!

Kép

Kép
betthee

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, BETTI, ISTENEM! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hatalmas GRATULA!!!!!!!!!!!!

KépKép
benó

Nagyon-nagyon örülök, Betti!!!! :D :D :D :D Mikor derült ki? Egyből? És hogyan? És mit éreztél? Stb. :D :D :D :D :D
Gyere, mesélj! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Nagyon-nagyon örülök, Betti!!!! :D :D :D :D Mikor derült ki? Egyből? És hogyan? És mit éreztél? Stb. :D :D :D :D :D
Gyere, mesélj! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

:D

KépKép
benó

Akkor derült ki, mikor nyaralni voltunk, pontosan a férjem szülinapján, június 25-én :) , és a 2. házassági évfordulónk után egy nappal. Illetve akkor még csak nem jött meg, de nekem nem szokott késni. Aztán hazajöttünk, és aznap vettünk tesztet, amit másnap megcsináltam és pozitív lett. De egészen múlt hétig nem voltam orvosnál, babonából. És nektek is ezért nem szóltam, BOCSÁNAT!!! Ma újra voltam dokinál, és úgy néz ki minden rendben van, 29mm-es! A fotó is ma készült.
Nagyon boldog vagyok, leírhahatlanul, de persze van bennem egy kis félelem az előző eset miatt. De úgy érzem most minden rendben lesz. Pláne, hogy rosszulléteim vannak szinte folyamatosan, és azt mondják ez jót jelent!
Egyenlőre ennyi :D

Kép
betthee

jah, és egészen pontosan 9 hetes és 5 napos vagyok :lol:

Kép
betthee

Még egyszer nagyon gratulálok, és örülök, hogy sikerült!!!!!! Veled örülünk!!!! :D :D :D :D :D :D :D Elhiszem, hogy boldog vagy. :D :D :D :D :D :D Majd, ha ráérsz, időnként tegyél fel majd nekünk pocakképeket, nagyon szeretjük. Tancsunak már óriási a pocója, és van egy új társunk is, Timi, neki is van pocaklakója. :D :D :D :D :D :D Majd mi is csatlakozunk, addig is nézegetjük a ti pocakotokat. :D :D :D :D :D Nagy gratula! Megyek, mert megjött a férjem. :D

KépKép
benó

:D köszi a gratulációt!

Kép
betthee

Helló Betti!

Micsoda hírek!!! :D :D :D :D Gratulálok betti!!! :D :D :D :D Ügyesek vagytok! Örülök nagyon, hogy sikerült. Biztosan rendben megy minden ezúttal, nem szabad aggódni. Engedd el az aggodlmakat, hangolódj pozitívan. Összpontosíts a babára. :wink:

Nagy puszi neked!!! :D :D :D

Kép
flóra 11

Közben volt itthon a párom, ebédeltünk. Kiszadték a varratot neki,kért beutalót az urológushoz. Elment oda is. Elmondta mit szeretne, Vettek tőle vért, hogy hormonokat nézzenek nála. Két hét múlva leszeredmény. Kapott egy tégelykét, ebben kell majd mintát vinni, úgy ahogy mondtad Benó,5 nap szünet után. 1 órán belül be kell vinni.

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! :D
Na, mit szólsz? Tök jó, nem? :D :D :D :D

KépKép
benó

Nekem is megvan a prolaktin eredményem, a nővérke azt mondta, hogy normában van.
Szerdán megyek dokihoz,meglátom mit mond.

Kép
flóra 11

Szia Benó!

Nagyon jó hírek vártak,igen. :D

Kép
flóra 11

Hát, ezek is jó hírek, szerencsére! :D :D :D :D
Hová kell vinni a "tégelykét"? Ott, helyben, a városban, vagy messzebbre kell menni?

KépKép
benó

Itt helyben vizsgálják.

Jó, mert haladunk. :D

Kép
flóra 11

Szilzire kíváncsi vagyok, hogy kapott/kért-e időpontot. :roll:

KépKép
benó

Így van, haladtok. :D :D :D Örülök neki. :D :D :D

KépKép
benó

Kérdeztem a F.,hogy mit mondott a körzetisnek,miért akar urológushoz menni.Azt mondta, az igazat,nem szeret találgatni és egyébként sem szégyenlős. :D

Na,el tudom képzelni, hogy vasárnap mivel jön haza a szüleitől. A nővérke ugyanis majdnem szomszédja a szüleinek. Biztos fognak pletykálni minden hülyeséget.

Kép
flóra 11

A nővérke fogja be a száját. :evil: Nem illik pofáznia. :evil:

KépKép
benó

Viszont, ha nekem a prolaktinom rendben, akkor nálam máshol a baj. Akkor még mindig nem tudjuk,nálam hol a baj.

Kép
flóra 11

Remélem nem fog. Nemcsak nem illik, hanem tilos is. De elég, ha elmondja otthon, hogy milyen vizsgálatra ment a F. Aztán már terjedni fog. De úgy látom a F.-t ez nem zavarja.

Kép
flóra 11

Sziasztok....

Anyám micsoda hirek.... :lol:

Betthee:HATALMAS GRATULA NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!

Pontosan mikorra vagy kiirva?
Mikor lesz a következő uh?
Mindent tudni akarunk!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu!

Örülünk, hogy megvagy! :D

Kép
flóra 11

Bocsika lányok hogy enm jöttem délelőtt,csak nem voltam itthon...

Most meg éppen baracktortát sütök, mert tegnap anyósék beállitottak 2 láda barackkal...
Lusta vagyok befőzögetni,osztogattam,eszegetem és sütök...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Déelelőtt hitelügyintézőnél voltam, bérletet vettem, anyának vitterm el a rezsi-pénzt, mert nagyim számlájáról megy és mindig utólag fizetem ki neki azt amit levontak, meg a városban jártam...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Miért nem vizsgáltak meg minden hormont? Miért csak a prolaktint?

KépKép
benó

Flóra

az tök jó hogy F. már megnyugodott és elmondta mi a baja, csak máskor kezdhetné ezzel és nem kéne előtte 3x összeveszni...

Kép

Kép[/
tancsu

Na, akkor most te jártálúgy,mint én a múlt héten. :D
Én is két ládával kaptam.

Akkor most nálatok lesz a menü barack. :lol:

Kép
flóra 11

Cupp Benó...

Pill és jövök, megnézem a piskótám hogy áll a sütőben... :lol:

Kép

Kép[/