Sziasztok!
Én is itt vagyok ám. Apa reggel 7-kor indult itthonról, akkor én is felkeltem! Az éjszaka most egész jól telt, bár későn feküdtünk és korán keltem, de majd talán napközben alszom!
Pöttöm, nagyon jó, hogy jöttél, köszönjük az élménybeszámolót, gyerek csak bátran, mindenre kíváncsiak vagyunk!

No meg a képeket is hozzad majd, hogy gyönyörködhessünk bennetek!
Yuyu, nem tudom, hogy parlagfű-e, vagy sem, én most a hírekben a csalánt láttam, ami nagyon magas...

Sokmindenre allergiás vagyok, szóval passz, hogy éppen melyik üt ki! Nekem más nevű a homeos cuccom, csak most nem tudom, hogy mi a neve!
Csenge, nagyon jók a fotók! Zéti nagyon édes még mindig!
Csimby, szerintem a méhlepény leválását nagyon bő vérzés kíséri, szóval azt megtudnád, hogy gond van! Amit írsz, az inkább a nyákdugó... Remélem, hogy minden okés, és üzizel, hogy mi van veletek! Lehet, hogy már rég babázol!
Mecsi, Rizsi, akkor ha jöttök a kórházba, majd elköszönök, mert én 8-án szeretnék szülni, így 11-én már haza is engedhetnek!
Szuszu, lehet, hogy azért tudsz már csak csoszogva járni, mert annyira lent van már Andris!? Akkor nekem még odébb van a szülés, mert időnként olyan rohangászós vagyok! :/
Szerencsére ma sem kell főznöm... Van még fasírt, meg rizs, meg kovi ubi, utána egy kis anyós féle mézes-krémes.
Most nézem az időjárást, hogy csak kedden lesz 27 fok körül, záporos, aztán szerdától megint melegszik...

És pénteken jön az újabb hidegfront!

Juppi!