Sziasztok csajok!
Annyit írtatok, hogy csak felületesen tudtam végigszaladni a több száz oldalon
Gratula minden új kismaminak, Ritus, Aproo, Jázmin stb...ha vki kimaradt ezer bocsánat érte.
Kissé hulla vagyok, éjszaka Nono 3 óránként eszik, de olyan kis nyüszögősen alszik, így abban a 2,5 szabad órámban nem alszom mélyen, mert nem tud az agyam kikapcsolni, ugrásra készen vagyok.
Amúgy nappal tényleg nincs vele sok baj, még mindig sokat eszik, mohón, annyira hallani ahogy kortyol, mindig nagyokat nevetünk rajta, és persze szopi után nagy elégedett mosoly a jutalmunk.
Apukája olyan kis gondoskodó, amennyire félt, hogy mi lesz, most annál jobban helytáll. Nagyon büszke vagyok rá.
Csütörtökön volt nálunk a gyerekorvos, tapasztalat ua. mint Ágiéknál. Pisi, kaki mindenhol
Nonoka már csütörtökön visszanyerte a születési súlyát, tegnap pedig a meztelen súlya 4020 gramm volt
Azaz 2 nap alatt 150 grammot hízott.
Az istvános személyzettel nekem sem volt semmi gondom.
Műtét után bekerültem a szobámba, 6 óráig nem emelhettem fel a fejem, de a spinál miatt még vagy 2 óráig úgy remegtem, mint a kocsonya. Közben meg már jozták Noelt, mert már az öklét tömködte a kicsi szájába. Persze elég érdekes volt hanyadt fekve, remegve szopiztatni, de a lényeg, hogy a pici evett

Mellbimbóm már ekkor véres lett.
A csecsemős nővérek rendesek voltak, az egyik kifejezetten sokat segített, Zsuzsának hívták, a fürdetést külön meg is mutatta csak nekünk. És sokat jött nézni, hogy boldogulunk a szopival.
Tejem már vasárnap este volt, nekem kifejezetten mondták, hogy ne fejjek, mert csak több lesz. Masszázs és meleg borogatás.
Nekem tena csak az első nap kellett, aztán áttértem az éjszakai alwaysra, itthon egyből a sima betétre, mert annyira nem vérezgettem.
Megmaradt a laktoherb is bontatlan csomiban, plusz a tena bugyi is, akinek kell szívesen odaadom, bár gondolom a kórházi csomag már mindenkinél régen összepakolva.
Császár után én is majdnem elájultam, amikor este fürdeni kellett menni. A felkelés még most is rossz,pl. ha sokat fekszem éjszaka és nincs bejáratva.
Pénteken voltam varratszedésen, 1 perc volt az egész, pocim a haskötő miatt gyorsan lapul, sebem alig látszik.
Nekem azért nem olvadnak a kilóim, 73,5 kg-val mentem szülni, ma reggel 62,5 voltam.
Remélem a szopi tényleg fogyaszt, mert a mellem miatt kevés régi holmim jön rám, és persze a csípőm, hasam sem a régi, így meg vagyok lőve mit is vegyek magamra
Nonoka napi 10-12-szer szopizik, eddigi rekordunk 140 volt
Új képeket még nem raktuk fel a gépre, de egyből hozom nektek, ha meglesz.
Én is el vagyok olvadva az én kicsi fiamtól...hihetetlen mennyire zabálnivaló tud lenni.
Bocsánat, ha hosszú lettem, de most aludt el, megpróbáltam kihasználni ezt a kis szabadidőt
Mindenkinek gyors és mihamarabbi szülést kívánok! Már aki akarja, persze