A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Azóta megszépült! :D

Kép
muzsuzska

A kép az előzőoldalon maradt!

Kép
muzsuzska

Hát ezen azt látom,hogy átvérzett a kötésed, de azért nem horror. Nem látunk beléd,így nem kell félned,nem vesézünk ki. :lol:

Kép
flóra 11

Még jó,hogy szebb. Hiszen eltelt már jó idő azóta. Még a nyomát biztos látni. A köldöködnél is maradt nyoma?

Kép
flóra 11

Fú, a sok dinnye! Egész délután pisilni fogok! :lol:

Kép
flóra 11

A köldöknél egy kb 2cm lila vágásnyom maradt.

Kép
muzsuzska

Látom, Zsuzsi elmentél.Szilvit elijesztetted a horror képpel. Akkor megyek,dolgozni is kell. :(

Kép
flóra 11

Én most eszem, remélem nem halljátok! Parizert, ubit, rozskenyeret, tele mindenféle papagájnak való magvakkal!
Kép

Kép
muzsuzska

Hát Zsuzska, A-t majdnem ugyanígy műtötték! :D Csak neki a nagy vágás mellet van a két pici valami! :D

Nekem szinte egyfolytában pisilnem kell! Pedig nem ettem dinnyét sem! :evil:

Kép
szilzi

Á,még vagy!

Gondolom,az majd halványodni fog.

Kép
flóra 11

Flóra!!!! Senki se ment el!!!

Kép
muzsuzska

Jó étvágyat!

Kép
szilzi

Flóra, ne izgulj Szilvi edződik! Kemény csaj lesz belőle! Vagy már az!

Kép
muzsuzska

Én észrevettem, hogy ma nagyon sokat használom a :evil: jelet! Ez is hormon? :roll: Vagy most mindent ráfoghatunk? :lol:

Kép
szilzi

Szerintem akkor én már kemény vagyok! :lol: Én sem találtam nagyon horrorosnak! :D De a vérvételtől még félek! :shock: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Hallatszik? :D

Még nem tudok szundizni mert a laboros fehér köpenyeim a mosógépben vannak és meg kéne száradniuk reggelig! Várom a mosás végét!

Kép
muzsuzska

Fogjunk rá. Meg szerintem, tudjátok mit? Ha hagyjuk ezeket a hormonokat, hogy tombolják ki magukat, talán megkapják,amire vágytak és lecsillapodnak. Kicsit szabadjára is kell engednünk őket. Nem? Mi legalább is lecsillapodunk. :lol:

Kép
flóra 11

Írnátok nekem nagyon egyszerű gyümölcsleves receptet? Pontos mennyiségekkel?? :oops:

Kép
szilzi

Szilvi ilyenkor miért nem használsz csak tisztasági betétet?

Kép
muzsuzska

Azért, mert az irodából nem biztos hogy kitudok futni ha érzem! És elég kellemetlen lenne ha :oops: :oops:

Kép
szilzi

Úgy jön mint a gyorsvonat?

Kép
muzsuzska

Én azt nem értem, hogy ez a hormondolog hogy alakul ki! Nincs 30 éves koromig és utána, pont mikor gyereket szeretnék, tessék! :evil: Dög :evil: dög :evil: dög :evil:

Kép
szilzi

Igen! Nem aprózza el! :lol: :lol: Én viszont barnázni nem szoktam!

Kép
szilzi

csinálj vaniliapudingot 1 l tejjel 1 csomag, Főzd fel és dobj bele gyümölcsöt! Tejet felezheted vízzel is! Elég egyszerű nem?

Kép
muzsuzska

Felkell forralni, mint a rendes pudingot? És utána kell bele a gyümi?

Kép
szilzi

Szilvi,én csak annyit mondok,hogy őszibarackot ne tegyél bele. Én most abból csináltam és képzeljétek, reggelre összekepta a tejet és túrós lett. Egyébként ebből lett a vita is nálunk, mert én az egészet leszűrtem, a gyümit átmostam és vettem tejfölt, azzal javítottam fel. Utánaízesítettem még fahéjjal és szegfűszeggel. Irtó fini lett, a tejfölt nem kapta össze.

Na és a párom persze észre sem vette. Kérdeztem tőle, hogy ugye milyen jól feljavítottam a levest? Dicséret helyett kaptam egy morci választ, hogy minek csináltam,neki úgy is jó volt.

Kép
flóra 11

Lehet hogy eddig is volt , csak eddig nem szerettél volna gyereket és nem tudhattad amit most tudsz! :D

Akkor most dunsztolod ! Neked dunsztolt puncid van ahogy Benó mondaná!!!!

Kép
muzsuzska

10 perc és jövök!

Kép
szilzi

Flóra nekem a megy kapta össze a tejet, elég randa lett!

Kép
muzsuzska

Szilvi tej helyett vízzel főzd!
Én sokféleképpen szoktam, kedvtől függ!
A tejfölös habarás is fincsi!

Kép
muzsuzska

Szilvi,ezzelén is így vagyok, hogy nem értem,miért most lett hormonzavarom,ha eddig nem volt? De nekem eddig tényleg nem volt,mert eddig a menzim is rendszeres volt. Amióta eldöntöttük, hogy jöjjön a baba, azóta kezdett vacakolni,kimaradozni,míg végül teljesen elmaradt... :evil:

Kép
flóra 11

Flóra Benó olvasata szerint : én átköltöm: A kóbor lelkecskék hozták ránk, hogy megszenvedjünk értük, Ha eleget szenvedtünk -ja és ha nem eszitek meg az áldozati zöldségeket-akkor jutalmunk egy baba lesz! :D :D
Tudok én olvasgatás nélkül is hülyeséget írni! :D

Kép
muzsuzska

Hát igen, mert szerintem ami savankás gyümi, az összekaphatja. Tényleg csak utólag szabad behabarni, tejjel együtt a gyümit nem szabad, nálam most ez volt a baj. Együtt raktam oda a tejet,vizet és bele a gyümit is. Mindegy,tanultam belőle és a levest 100%-ra kijavítottam. :lol: Sőt, jobb lett,mint újkorában. :lol:

Kép
flóra 11

Iszom egy almalevet mert a rozskenyér olyan egészséges hogy rögtön megfulladok!

Kép
muzsuzska

Letudtam a Bálint fiamat is. Elment a keresztgyerekeimmel fürdeni. Mind a három fiam máshol tölti a mai napot. Ilyen is ritkán van. De legalább mind szórakoznak.

Kép
flóra 11

Na megyek teregetni! Utána pihizek! Megálmodom a vacsit! :D

Kép
muzsuzska

Hétfőn kezdetben napos időre van kilátás, majd délutántól északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás, jégeső is kialakul. A szél éjszakától átmenetileg délnyugatira, majd hétfő délutántól fokozatosan mindenütt északnyugatira fordul, és időnként megerősödik. Zivatarok környezetében viharos széllökésekre is számítani kell. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 29 és 34 fok között valószínű.

Kép
muzsuzska

Oksa, szenvedjünk! Nekem pl. ki kell szenvednem azt is, hogy a F.-ból megfelelő társat és apát faragjak. Ez is szenvedés. Még mekkora. Azt nem lehet,hogy gyorsítjuk a szenvedést? Pl.megígérem,hogy holnap rengeteget fogok szenvedni és előre elszenvedem a sok hónapot. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Jó teregetést és pihenést Zsuzsi! Hétfőn mikor doliztok?

Kép
flóra 11

A hazai éghajlat gyakorlatilag az ország egész területén kedvez a görögdinnyének, a talajadottságok miatt a legfinomabb dinnyék Heves megyében teremnek. Számos fajtáját termesztik; ezek formájukban (a gömbölyűtől a tojásdadig), a hús színében (halvány rózsaszíntől a vérvörösig) vagy méretükben (2-3-tól 10-15 kilóig) is különbözhetnek egymástól. Régebben nem volt ritka a 15-20 kiló körüli óriásdinnye sem, mára azonban a tömegtermelés és -fogyasztás a kisebb méretű, könnyebben szállítható dinnyék felé terelte a piacot.

Az egészségre rendkívül kedvező hatással van, különösen akkor, ha méretesebb adagot gyűrünk le belőle. 95 százalékban víz alkotja, így gyakorlatilag teljesen átmossa a szervezetet. Kiemelkedően jó hatással van a vesére és a májra. Vitamintartalma nem jelentős, elsősorban C-, E- és B-vitamint vihetünk be vele. Vas-, cink-, magnézium- és sótartalmának köszönhetően a nyári melegben a legkiválóbb folyadékpótlási lehetőség a jól lehűtött dinnye.

A görögdinnye húsában és héjában is megtalálható citrullin - nagy mennyiség elfogyasztása esetén - a szervezetben lévő enzimekkel reakcióba lép és argininné, azaz esszenciális aminosavvá alakul át. Ez pedig jót tesz a szívnek, a keringésnek és az immunrendszernek. Az arginin a nitrogén-oxid képződését segíti elő, amely a Viagrához hasonlóan ellazítja az ereket

Kép
muzsuzska

Kép
muzsuzska

Hétfő-kedd-szerda délelőtt, csüt- péntek szabadnap, szombat éjjel kezdünk!

Kép
muzsuzska

Nem tudtam hsz-t írni. Nem jött be az ablak. :evil:

Zsuzsi,pont ma reggel hallottam a görögdinnyének ezt a jó hatását a férfiakra. :lol:

Kép
flóra 11

Vagyok...

De csak kicsit..

Visszaolvastalak Titeket, éppen irni akartam,amikor hivott anyós, hogy pár perc és itt vannak....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzsi,akkor csüt-péntekre meghívlak benneteket. Nálunk csüt-pént.-szombat sörfesztivál és vásár van. Kirakodóvásár sok-sok rendezvénnyel, programmal. :D

Kép
flóra 11

Ne is beszéljetek itt nekem pasikról, meg rádióról, meg a többiről!!!

Annyira hiányom van, hogy már komolyan mondom fáj!!!!!!!!!!!

Viszont nem szabad, mert ha elindul a szülés, akkor nincs kórházam, keddig vagy csütörtökig meg ki kéne húzni, hogy a közjegyzőnél alá tudjak irni, mert onnantól már nyélben lenne a lakás...

Igy most koplalnom kell......a párom már menekül előllem!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu!

Milyen volt a látogatás?

Kép
flóra 11

Kösz Flóra! Fénypostával érkezünk! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzska

Vacsiból nekem az első menü-sorod szimpibb volt...:D