A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

KépKép
benó

Na, nagyon örülök, hogy ennyi programod van! :D :D :D :D Oké, akkor mi majd szeptemberben találkozunk! Sajnos, nem tudok elmenni veletek a Tancsuhoz, mert akkor lesznek a táborok. De majd utána elmegyek én, nem ússza meg. :D :D :D

KépKép
benó

Ledob a gép. :evil:

KépKép
benó

Na Benó, most újra ellenőriztem az értékeimet, szerintem nekem a progeszteron szintem is alacsony! A tesztoszteron meg magas! Milyen egy nő vagyok én?? :( Nem is biztos, hogy nő vagyok???? :shock: :evil: :lol: :lol:

Kép
szilzi

De, nő vagy, csak most valami nem jól működik, de majd megjavul. Hidd el. :D
Én is sokszor gondolom, hogy ha nem tudok teherbe esni, nem is vagyok nő. De, attól még nő vagyok, csak egy kicsit várni kell. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2008.08.03 10:22-kor.

KépKép
benó

Én is pont erre gondoltam, hogy nekem is ellenőriznem kellene őket. De most nem. Majd. Most elég a baktérium is. Hétfőn elmegyek majd a laborba, és utána majd kiderül, hogy segített-e a gyógyszerszedés.

KépKép
benó

Megyek, csinálok pudingot a tortához. :D
Vagy van valakinek valami jó krémötlete?

KépKép
benó

Mivel úgy néz ki kettesben vagyunk, tőlem ne várj krémötletet! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Oké. :lol: Azt csinálom, hogy kettő vaníliapuding 4-4 dl tejben, és beleraktam (így fő most) szedret meg barackot. :roll:

KépKép
benó

Ja, igen, a helyszínek:

A kórház: XIV. kerület Uzsoki u. 29.

A magánrendelés: Népfürdő u. nemtudommennyi

A tanfolyam: XVIII. ker. Kassa u. 173. (az nagyon messze van :cry: )

KépKép
benó

Na és mikor jössz először?

Kép
szilzi

A névjegykártyáját nekem adtad! Kell a pontos cím?? :shock:

Kép
szilzi

Gyere holnap és hozzál tortát! :wink: Mit szólsz? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ha csütörtökön jönnél pédául a bácsihoz, az tök jó lenne! :wink:

Kép
szilzi

Én sajnos kicsit későbbi időpontra gondoltam. :cry:
A bácsit majd 11-én szeretném felhívni, megkérdezni a vizsgálat eredményét és elmondani neki a laboreredményt. Persze, ha gáz a laboreredmény, akkor előbb felhívom.

KépKép
benó

De ha te arra gondolsz, hogy együtt menjünk, akkor rendben, kérhetünk időpontot.

KépKép
benó

Kértem tőle még egy névjegykártyát, de kint van a kocsiban. :D

KépKép
benó

Helló lányok!

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! :D

KépKép
benó

Jobb már a hangulat nálatok? :wink:

KépKép
benó

Helló Flóra :D

Mi újság embereddel?? :shock:

Kép
szilzi

Szilzi, én az orvossal előbb azt is meg szeretném beszélni, hogy hová menjek, a kórházba vagy a magánrendelésére. Mert inkább a kórházba mennék....

KépKép
benó

Szerintem erre a hétre már tuti nincs időpontja! :(

Kép
szilzi

A tanfolyam kezdete: szeptember 13-14.

KépKép
benó

Azért hétfőn próbáld meg, mit veszthetsz. :D

KépKép
benó

Látom megdumáljátok a doki témát.

Szilvi,nő vagy a javából. És légy nyugodt, a progeszterenom nekem is alacsony lesz,100%. És a Zsuzsinak is alacsony. Mégis nők vagyunk. :D

Kép
flóra 11

Hát azt elhiszem! :wink: Én megvagyok lőve teljesen! Én hova a fenébe menjek, ha nem tudnak beszervezni az A. dokija által????

Kép
szilzi

Szilzi, te nem is nő, te egy HERCEGNŐ vagy. :D :D :D :D :D :D Még a Gy.-nak is nagyon tetszettél. :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nekem lassan mennem kéne valamit dolgoznom... Itt a sok elszámolás, megint hónap eleje és én még nem csináltam ma semmit! :( Bár pénteken nagyon belehúztam! :roll:

Kép
szilzi

Az én dokimhoz. Oda tudsz menni, ha nem a magánrendelésre, akkor a kórházba, ha nem ezen a héten, akkor a jövő héten. Ne aggódj. Ha akarod, felhívom én, és kérek neked időpontot. De az meg nem jó, mert nem tudom, mikorra kérjek. Bátran hívd fel, de azért ne ma. :lol:

KépKép
benó

Ha nem annyira égetően fontos, akkor maradj egy kicsit velünk. :D Nekünk is lassan (1 óra körül) mennünk kellene anyuékhoz, csak most a Gy. elaludt. :wink:

KépKép
benó

Akkor jól álcázom, hogy pasi vagyok valójában! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fordítsuk meg, mi van, ha a tesztoszteron szintem alacsony és a női hormonjaim magasak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Kicsit megnyugodtál doki ügyben? Kipróbálod, aztán max. átállsz máshoz, ha ajánlanak mást. :D

KépKép
benó

Ok, velem lehet beszélni... :lol: :lol: Egyig maradok, megebédelek és utána behozok minden lemaradást! Csak addig hagyjanak békén! :evil: A tortát zselatinnal csináltad?

Flóra, Te melyik lepényreceptet csináltad?

Kép
szilzi

Jó NŐ vagy, csak várnod kell, hogy minden női szerepedet meg tudd élni. Mint ahogy sokunknak. Ennyi. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Embert helyreraktam tegnap,mert már nem bírtam. Mindenbe belekotyogott,mindenben a hibát kereste,kritizált. Szépen elmondtam neki,de előre megkértem,hogy nelegyen sértődés avége,mert akkor el sem kezdem. Megmondtam,hogy nagyon nehéz hetem volt vele, azért, mertterjeszti a rossz hangulatot,én ennek ellenére kedves és vidám voltam vele ő pedig még mindig engem hibáztat. Hát nem ezt érdemlem, mert nem ártottam egy szóval sem neki, tehát gondolkozzon el, ne kenje adolgokat a másikra. Benne a hiba, nem lehet mindig csak neki igaza. Persze megsértődött és nem is vette a lapot, mert továbbra is én voltam a hibás. Mondtam,hogy akkor felesleges volt beszélgetni.
Aztán elaludt. Mikor felébredt, láttam,hogy közelít, de én nem vettem a lapot. Aztán itthon maradt, szerelgetett ezt azt, hogy a kedvemben járjon,aztán már jött és megölelgetett és mondogatta,hogy nagyon szeret. Na,aztán már én is megenyhültem. Tehát az este már kellemesen telt, helyreállt a házi béke.Remélem tartósan.

Kép
flóra 11

Ó, szerintem ez a puding elég béna lesz. :cry:
Nem zselével. Totálcsoki tortát csináltam, amibe alig kell liszt. De finom. :D

KépKép
benó

Mindenképp felhívom a dokidat, mert A. csak csütörtökön megy a profhoz és csak akkor tudjuk meg van e nődoki ismerős... Ha nincs már megyek is a bácsidhoz és elhódítom tőled :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Tehát velem együtt szerettél volna menni a dokihoz csütörtökön? Azért mondtad?

KépKép
benó

Biztos van más nődoki ismerős, hogyne lenne! De akkor előbb kérj időpontot az enyémhez (egye fene, miénkhez :lol: :lol: :lol: ), hogy teljesen nyugodt legyél. Én ezt tenném. :D
Megengedem, hogy elhódítsd, és még jobban isteníteni fogom, ha segít is és szeretni is fogod. :D :D :D

KépKép
benó

Örülök, hogy megértette, amit mondtál neki. És hogy végre nyugi van. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Szilvi,én lepénynek azt a poharas kalács receptet csináltam,amit a másik topikba beírtam, csak annyit véltoztattam rajta, hogy a tej egynegyedét citromlével helyettesítettem,hogy fini citrom ízű legyen.

Kép
flóra 11

Igen, veled szerettem volna menni! :oops: De ha neked nincs bajod! :lol: :lol:

Flóra, nagyon remélem, hogy a F. észbekap és rájön, hogy ezzel mindenki életét megkeseríti! :evil: Így nincs értelme az egésznek, hiszen állandóan mérgezett közegbe élni nem lehet, így semmi értelme az életnek! Megkell próbálni a sz...-ból is kihozni a legjobbat, mert ha nem, mr most befeküdhetnénk a föld alá.... :evil:

Kép
szilzi

Legközelebb kipróbálom, köszi! :wink:

Kép
szilzi

Oké, akkor hívd fel holnap, kérdezd meg, hogy van-e időpont (több is), és elmegyek veled. Tudod mit, kérj nekem is. És le van a gond. :D Addigra lehet, hogy kiderül az eredmény is (labor meg a másik).

KépKép
benó

Húúú, azt hiszem kicsit durva voltam! :oops: :oops: Bocsánat Flóra! :roll:

Kép
szilzi

Na, én is ezt vallom, ezért mondom azt, hogy nem elkeseredni, hogy honnan lesz doki, hanem gyorsan megtalálni a megoldást!!!! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Csak remélem Benó, hogy valami eljutott hozzá ebből. Sokat dumáltam neki, hogy megértem,hogy eddig egyedül volt,meg blabla....Tudod. De nem lehet, hogy csak én alkalmazkodjam hozzá!
Szerintem egy idő után megint ez lesz, hogy minden úgy legyen,ahogy ő akarja,meg neki van igaza és hasonlóak.Nagyon nehezen enged és nehezen tanul,pedig ha velem akar maradni, kénytelen lesz megtanulni az együttélést.

Kép
flóra 11

Szerintem nem volt durva. :lol: Szerinted, Flóra? :wink:

KépKép
benó

Meg kell tanulnia alkalmazkodni. Biztos menni fog a tanítás, Flóra, én bízom benned. :D :D :D :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: