Sziasztok,
A tali nagyon szuper volt, csak kár, hogy el kellett jönnünk, de ahogy beraktam Robeszt az ülésbe már aludt is, pedig még egy kis idő és teljesen feloldódik. Tegnap barátnőztem + babáztam (6 hónapos a kislánya) ott is két óra telt el és bejárta az egész lakást.
Jól el is fáradtunk.
Nagyon örülök, hogy voltunk a talin, jó volt látni Titeket, persze aki nem volt ott azok pedig nagyon hiányoztak.
Rájöttem, én nem tudok mindennap írni, de egyszerűen azért, mert olyan sok mindent írnék, és őszintén szólva lusta vagyok, remélem azért nem baj.
Niki, nagyon szép kis család vagytok:)
Gremese, úristen, te mindjárt a felénél vagy, örülök az AFP-nek
Panndi, jaj hát nálatok tényleg mindig van valami
Ágica, Petra nagyon cuki baba
Meryke, most már remélem rendben lesztek fog ügyileg
l.Móni, de jó receptek, Grétike egy duracell nyuszika, jól bírod, tényleg
K.Timi, de jó ez az oldal, Ádi egy kis huncutka, nagyon édes
Hörcsög, Ildike is nagyon aranyos volt
Viranka, hát Míra egy nagy fazon, Bálint pedig tejföl édes pofa, te pedig, mint mondtam szuperül nézel ki, de jó a háti kép is. Azt hiszem szeretnék egy lányt, így Míra után, annyira édes volt.
Fleur, akkor várunk Titeket jövő hét után
Na remélem nem hagytam ki a taliról senkit.
Granda, Regi, Viranka nyaralásos képeket majd elküldöma gmailra, mert a legtöbben nincs rajta se pelus, se semmi.
Granda, a tengert nagyon élvezte Robesz, sztem Lindus is fogja, és amit Irina is írt tényleg megéri elmenni, Robesz is nagyonkat aludt, élvezte az egészet.
Főleg, hogy egész nap mindketten csak vele foglalkoztunk, játszottunk, fürödtünk, homokoztunk, és sokat volt az Apjával, azt főleg bírta.
No hát rólunk, Anyukám eltörte a lábát, ma kapott fekvő gipszet

a férjem holnap hozza ki a jövő héten itt lesz, most én segítek neki, remélem Robesz nem fogja nyaggatni, bár biztos nem érti majd miért nem megy a nagyi ide-oda, de hát azért jobb mint otton egyedül. Így tudok neki főzni, segíteni.
JÖvő héten kap járó gipeszet és állítólag ő azzal dolgozni fog, hihetelen 65 éves, már n yugdíjas, de megy dolgozni, na mindegy, már csak jövő évig csinálja, aztán azt mondta csak unozkázni fog.
Így hát most megyek, holnapra mindent meg akarok csinálni, jönnek a tesómék is.