Voltunk a Vivikével az orvosnál (ő nem jött be).
Mivel nem volt időpontom, 2!!! órát ültünk ott. Az ember nem volt gáz, de nem is a FÁBIÁN DOKTOR ÚR........ És azt mondta, mi a fenének annyit nézni azt a petét, de mindegy, ha az én dokim azt szeretné. Meg kérdezte, hogy "maga még sose szült?". Mintha valami csudalény lennék.

Meg humorizált, miszerint: "Hogyan akar gyereket olyan régóta, ha csak tavaly ment férjhez?" Hahahaha! Hát, nem tudom, a másik egy kicsit diszkrétebb volt. Ez olyan, mint ha egy kamaszt megkérnék itt a játszón, hogy kukkantson belém.

Meg fájt az uh is, a másik dokinál meg sosem. De egy jó hír is van: kicsit nőtt a pete hétfő óta, de még nem szabadult ki. Nem mondott egyébként semmit azon kívül, hogy majd akkor jöjjek vissza, ha terhes leszek. Hát, biztos nem hozzá fogok menni. Aztán ki tudja.
Mondjuk azzal indítottam, hogy a Fábián doktor úrhoz járok, csak most nem tudtam hozzá menni uh-ra, ezért jöttem ide.
A Vivike hősiesen kibírta, nem kérdezte meg, hogy pontosan hogyan is nézték meg a petémet...., közben spanoltunk a nőcikkel a váróban.