vikianyuja: nekünk azt mondta a védőnő, hogy most kezd beállni az emésztése a gyerkőcöknek, és anyatejes babáknál simán előfordul, hogy akár napokig nincs széklet. nálunk kb 2 héttel ezelőttig majdnem minden kaja után volt kaka, mostmár csak napi 1-2szer. olyan is van hogy puki, és foltos lesz a pelus. olyan még nem volt hogy rendes kaki ne lett volna egész nap, de lehet hogy olyan is lesz. állitolag normális.
kakilást nálunk nem kéne elősegíteni, de mindig van rotyi torna után. hasmasszázs, biciklizás, lábkörzés (mint a csípőszűrésen, csak nem olyan durván), ellentétes kéz és láb összeérintése... ilyesmiket csinálunk, közben ő meg felül vigyorog, "alul" meg hangoskodik.
melike: Milán is besűríti a kajákat, mostanában alakult át a napunk. reggel eszik fél7kor és fél9kor (legkésőbb 9kor), tehát 2-2,5 óra telik el, majd fél1kor, itt 4 óra telik el és abból 3at végigalszik. délután is van egy ilyen hosszabbat alszik meg rövidebbet... szóval nálunk most így van: fél7, fél9, fél1, fél4, fél6, 9. bár a délutánunk most van kialakulóban. ilyen melegben meg lehet hogy a szomjúság miatt kéri gyakrabban.
montana: én sem adtam volna neki szívem szerint és többé nem is fogok, csak ha tényleg szükséges. nem vagyok egy gyógyszerezős tipus, én magam sem veszek be, csak ha muszáj. de gondoltam a védőnők meg a dokinő csak jobban tudja, nem kockáztatok. hát most tanultam... legközelebb csak akkor kap kúpot (de inkább mást) ha tényleg lázas.
bettica: az 5 kilót már bőven átléptük... akkor most sem kellett volna kínlódni a kúppal... mondjuk amúgy sem, mert nem volt láz. namindegy.
Bárány: mosoLY.

amúgy meg jó brendonozást. nem baj ha nem visztek pénzt, ott úgyis szinte minden bazidrága.
bettica: p. nekünk is gagyi, jön ki belőle a kaka, nemcsak a gyerek ruháját mosom, hanem a magamét is sokszor.

a dm-es jó,. de csak nappalra, az éjszakai pisit már nem bírja el mennyiségileg, szegény Milán mellkasig elázik, és mivel hason alvós, az egész ágy is.

nekünk a huggies jött be leginkább... jönnek most rokonok látogatni, mindenkitől azt kértünk.

addig meg a meglévő dm-est nappalra, a huggiest éjszakára adom rá. a dm-esre nem érzékeny Milán bőre, nem pattog ki még melegben sem.