A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tancsu, örülök, hogy jól vagy! :D

Flóra, a ntorta tényleg hatott! :wink: Örülök! :D De azért kapja össze magát, nem süthetsz minden nap tortát, főleg ha nem is te vagy a felelős az Ő rossz hangulatáért! :(
Benó, te olyan ügyes vagy, hogy egyáltalán ilyet tudsz csinálni! Láttam, hogy küldtél e-mail-be valamit, de én semmit nem tudtam se megnyitni, se letölteni... :shock: Puszi Viviéknek, jó ultrahangozást! :wink:

Kép
szilzi

Zsuzska, Te robotolsz már, ugye? Kitartás hozzá! :wink:

Timi, gyere ha tudsz!

Kép
szilzi

Tancsu, nem kellirigykedni, neked is hamrosan ott lesz Gergő és én bizti vagyok benne,hogy nem lesz egyke. Meglátod,milyen hamar felnőnek a babák, túl hamar is. Aztán az ember visszasírja ezeket az éveket és úgy érzi, nem tett meg mindent a gyerekekért. Én is szeretnék többet és többet adni nekik,ha valami nem úgy megy,magamat hibáztatom.
Élvezd Gergő társaságát, amíg a pocidban van. Tudom,néha már kényelmetlen, deolyan sokszor nem élvezheti ezt egy nő az életben,hát akkor kell élvezni,mikor megadatott. :wink:

Kép
flóra 11

sziasztok.
bocsi, hogy tegnap szó nélkül eltüntem, de ledobott a net :evil: és mostanáig nem is müködött :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

már JÓL VAGYOK! :lol: Törpe viszament a jobb oldalra, ahol nem nyom semmit és nem fáj semmim!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi!

Végre jelentkezel. :D Jól vagy?

Kép
flóra 11

igen :lol: :lol: , köszi!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Örülök,hogy már jól vagy. :D

Mi a mai programod?

Kép
flóra 11

pakolok a ruhás szekrényben. és neked?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én itt tisztítom a barackokat. Még van mit befőznöm.

Azon gondolkodom,hogy szétosztom és letudtam a gondot.

Tényleg kár,hogy nincs fényposta. :lol:

Kép
flóra 11

hát igen, az nagyon jó lenne! :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mit is mondtál,Komárom hány km tőletek?

Kép
flóra 11

többiek merre vannak?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

17-20 km

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Tancsu pihen, aztán megy a barátnőjével bevásárolni. Benó ment az anyukájához meg uh-ra, Zsuzsi dolgozik és gondolo Szilvi is.

Kép
flóra 11

Fogunk Menni Komáromba, mert a fiamnak keresünk albérletet. Esetleg nem ismersz valakit?

Kép
flóra 11

sajna nem. és mikor mentek?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jövő héten nem, csak utána levő héten valamikor.

Kép
flóra 11

majd ird meg, hogy pontossan mikor, és ha éppen lesz bent dolgom, akkor talizhatunk! vagy ki is jöhetnétek látogatóba! :wink: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

közbe visza olvasok.

tancsu: jó képeket csináltál, nagy és "drága" lagzinak tünik. mennyien voltatok?

benó: sajnálom, hogy elmegy a dokid :cry:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én is úgy gondoltam Timi, hogy ha sikerül,találkozhatnánk. :D

Kép
flóra 11

flóra: szerintem jól döntöttél, hogy nem fogadtad el azt a másik állást!én is ugyanezt tettem volna.
remélem párod már megnyugodott és nem viselkedik olyan "furán"

akkor majd egyeztetünk :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

flóra: mi volt a tv-ben a pelusokról? én imádok gépelni, suliba kedvenc tantárgyam volt!!!!

tancsu: én biztos nem intéztem volna el nekik az ingyen belépöt :x , csak abban az esetben, ha engem is elvittek volna.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mutattak érdekes pelusokat. Olyan volt,mint a bugyi, mint az eldobható,olyan fazonú,elöl vagy oldalt kapcsolódott,mint az eldobható,de textilből volt. Mintásak,fehérek,színesek,mindenféle színűek voltak.Ezeket nagyon dícsérték,hogy moshatók, könnyen tisztíthatóak és nem irritálják a baba bőrét. Ilyeneket én még nem láttam.

Kép
flóra 11

zsuzsi: nagyon jók a fotók, amiket küldtél. a Királyfit teljessen máshogy képzeltem el. ne kérdezd, hogy milyennek, fogalmam sincs, de nem ilyennek :lol:
szilzi: hol vannak a rövid hajú fotók :?: :?: :?: :?:
benó: és a te évfordulóra össze állitott fotóid :?: :?:
tancsu: eredményem 4,21-4,24

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Csináltam barack turmixot, nagyon finom. :D

Kép
flóra 11

Igen Timi,ilyeneket mutattak.

Én ezt nem ismerem. Erre még kell gumibugyi is.
Nekem a textilpelenka eddig a hagyományos négyszögletű jelentette, amit mosás után vasalni is lehet és hajtogatni.

Kép
flóra 11

én a helyedben már rég "kinyirtam" volna a Flóriánt, SZÖRNYÜ természete van.!

és KIKÉREM MAGAMNAK a KOS-ok nem ilyenek :!: :!: :!: :!: :!: :!:
én is az vagyok!!!! :!: :!: :!:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

iszonyú drága fogorvosotok van!!
én 2 éve mentem átt a mostani dokimhoz, akivel nagyon meg vagyok elégedve. aranyos, ügyes, preciz és olcsó. van úgy. hogy pénzt se kér. a fúrásért eddig max 400ft-ot kért, inekció 800ft, porcelán /fehér/ tömés 2.400ft. olcsó nem :?: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hát jó, Timi, de te nő vagy! Ez mindjárt más! Így lehetsz kos is nyugodtan. :lol:

Hát az biztos, hogy a F.-nak nagyon nehéz a természete. Nem egyszerű vele. De tud aranyos is lenni.

A fogorvos drága, tudom, de rendesen dolgozik. Ő sose csinál más tömést, csak porcelánt. Sőt, a régi töméseket, amiket még nem ő csinált ezeket is mind kicseréli porcelánra. Mindig mondja,hogy ki tömte tele a szánkat ennyi vassal. Nem egészségesek ezek a régi tömések.

Kép
flóra 11

szilzi: tényleg boszantó, hogy vidsza tartjáj a jutalékotokat :evil: :evil: :evil:

zsuzska: sajnállak a szuri és az anyagiak miatt :cry: :cry:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok! Megjöttem!
Főnökőmet egész nap cukkoltam, hogy kéne egy medence pancsizni!
:D
Hát nem jó szabi után dolgozni menni!

Kismamik, örülök hogy jobban vagytok!

Tancsu Te megnézted a freemailos képeket amit küldtem?

Benó ultrahang? Mi volt?

Barackos hercegnő, nem unod még? :D

Szilvi A. pátyolgatni, de csak kicsit nehogy a fejedre nőjőn! :D

Kép
muzsuzska

Timi nincs más választásom!
:evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

tancsu: örülök, hogy te is jobban vagy és egyben vagy. elolvastam mi lesz nálatok ebédre, úgyhogy MEGYEK HOZZÁD MA ENNI!!!!!! :wink:

flóra: a te tortádtól is öszefutott a nyál a számban!!! :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

na végre befejeztem a visza olvasást. 3 órámba került :!: :!: :!:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

benó!!!!!!!!!!
Küldtél nekem két darab üres levelet!

Kép
muzsuzska

Én is vagyok!!!!!!!!!!!

Vásárlás elhalasztva, mert barátnőmnek váratlanul vendégei lesznek nemsokára igy sietett haza.
De legalább beszélgettünk egy jót...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Nekem is jött két üres emil!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsúú!
utólag, de annál nagyobb szeretettel kívánok neked nagyon sok boldog névnapot!!!!!!!!! :oops:

Kép
muzsuzska

Timi

Jó hogy nincs semmi bajod, komolyan megilyedtem ám!!!!

Jöhetel nyugodtan ebédre... :wink:
Egy hadseregnek főztem, mert közöltem a párommal hogy ezt 3 napig fogjuk enni, nem vagyok hajlandó hétvégén főzni!!!!!
Holnap még sütök palacsintát mellé, vasárnapra meg ha jönnek anyósék, bedobom a sütőbe a citromos muffint és azon kivül nem csinálok semmit!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Köszike Zsuzska...:)

Cupp érte....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, ne tessék annyit csavizni! Gergővel majd rodeózhatsz a babakocsival! :D

Kép
muzsuzska

Jah és most kitaláltam, hogy a citromos muffin alapba nem csokidarabokat teszek mint eddig, hanem van itthon magozott meggyem és igy citromos-meggyes lesz a süti... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu! Hogy van benned ennyi energia? Ekkora pocival? Nem semmi egy csaj vagy! :D

Kép
muzsuzska

Az én jogsim úgyis csak babakocsira szól... :P :P :P :P :P

Kép

Kép[/
tancsu

Húúúú...most egy nagyon nagy hülyeséget fogok kérdezni...
Előre szólok hogy nem röhögni!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

1...Ha megnyomom a cicim, akkor citromsárga zsiros tej jön már most is, nem pedig átlátszó...ez normális????????

2...Hogy finoman irjam le...ama nemesebbik részem, ahol elvileg majd Gergő ki fog bújni, kb duplájára van duzzadva...ez is normális????????????????

Kép

Kép[/
tancsu

Muffinból kérek fénypostán 2 darabot! :D

Páromnak ma van a szülinapja , egy zselés bicigli ülést és egy rakás csokit kap!

Figyelnem kell a kiskatona szaporító helyre, olyan kemény a régi ülése ! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzska

A nyaralásos képekre gondoltál???
Azokat megnéztem csak elfelejtettem nyilatkozni róla....

TÖK JÓK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: