Sziasztok!!
Ancsi, Moni először is köszönöm Nektek a szülinapit Viki nevében is!!
A Gigi témához csak annyit, hogy Csirinek igaza van, tényleg rosszul esett az a megjegyzés a rucira, de nem akartam kivesézni a témát, csak rákérdeztem Giginél hogy mi a baj vele, de választ nem kaptam! Én sem rég kezdtem irogatni ide, de nagyon szeretek kukkolni, igaz még nem nagyon szoktatok meg, de már egyre többször szóltok hozzám. Viszont egy megjegyzésem lenne Nekem is Gigihez.
Gigi, egy okleveles ápoló vagy, mindig mindent jobban tudsz mint mi, mit lehet, mikortól hogy, de ez a mondatod nagyon megütötte a fülem:
"Én simán adtam a fiamnak bébiételt... vesződött a főzöcskézéssel a franc..."
Én a gyerekemért mindent megteszek, és nem tartom vesződségnek azt a 15-20 percet míg az Ő kis külön kajája megfő!! Mert nem kell több idő, egy szem krumplinak egy kis répával, vagy egy kis darab sütőtöknek a megfőléshez!
Nem vagyok bébiétel ellenes, Én is adtam Vikinek is, amikor épp sürgetett az idő, vagy nem otthon voltunk, stb! De nem állandóan!
Pont abban a linkben olvastam amit Te bemásoltál, hogy a babának azokat az ízeket kell megszoknia, amiket később is kapni fog!!
Szóval ehez a témához ennyit!
Én sem szeretném ha ez a a topic megszűnne, én maradok ha megengeditek!
Csiri maradj!!!
Ancsi örülök hogy minden oké Marcell szemével!!
Bogi: Boldog Névnapot!!
Bari: Dávid is nagyon édi baba!
Ma sikerült végre nekem is nevetős képet csinálni Leviről, olyan édi volt egész reggel vigyorgott rám tudatosan!

Annyira imádom a kis pufifánkomat!!
Megyek saslikokat gyártani, és pácolni a holnapi kerti partyhoz, de néha sasolok!!
Szép Napot mindenkinek!!
Aztán nem ám elveszik mindenki!!!!