A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hát látod Szilvi. Ennyire egyforma tüneteket podukálnak,pedig azt hiszik,milyen kreatívak. :lol:

Néha már én is haragszom rá ezért. Nem ártottam neki fél szóval sem. Nem ezt érdemlem tőle. Ilyenkor mindig arra összpontosítok,mi az,amit szeretek benne.És kedvesen közeledem.Másképp összevesznénk. :D

Kép
flóra 11

Látod,milyen jó lenne, ha tényleg működne a fényposta! :lol:

Kép
flóra 11

Az bizony jó lenne! :D :lol:

Kép
szilzi

Merre vagytok? :shock: Az ok, hogy én dolgozom és nem hagynak békén, de Ti hol vagytok?? :shock:

Most elmegyek ebédelni, remélem mire visszajövök, itt lesztek!

Kép
szilzi

Helló, csajok, látom, jól összejöttetek! Én most kegyetlenül dolgozom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Majd meglátjátok. Szerintem már holnap küldöm! :D :D :D :D :D
Szilzi, neked külön örülök, régen voltál! Puszillak

KépKép
benó

Csak dolgozzatok. Én is azt teszem. De a muffinok azt hiszem tropára mentek. :cry:

Kép
flóra 11

Én is itt vagyok újra! :D

Benó, dolgozz csak! :D A férjecskéd megérdemli az ajándékot! :D

Kép
szilzi

Ezt nem hiszem el Flóra! :shock: Mi történt velük??? :shock: Tortád készül már?

Kép
szilzi

A tortához is bekevertem a tésztát már. Van egy szilikonos muffinformám. Na abba valahogy nem sültek meg. :cry: Talán alacsony hőfokon kezdtem sütni.Most beraktam a másik adagot,ezeket papírkosarakba raktam.Meglátom. Nem gáz,eddig csk 7 muffin ment tönkre. :lol:

Kép
flóra 11

Sose aggódj Flóra! 8) Nem sikerülhet mindig minden! :D A torta biztos fini lesz! :wink:

Kép
szilzi

Na,én muffin többé nem sütök. A papírkosárba sem jó,mert mire a teteje megsül, addigra az alja megég és beleragad a kosárba. :evil:

Kép
flóra 11

Csajok, ezek az ökör tévés játékok akkora hülyeségek! Kíváncsi voltam,hogy kicsörög-e a szám,amit mutatnak. Hát nem! Nemlétező számot jelez! :shock:

Kép
flóra 11

De ha nincs is ilyen szám,minek húzzák az időt? Én ezt egyáltalán nem értem.

Kép
flóra 11

Puszi, azt hiszem, kész vagyok! :D
Sajnálom a muffinokat. Velem gyakran előfordul sajnos az ilyen, még az olyan sütivel is, amit már 100x csináltam. :cry:

KépKép
benó

Nem tudom Flóra :shock: Én még sosem próbáltam, én is hülyeségnek tartom! A volt barátom apja telefonálgatott állandóan a rádióba és tv-be, de persze sosem sikerült nyernie. marha nagy szerencse kell hozzá!

Kép
szilzi

Sajnálom, hogy nem sikerült. :cry:
Megyek anyuékhoz, meguntam a pp-t. Viszont majd valahogy megpróbálom nektek elküldeni.
Flóra, a te fiad hogyan és hová tette fel a videót? És te a gyereklakodalmast hogy tetted fel a youtube-ra?

KépKép
benó

Puszi nektek.
Majd írd le, légy szí', Flóra, jó, a youtube-osat? :D Puszi
Majd este felteszem nektek, aztán gyorsan le is törlöm, más azért ne nézegesse.
20 perces lett, a legény-leány búcsúval együtt.
Pusszantás

KépKép
benó

Egy rakás barackot megtisztítottam. Ez megy a tortába isés csinálok barackos sütit.

Kép
flóra 11

A tortaalap jól sikerül. Ja és szív alakú lesz. :wink:

Kép
flóra 11

Hogy eltüntessem a sikerületlen muffinokat, megettem mindegyik tetejét, az jó volt. A többit kidobtam. :lol: Sose mutattam volna meg senkinek. :oops:

Kép
flóra 11

Megjöttem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kép
muzsuzska

A helyzetem szar de nem reménytelen!!!!!!!!!!Írom az erdményeket!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Képzeljétek el, most jött egy igaztgatói levél, hogy visszatartják a jutalékunkat!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Az egyik legjobb hónap lett volna a júniusi jutalékkal és most visszatartják!! :evil: :evil: :evil: :evil: Most munkát keresek a neten, legszívesebben most felmondanék!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Teljesen kivagyok!!!! És én hülye állat, mindent lelkiismeretesen csinálok!!! :evil: :evil: Azt hiszik ettől jobb lesz a kedvünk és több utat adunk el????? :evil: :evil:

Kép
szilzi

FSH:6,71
LH:1,5
Progreszteron:0,41 Aminek11-200 között kell lennie!!
LTH:98
Oestradiol:228
Testosteron:0,32 0,17-2,53 között jó

Tehát mikor mondtam a barnázást rögtön mondta, hogy a progreszteron hiánya, ami nálam gyakorlatilag nincs is!

Kép
muzsuzska

Program a következő:
A ciklus 2.napjától closty majd a Puregon injekció 4 napig ,amit magamnak kell beadni a hasfalba!

És az injekció ára havi:30ezer forint!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Ja és ikerterhesség veszély!

Tehát Flóra igazad volt, ez a szaros hormon hiánya okozza a barnázást és emiatt nincs peteérés se ha barnázunk!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló! Olvasom!

Kép
flóra 11

Hát ez van. Magamnál is erre gyanakszom. Végül beigazolódik az egész. Tényleg az ember már kitanul a neten egy egész orvosit.

Szarba, Zsuzsi. Baromi drága az a szuri.

Kép
flóra 11

Ez a kezdő adag ára, a magassabb dózis 50ezer lesz! Fasza!

Kép
muzsuzska

Úristen!!! Magadnak kell beadni!!! És a hasadba!!! Szentég! Én erre képtelen lennék. :shock: Ezt hogy fogod csinálni???

Kép
flóra 11

Olyan toll szerű az egész, odatartom és belővi. De gondoltam elmegyek a lombikos csajhoz, hogy segítsen! Nehogy elcsesszem az egészet!

Kép
muzsuzska

Hú, ez nem egyszerű. Hogy mit kell végigcsinálni egy gyerekért!!! És a legjobb, hogy évekig nem jöttek nálad rá semmire.

De Zsuzsi, neked is eddig, ha kimaradásokkalis, de volt menzid. Nekem meg sose maradt ki, csak az utóbbi félév ilyen vacakolós nálam. Pont mióta eldöntöttük a babát. Persze nálam volt a baleset,amit viszont a dokim azt mondja, hogy ez nem attól van.

De akkor mondd, mitől lett mindkettőnknél ilxen hirtelen változás,hogy egyszeriben nincs piri csak barna? Nekem az is csak szurival.

Kép
flóra 11

Nem tudom Flóra! Azt mondta a doki hogy ilyen hormonzavarnál lehet hogy csak egy-két évente van peteérés.

Kép
muzsuzska

Szerintem is jobb, ha kérsz segítséget.

Királyfi mit szól? A költségekhez és az egészhez?

Kép
flóra 11

na most várom a vérzésem, ami ki tudja mikor jön meg!
Aztán elkezdem a gyógyszert, majd megrendelem az injekciót, mert ilyent csak rendelésre hoznak a patikába. Most olvassuk a beadást, szerintem 3 diploma is kevés hozzá, ezért most a mérnőkúr tanulmányozza! Olyan édi volt a doki ,mondta hogy a hájacskámba kell beadni! :D Még jó hogy van! :D

Kép
muzsuzska

Basszus!!! Pár évente????? Atyavilág! Ebből hogyan van baba? Vagy ezek a szurik rendezik a dolgot és aztán lehet babó?

Kép
flóra 11

Királyfi a kővetkezőt mondta: hajrá!
Nem adjuk fel a szaros pénz miatt!
Nincs más lehetőségem, a lombik még drágább!

Kép
muzsuzska

Ez a gyógyi meghozza a peteérést, persze többet is! :D :D :D
8-9 napon ultrahang!

Kép
muzsuzska

Elárulom, még jó hogy ültem amikor mondta az árát, mert leültem volna! De aranyos volt, megkérdezte hogy meg tudom e venni!

Kép
muzsuzska

Igen, a Closty-ról olvastam. Az tényleg jó hatású. Csak ezek a hormonok annyira kiborítanak engem,hogy mi a franctól zatyulódnak így össze egyik hónapról a másikra.

Kép
flóra 11

Szia Zsuzska,

rossz és jó hír egyben! :? Megvan a bibi, most orvosolni kell!

Ne félj a szuritól, az olyan mint az inzulinos adagoló. Nagymamámnak én már sokszor adtam be, ha gondolog majd leugrok hozzád is! :wink: Összecsíped a pocakodat, benyomod a tűt, persze miután beállítottad az adagolót (csak forgatni kell) és nyomod mint a rotring ceruzát! Nem is fáj állítólag! :D

Kép
szilzi

Igen, ebben az egészben csak az a jó, hogy végre pontosan tudják,mit kell kezelni.

Szilvi, nálatok sem rózsás a helyzet. Nem semmi,hogy nem kaptok jutalmat.

Kép
flóra 11

Szia Szilvi! A nagymama nem mert kiabálni! :D
Nem a tűszurástól félek, hanem ettől a tollszerű szartót, elég bonyoltan írja le! Patron ide, tű oda, tű hegyén levegő, stb........

Kép
muzsuzska

Ne haragudjatok még nem olvastam vissza, A. jól van?

Kép
muzsuzska

Visszaolvastam, A. jól van , örülök! :D :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Igen Attila jól van.

Zsuzsi,elsőre ez igazán rémísztő, de biztosan belejössz. Kemény nő vagy! :wink:

Kép
flóra 11

Jelentem mérnők úr már tudja kezelni ezt a vackot! Imádom ezt a pasit!

Kép
muzsuzska

Na most elmegyünk a leendő ifjú párhoz! Majd benézek este!

Kép
muzsuzska

Itt vagyok, csak közben bedobtam a barackos sütit. 7-re jön a párom, addig legyen kész.

Kép
flóra 11

Na,akkor márlesz aki beszúrja. (Ezt is! :lol: ) Méhecskére játszik. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: